Anal vibrator: De bedste til kvinder & mænd

På trods af, at mange har en udadvendt holdning til analsex og at bruge en anal vibrator, så nyder mange det derhjemme alene eller med deres partner.

Anal stimuli med en vibrator kan virkelig få en op i højderne, hvor man tigger efter mere.

En anal vibrator kan fås i mange størrelser, former, design og med mange forskellige vibrationsstyrker.

Her er de bedste anal vibratorer:

 

Denne artikel giver dig 6 muligheder for anal vibratorer, der kan bruges af både kvinder og mænd. (Der er normalt ikke forskel på, om disse skal bruges af kvinder eller mænd.)

 

Rocks Off Petite Sensations anal vibrator

rocks_off_petite_sensations_teazer_plug_01

Læs mere om produktet her

Er man nybegynder med anal stimuli, bør man starte med denne vibrator, der er særligt designet til analt brug. Udformningen og størrelsen på denne vibrator gør den brugbar for både kvinder og mænd, uden at den virker dominerende eller skræmmende i størrelse og stil.

Fordelene ved denne anale vibrator er naturligvis det slanke design, der gør den overskuelig og håndterbar hvis man ikke har prøvet anal vibratorer før. Den har en indførbar længde på 9,5 cm, hvilket mange kan forholde sig til. På trods af størrelsen skal man dog ikke føle sig snydt, da det har 7 vibrations variationer og en kraftig motor, der kan sit kram. Derudover er den også vandtæt, du kan derfor også lege udenfor soveværelset.

Der er kun en ulempe ved dette produkt – batteriet holder ikke for evigt. Produktet er udformet således at man kan tage vibratordelen ud når batteriet skal skiftes. Dette kan være tricky de første gange man forsøge, da den sidder godt fast grundet dets vandtætte design. Rengøring kan også være lidt besværligt i starten, da flydende glidecreme kan finde vej ned til vibratoren.

 

 

Rocks Off Butt Throb Anal Vibrator

Rocks_Off_Butt_Throb.png

Læs mere om produktet her

For de lidt mere erfarne indenfor anal leg, kan dette produkt anbefales. Denne buttplug med vibration sikrer dig garanteret nydelse og følelsen af at være fyldt ud. Produktet bruges og elskes af både mænd og kvinder, da den stimulerer alle erogene zoner i og omkring anus.

Fordelene ved denne anal vibrator er som med alle andre Rocks Off produkter – de 7 vibrations variationer, der kan sende dig direkte i orgasmehimlen. 3 af disse giver en konstant vibration af forskellige styrker, hvorimod de sidste 4 er vibrationsmønstre, der pirrer og stimulerer. Som mange andre produkter fra dette mærke, er vibratoren naturligvis vandtæt, derfor behøver du ikke tage den ud, hvis legen eller sexen fortsætter i badet.

Ulempen ved denne vibrator, for nogle, er naturligvis størrelsen. Der er en tydelig grund til at den hedder ’Throb’ – man kan mærke hvordan området omkring anus strammes op og dunker når den sidder i. De buede ender på pluggens bundplade kan også være til gene for nogle, der ikke har så meget erfaring indenfor anal stimuli, da man lige skal prøve sig frem for at finde den bedste vej at vende produktet.

 

Nexus G-Play Trio Opladeligt Anal Vibrator Sæt

nexus-g-play-trio-opladeligt-anal-vibrator-s_t-01

Læs mere om produktet her

Har du tit gået og leget med tanken om at skulle lege analt? Tag skridtet med denne pakkeløsning, der er ideel for dem, der ønsker at starte stille ud, men som i virkeligheden tænder på tanken om at blive fyldt helt ud analt. Sættet består af tre forskellige anal vibratorer i forskellige størrelser, så man gradvist kan gå op i størrelse og prøve sig frem. Dette sæt kan bruges af både mænd og kvinder.

Fordelene ved dette sæt af anal vibratorer er naturligvis de forskellige størrelser. Derudover er disse, som mange andre anal vibratorer, vandtætte således at du kan slappe af i badet mens du indfører dit nye legetøj. Du kan stimuleres af 6 forskellige vibrations variationer og samtidig nyde følelsen af det let krumme design.

Ulempen ved dette produkt, kan for nogle være selve designet. Ikke alle har tålmodigheden eller modet til at blive udvidet på den krumme måde. Det tager ofte lidt længere tid at indføre denne vibrator, da kroppen skal vende sig til formen på vibratoren. Når først den er inde, sidder den dog perfekt.

 

Anal Fantasy Collection Power Beads – Anal kæde med vibrator

anal_fantasy_collection_power_beads_analk_de_2

Læs mere om produktet her

Det kan være svært at forholde sig til en lang og konstant tyk anal vibrator. Dette produkt er derfor ideelt, hvis du gerne vil indføre dit nye legetøj i etaper. Hver kugle på kæden har en lille diameter på 2,9 cm, hvilket vil føles overskueligt, når du tager indføringen én kugle ad gangen. Produktet kan bruges af både mænd og kvinder – sammen eller hver for sig.

Fordelene ved denne anal vibrator er som tidligere nævnt kuglernes størrelse, men disse er også udformet således at de spidser lidt til i den ene ende, hvilket før indføringen lettere – også selvom man ikke har så meget erfaring med anal leg. Vibrationsenheden i denne vibrator styres fra bunden af analkæden som kan drejes og øge eller formindske intensiteten af vibrationerne. Dette produkt er naturligvis vandtæt og kan bruges til våde lege i og udenfor badet.

Ulempen ved dette produkt er, at det efter flere timers stimuli, godt kan føles som en pine at få kuglerne ud. Man bør aldrig bare trække i et langt træk, men dele det op således at man undgår unødig smerte. En anden ulempe ved dette produkt er måden, hvorpå vibrationerne styres. Det kan være svært for nogle af nå bunden af vibratoren, når først den sidder på plads, hvis man leger alene.

 

We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug Fjernbetjening og App

we-vibe_ditto_vibrerende_anal_plug_med_fjernbetjening_og_app

Læs mere om produktet her

Selv analt legetøj har taget skridtet ind i den teknologiske verden, hvilket tydeligt ses og mærkes med denne anal vibrator. Udformningen er ligetil og enkel, men giver fantastisk nydelse for både ham og hende. Samtidig er den perfekt til både sololeg og intense stunder med sin partner.

Fordelene ved dette produkt er nærmest uendelige. Udformningen af vibratoren gør indføring super nemt og ligetil uden hverken smerter eller ubehag. Derudover er bundpladen solid og stor, så du kan føle dig tryg ved at den bliver siddende hvor den er. Med ikke mindre end 10 vibrations variationer, der kan styres af både fjernbetjening og en app til mobilen, er du sikret orgasmer – uanset om du er kvinde eller mand. Denne vibrator er vandtæt – så sæt den i og giv din partner fjernbetjeningen mens du går i bad.

Ulempen ved dette produkt er desværre, at den skal oplades via et USB-kabel. Dette kan gøre, at mange glemmer at sætte den til opladning efter brug og rengøring, hvorfor den pludselig ikke vil tænde, eller ikke vibrerer så kraftigt som den plejer.

 

B-Vibe Fjernbetjent Rimming Plug

b-vibe_fjernbetjent_rimming_plug_21

Læs mere om produktet her

Der findes efterhånden en stor gruppe af både mænd og kvinder, der tænder på rimming – altså oral stimuli af anus. Dog findes der også mange, der ikke har lyst til at yde denne nydelse på deres partner, da anus kan forbindes med noget urent og ulækkert. Dog er dette produkt løsningen på problemet, da man kan få følelsen af rimming uden at ens partner skal i nærheden af ens anus. Den er derfor også ideel til sololeg, hvor ens ”partner” ikke får krampe i tungen efter 5 minutter.

Fordelen ved denne anal vibrator er naturligvis at den har flere funktioner. Man kan få følelsen af at være fyldt ud analt samtidig med at de roterende kugler i buttpluggens stilk vibrerer dig til den ene orgasme efter den anden. Denne vibrator har 5 vibrations- og rotationsniveauer og dertil 6 forskellige vibrationsmønstre som styres af en knap eller den medfølgende fjernbetjening. Produktet er vandtæt og du kan derfor medbringe den i badet.

Ulempen ved dette produkt er, at du kan komme til at glemme din partner, når du kan få al den anale nydelse du behøver uden ham eller hende. Derudover er prisen på dette produkt i den høje ende af skalaen, hvorfor det ikke bare er noget man lige skal prøve, men have en idé om at man kan lide.

 

Yderlige tips til kvinder og mænd, der ønsker en anal vibrator

Denne artikel viser kun et lille udsnit af alle de produkter, der findes på markedet indenfor anal vibratorer. Især buttplugs og anal dildoer findes i hundredvis af afskygninger, derfor kan det tage noget tid at finde og vælge den helt rigtige.

Når du vil finde den rette anal vibrator til dig selv, kan du følge kriterier såsom størrelse, udformning, design, vibrationsmønstre eller andet, der pirrer dig og tænder op for dine hede tanker. Man bør ikke vælge analt legetøj efter prisklasse, da du oftest får mindre vibrationsmuligheder, jo længere ned i pris du kommer.

Denne artikel beskriver kun produkter, der kan bruges af begge køn. Der findes dog også analt legetøj, der særligt egner sig til det ene eller det andet køn. Til mænd kan man finde en lang række af prostatavibratorer, der i nogle tilfælde har en såkaldt ’rabbit’-funktion. Dette betyder at ikke kun prostata, men også mellemkødet stimuleres.

For kvinder er det alment kendt, at favoritten for fuld stimuli er de todelte vibratorer, der både indføres i anus og vagina samtidig for at give følelsen af at være fyldt ud til makspunktet. Disse findes i mange forskellige varianter og stilarter.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk