Sexlegetøj til Kvinder

Lydløs vibrator: De 7 bedste lydsvage (og kraftige) vibratorer

I dette indlæg skal vi lige kigge lidt på nogle lækre lydløse vibratorer. Jeg har virkelig set frem til dette indlæg med jer. Specielt fordi så mange har skrevet og spurgt, om jeg ikke kunne vise jer de mest lydløse og kraftigste vibratorer der findes derude.

Selvfølgelig kan jeg det – her kommer de.

Hvis i ikke allerede har set det, så har jeg også lavet et indlæg omkring de bedste vibratorer i alle forskellige kategorier. En kæmpe test, hvor mig og en bunke tøser endte med at blive helt ømme forneden af alle de tests 🙂

Kæmpe pokal ? til de seje tøser der gad hjælpe mig, skal det være dig næste gang så ansøg i top-baren her på siden.

I løbet af den test fik tøserne selvfølgelig også testet lydniveauer. Selvom vi ikke oprettede en seperat kategori til lige netop den type lydsvage og næsten lydløse vibratorer så skrev vi det ned. Og her er resultaterne.

 

Lydløse men kraftige

Der er ikke mange vibratorer som er 110% lydløse. Det er svært at få til at lykkedes når noget skal vibrerer.

Nedenstående udvalg er dog et rigtig godt bud på næsten 100% lydløse vibratorer – testet og udvalgt af mig selv 🙂

 

Lyd er jo egentligt blot meget små vibrationer i luften.lydløs vibrator

Et produkt vi dog fandt ofte var en del mere lydløs end andre vibratorer var dog især pulsatorer. Det er en ny type vibratorer. Måske har du hørt om dem måske ikke.

Kort og godt er vibrationerne en slags pulseren. Det er tungere “vibrationer”, som så ikke er vibrationer men pulserende bevægelser.

Samtidig fandt vi også en lang række vibratorer som var de mest lydløse. Alle kan faktisk findes hos Sinful.

Utroligt nok er det lykkedes at få dem alle (mere eller mindre) samlet i én kategori. Den har de meget passende kaldet “Lydsvag vibrator”.

Du kan se den på billedet her i indlægget.

Vi linker også til den på nedenstående knap som tager dig direkte til kategorien.

 

Kraftige men lydsvage

lydsvag vibratorNu skal vi så heller ikke gøre det mere formidabelt end det rent faktisk er. Lydløs er en overdrivelser. vibratorer i ovenstående såvel som den næste kategori vi henviser til er nok nærmere lydsvage og ikke fuldstændig fri for lyd som den anden titel indikerer.

Den næste store sexshop vi fik overbevist om at få sat en kategori op med alle produkterne der var mest lydsvage var den store sexshop, Sexshop.dk. Ja, man må gerne grine lidt af dobbeltkonfekten. Tror jeg også selv de gør.

Som sexshop så fint selv skriver det, så er det intet mindre end perfekt at have en lydsvag vibrator med i sengen. Specielt hvis væggene er tynde.

Samtidig kan det også være grund til, at man tænder af på lyden. Det er ikke særlig sexet at kunne høre, hvordan motoren arbejder på at tilfredsstille én. Så heller lidt stilhed, selvom jeg selv godt normalt kan lide lidt lyd i sengen.

Sexshop har i forhold til Sinful i deres kategori gjort det specielt godt ved også at finde særligt kraftige vibratorer som er lydsvage.

De små vil som udgangspunkt altid være mere lydsvage en de store kraftige vibratorer. Det er selvsagt. Men en gylden mellemvej syntes at være fundet blandt Sexshops udvalg.

Det kan i øvrigt findes på nedenstående knap.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik