Lydløs vibrator: De 7 bedste lydsvage dildoer

I dette indlæg skal vi lige kigge lidt på nogle lækre lydløse vibratorer.

Jeg har virkelig set frem til dette indlæg med jer.

Specielt fordi så mange har skrevet og spurgt, om jeg ikke kunne vise jer de mest lydløse og kraftigste vibratorer der findes derude.

Selvfølgelig kan jeg det – her kommer de.

 

Hvis i ikke allerede har set det, så har jeg også lavet et indlæg omkring de bedste vibratorer i alle forskellige kategorier. En kæmpe test, hvor mig og en bunke tøser endte med at blive helt ømme forneden af alle de tests 🙂

I løbet af den test fik tøserne selvfølgelig også testet lydniveauer. Selvom vi ikke oprettede en seperat kategori til lige netop den type lydsvage og næsten lydløse vibratorer så skrev vi det ned. Og her er resultaterne!

Her får du 7 bud på din nye stille vibrator:

 

Diskret vibrator med mange indstillinger

Du har en diskret vibrator i Sinful Opladelig Mini Magic Wand, der kun måler 20 cm i længden, men har en kraftfuld motor for sin størrelse og er sikker på at kunne tage dig til nye, orgastiske højder. Den lille wand har usædvanligt mange indstillinger – 10 vibrationsmuligheder og 8 hastigheder.

Så du kan intensivere din leg alt efter lyst og prøve dig frem til din yndlingsindstilling. Trods de mange indstillinger er den let at betjene, da den kun har 3 knapper. Og får du mod på at bruge den til andet en stimulering af klitoris, kan du prøve den af på kroppens andre erogene zoner eller ømme muskler – enten dine eller din partners.

Tjek prisen her


 

 

Stille vibrator med apporgasmer

Med en Lovense Lush 2 App-styret G-punktsvibrator ”kommer” du ind i den digitale tidsalder. Den vandtætte silikonevibrator har 8 cm indførbar længde, og dens vibrationer kan styres fra din smartphone eller computer, hvad end vi taler Android eller iOS og Mac eller PC. Lovense appen giver dig og partneren mulighed for at lave jeres egne vibrationsmønstre. Partneren kan på sin telefon styre den lydløse vibrator op til 14 m væk.

Står du uden telefon, kan du alternativt tænde vibratoren ved tryk på dens ene knap. Vibratoren har en brugstid på 245 minutter, så under en bytur eller en biograffilm kan det blive til mange himmelske vibreringer.

Tjek prisen her


 

 

Fleksible lydløs dildo til målrettet stimulation

Du har en usædvanligt kraftig, lydsvag vibrator i Sinful Petite Mini Magic Wand vibrator, der kommer med 10 forskellige variationsmønstre, med en blød silikoneoverflade og et fleksibelt hoved, der tillader dig at sprede nydelsen til kroppens afkroge og tilfredsstille alle dine erogene zoner.

Vibratoren måler 16 cm i længden og er derfor let at pakke ned i toilettasken, når du skal på ferie.

Den er vandtæt og kan med fordel bruges under bruseren, og genopladning sker meget simpelt ved, at du tilslutter det USB-kabel, du får sammen med den.

Tjek prisen her


 

 

Lydløs luftstimulation i nuttet pingvinpakke

Satisfyer Pro Penguin har det mest unikke design af alle vibratorer på denne liste, nemlig en nuttet pingvinform og farvepalet, der svarer til det. Pingvinen har ikke noget direkte kontakt med din klitoris, men stimulerer via trykbølger. Med 11 niveauer at vælge imellem giver Satisfyer Pro Penguin en verden af nydelse, du måske ikke har prøvet før.

Trykbølgernes blide kys mod din klitoris føles som en blid elskers slik og giver rum til at fokusere fuldt og helt på nydelsen, hvor berøringen ved almindelige vibratorer for nogle kan virke distraherende. Den diskrete fætter med 12,5 cm længde er qua sin brug af trykbølger en særligt stille stimulator.

Tjek prisen her


 

 

Ægformet lydløs vibrator, der er let i brug

Je Joue Mimi lydløs klitoris vibrator

Je Joue Mimi lydløs klitoris vibrator

Tjek prisen her

Je Joue Mimi Soft opladelig vibrator er endnu et stilmæssigt brud på de stereotype forestillinger om, hvordan en vibrator ser ud. Formet som et æg og med en blød silikoneoverflade hele vejen rundt er det med sine 10 forskellige vibrationer en skøn vibrator til dig, der værdsætter simpelt design og variation i nydelse. Disse 10 vibrationer spænder over nænsomt blide til kraftigt rykkende, så der er vibrationer til enhver smag, temperament og liderlighed.

Vibratoren er utroligt let at bruge, da den kun har 2 knapper. Den er lydsvag og vækker grundet sin ovale form ikke nogen opmærksomhed – i hvert fald kun blandt folk, der allerede kender produkter. Ægget er vandtæt, og dets litiumbatteri kan meget let oplades.

Tjek prisen her


 

Womanizer Premium lydsvag klitoris vibrator – Testvinder

Womanizer Premium klitorisstimulator er endnu en vibrator, der fungerer ved brug af trykbølger og ikke har direkte kontakt med det, den stimulerer – der typisk vil være din klitoris, men også virker fint mod kroppens øvrige erogene zoner. Den her vibrator har så sin niche ved, at den med sit Smart Silence først starter, når den med sin sensor fornemmer din krop.

Dette gør, at selv hvis du har tændt vibratoren, starter den ikke øjeblikkeligt med sin summen, og du kan derfor vente til en diskret lejlighed, før du sætter gang i nydelsen. Apropos diskret har vibratoren et lavt lydniveau – under 40 db, der svarer til lyden af let trafik uden for vinduet. Dette gør Womanizer Premium til en meget fiks sag at hive frem og forlyste dig med.

Lydsvag vibrator kører på autopilot

Et andet særligt fortrin ved Womanizer Premium er, at vibratoren helt selv er i stand til at variere sin intensitet, efterhånden som du leger. Stimulatorens autopilot kan indstilles til vilkårligt at variere dens 12 intensiteter. Så kan du lide at overlade kontrollen over dine orgasmer til andre, har du her en løsning, der ikke kræver en partner. På den facon bliver hver leg sin egen oplevelse, og du vil nå til stader af nydelse, du ikke havde forestille dig før.

Tjek prisen her


 

Stilfuld stimulator i bekvemmeligt design

LELO Sona Cruise stille klitoris stimulator

LELO Sona Cruise stille klitoris stimulator

Tjek prisen her

Her til sidst endnu en trykbølgestimulator, nemlig LELO SONA. Dens stilfulde, bølgede design er et af dens kendetegn, og den organiske form gør den dejligt behagelig i hånden, hvilket sætter den til forskel for mange aflange vibratorer, du ofte kommer til at fumle med.

Den virker ved, at du placerer dens mundstykke over klitoris. Herefter vælger du mellem 8 indstillinger og sætter i gang, hvorefter trykbølge på trykbølge kærtegner din lystknap. Den lydsvage stimulator når maks. 50 db, er diskret med sin vægt på blot 116 g og kan bruges i 1 time på fuld opladning, hvor opladning så tager 2 timer.

En let og bekvem stimulator at bruge.

Tjek prisen her

  

Vibratorer varierer meget ved støjniveau, og det er ikke helt ligegyldigt, hvor meget tandlægeborsagtig motorstøj du skal lægge øre til. Bor du i lejlighed, er du sikkert meget selvbevidst om de lyde, du laver – både under sex og når du leger alene.

I øvrigt er det svært at skabe en romantisk stemning med partneren og få ham med ombord på lidt forspil, når vibratorens støj kvæler romantikken. Men kan du så finde en lydsvag vibrator uden at gå på akkord med rystelsernes styrke?

 

Lydløse men kraftige

lydløs vibratorDer er ikke mange vibratorer som er 110% lydløse. Det er svært at få til at lykkedes når noget skal vibrerer.

Nedenstående udvalg er dog et rigtig godt bud på næsten 100% lydløse vibratorer – testet og udvalgt af mig selv 🙂

Lyd er jo egentligt blot meget små vibrationer i luften.

Et produkt vi dog fandt ofte var en del mere lydløs end andre vibratorer var dog især pulsatorer. Det er en ny type vibratorer. Måske har du hørt om dem måske ikke.

Kort og godt er vibrationerne en slags pulseren. Det er tungere “vibrationer”, som så ikke er vibrationer men pulserende bevægelser.

Samtidig fandt vi også en lang række vibratorer som var de mest lydløse. Alle kan faktisk findes hos Sinful.

Utroligt nok er det lykkedes at få dem alle (mere eller mindre) samlet i én kategori. Den har de meget passende kaldet “Lydsvag vibrator”.

Du kan se den på billedet her i indlægget.

Vi linker også til den på nedenstående knap som tager dig direkte til kategorien.

 

Kraftige men lydsvage

Nu skal vi så heller ikke gøre det mere formidabelt end det rent faktisk er. Lydløs er en overdrivelser. vibratorer i ovenstående såvel som den næste kategori vi henviser til er nok nærmere lydsvage og ikke fuldstændig fri for lyd som den anden titel indikerer.

lydsvag vibratorDen næste store sexshop vi fik overbevist om at få sat en kategori op med alle produkterne der var mest lydsvage var den store sexshop, Sexshop.dk. Ja, man må gerne grine lidt af dobbeltkonfekten. Tror jeg også selv de gør.

Som sexshop så fint selv skriver det, så er det intet mindre end perfekt at have en lydsvag vibrator med i sengen. Specielt hvis væggene er tynde.

Samtidig kan det også være grund til, at man tænder af på lyden. Det er ikke særlig sexet at kunne høre, hvordan motoren arbejder på at tilfredsstille én. Så heller lidt stilhed, selvom jeg selv godt normalt kan lide lidt lyd i sengen.

Sexshop har i forhold til Sinful i deres kategori gjort det specielt godt ved også at finde særligt kraftige vibratorer som er lydsvage.

De små vil som udgangspunkt altid være mere lydsvage en de store kraftige vibratorer. Det er selvsagt. Men en gylden mellemvej syntes at være fundet blandt Sexshops udvalg.

Det kan i øvrigt findes på nedenstående knap.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk