Sprøjteorgasme – 8 tricks til nemt at opnå en sprøjtende g-punkts orgasme

En sprøjteorgasme, eller squirting, er ikke kun noget, som hører sig til i diverse pornofilm. Det er faktisk noget som vi helt almindelige kvinder kan lære. Og der er god grund til at have lyst til at lære det, for det er en endnu vildere orgasme end du nogensinde har fået før.

Det er en eksplosion af følelser, som du ikke kan sammenligne med noget andet. Og det er faktisk ikke så svært som det lyder. Med disse 8 tricks, så kan du lære, hvordan man opnår at få en sprøjteorgasme. Du vil ikke fortryde det. Så læs med her og bliv klogere.

Hvad er en sprøjteorgasme?

I modsætning til hvad mange tror, så er tisser man altså ikke, når man får en sprøjteorgasme. Den består også af en lille smule urin, men det meste er en blanding af vand, sukkerstoffer og proteiner. Nogle dele af væsken minder lidt om tis og andre viser, at det kommer fra nogle kirtler i underlivet. Den del kan på mange måder sammenlignes med sæd, blot uden sædcellerne, naturligvis.

Som kvinde kan man ikke sammenligne en sprøjteorgasme, da den kan variere fra kvinde til kvinde og fra gang til gang. Der er nemlig mange forskellige ting, der kan påvirke den. Når man som kvinde får en sprøjteorgasme, så er det på mange måder også en skede orgasme. Det er nemlig en form for orgasme, som man kan få, når G-punktet bliver stimuleret eller direkte masseret.

De uundværlige bækkenbundsøvelser

Træner du din bækkenbund, enten med bækkenbundskugler eller uden, så er du allerede et skridt nærmere. En sund bækkenbund er nemlig med til at kunne give mere intense og kraftige orgasmer. Derudover så er det også bare sundt og der er flere sundhedsmæssige fordele, ved at lave sine knibeøvelser.

Bækkenbundskugler i sæt

Grunden til at det er ekstra vigtigt at træne sin bækkenbund, når man gerne vil lære at lave en sprøjteorgasme, er fordi, at det er musklerne i bækkenet som man bruger, når man får en udløsning – som en skede orgasme reelt set er. Jo stærkere musklerne er, jo mere eksplosivt er det muligt at sprøjte. Når man stimulerer G-punktet, så kan man opnå den berygtede sprøjteorgasme. Det kræver dog også, at man kan finde G-punktet, men øv jer sammen og gør det til en fræk leg.

Følelsen af at skulle tisse

Måske du allerede har været tæt på at opnå en sprøjteorgasme, helt uden at vide det. Når man bliver meget ophidset, så kan man næsten få en følelse af at man skal tisse. Det kan for nogle kvinder være direkte ubehageligt fordi man decideret bange for at komme til at tisse under samleje.

Det er lidt samme følelse, som man kan få, når man er tæt på at få en sprøjteorgasme. Kvinder der er vant til at få en skede orgasme kan dog godt skelne mellem de to, men i begyndelsen, så kan det være en god indikator på, at man er ved at nærme sig.

Men hvad har alt det med bækkenbundsøvelser at gøre? Jo, ser du, det bliver også lettere at mærke forskel på, om du skal tisse eller om du er ved at nærme dig klimaks, når du har en trænet og stærk bækkenbund. Det kan derfor give en enorm stor selvsikkerhed, hvilket også bare hjælper en sprøjteorgasme endnu mere på vej.

Orgasme massage

En massage kan hjælpe en sprøjteorgasme på vej! Hvordan spørger du nok? Helt uden at røre de intime dele af underlivet, så kan man med en massage hjælpe kroppen til at blive helt klar til at få en orgasme, der er endnu vildere end normalt. Det er ikke uden grund at forspillet, for især kvinder, er vigtigt.

Med en god orgasme, så får kroppen lov til at slappe ordentligt af, hvilket kan være det der skal til, før man for alvor kan give sig 100% hen. Det kan være decideret healende for kroppen at få en orgasme. Der frigives mange forskellige hormoner og en afslappede følelse breder sig efterfølgende i kroppen. Derfor bør man også have sex regelmæssigt, både med og uden en partner. Det er især en G-punkts orgasme, som du bør sigte efter. Det kan du både gøre alene og sammen med en partner. Læs mere her.

Massage gif

Muskelspændinger

Hvis man har en stressede dag eller hvis der er noget, der går en på, så kan det godt sætte en stopper for, at man kan få det fulde ud af sit sexliv. Det er enormt ærgerligt, da det er hårdt ”arbejde” at dyrke sex og derfor skal man også gerne have så meget ud af det som muligt.

Der kan være forskellige grunde til, at man ikke får det optimale ud af sit sexliv. Det kan give muskelspændinger, men med den rette massage, så kan du fjerne disse spændinger og dermed få de orgasmer, som du fortjener.

Der kan blandt andet være følgende grunde til at der opstår muskelspændinger:

 • En stresset hverdag
 • Stillesiddende arbejde og for lidt motion
 • En dårlig holdning, fordi man sidder for meget ned i løbet af en dag
 • En dårlig selvfølelse i forbindelse med vores krop. Det kan både være seksuelt, men også på andre tidspunkter
 • En manglende forståelse og relation til egen krop

Lær at slappe af og bruge musklerne på samme tid

Det er ikke svært at forestille sig, at en stressede og hård hverdag kan give muskelspændinger. Det er heller ikke svært at forestille sig, at dårligt selvværd kan manifestere sig i kroppen, hvor man får svært ved at give sig hen. Dog er det rent faktisk muligt at komme dette til livs.

Det er ikke fordi, at en massage kan helbrede alle disse ting, men når kroppen slapper af, så bliver det også straks lettere at koncentrere sig om de ting, der er galt. Når du derimod både lærer at slappe af, og ved hvordan du bruger din krop til at skabe nydelse, så er det en sprængfarlig kombination. Du kan også lære at slappe af ved at onanere, mangler du inspiration, så læs med her.

Masser de erogene zoner

Med den rette massage, så kan kroppen få lov til at slappe af og muskelspændingerne forsvinder. Men du lader også den positive seksuelle energi flyde rundt i kroppen. Når du for alvor giver dig hen, så vil den seksuelle energi flyde rundt og ned mod dit underliv, hvor det kan kanaliseres til en orgasme.

Det sjove er, at det ikke en god massage ikke er centreret omkring de intime dele af underlivet, men i stedet flere forskellige steder på kroppen. Ved at massere og bruge energien på disse steder, så kan det have en utrolig gavnlig effekt. Det er særligt følgende områder:

 • Kraveben
 • Bryster + brystvorter
 • Øverste del af maven
 • Lige over skambenet
 • Inderlårene
 • Det øverste af ryggen – lige ved nakken
 • Mellem skulderbladene
 • Ned langs rygsøjlen
 • Balde regionen

Det kommer jer begge til gode

Når disse steder på kroppen bliver stimuleret, så vil du ikke bare opleve, at du vil få lettere ved at få en orgasme. Du vil også opleve at de bliver længere og mere intense. Der er altså rigtig mange gode ting at sige om en god massage.

Selvom, at det er dig og ikke partneren der masserer dig, der får det det fulde udbytte, så er vi alligevel sikre på, at din partner bliver henrykt. Der er nemlig næsten ikke noget bedre end at se, hvordan ens partner vrider sig af begejstring, fordi det er svært at være i sin krop af bare ophidselse.

Forskellen mellem at tisse og en sprøjteorgasme

Selvom vi har været kort inde på det, så er forskellen mellem følelsen af at skulle tisse og en sprøjteorgasme alligevel ret central, for at kunne opnå at få en sprøjteorgasme. Den trykkende følelse begge dele kan give, kan nemlig godt minde ret meget om hinanden.

Det kan derfor være en god idé i begyndelsen at tisse af inden man skal dyrke sex. På den måde er du sikker på, at det ikke er fordi, at du skal tisse, at den kildrende fornemmelse kommer. Når det er sagt, så kan der godt ske uheld. Derfor er det vigtigt, som altid, når man dyrker sex, at man har tillid til sin partner. Husk på, at I er to om det og dét at udforske sig selv og sin seksualitet kræver mod og tillid.

De psykiske barrierer

Ifølge flere eksperter, så er den kvindelige psykiske barrierer den helt store årsag til, at kvinder ikke kan opnå den sprøjteorgasme, som de ønsker. Langt de fleste kvinder er fysisk i stand at få en sprøjteorgasme. Det handler derfor om, at man skal acceptere at det er i orden at få en orgasme, hvor man får en væske udløsning.

De psykiske barrierer kan både være interne, men også eksterne. I langt de fleste samfund, også selvom vi i Danmark bryster os af at være seksuelt frigjorte, så må kvinder alligevel ikke være ”for” seksuelle. Derfor kan en sex og en orgasme være forbundet med en form for skam, hvilket er ærgerligt.  I stedet burde man se på det, som man måde, hvor man tilfredsstiller kroppen på en helt særlig måde.

Forbered dig på en sprøjteorgasme

Ud over at din krop skal være klar og afslappet, så du er i stand til at føre den seksuelle energi ned til de intime dele, så kan du også træne og blive klar på en anden måde. Sex kan faktisk godt blive lidt sværere med en partner. Det er ikke alt ens partners penis kan og derfor kan det være en god idé at øve sig med en dildo eller en vibrator.

Det kan være svært at ramme G-punktet. Hvis man først har fundet ud af hvor det sidder, så kan man med fordel øve sig med en G-punkts vibrator. En vibrator kan nemlig noget helt andet og særligt end penis kan. Vibrationerne og hastigheden kan i den grad være med til at man kan opnå den orgasme, som man ønsker.

Brug masser af glidecreme

En god glidecreme er alfa og omega for en sprøjteorgasme – og for alle andre former for sex for den sags skyld. Når alting bare glider let og ubesværet, så bliver oplevelsen endnu bedre. I kan gå endnu hårdere til den, da I ikke skal bekymre jer om gener og rifter. Det gælder både ved vaginal sex, men i særdeleshed og ved analsex.

Hvad kan man bruge i stedet for glidecreme billede 2

Når vi taler om squirting, så er det meget vigtigt at man bruger glidecreme, da det er meget svært at blive så våd, som det kræves. Derfor bør I absolut ikke gå ned på glidecreme, når I kaster jer ud i et dejligt sex eventyr.

Byd din sprøjteorgasme velkommen

Det er i virkeligheden et udtryk, som er godt at leve efter, hvis man ønsker det absolut bedste orgasme. Når du kan mærke at en orgasme er på vej, så byd den velkommen og hold dig ikke tilbage. Når den kildende og trykkende fornemmelse kommer, så skal du presse på og dermed hjælpe orgasmen på vej.

Når du bruger den positive seksuelle energi, så kan du få en endnu mere intens orgasme. Det gør sig gældende ved alle former for orgasmer og du vil helt sikkert kunne mærke en forskel, hvis du blot giver dig 100% hen og lader den tage dig med storm.

Hold ikke igen

I forlængelse heraf, så skal man ikke holde igen, når en orgasme er på vej. Man skal byde den velkommen og ikke bare lade den passere, men også presse på, for at få det meste ud af den. Især ved squirting så handler det om at afgive kontrol og i stedet lade kroppen tage over.

Det kan kun lade sig gøre, hvis man byder orgasmen velkommen og selv giver den ekstra energi, der udmønter sig i en sprøjteorgasme. Det handler derfor om at hvile i, at det er en dejligt ting, der kan ske, når man bliver stimuleret helt rigtigt.

Bliv komfortabel med dig selv

Det er også kun muligt at slappe helt af og være komfortable med vores krop og de signaler, som den sender, hvis vi kender os selv. Derfor bør man også onanere, for at blive klogere på sig selv. Her kan man bruge alle mulige former for sexlegetøj, men en G-punkts vibrator er særlig god til formålet. I kan også inddrage den i dobbeltsengen, da det kan være en god vej mod at få en sprøjteorgasme.

Den psykiske barriere kan også være lettere at overkomme, hvis man prøver det af alene først. Dermed ved man hvordan man selv og kroppen reagerer. Dermed kan man måske få mere selvtillid, før man afprøver det med en partner. Det er kun fantasien der sætter grænserne, hvis man gerne vil lære noget nyt og hvorfor ikke øve sig i ro og fred.

Få en sprøjteorgasme flere gange i streg

Når du først bliver tryg ved at sprøjte under en orgasme, så kan der næsten gå helt sport i det. For hvorfor kun gøre det en enkelt gang, når det er så lækkert og frækt. Det er muligt for den kvindelige krop at sprøjte flere gange i streg, hvis man bare er ophidset nok.

Hvis man gerne vil lykkes med at sprøjte flere gange, så er det vigtigt at man har fået rigeligt at drikke. Det gælder nemlig om, at man skal være hydreret. Udover at det er væske som man sprøjter ud, så kræver en sund krop også en masse væske. Derfor bør man altid sørge for at drikke en masse vand – orgasme eller ej.

orgasme vibrator

Hvad gør man bagefter?

Det er både frækt og dejligt at få en sprøjteorgasme, men det kan også være lidt af et svineri. For hvad med al væsken som man har sprøjtet ud? I virkeligheden så er det slet ikke noget som man bør bekymre sig o, for der er altså ikke tale om flere liter. Dog kan man jo godt forberede sig en smule og dermed gøre det lettere for sig selv efterfølgende.

Man kan med fordel, hvis man ved at man skal ”lege”, placere et stort håndklæde på sengen. Det kan suge noget af væsken og dermed skal man ikke til at skifte lagen. Det gør også efterspillet en del sjovere, når man ikke skal i gang med at være praktisk, men i stedet bare kan hive håndklædet af og derefter ligge og slappe af.

Brug ”kom her” metoden

Hvis din partner og dig ønsker at øve uden brug af sexlegetøj, så kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre, selvom det kan være en del sværere. G-punktet, der skal stimuleres for at få en sprøjteorgasme, sidder på skedevæggen op mod maven. Man rammer det bedst ved at partneren laver en ”kom her” med pegefingeren.

Det er vigtigt at I kommunikerer godt sammen, især imens I øver jer. Det kan nemlig være svært at mærke, hvor G-punktet sidder og det er her, at du skal guide og sige til, når det rammes helt korrekt. Når I er kommet så langt, så bliver det langt lettere for at stimulere i nok tid, indtil du simpelthen ikke kan holde orgasmen inde længere.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk