Sexlegetøj til Par

Strapon Dildo – De 11 Bedste Påspændingsdildoer i Test

En strapon dildo er mere og mere et naturligt produkt i de danske hjem, og det er nået vi har fuld forståelse for hos lovebuddy. Faktisk har undersøgelser vist, at jo mere legetøj man har i sit hjem, jo bedre sexliv og bedre parforhold har man.

Der er ingen tvivl om at denne sammenhæng er nået danskerne for alvor har fået øjnene op for i de seneste 2 år. Specielt er væksten på en påspændingsdildo steget signifikant, og det er der en grund til.

Såfremt du blot ønsker at se et komplet udvalg af strapon dildoer / påspændingsdildoer. Så klik her:

Største udvalg af Strap on

Flest forskellige strap on samt dildoer til af forskellige varianter og til virkelig skarpe priser

Skarpe priser på udvalgte strap ons

Hvis du har fundet en strap on du gerne vil købe - så se lige om den ikke kan findes billigt her. Chancen er god.

 

 

En strapon tilbyder nemlig flere muligheder en først antaget. Din partner og dig kan nemlig udforske stillinger og fantasier, som førhen har været umuligt for jer.

Desuden er det blevet mere og mere normalt, at kvinden tilfører lidt ekstra liv i jeres parforhold ved, at købe en fræk påspændingsdildo.

 

Mere info

En Strap on dildo kan købes i mange forskellige modeller og med diverse features – ja faktisk er markedet uoverskueligt får den gængse internetbruger. Vi har på det foreliggende grundlag valgt, at lave dette indlæg, som tager dig i hånden og giver dig et godt overblik over markedet på blot 5 minutter.

Vi videregiver vores anbefalinger til markedet ultimativt bedste strapon dildoer, således du med sikkerhed kan købe det rigtige produkt første gang. Vi har desværre oplevet, at man i farten og manglen på overblik kan komme til, at købe et produkt, som senere hen ikke viser sig at være det man forventede – og derfor har vi her links til de absolut bedste forhandlere i Danmark, som du som forbruger kan være tryg ved.

Strapon

Som dette billede viser, kan det selv om man ved første øjekast undrer sig lidt, faktisk være ualmindeligt sjovt at manden spænder sin nye påspændingsdildo på og anvender den på kvinden. Det giver en intimitet, og samtidig tilfører en sjov leg, som i med sikkerhed vil grine sammen af.

Vores anmeldere er bare så begejstret for disse strapon, at de synes næsten det ville være en skam hvis ikke man fik fat i en. Og selvom mange mænd går med den underlige tanke, at det ikke er i orden, eller at man ikke tør spørge sin partner om hun vil anvende sådan en på sig, så er dette en myte, da vi som sagt kan se salgstallene ‘boomer’.

Der er ikke og har aldrig været et fornuftigt argument for ikke at udfordre sin seksualitet – det værste der kan ske er, at du finder ud af det ikke lige var dig. Dette er dog til notat de færreste der ikke er vilde med en strapon dildo, så faktisk ender størstedelen med at købe en nummer 2 og 3.

Det gode ved en strapon er desuden, at man kan koble det yderste led af, og dermed påsætte en ny strapon dildo i enden så man på den måde får prøvet forskellige muligheder af.

En strap-on dildo kan bæres af både mænd og kvinder, og er designet til at give penetration med, både vaginalt og analt.

Påspændingsdildoer giver mulighed for en håndfri indtrængning og sexuel leg. Den kan forlænge sexakten, give dobbelt penetration når den bæres af en mand, og den kan bruges til at onanere med.

Sexlegetøj giver i det hele taget rig mulighed for variation og kreativitet, så der er mange forskellige måder at bruge en påspændings dildo på -også sammen med andet sexlegetøj. Dette gælder også for homoseksuelle par.

 

Hvad kan en påspændingsdildo bruge til?

Både kvinder og mænd kan bruge en strapon dildo til forlængelse af kønnet. Vi har samlet en række muligheder du kan bruge din påspændte, nye pik til herunder.

 

Pegging:

Dette er et udtryk der bruges når en kvinde trænger ind i sin partner (M/ K) med en påspændings dildo, både analt og vaginalt.Påspændingsdildo beskrivelse

At lege med seksualiteten og få erfaring på denne måde, kan ikke bare få sex til at blive endnu mere fantastisk, men det kan hjælpe dig med at forstå, hvad din partner føler den anden vej, når rollerne byttes om under samlejet (det gælder for begge parter).

Mange peggers synes det er udfordrende at være den kontrollerende part, og nyder at se hvordan at deres partner giver sig hen når de er den modtagende part.

Mænd kan også bruge en strap-on på hinanden, analt og oralt.

 

Forlængelse af samleje:

Hvis en mand har tendens til at komme hurtigt, kan i starte med at bruge en strap on under forspillet, inden det egentlige samleje. Han kan penetrere dig med dildoen og få følelsen at han tager dig uden den egentlige, fysiske indtrængen. Dette kan give dig nydelse i længere tid, og når han er parat kan han trænge ind i dig. På den måde kan han holde længere.

Under brugen af ​​strap- on kan han også modtage seksuel stimulation omkring kønsdelene ved hjælp af en vibrator som kan fastspændes, eller du kan stimulere ham med dine hænder.

 

Impotens (erektil dysfunktion):

Når en mand ikke er i stand til at nå en fuld erektion, enten delvis oprejst eller slap, kan hanogså bruge en strap on dildo. Han kan bruge en påspændings dildo med en hul dildo, som han sætter sin penis ind i, og trænge ind i dig.

 

Oral sex:

nogle par finde det visuelt erotisk at se deres partner simulere oralsex på en strap-on dildo. I andre situationer kan en strap- on dildo bruges på en partner, og det giver den ene eller begge parter mulighed for at give oralsex. Udover den klassiske sele der sidder på underlivet fås strap on’ s med ben, arm og håndseler.

 

Onani:

både mænd og kvinder kan bruge en strap on dildo til onani. En kvinde kan bruge den til vaginal eller anal penetration, og en mand kan bruge den anal penetration og prostata massage. Når en påspændingsdildo bruges til onani kan den fastspændes så stropperne er fastgjort til en pude, stol eller andet, der gør det muligt at ride eller presse sig mod dildoen, uden du behøver at bruge hænderne.

Man kan også kombinere brugen af ​​en strap-on med andet sexlegetøj, for øge den seksuelle stimulering.

 

Rollespil:

udfordr dig selv og din partners seksualitet ved at bruge påspændings dildoen til rollespil. Byt de sædvanlige roller om, og leg med seksualiteten. Pegging er ofte brugt til at lade kvinden være den styrende part under samlejet, og man kan lege frem og tilbage med hvem der er den dominerende part.

Både kvinder og mænd kan bruge en strapon dildo til forlængelse af kønnet.

Alle har deres egne personlige erfaringer med hvad det virker bedst for dem, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du kan bruge strapon dildo i sengen.

 

Hvordan bruger jeg en påspændings dildo?

Du og din partner kan få en masse tilfredsstillelse også sjov i sengen med en strap on dildo. Men hvordan gør man så helt præcis for at få det hele til at virke?

Det kræver en del forberedelse og øvelse, så forvent ikke at det virker som det skal, de første par gange. Det vigtigste er at begge parter går ind i den nye oplevelse med et åbent sind, og i kan snakke om oplevelsen bagefter.

Og så gør det heller ikke noget hvis i kan grine af det sammen -både under og efter akten. Det letter stemningen.

En strapon dildo bør være længere end en normal pik, fordi den sidder fysisk anderledes end en rigtig pik. Samtidig har man ikke har den samme føling med den, og derfor er det en fordel den har lidt mere længde.

 

Strapon dildo billede

 

Hvad skal du bruge?

Noget rigtig vigtigt at vide om anus er, at det ikke er selvsmørende som en vagina. Det betyder at du har brug for masser af glidecreme, for at få pegging til at virke bedst. Afhængigt af hvad dit legetøj er lavet af, kan du bruge forskellige typer lube.

Vandbaseret glidecreme er den bedste til at til smøre legetøjet med, fordi det ikke nedbryder silikone eller gelé, og det er det nemmeste at vaske af.

Det kan også bruges til kondomer hvilket er godt, hvis du bruger kondomer til at holde dit legetøj rent med, eller hvis du vil bruge dildoen på flere partnere samtidig, uden at vaske imellem.

Glidecreme med silikone: virker med visse typer legetøj, men generelt det nedbryder silikone og gelé, og det er ikke kondom-venligt. Mange foretrækker glidecreme med silikone til anal sex, fordi det giver en mere glat følelse og varer længere.

Oliebaseret glidecreme: nedbryder de fleste typer legetøj, herunder dem, der er lavet af gelé, plastik og silikone, så brug det ikke denne type med dit nye legetøj.

Vandbaseret glidecreme: virker med alle typer legetøj, men når det tørrer bliver det klistret. Der skal også bruges en større mængde vandbaseret glidecreme i forhold til glidecreme med silikone. Det er det nemmete at vaske det af efter brug.

Håndklæde: forbered dig på at glidecremen er overalt, og numser er nu engang numser, så kan være en rigtig god idé at lægge et stort håndklæde på sengen, og have et lille ved hånden.

Det er virkelig ikke sexet at bekymre om sine lagner (eller få din partner til at bekymre sig om dine lagner), når i er godt i gang. Noget af det vigtigste er at din partner er afslappet og tændt for at få det til at virke.

Selvom din partner har haft anal sex før, er forspil vigtigt. Det skyldes, at anus er omgivet af en ringmuskel, kaldet anal-sphincteren( sphincter ani externus) eller lukkemuskelen, som er designet til at holde på afføringen.

Din sphincter er lavet af tværstribet muskulatur hvilket betyder den er underlagt viljen, så man selv kan kontrollere hvornår den åbnes og lukkes. Derfor er det vigtigt at den er afslappet, for at noget kan passere igennem uden et bliver en smertefuld oplevelse.

Start med at kæle omkring åbningen og indfør noget mindre som en finger. Få din elsker i det rette stemning, og arbejd dig langsomt frem til penetrationen.

Fræk strap on dildo til kvinder

Husk at brug glidecreme – masser af det.

Spar ikke på det, og er du i tvivl om hvad der virker, så hav flere ved hånden inden i går i gang. Sandsynligvis skal der to til tre gange så meget til, i forhold til hvad du havde regnet med at du skal bruge. Fordel glidecremen ud på din partners bagdel og på din dildo, og behold flasken tæt ved dig for løbende påsmøringer hele vejen igennem.

Hvis du har været for gavmild med glidecremen, kan du bruge det lille håndklæde til at tørre det af med igen.

Fordi en påspændings dildo ikke sidder som en normal pik, er der ikke ligeså mange muligheder indenfor stillinger. Start ud med at bruge en eller 2 stillinger så i kan forholde jer til dem, med tiden vil i finde ud ad hvad der passer bedst til jer.

Hvis du eller din partner ikke har prøvet det før, er det en god ide at lade den modtagende part vælge stillingen eller du kan placere ham i en, der giver ham så meget kontrol som muligt for at sætte tempoet og stoppe, hvis det bliver for intenst.

Du kan for eksempel have ham siddende på dit skød så han rider dig, eller i kan begge lægge på siden og du kan penetrere ham enten forfra eller bagfra.

Doggystyle (på alle fire) kan være den nemmeste stilling til penetration, men når du tager ham bagfra kan du ikke se hans ansigt, og det kan det være sværere at se hans reaktioner og bedømme præcis hvad du laver. Desuden har han har ingen kontrol over hastigheden og penetrationsdybden, når han bliver taget bagfra.

 

Gå langsomt frem!

Når du er klar til den egentlige indtrængning, er en tommelfingerregel at gøre det meget langsomt, i små etaper.

En anden ting der er vigtig og som mange overser er, at du skal tage føringen fra din partner. Det er dig der så at sige ”har bukserne på” i denne situation, og han skal kunne give slip og lade dig overtage styringen, for han kan ikke mærke hvad du gør. Det er også en del af samspillet at du er den er har kontrollen. Din rolle er at holde ham tændt og afslappet for det er når man spænder op, at analsex kan skade, og alle de skrækhistorierne du har hørt kan blive virkelige.

En god begyndelse er at trænge ind lidt af gangen, stoppe op og vent så på ham indtil han vænner sig til følelsen.

Træk dig eventuelt ud igen og sørg for at han er helt afslappet, inden du igen trænger langsomt ind i ham. Fortsæt derefter lidt efter lidt, indtil i begge føler jer godt tilpas, og har fået fat i en god rytme.

Du kan sammenligne det med dig selv og din første gang. Anus indeholder bare endnu flere nerveender end en vagina, så du kan nok forestille dig hvor sart og sensitivt et sted det er.

Hvis i tager den første indføring skridt for skridt sammen og hele tiden holder kontakten med hinanden, er der ikke noget at være nervøs for.

Pegging og anal sex i det hele taget er superfrækt. Både fordi det er super intimt, men det tænder også mange fordi det er lidt forbudt og grænseoverskridende.

 

Vær opmærksom på hygiejnen!

Det bør ikke overraske dig men din numse indeholder en masse bakterier. Og bakterier (specielt af denne type, blandt andet E. coli) bør ikke deles mellem partnere, uanset hvor forelsket du er.

I dine tarme bor der en hær af bakterier naturligt og overføres de udvortes, kan det føre til diarré, blærebetændelse og underlivsbetændelse samt andre tilstande som du skal undgå.

Vask legetøj, krop og hænder grundigt efter hvert brug, og smid håndklæderne til vask. På den måde kan i nyde legen, uden at skulle bekymre jer om bakterier og fokusere på det frække.

1 Kommentar
  1. Vi er et, hvad der må betegnes som, frisk par som er medlem af to forskellige swingerklubber, og er blevet bekendt med en strap-on.

    Faktisk har jeg forsøgt at ‘lokke’ min mand til at være deltagende i dette. Han er dog bekymret i forhold til sin numse. Det vil sige, kan han få indre skader såfremt jeg kommer til at støde for hårdt? Har i nogen erfaringer i vil dele med os her?

    Efterlad et svar

    Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating