Bryst bondage – Den ultimative guide

Vi har fået en masse henvendelser på diverse bondage udstyr. Så derfor har vi valgt at samle det, som vi har vurderet er relevant. Nærmere betegnet har vi samlet bondage knuder, bondage knob, pirrings til bondage og bryst bondage. Alle sammen nogle som samles under samme overskrift nemlig bondage. Denne guide skal gøre dig klogere på denne verden samt fortælle relativt simpelt men samtidig specifikt hvad du kan forvente af disse fantastiske produkter.

Hvis man som ønsker at give den lidt mere gas i sengen og tilføje forskellige remedier, så er dette indlæg og produkter som bondage knuder og bondage knob intet mindre en det perfekte legetøj til jer. Du vil nemlig ret hurtigt kunne se, at det giver en masse sjove og interessante muligheder i sengen. Hvis du blot ønsker at se hele udvalget af diverse bondage udstyr så følg dette link: (Vi anbefaler klart at du læser nedenstående anmeldelse & test).

SE UDVALGET HER →


BRYST BONDAGE – Obaie Justerbar

1. Bedste bryst bondage

Tjek Prisen Her →

Nu kan du med dette bryst bondage sexlegetøj for alvor sætte gang i soveværelset. Der er nemlig ingen tvivl om, at dette produkt giver en intens og pirrende følelse i brysterne. Det smarte ved netop dette produkt er, at du selv bestemmer hvor intens den skal klemme omkring brystet.

Vores testere fortæller, at det virkelig er frækt, og at det tilfører sexoplevelsen en helt anden lækker ting. Det er svært at sætte ord på, men det er som om ens følelser andre steder bliver bedre når man bruger disse brystklemmer.


BONDAGE KNOB – Master Series

2. Bryst Bondage

Tjek Prisen Her →

Der er ingen tvivl om, at sådan et frækt bondage udstyr som dette bindesæt. Giver nogle muligheder i sengen, som du ikke har foruden. Desuden kan I med dette produkt forsøge jer med lidt rollespil.

Det vil vi garanterer jer for er hamrende frækt. Der er hvertfald ingen tvivl om, at det gode ved netop dette produkt er, at det er produceret i strækbart materiale, således I ikke får mærker eller andet på kroppen. Du kan læse mere om produktet via ovenstående link.


BONDAGE BRYST – Cotelli

3. brystbondage

Tjek Prisen Her →

Cotelli er kendt for sit fetish udstyr – og specielt i forbindelse med bondage til brysterne. Så hvis du kunne tænke dig, at løfte den seksuelle stemning i soveværelset, så vil vi argumentere for. At ovenstående model er det helt rigtige valg.

Produktet er super billigt, og holder ualmindeligt godt. Desuden for det dine bryster til at se større ud, efter som de blive løftet naturligt op af den åbne bh.


BONDAGE KNUDER – Max Passion

5. Bondage knob

Tjek Prisen Her →

Her er det naturligvis bondage reb’et der er i fokus. Vi valgte dog at påsætte det på en model således du får en idé om hvordan, du kan binde dine bondage knuder (Det kan du i øvrigt læse mere om nedenstående).

Det gode ved sådan et bondage reb er, at det ikke nødvendigvis skal bruges til brysterne. I kan nemlig også binde hinandens fødder og lignende. Derfor er dette produkt et super alsidigt produkt, som giver mere end én mulighed.


BRYSTVORTE SUGEKOPPER – Fifty Shades of Grey

4. Brystvorte sugekopper

Tjek Prisen Her →

Med denne form for bryst bondage vil du kunne forøge blodgennemstrømningen til brystvorterne. Det vil øge følingen i dem, og de vil derfor være ekstra sensitive. Det gør dem endnu mere modtagelige og derfor vil det være bedre at ‘lege’ med dem under sex.

De er fremstillet i silikone, og derfor vil de ikke være ubehagelig at bruge. Det er utroligt lækre og ligger godt i hånden, også føles det meget naturligt at have på. Faktisk vil vi gå så langt som, at sige at imens du bruger dem vil du blive godt og grundigt liderlig. Derfor fungerer de faktisk ret godt, som forspil til at komme igang med jeres samleje.


PIRRINGS BONDAGE – Fetish Fantasy Brystvorte Pumpe Sæt

Bryst bondage - Den ultimative guide 1

Tjek Prisen Her →

Der er ingen tvivl om, at dette produkt vil gøre det samme som brystvorte klemmer. Men det vil yderligere gøre dine bryster større.

Det har den effekt, at du vil kunne mærke meget mere, og derfor vil dine bryster være virkelig behageligt at lege med.

Læs hvordan produktet fungerer via ovenstående link.


Hvad er Bryst, knude, knob og pirrings bondage?

Pirrings til bondage er blot en af mange måder hvorpå i virkelig kan tænde op under jer selv, og ser sider i ikke før har set. Der er nemlig ingen tvivl om, at hvis man har forsøgt sig med bondage udstyr i den kategori. Så er man et fuldbyrdigt medlem af de eksklusives klub for bondage. Det er nemlig en fuldstændig perfekt måde hvorpå i kan prøve sjove kinky lege af. Og dermed sætte jer ind i nogle roller, hvori I vil blive udfordret til det absolut yderste.

Vores erfaringer med bondage knob til ny er, at det sværeste faktisk er, at komme igang med det, men når man først er kommet igang. Så er der ingen hindringer længere, og I kan give den gas. Det er nemlig slet ikke så farligt og mærkeligt, som man måske kunne tænke ved første øjekast. Hvis man ser isoleret på det, er det jo bare sjove lege med små værktøjer. Som giver jeg muligheder som et almindeligt samleje ikke kan.

Hvis du har læst en del af vores indlæg. Så er vi generelt af den overbevisning at jo mere legetøj jo bedre. For på den måde kommer I virkelig tæt på hinanden og i lærer jeres kroppe at kende – og det skulle vi hilse at sige, er fantastisk.

Bryst bondage er kort og godt blot legetøj som pirrer kvindens eller for den sags skyld mandens bryster, og det er nået som man faktisk hurtigt kan komme til at glemme hvor god en erogen zone dette er.

Pirrings bondage

Det kan nemlig mange gange godt ende med, at man kun fokuserer på underlivet men kroppen har simpelthen så mange forskellige erogene zoner, og jo flere du formår at stimulere på sammen tid. Jo bedre og større forståelse for din krop. Hertil vil en kombination af for eksempel bondage knob og pirrings til bondage give dig en orgasme du sjældent kommer i nærheden af.

Mange af vores læsere vil kalde dette ‘univers’ for det aller bedste man kan byde sig selv og sin partner. Derfor skal vi på det allerhøjeste opfordrer jer til at komme igang. Kategorierne som vi løbende vil henvise til i indlægget bærer præg af, at der er nået for alle. Det vil sige er du en super erfaren bruger ved du allerede, at der findes mange forskellige typer af både dyre men også billige bondage knuder. Som derfor passer til dig/jeres behov.

Hvis du derimod er en nybegynder eller ‘grøn’ på området vil man typisk ende ud i en billigere variant, hvilket selvfølgelig er den helt korrekt måde at gribe tingene an på. Men det væsentlige er egentligt bare at I kommer igang med det, for med alt muligt andet. Så vil ens syn på tingene ændrer sig markant, når du ved hvad det handler om.

Vi har af nedenstående beskrevet de enkelte overskrifter. For på den måde at give dig et hurtigt indblik i hvad de enkelte egentligt handler om. Fælles for dem alle er, at I kan lave nogle virkelige frække lege sammen. Og pirrer hinanden på en super sexet og stilfuldt metode.

For jer der har set Fifty Shades Of Grey, så er dette univers det fuldstændigt perfekte for jer.

Bondage knuder

De bedste bondage knuder finder man ved at prøve sig frem, men en god indikation er altid at se om mange andre har købt dem – og det kan vi hurtigt åbne op for, at det er tilfældet. De bondage knuder som fremgår af nedenstående billede. Er nogle af de mest købte og derfor ved du altså at du får en kvalitetsfyldt produkt.

Alle bondage knuderne er mellem 2 og 5 meter, men der findes faktisk også nogle som er længere – dermed vil der altså være nogle til en hver længde. Typisk anvendes bondage knuder til at kunne binde hinanden fast til for eksempel sengen. Det er faktisk i det hele taget en ualmindeligt frækt leg. For det er lidt sådan en leg, hvor man ‘må gøre alt’.

Typisk vil en sådan sexleg med bondage knuder ligge op til en slave-dominans leg, som faktisk også er kanon. For her er man lige pludselig diktator i eget hjem. Det gode ved sådan en leg er desuden, at I begge kan skiftes til at have teten og på den måde vil I begge får fuld udnyttelse af oplevelsen.

Umiddelbart kan det lyde voldsomt når man sådan på stående fod sige. Vi skal have købt nogle billige bondage knuder, men det er det slet ikke. Fordi de fleste hjem dyrker allerede en form får blid bondage. Så der skal derfor ikke særligt meget til før man kalder det netop dette. Så det skal du virkelig ikke lade dig overraske eller blive forskrækket over.

Du kan få disse bondage knuder i forskellige farver og størrelser, og faktisk er der i pakken medfulgt forskellige typer hvorpå du kan binde. Det vil altså sige, at du ikke behøves at have været den helt gode spejder for at kunne anvende dem. Hertil vil vi lige nævne, at der ikke er nogle krav til, at kunne binde nået som helst. For man skal også huske på, at i sådan en leg er der ingen regler eller manuskrift man skal følge.

Her definerer i 100% selv spillet regelsæt. Hvilket også gør det endnu sjovere. Mange gang kan man nemlig blive fanget af, at man skal være en eller anden rolle. Og derfor er det altså bare meget sjovere at få frie tøjler og se hvor det tager jer hen.

Bedste Bondage knob

Bondage knuder er ligesom resten af overskrifterne i dette indlæg fremstillet i sådan nået stof. Som gør at I ikke kan få slidsår eller på anden vis blive skadet af at binde det. Det eneste i egentligt rent sikkerhedsmæssigt skal være opmærksomme på er at det ikke strammes alt for hårdt. Men det er faktisk nået som også er utroligt lækkert, nemlig at blive bundet så hårdt rundt om enten fødder eller hænder, at man ikke kan mærke dem.

Bondage knob

Et bondage knob er selvfølgelig et synonym der ligge meget tæt på af bondage knuder, men den væsentlige forskel er (ligesom ordet siger) nemlig at man binder et knob i stedet for. På den måde har man et sikkert greb. Som din slave ikke kan slippe fri fra jo mindre du giver tilladelse.

Det gode ved disse bondage knob er, at det ikke kræver meget rengøring at have dem. De kan nemlig holde til hvad som helst. Det måske det kraftigste materiale i hele denne branche, og derfor vil du opleve at det er et bondage knob som du har i mange år.

Når man mister følelsessansen i fingrene eller andre steder, så er det jo sådan. Ligesom når man bliver blind. Det vil sige, at når en af menneskets sanser forsvinder eller forringes. Så bliver de andre stærkere – og derfor oplever nogle at de får en meget stærkere orgasme.

Et bondage knob kan også munde sig ud i, at i binder hinandens ben. For på den måde at få en mere fastlåst stilling, som det egenligt fremgår af ovenstående billede. Det ser efter vores mening død lækkert ud, og derfor er det selvfølge også nået vi anbefaler alt og alle.

Bryst bondage

Med et bondage kno er der ligeledes forbundet en utrolig sjov stemning blandt jer. For ikke nok med man binder hinanden op i nogle sjove stillinger så kan man også. Komme ud i nogle som er nærmest umulige, og derfor vil i opleve at i godt kan komme til at grine, men det er simpelthen en del af oplevelsen.

Ikke bare et bondage knob er tilgængeligt via vores links, men det er pirrings til bondage også, og meget mere. Så hvis du sidder og er bare en smule i tvivl, om det virkelig er dig. Så tag lige alligevel og giv det et kig, fordi der er virkelig nået for alle, så det ville vær mærkelig. Hvis ikke der var nået som faldt i din smag.

Det gode ved at købe disse former for bondage udstyr er også, at i ikke bliver skadet eller andet i den dur. Det er nemlig ting som er behandlet og dermed sikret således der ikke sker nået.

Nogle kan måske godt sidde og tænke, at det er mærkeligt at købe bondage knob eller bondage knuder, men det er det på ingen måde. Flere og flere gør det, og ikke nok med en forøget fokus på dette via diverse biograf film. Så har folk faktisk også fundet ud af, at det er virkelig frækt.

En anden fordel ved et bondage knob er, at det ikke er til at se hvad det er til. Så hvis du skulle være så uheldig, at nogle fandt det i dine skabe eller sådan nået. Så vil du altid kunne sige det er til et alle andet andet.

Pirrings bondage billede

Det er faktisk nået vi oplever overalt med dette og mange har kanon sjove historier fra den verden, og det har vi selvfølgelig også. Det er en historie vi mere end gerne vil dele med jer – og årsagen til ovenstående billede er simpelthen fordi det omhandler dette.

Historien er fra min kammerat, som i december måned blev fanget af en kammerat i at have nået lidt underligt, efter hans kammerats mening. Det er ikke et bondage knob eller bondage knuder, men historien kommer her:

”Jeg havde købt nået bondage udstyr, som jeg udemærket godt vidste var en smule underligt for andre, hvis ikke de havde prøvet det før – eller havde erfaring med det, derfor havde jeg gemt det i min skuffe. På den måde tænkte jeg, at det ikke ville blive fundet, for det lå nemlig gemt nederst i skuffen således der efter min mening ikke var den store sandsynlighed for det blev fundet – men det skulle vise sig, at jeg et par dage efter blev klogere. 

For min kammerat og jeg sad nede i stuen, og han skulle bruge en oplader og det sagde jeg, selvfølgelig at han godt måtte låne, og uden at tænke videre over det, så fik jeg henvist ham til min skuffe. 

Jeg undrede mig over hvorfor han ikke kom ned, da der var gået en 2-3 minutters tid, for så lang tid tager det da ikke normalt at går derned.

Pludseligt jeg ham med mine pirrings til bondage, som min partner og jeg anvender tit. Jeg vidst med det samme, at jeg hurtigt måtte komme på en dæk historie, fordi jeg kunne ikke lige overskue at fortælle den rigtige, selvom jeg egenligt nok bare skulle have gjort det – men min kammerat kender godt den rigtige historie nu. 

Jeg hørte lige pludselig mig selv sige, at det nået tilbehør til min båd, som vi bruger til at gøre rent med – også sagde han bare når okay, jeg tænkte os det var sådan et eller andet. 

Efter han lukkede døren, var jeg færdig af grin.” – Sven, Thyborøn.

Pirrings bondage

Pirrings bondage er som du kan se af nedenstående billede intet mindre end forskellige stykker legetøj, som i for alvor kan pirrer hinanden med. Det ligger lidt op af ordet, og faktisk kom det bag på os, at dette er det de fleste par i Danmark har.

Men sådan er det altså – det må nok være fordi denne form for frækt tilbehør er nemt og ligetil. Pirrings til bondage er billigt og super godt. Hvis man vil prøve sig stille og roligt frem, men selv til de mere erfarne finder man også nået super lækkert. Tjek derfor nedenstående, hvor du vil finde efter vores mening danmarks største og bedste udvalg. Ingen tvivl om det.

Det viser sig faktisk også, at over 80% af alle kvinder ønsker at blive taget ordentligt fat i sengen, og ikke nok med det, at deres partnere tager ansvar under samlejet og i det hele taget det der hører med. Dit vil sige, at hvis du på et tidspunkt har overvejet, at give din partner et ordenligt smæk bagi. Så skal du bare gøre det, for det giver jer lidt ekstra i sengen og det åbner op for. At man kan få åbnet op for forskellige sjove frække lege.

Med pirrings bondage kan i derfor finde ud af, at det faktisk er super frækt også som mand at få et rap bagi. Det giver en intens følelelse på den måde, at det sviger lidt i starten men så forvandles det til nydelse. Der findes alle muligt forskellige muligheder hvad det angår. Så hvis man er begynder indenfor dette anbefaler vi, at man køber sådan en som anvist nedenstående. Lige netop den samme model vil i også kunne finde hos vores forhandler.

Hvis I derimod har mod på lidt mere frækt i den anledning, så findes der også massere af pirrings til bondage i denne kategori. Så tjek endelig deres site ud, for ved de fleste af disse produkter er der faktisk rabatkoder og endnu bedre fri fragt, så der er derfor en del penge at spare ved at bruges vores links.

Bondage knob

Bryst bondage

Bryst bondage er til dig, som gerne vil for eksempel blive bundet samtidig med dine brystvorter stimuleres. Det er faktisk en fantastisk måde hvorpå I kan klæder jer ud sammen, og hvis der er nået alle kan lide. Så er det et frækt kostume både til mænd og kvinder. Den anden fordel er, at der findes massere af erogene zoner omkring brysterne, som er utroligt dejlige at blive stimuleret ved. Men det ved I sikkert allerede.
Bryst bondage billig

Bryst bondage er derfor blot en betegnelse for at udsmykker din flotte bryster. Det kan  man gøre ved hjælp af tape, kostumer og meget mere. Det finder du også af nedenstående. Og dette er super billigt for tiden.

Vi vil ikke gøre os til dommer for, hvad det rigtige udstyr er. Så hvis du ønsker at kigge nærmere på pirrings bondage eller bryst bondage eller nået helt tredje så skal du være mere end velkommen til det.

Det er nemlig utroligt svært, at sige hvad I bedst kan lide. Her har vi erfaring måtte konkludere at man skal prøve sig frem.

Vores forhandler har knaldhamrende hurtige leveringstider. Så du kan faktisk bestille det i dag og have det allerede i morgen.

Desuden vil afslutningsvist opfordre til at interagerer i vores nedenstående chat funktion. Det vil vi og mange andre blive glade for.

2 Kommentarer
 1. Det hedder noget, og ikke nået. Medmindre at det noget man skal nå.

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 26. november 2018 at 10:12 am

   Hej Evy.

   Det kan jeg da godt se – vi har lidt travlt herinde, så nogle gange bliver der ikke helt tjekket efter de små stave og slåfejl.

   Hvis du har lyst til at bidrage til siden og lette lidt af byrden, så er du dog mere end velkommen til at kontakte os. Det ville vi sætte kæmpe stor pris på.

   Dbh

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk