18 gode tips til at onanere: Komplet guide til masturbation for kvinder

masturbation kvindeNogle gange, hvis man skal have gjort noget rigtigt, så bliver man selv nød til det.

Men, had nu hvis man ikke helt er klar over, hvordan man “gør det selv”?

Denne guide til onani/masturbation vil dække alt du har behov for at vide, så du på den bedst mulige måde kan udforske dig selv. Så du kan finde den teknik der virker allerbedst for dig

 

Stemningen

Stemningen behøver ikke være, som du måske tænker ved at høre ordet “stemning”, den helt store opstilling med duftlys og silkelagner der dufter af roser.

Det kan være ethvert sted, hvor du føler dig sikker. Et stille rum. Et karbad. På sofaen i stuen. Lige der, hvor du føler dig tilpas med at onanere.

Om du er alene eller ej, er op til dig. Hvis du kan lide, at din partner kigger på, så er det også en mulighed. Spørg ham dog lige om lov først. Det er ikke sikkert han syntes det er så sjovt.

 

Prøv med erotiske bøger

masturbation gifI samme facon som med stemningen, og at finde det rigtige sted, så kan en nem måde at komme i stemning på, være med en erotisk bog. Fifthy Shades er et godt sted at starte, men der findes mange flere muligheder. Du kan finde nogle af dem her.

Erotiske bøger er især gode til at opbygge en stemning. De får din hjerne ind på de helt rigtige tankemønstre og en god bog kan også sætte gang i kroppen. Husk på, hjernen er det vigtigste sted du kan starte den stemning der gør onani godt.

 

Lydbøger

Hvis du ikke lige er til at læse. Eller du bliver træt af, at skulle ligge bogen fra dig, så prøv eventuelt med lydbøger. Det gør også at du har hænderne helt fri til dig selv.

Det kan være en idé, at du lige lærer plottet at kende, eller hører den samme erotiske historie igen. Det er meget smart at kende til de gode steder i lydbogen.

 

Prøv med noget visuelt

Der er uendeligt meget porno derude. Det er ikke alt der er lige godt, men forsøg dig og find det du bedst kan lide. Se om det ikke virker for dig.

Et ekstra godt tip til når du har fundet en god video. Prøv at imiter bevægelserne i filmen og lev dig ind i den.

Når vi nu er ved det visuelle, hvorfor så ikke forsøge at onanere foran spejlet. Det er faktisk et langt bedre middel til at tænde dig selv, end du måske lige regner med.

 

Brug den vigtige hjerne du har

Som før nævnt er hjernen utrolig vigtigt. Prøv at brug den. Nu har vi gennemgået en masse hjælpemidler, som giver dig en god historie eller noget visuelt er følge med i. Men du ved bedst, hvad du kan lide. Hvad du syntes er frækt, og hvad der skal ske i lige netop din historie.

I stedet for at følge med i en anden historie eller film, så forestil dig det. Luk øjnene og lad din fantasi og dine lyster styre tidslinjen og plottet i din egen bog eller film.

HUSK: Det må gerne være kinky eller underligt. Det er der bestemt ingen skam i, du skulle bare vide, hvad der foregår oppe i mit hovede fra tid til anden…

 

Gå langsomt frem

Ja, du kan godt lave en onani-quickie. Det er ikke kun fyrene der er gode til det, piger er bestemt også. Men der er altså ikke noget bedre end når du virkelig har givet dig selv tid til at nyde processen også. Dine orgasmer bliver med garanti større og bedre.

Det betyder også, at du ikke skal gå vildt og voldsomt til den. Vent på dig selv og din krop.

 

Let som en fjer

Mange af dine erogene zoner er meget følsomme, især klitoris. Du skal derfor gerne være varmet lidt op, før du “går amok”.

Hvis du har svært ved at få dine bevægelser til at stimulere dig, så prøv at tage et skridt tilbage og rør blidt ved dig selv.

 

Det hemmelige punkt

ALT for mange kvinder kender desværre ikke til det punkt man kalder U-punktet.

Det er gemt et stykke under din klitoris, og som med resten af din vagina er det fyldt med nervebaner og ender. Dem kan du med fordel forsøge at stimulere.

Med dette punkt behøver du ikke trykke hårdt. Et blidt tryk og bevægelse er nok her. Det kan være en rigtig god opvarmning til klitoris stimulering.

 

Med undertøj på

Nogle kvinder er meget sensitive. Det betyder også, at det ofte bliver for meget under trusserne. Prøv at behold dem på og afstå fra at føre hånden ind under.

Brug bare dine “normale” bevægelser, men med trusserne beholdt i mellem.

Det er også en rigtig god idé, hvis du vil onanere med en vibrator, men du syntes vibrationerne hurtigt bliver for meget stimulering for dig.

 

Andre erogene zoner

 

erogene zoner onanere

Husk på en vigtig ting. Alle de her tips og tricks gælder altså også for ALLE dine andre erogene zoner. Og der er mange flere end dem mellem benene.

Du kan måske allerede godt lide når din partner rører ved dig på dem, så hvorfor ikke også selv.

Prøv med nogle af følgende: Bryster, brystvorter, læber, inderlår. Eventuelt andre yndlingssteder du måtte have.

 

Skift position – din dovne hund 🙂

Du ligger måske altid på ryggen. Det er også helt fint, det er måske det der fungerer bedst for dig. Men lad nu være med at prøve andre ting.

Det kunne jo være du fandt en ny position, der bliv din nye yndlings. Nu til det med overskriften. Hund. Mærkeligt skrevet, indrømmet, men der gemmer sig en pointe. Prøv at sæt dig op i sengen eller på gulvet på alle fire. Hold balancen på knæ og en arm, nu har du den anden fri – gæt dig til resten.

Hvis den ikke lige gør det for dig, så har jeg også 7 andre muligheder her:

  1. Spred benene og samle føderne, så du ligger i en diamant position med benene.
  2. Bøj benene op, stadig på ryggen.
  3. På maven.
  4. På siden
  5. På maven og træk benene op under dig, så dine knæ rører dit bryst og din vægt hviler på skinnebenene.
  6. Sid på en stol eller sofa.
  7. Prøv i en dyb squat position.

Ellers så hør lige om din lokale yoga-instruktør ikke har nogle fifs 😉

 

Pude-himlen

Hvis du gerne vil prøve flere stillinger på maven, så prøv at smid en masse puder (eller bare én) under dig selv. Varier eventuelt positionen på puden.

onani med pude

Du kan også sætte dig oven på en pude, og ride den. Som et ekstra pift kan du ligge din vibrator under. Endnu et pro-tip: Prøv at lig vibratoren ind under dit hovedpude lagen. På den måde sidder den bedre fast, og falder ikke ud lige inden klimaks – det er lidt ærgeligt.

Det bringer mig også videre til mit eget yndlingstip…

 

Sexlegetøj

Nu har jeg været inde på sexlegetøj et par gange. Særligt vibratorer. Jeg syntes selv de er et helt fænomenal tilføjelse til onani. Særligt, hvis du har problemer med ved med dine hænder at få en orgasme.

Der findes en lang række vibratorer. Vi har skrevet et par gode indlæg her på Lovebuddy.dk som du kan benytte dig af.

Et til, hvis du skal have din første vibrator som nybegynder. Men også en kæææmpe stor guide, som består af anmeldelser og tests af de bedste vibratorer til kvinder.

Der er mange muligheder, forhåbentligt, kan vores guides hjælpe dig på vej!

 

Varieret vagina

Selvom klitoris er et helt fantastisk sted, og måske også “det bedste” sted for kvinder at bruge under onani, så findes der altså mange muligheder dernede.

Prøv også at kærtegn dine skamlæber, de har også mange nerveender, som du sikkert vil finde behagelige at stimulere.

 

Det skal glide ordentligt

Hvis du synes det er ubehageligt at onanere, så prøv at tilføje noget glidecreme. Det kan få den ubehagelig følelse af friktion til at forsvinde.

Du kan også forsøge at eksperimentere med varmende eller kølende cremer (findes også som glidecremer).

 

At undvige

Her er mit tip, simpelthen at undgå din orgasme. Lige når du føler du er ved at nå dit klimax under masturbationen, så stop. Lad følelsen forsvinde før du begynder igen.

Det er op til dig, hvor mange gange du har lyst til at udføre denne manøvre når du onanerer.

 

Tæl til flere

Prøv med en, to, tre eller flere fingre. Antallet er helt op til dig selv. Du behøver ikke være bange for at eksperimentere med for mange. Husk på, at du kan ende med at føde en dag, du sprækker ikke. Dermed ikke sagt, at du skal få det til at gøre ondt på dig selv.

Men så længe du syntes det er behageligt, så er det helt okay at eksperimentere med flere fingre.

Du må derudover også meget gerne bruge begge hænder – det er der altså nogen der glemmer! Fy fy…

 

Slut prut finale, håber du nød mine råd! Hvis du vil læse mere fra mig så rod lidt rundt på siden. Hvis du har spørgsmål, så skriv dem i kommentarfeltet, du må gerne være anonym 🙂

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk