Penis piller: De bedste i test

For langt de fleste mænd betyder størrelsen på deres penis noget – penis piller kan være en reel løsning på usikkerheder omkring størrelsen.

Ganske ligesom kvinder måler deres femininitet og skønhed på baggrund af deres udseende, hårlængde, frisure, negle og kropstype. Så måler de fleste mænd deres maskulinitet og seksuelle tiltrækningskraft ud fra deres penis størrelse.

Der findes mange måder at gøre en penis større på, nogle har langvarig virkning, andre har en midlertidig – penis piller giver dig en langvarig og holdbar større penis – læs mere om dem her.

Hvis du ønsker at læse hvordan og hvorfor penispiller virker på din penislængde, så klik her


 

Ultra Vimax Plus – TESTVINDER

viaman penispiller

Forhandler Prismaskine
Shytobuy logo Tjek dagens pris

Blodcirkulation og energiniveau er nogle af de vigtigste faktorer når man som mand skal kunne præstere og levere varen når lyset er slukket. Ved at bruge et kosttilskud som Ultra Vimax Plus kan du sørge for at skabe de bedste forhold for dig selv og din partner – det koster dig blot en kapsel dagligt.

Mange mænd oplever at de i perioder med stress, større arbejdspres, en usund levevis eller medicinsk behandling ikke kan holde gejsten og erektionen oppe når deres partner vrikker frækt med numsen eller sender blikket.

Dette skyldes oftest, at hjernen bestemmer hvor blodet primært skal føres hen i kroppen, og hvis ens tankevirksomhed kører på fuld hastighed, er der ikke meget blod til overs til at fylde dine rejsninger. Ultra Vimax Plus hjælper dig med at styre din krop og derudover også booste dit energiniveau.

Penispillerne indeholder naturlige ingredienser såsom Tribulus Frutekstrakt, Gingko Biloba og cayennepeber, der alle hjælper i forbindelse med både blodcirkulation og energi. Derudover indeholder produktet både vitaminer og mineraler, der udover at booste din præstation i soveværelset også har en effekt på din sædkvalitet.

Da produktet indeholder cayennepeber, samt andre allergener, er det en god idé at tjekke indlægssedlen før brug således, at du ikke udvikler allergiske reaktioner på kosttilskuddet.

Viaman Plus Kapsler – SOM KAPSEL

viaman plus penis piller

Forhandler Prismaskine
Shytobuy logo Tjek dagens pris

Ønsker du som mand at styrke din virilitet, blive mere vild i soveværelset og kunne præstere i længere perioder ad gangen, bør du undersøge Viaman Plus Kapsler og deres effekter på den mandlige krop. Disse penispiller er egentlig et generelt kosttilskud, der kan hjælpe mænd fra 18 års alderen med at få mere energi, sexdrive, virilitet og bedre sædkvalitet.

At bruge kosttilskud i form af penispiller er ingen skam, tværtimod vil din partner elske dig for de mange ekstra minutter, måske endda timer, du kan give af i soveværelset. Du skal blot tage to kapsler om dagen for at booste din krop til at kunne præstere mere.

Produktet indeholder mange naturlige ingredienser fra plante- og mineralriget og kan derfor også bruges af veganere og vegetarer. Viaman Plus Kapsler har derudover certifikat som værende et produkt af høj kvalitet og med dokumenteret effekt på det mandlige legeme og lem.

Blandt ingredienserne i dette produkt finder man både Gingko Biloba, der især er kendt for at styrke blodcirkulationen. Derudover indeholder produktet også Maca, der også udledes af planteriget og som har en dokumenteret virkning på mandens virilitet.

Ved køb af kosttilskud og penispiller bør du altid tjekke produktet for kendte allergener du reagerer på for at undgå en allergisk reaktion.

Viaman Intime Plastre – SOM PLASTER

viaman intimacy penis piller

Forhandler Prismaskine
Shytobuy logo Tjek dagens pris

Er du træt af piller og kapsler, men stadig ønsker at booste din krops funktioner og ikke mindst præstationerne i soveværelset, kan du i stedet for de gængse penispiller bruge disse Viaman Intime Plastre. Disse er fremstillet med tanken om at indholdsstofferne nemt kan optages i kroppen uden at nogle af de vigtige og naturlige ingredienser forsvinder under nedbrydelsesprocessen i kroppens mave-tarm system.

Plastrene er utroligt nemme at bruge i det daglige og skal blot placeres på et rent, tørt og hårfrit område. I løbet af 24 timer vil plastrene levere de vigtigt indholdsstoffer direkte til blodbanerne gennem huden og du kan derfor nyde godt af kosttilskuddet uden at indtage piller eller kapsler.

Produktet indeholder en lang række naturlige ingredienser, hvoraf savpalme, koreansk ginseng, damiana, guarana og gingko biloba skal nævnes. Disse naturlige remedier er blevet brugt i flere århundreder af lokale stammer for at øge blodcirkulationen, energiniveauet, vække den fysiske lyst, forbedre ens humør og generelt set øge mænds fysiske og psykiske sundhed.

Du kan nemt placere plastrene så de er gemt under tøjet, eller på anden måde ikke skriger dine kolleger eller din partner i øjnene. På denne måde kan du trygt og sikkert booste din krops vitalitet og dit eget selvbillede, når du opdager hvilke virkninger produktet har.

Viaman Viper Pro – DET GODE ALTERNATIV

viaman viper pro penis piller

Forhandler Prismaskine
Shytobuy logo Tjek dagens pris

Denne penis pille er skabt for at mænd bedre kan præstere og levere under den seksuelle akt i soveværelset. Mænd måler ikke længere kun deres maskulinitet og mandighed på penisstørrelsen, men især også på den præstation de kan levere overfor deres partner.

I en stresset hverdag kan mange forskellige faktorer spille ind på mandens seksuelle drive, energiniveauet og leveringen i soveværelset. Du kan nedenfor se en liste med nogle af de primære årsager til at du føler en mangelfuldhed i soveværelset;

 • Stress
 • Søvnmangel
 • Dårligt humør
 • Alderen der trykker
 • Usunde spisevaner
 • Usund livsstil med alkohol og rygning
 • En ny partner
 • Medicinforbrug

Ved at bruge Viaman Viper Pro kan du booste ikke blot din selvtillid, men også dit energiniveau og derved også din seksuelle præstation. Produktet er vegansk og fremstilles udelukkende af naturlige ingredienser. De fem vigtigste ingredienser i disse penispiller er følgende;

 • Selen
 • Zink
 • B5 Vitamin
 • B12 Vitamin
 • Koffein

Dette kosttilskud kommer i en rejsevenlig størrelse og bruges ved at indtage en kapsel ca. 30-40 minutter inden du forventer at skulle i kanen med din partner. Du vil hurtigt mærke en forskel i dit energiniveau og dit seksuelle drive grundet de naturlige ingredienser, husk dog at tjekke indlægssedlen for allergener før brug.


 

Studier fortæller – Forstå hvordan penis piller virker på din penislængde

Når penis erigerer, sker det fordi en bestemt del af penis, nemlig Corpora Cavernosa, bliver fyldt med blod og derved ”pumpes op”. Corpora Cavernosa kan bedst beskrives som to parallelle og cylindriske kamre. Der løber langs 4/5 af den generelle penislængde.

Når mænd bliver seksuelt opstemte, eller ønsker at blive det. Vil hjernen sende besked direkte til dette svulmelegeme, hvorefter det begynder at fyldes med blod. For at gøre sin penis og erektion større, må man derfor træne Corpora Cavernosa til at fylde mere i penis. Dette kan gøres ved hjælp af f.eks. penispiller og penis øvelser.

Der findes naturligvis andre metoder, men både piller og øvelser er den mindst invasive metode og du kan ikke risikere at komme til skade ved brug af penis piller, da disse blot virker som en slags kosttilskud til din penis, der vil øge mængden af blod, der kan fylde din penis ved erektion.

Har penis piller overhovedet en effekt?

Man skal naturligvis ikke sælge skindet før bjørnen er skudt. Der findes mange fup produkter på markedet, der vil love dig guld og grønne skove, eller i dette tilfælde en større penisforstørrelse, der nærmest virker eventyrlig – og det er den i visse tilfælde.

Der findes lægevidenskabelig dokumentation på at penis piller rent faktisk virker for 9 ud af 10 mænd. Det handler blot om at vælge de rette produkter fra de rette producenter og passe på med at købe for mange udenlandske varer, da disse ikke altid overholder de gængse medicinale standarder for indhold og test, som de danskproducerede varer.

Det er naturligvis vigtigt at huske på, at brug af penis piller er en langvarig proces – du vil ikke være i stand til at se resultater i løbet af et døgn eller en uge for den sags skyld. Da penis pillerne vil øge blodtilførslen til din penis, må din krop først skabe en forstørrelse og en stimuli af Corpora Cavernosa. Dette betyder at din krop skal i gang med en sund form for celledeling, hvilket tager tid.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater ved brug af penis piller?

Som tidligere nævnt vil effekten af penis piller ikke være noget, man kan se efter nogle dages brug. I 9 ud af 10 tilfælde, vil man i løbet af den første måned opleve at ens sexlyst og seksuelle udholdenhed forøges gradvist. Dette skyldes at der er gang i nogle fysiologiske ændringer i og omkring din penis.

I løbet af den anden måneds brug vil man begynde at kunne se tydelige ændringer i forbindelse med både længden og omkredsen af penis, dog vil dette være minimalt i begyndelsen og man kan derfor med fordel følge udviklingen i anden måned med et målebånd.

Efter tre måneders brug vil 9 ud af 10 mænd kunne se en tydelig forskel på deres penis i forhold til udgangspunktet før behandlingens start. Man kan til hver en tid stoppe med at tage sine penis piller når man når den ønskede penisforøgelse.

Husk på, at ikke alle mænd vil være modtagelige overfor virkningsstofferne i penis piller. Du bør også gennemgå indholdslisten flere gange inden køb og brug for at sikre dig, at du ikke er allergisk overfor nogle af indholdsstofferne.

Brugernes egne erfaringer ved brug af penis piller

Det er meget naturligt, at man i forbindelse med sin søgen om penisforstørrende midler vil føle, at der bliver lovet guld og grønne skove. Man kan ikke altid stole på, hvad man læser på nettet, hvorfor det er vigtigt at undersøge andres erfaringer før man kaster sig ud i et nyt projekt.

Selve penisforøgelsen kan variere meget fra mand til mand, nogle oplever en forøgelse på op til 10 cm i længden, hvorimod andre oplever en forøgelse på 2-3 cm i længden og 1-2 cm i tykkelsen. Oftest må man tage disse anmeldelser med et gram salt, da mændene oftest ikke beskriver. Hvordan deres penis var før de påbegyndte behandlinger med penis piller. Har man en penisstørrelse på 16-17 cm i erigeret tilstand, vil man måske ikke se samme effekt ved brug af penis piller som hvis ens naturlige penisstørrelse er mellem 10-12 cm.

Penis piller, penisforlængere og penispumper – se fordele og ulemper ved disse metoder

Som tidligere nævnt findes der andre metoder til at få en større og bedre rejsning. For langt de fleste mænd skal det gerne gå så hurtigt som muligt med at se en effekt i forbindelse med penisstørrelsen, i disse tilfælde er det måske bedst at bruge penispumper fremfor penispiller, da man her ser effekten med det samme.

Nedenfor kan du se en sammenligning af disse tre metoder og derfra skabe dine egne tanker på baggrund af fordelene og ulemperne.

Penis piller

Fordele

 • Diskret behandlingsmetode
 • Giver kraftigere erektion
 • Op til 10 ekstra cm
 • Nemt at anvende i det daglige
 • Styrker også kroppens generelle energiniveau og blodcirkulation
 • Styrker det seksuelle drive og den generelle sexlyst

Ulemper

 • Virkningen kan være op til 70-90 dage undervejs
 • Behandlingen bliver dyr ved flere måneders brug
 • Ikke sikkert, at det virker for alle
 • Mulighed for allergiske reaktioner mod kosttilskuddets indholdsstoffer

Penisforlænger

Fordele

 • Permanent virkning
 • Tydelige og effektive resultater
 • Kan rette en krumbøjet penis ud
 • Kan bruges af alle mænd

Ulemper

 • Produkterne er dyre
 • Behandlingen er tidskrævende
 • Man kan risikere at gøre skade på penis

Penispumpe

Fordele

 • Tydelige resultater efter 15 minutter
 • Kan bruges af alle mænd
 • Giver en længere og fyldigere erektion
 • Kan bruges dagligt

Ulemper

 • Dyr at købe hjem
 • Giver kun midlertidig penisforstørrelse
 • Må kun bruges i gang i døgnet

Sådan får du det bedste resultat med penis piller

Som nævnt flere gange kan man se et tydeligt resultat ved brug af penis piller. Dog anbefales det, at man bruger pillerne i forbindelse med en anden behandlingsform, hvis man hurtigst muligt ønsker at opnå en større penislængde og bredde.

Den nemmeste og billigste metode til brug med kombination af penispiller er penispumper. Disse fås i forskellige størrelser og prisklasser og kan bruges en gang dagligt i forbindelse med sex eller onani. Du kan dog også tage det ekstra skridt og købe en penisforlænger. Dette tager dog lang tid at bruge. Da man ved at strække penis øger svulmelegemerne og musklerne under huden.

1 Kommentar
 1. Super godt indlæg

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk