Latex dragter: De bedste til kvinder & mænd

Er du klar til at se de absolut frækkeste latex dragter til kvinder og mænd – så kig med her! Vi viser dig, hvor du finder de frækkeste, mest sexede og bedste latex dragter, latex bodysuits, latex jumpsuits og andre fullbody latex suits.

Hvis du bare hænger på, så viser vi dig om lidt et udvalg af enormt pirrende og frække latex dragter til kvinder. Er du i stedet på udkig efter en dragt lavet af latex til mænd, så bare scroll forbi første afsnit. Der kommer nemlig et afsnit udelukkende til mænd senere hen.

Vi kommer også ind på, hvorfor vi syntes du skal købe en latex dragt.

 


 

LATEX DRAGTER  TIL KVINDER

Fever Wetlook Miss Whiplash latexdragt latex dragt til kvinder

Tjek prisen

Kvinderne først som man siger, som sagt som gjort, her er de frækkeste latex dragter jeg kunne finde til kvinder.

Først skal du dog lige forstå, hvorfor det er så godt at hoppe i sådan en lille latexdragt som kvinde.

Der er mange årsager til at kvinder verden over finder latex rigtig lækkert, og derfor også vælger at købe en hel dragt lavet af netop det materiale.

Læs mere her


 

Cotelli wetlook bodystocking latexdragter til hende

Tjek prisen

Det er ikke kun fordi de bare ser knaldhamrende frække ud i sådan en tætsiddende dragt lavet af latex. Det er også fordi latex føles så unægteligt godt på kroppen.

Når man tager en latex dragt på som kvinde, så bliver man måske ikke en helt ny person. Men det kan omvendt føles sådan. Og det psykologiske aspekt, skal så absolut ikke undervurderes netop her.

Læs mere her


 

Latex dragt med lynlås cotelli delvis latexdragt

Tjek prisen

For kvinder verden over handler det først og fremmest om at gøre det man har lyst til, også selvom det måske ikke er opfattet som normalen.

Derfor råder jeg også alle kvinder til, hvertfald at prøve en latexdragt.

Faktisk prøver jeg at overbevise selv de af mine veninder som er helt overbeviste om, at det ikke er dem til det.

Læs mere her


 

Late X Latex dragt med åben ryg latex dragt til hende med åben ryg

Tjek prisen

Det burde man måske ikke. Altså sådan, næsten tvinge andre til at prøve noget de ikke har lyst til. Men nu er det jo bare en dragt af latex. De bliver ikke udstillet, og får lov af mig bare at tage den med hjem og prøve den foran spejlet.

Ved du hvad der sker når jeg gør det? De fleste vender tilbage til mig krid hvide i ansigtet og bliver nød til at krybe til korset.

De syntes det er virkelig frækt at tage den latex dragt på. De elsker fornemmelsen. Jeg forstår dem godt. Der er noget helt specielt over en hel dragt til kvinder lavet af latex.

Men betyder det så, at de rent faktisk ender med at dyrke det noget mere. Desværre gør det oftest ikke. De ender med at synes det var frækt, men bare den ene gang for dem.

Læs mere her


 

Latexdrag catsuit med lange ærmer latex dragt til kvinder

Tjek prisen

Jeg forstår ikke hvorfor det er sådan – måske fordi de sociale strukturere er lagt ud sådan, at latex ikke lige er noget man skal røre ved som “normal”.

Hvad så end normal betyder. Faktum er nok bare, at man både skal være meget åbensindet og virkelig have forstået, hvordan man ikke underligger sig et socialt pres.

Det er måske lidt for mig, som at blæse og have mel i munden, når det jeg gør overfor mine veninder jo rent faktisk er at udsætte dem for en form for gruppepres. Som jo er socialt betinget i sidste ende.

Men alligevel syntes jeg de burde vriste sig fri af det, hvilket jo egentligt ville betyde, at hvis de rent faktisk ikke havde lyst til at prøve eller købe en latex dragt, så burde jeg ikke kunne presse dem til det.

Læs mere her


 

Black level lak jumpsuit med lynlås nedringet latexdragt til kvinder

Tjek prisen

Mit argument er dog, at jeg er sikker på at de fleste kvinder et eller andet sted dybt nede har en latex-fetish begravet i sig.

Nu skal vi dog ikke snakke mere om det, men videre til det det hele handler om. At kommentere og kigge på latex dragter.

Jeg har faktisk fået det ordnet sådan, at jeg rundt omkring i denne tekst og gennem dette indlæg har sat forskellige billeder ind af nogle af de frækkeste latex dragter jeg kunne finde.

Læs mere her


 

Late X Latex top med hofteholder åben latex dragt til kvinder

Tjek prisen

Hvis du har lyst til at købe nogle af dem, så kan jeg heldigvis meddele dig, at alle dragterne af latex kan findes på det link jeg har sat ind (på knappen) igennem indlægget.

Jeg håber du får lyst til at trykke på knappen en gang eller to. Og at du tør! Det handler nemlig også meget om mod.

Du skal ture at begive dig ud i noget du ikke har prøvet før. Hvis du ikke er nybegynder kan du bare nyde alle de flotte latexdragter her i indlægget og samle lidt inspiration til et potentielt næste køb. God jagt

Læs mere her

 


 

LATEX DRAGTER TIL MÆND

Late X Latex T-shirt mænd Late X Latex T-Shirt Mænd

Tjek prisen

Så skal vi til jer mænd og jeres latex dragter. I herrer har det af en eller anden spidsfindig årsag det utrolig svært med latex og specielt latex dragter.

Omvendt har de af jer, der rent faktisk “kryber til korset” og indrømmer at i utrolig godt kan lide fornemmelsen, hvordan i har det psykologisk med dem, samt hvordan i ser ud virkelig en gnist og næsten gejst for latex dragter til mænd.

Det er utrolig så stor en forskel der skal være. Det kan være en smule svært at forstå for os der omfavner verdenen fuldt ud.

Læs mere her


 

Svenjoyment playsuit med lynlåsLatex dragter til mænd

Tjek prisen

Omvendt er det også meget fedt, fordi ellers havde personer som mig nok ikke så meget at give os til i fritiden.

Det er jo blandt andet en af de årsager bag, hvorfor jeg bliver ved og ved med at skrive disse type indlæg.

Det er primært fordi jeg håber på, at jeg med eksempelvis dette indlæg bare kan “omvende” én enkelt mand fra at synes latex er noget for kvinder til at spankulere stolt rundt i en hel latex dragt til herrer.

Læs mere her


 

Svenjoyment Wetlook latex dragt mænd tætsiddende latex dragt

Tjek prisen

Den omvending, hvis jeg har æren af at se den med mine egne øjne er så vidunderlig. Jeg elsker også at høre om dem.

Så hvis du har en god historie med noget lignende, så skriv den endelig til mig.

Gerne som en kommentar til glæde for alle der måtte læse dette indlæg til ende samt alle kommentarerne.

Læs mere her


 

Mister B Rubber Full Bodysuit latexdragt mænd Mister B Rubber Full Bodysuit med Lynlås

Tjek prisen

Nå, nu skal i høre min fantastiske omvendingshistorie. Jeg kendte engang denne fyr, lad os for god anonymitets skyld kalde ham Mr. not-so-latex.

Han var af den klare overbevisning at gud havde skabt latex og dermed latex dragten til kvinder og læder og lignende tøj til mænd.

Først og fremmest ufatteligt irriterende det med at han sådan skulle kaste om sig med sin religion.

Læs mere her


 

Late X Latex Catsuit uden Ærmer Mænd

latex dragt til mænd

Tjek prisen

Jeg tænker ikke umiddelbart det er det den er tiltænkt til. Men omvendt er jeg ateist, så hvad ved jeg.

Det står måske et sted godt begravet i biblen. Det skal jeg ikke kunne sige, om der lige har sneget sig et afsnit ind omkring latex dragter til mænd. Men ikke desto mindre påbegyndte jeg en intensiv omgang arbejde på ham.

Han var nok ikke helt klar over det skete. Det tog mig dog ikke længe før jeg fik ham lokket i en delvist latexdragt.

Læs mere her


 

Svenjoyment Neopren T-shirt Latexdragt mænd

Tjek prisen

Inden han havde nået og set sig om kom han da også ud fra omklædningsrummet iført en helkrops latex dragt. Lavet og produceret til mænd.

Som han stolt proklamerede. Jeg tog fejl, og sådan er det. Latex er til mænd, og det er vidunderligt.

Tak fordi du læste med, held og lykke i hagten på en helkropsdragt i latex!

Læs mere her

1 Kommentar
  1. Latex er helt klart til begge køn.
    Vi er dog på verdensplan flere mænd end kvinder der har den der dybe passion for det.
    Tak for det gode stykke arbejde du gør, I at udbrede hvor helt igennem fantastisk latex er.
    Og har du omvendt et par stykker der går med en skjult “rubberist” i maven så er det helt fantastisk, det er en smuk fetish.

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk