15 geniale handjob tricks der får ham til at eksplodere

Handjobs er i den grad stadig på mode bare spørg manden der hjemme. Hvis du i lang tid bare har taget den på rutinen, kan det være, du skulle læse med her. Et handjob er i den grad ikke bare en trøstepræmie eller til når man ikke lige har tid til andet. Handjobbet kan sagtens være showets stjerne! Som kvinde kan man måske undre sig over hvorfor det er værd at bruge så meget energi på. Det er vel bare noget de selv gør, når der ikke er andre muligheder? Men der er faktisk mange mænd der synes det er virkelig frækt når kvinden tager fat og gør handjobbet til mere og andet end bare en hurtig orgasme.

Du kan også se det som en mulighed for at lære din partner bedre at kende. Hvad kan han lide og hvad kan han ikke lide? Et handjob kan skabe en intimitet hvor der er tid og plads til at aflæse, spørge og mærke efter hvad der virker og hvornår det virker.

At give et fantastisk handjob er ikke blot muligt men også i den grad opnåeligt. Du vil med denne guide også lære nogle af de mange fordele der er ved et godt handjob. Læs blot med her og få tips og tricks til det perfekte handjob. Du vil forhåbentlig kunne give din partner en sensuel og pirrende oplevelse han sent vil glemme.

1. Et handjob er ikke en bare en hurtig appetitvækker

Er der noget være end overfladisk oralsex? Nej vel! Du er vel heller ikke vild med det, når fyren går ned på dig i tre sekunder, hvorefter han spørger om du er klar. Det samme gælder fyrene. De er generelt heller ikke vilde med det, når du giver deres pik tre hurtige hiv for derefter at fortsætte tingene. Giv i stedet handjobbet den tid og opmærksomhed det fortjener. Brug tid på at forføre og pirre penissen og området omkring inden du hopper på den.

15 geniale handjob tricks der får ham til at eksplodere

2. Brug naturlig glidecreme

Når vi siger naturlig glidecreme, så mener vi ikke den fra den lokale helsebutik. Vi mener simpelthen den, du helt selv producerer nemlig dit spyt. Det vil ikke vare ligeså længe eller være lige så glat, som det du kan købe dig til. Men det er en økonomisk og sexede måde at mindske friktionen. Og hvis der er noget, der er vigtigt for et godt handjob, så er det, at tingene glider let og lækkert. Det er også en oplagt mulighed for at kombinere dine evner inden for handjobs med de talenter din mund gemmer på. Han vil hvert fald kun takke dig for tilføjelsen. Vær ikke bange for at spyttet kommer ud over det hele. Det er det der er meningen. Succesen bag et godt handjob er at der er rig mulighed for at fører hænderne frem og tilbage helt gnidningsfrit.

3. Kombiner blowjob og handjob

De bedste blowjob er dem, som også involverer hænderne. Og det samme gælder for munden, når det handler om handjobs. Ved at bruge munden opnår du det vi lige før nævnte omkring den naturlige glidecreme. Derudover giver det også de ømme hænder en velfortjent pause. Ved at kombinere at handjob med et blowjob vil du sende ham helt i ekstase. Hvis du bruger munden vil du også tilføje den naturlige glidecreme, der gør at dine hænder kan bevæge sit let over hele hans pik. Du vil også have mulighed for at mens din mund tager sig af hans penis, kan dine hænder frit kæle for hans andre erogene zoner, så som hans inderlår, mellemkød eller nosser. Mulighederne er mange når du kombinere et handjob med munden, og han vil helt sikkert kun takke dig for det.

Sådan giver man det bedste blowjob

4. Gør det til en overraskelse

En af de store fordele ved et handjob er, at det kan gøres med list. Vi går selvfølgelig ikke ind for, at man giver handjobs i det offentlige rum. Men hvis du ønskede at få et handjob op at køre, mens i sad på en sofa ved siden af hinanden, og så en film, ja så ville det være ret fint og helt acceptabelt. Handjobbet kan også fungere som et hurtigt og frækt forspil, der kan forgå i det diskrete. Du behøver jo ikke at have alle de smart tricks frem, men et enkelt kan være med til at vise hvad han har i vente når i kommer hjem. Det lange forspil vil kun gøre den endelige oplevelse bedre for jer begge to.

5. Det er alt sammen i hovedet

Det handler ikke alt sammen om de berøringer, og bevægelser du laver. Det er selvfølgelig vigtigt, men du må ikke glemme de mentale aspekter af handjobbet. Husk at få din fyr til at forstille sig de hede og hotte ting, der lige om lidt kommer til at ske. Fortæl ham også gerne undervejs hvor hans pik føles, og hvor dejlig den er.

6. Hold ham lige

Endnu et godt lille trick er at lave en V form med din tommelfinger og pegefinger. V-formen bruger du til at støtte roden af hans penis, samtidig med at du skaber et lille nedadgående pres. Denne manøvre er med til at holde hans penis på plads, mens han bliver erigeret. Det sørger også for, at den ikke ”hopper” rundt, og at du derfor har bedre styr på sagerne. Dette lille trick kan give dig større frihed til at bruge dine kræfter på mere spændende ting. Som for eksempel at stimulere pikhovedet og at sørge for at både nosserne og mellemkødet bliver husket.

Penis forstørrelse flot mand

7. Husk at strække ud

Påfør noget glidecreme i din ene hånd og stræk langsomt hans penis ud med den anden. Din tommeltot skal pege ned mod hans nosser. Når din hånd der er smurt ind i glidecreme når toppen af hans penis, kan du tage din anden hånd og gentage det samme langsomme stræk. Gentag den her bevægelse indtil i begge er forundret og imponeret over dine hænders snilde.

8. Brug dine fingre

Det hedder selvfølgelig et handjob af en grund, men ligesom munden af flere årsager kan tages i brug, så må man heller ikke glemme at bruge fingrene. Du kan bruge fingrene til at skabe et forsigtigt og pirrende fornemmelse, der kan være både stimulerende og overraskende. Vi anbefaler, at du bruger dine fingres flade stykke og godt med glidecreme, til at bevæge dig op og ned af hele penisskaftet.

9. Hold øje med ”the sweet spots”

Når vi nu er i gang med at snakke erogene zoner, så er der nogle helt specifikke punkter på mandens penis som du gerne skal være opmærksom på. Det ene punkt er stedet lige under penishovedet, og det andet er området lige under hans kugler. Roden af hans penis er også særlig følsom. Alle disse områder skal du huske at give ekstra opmærksomhed. Du må sørge for, at disse punkter stimuleres på en eller anden måde. Om det er med hænderne, fingrene eller tungen kan jo være helt op til dig. Vi er sikre på, at din fyr vil være lykkelig for opmærksomheden lige meget hvad.

10. Spørg din partner

Nogle gange er det bedst bare at spørge. Mænd er forskellige, og nogle foretrækker noget frem for noget andet. Måske fortrækker han meget glidecreme, eller måske kun en smule. Mange fyre der er omskåret foretrækker faktisk at blive stimuleret uden glidecreme. Der kan også være forskel på hvor let eller stramt et tryk de ønsker. Det kan derfor være utrolig lærerigt at se på, mens din partner rør ved sig selv, og spørge undervejs hvad han kan lide. Udover at være en lærerig oplevelse vil det helt sikkert også bringe jer tættere på hinanden og fungere som et fantastisk forspil til en uforglemmelig aften.

spørg din partner

11. Læs hans signaler

Bare fordi du nu har spurgt ham, hvad han kan lide betyder det ikke bare, at du kan lukke øre og øjne, og køre derudad. Du må være opmærksom på hans krop, og de signaler han sender, mens du giver ham handjobbet. Lyt til hans kropssprog, hans vejrtrækning og den måde han bevæger sig på. Alle disse ting kan være med til at fortælle dig, om du er på rette spor, og om han nyder, hver en bevægelse du laver.

12. Hold en hånd fri

At have en hånd fri under et handjob kan være en god ide af flere grunde. Men først skal du vide, hvordan du gør. For at mestre denne teknik må du sørge for at have nok glidecreme. Jo mere glidecreme, jo mere fri er du til at bevæge dig fra roden helt til toppen uden besvær og med masser af nydelse for ham. Når du har fået nok med glidecreme på hånden, skal du bringe den fra roden og op over hans penishoved. Tryk blidt på hovedet og bevæg dig derefter ned til roden igen. Du kan jo bruge din frie hånd på dig selv. Det er vi sikre på kun vil bringe ham tættere på klimaks. Den frie hånd kan også med stor fordel bruges på at stimulere ham yderligere. Kæl for hans kugler eller for hans mellemkød. Du kan også bruge den frie hånd til at nusse og kæle for hans lår eller røv. Der er simpelthen fri leg. Ved at have en fri hånd kan du tænde og stimulere hele hans krop, og få ham helt op at ringe.

13. Brug begge hænder

Er du ved at være træt i den ene hånd, kan det være du må bede om assistance fra den anden. Hvis du bruger begge hænder kan det med fordel sæt den ene over den anden, mens du holder om penis. Herefter twister du langsomt hænderne i hver deres retning. Du tager dig god tid, idet du samtidig varierer presset, så du både trykker på penissen samtidig med at du kæler for den.

14. Fokuser på hovedet

Som nævnt må man endelig ikke glemme det følsomme hoved. Her er en masse nydelse at hente og du vil helt sikkert blive belønnet for at give dette område lidt ekstra kærlig opmærksomhed. Her er glidecremen igen utrolig vigtig. Du vil gerne have at det hele kører glidningsfrit når du skal til at forkæle det her område. Brug én hånd til at køre fra roden af hans penis til toppen, mens du bruger den anden til at give et blidt tryk på penishovedet. Husk! Spørg ham hvad han kan lide. Skal det være et mere fast greb eller måske mindre fast? Skal det gå langsommere eller hurtigere? Du finder kun ud af det ved at spørge.

En anden god måde at få ham helt op at ringe på er ved at bruge en penisvibrator. Der findes mange forskellige på markedet, men de er alle rigtige gode til at stimulere toppen er penis. Læs med her for at finde den perfekte penisvibrator til jer.

15. Det skal også være behageligt for dig

Hvis det er en god partner, du har, så er han ikke interesseret i, at du halvvejs igennem får krampe i hånden. Hvis du oplever en partner, der mener, at din komfort ikke er vigtig for eksempel under et handjob, så er han hvis ikke værd at bruge tid og kræfter på. Du vil også selv få en meget federe oplevelse, hvis du ved, at det ikke er forventet, at du bliver i den samme position, indtil han rammer klimaks. Det er måske ham, der nyder det hele, men det er altså dig, der er stjernen i dette her show.

Prøv forskellige stillinger af under hele seancen og han vil også få mulighed for at se dig fra alle mulige vinkler. Du kan for eksempel få ham til at ligge ned, mens du sidder op og giver ham et handjob. Eller du kan få ham til at stå op, mens du sidder ned og giver ham et handjob. Du kan også kigge på vores fem bedste onaniteknikker til mænd, og få inspiration til dit næste handjob.

Der er simpelthen et utal af mulige stillinger. Det er bare med at komme i gang og få prøvet dem af. Nogle vil sikkert slet ikke fungere for jer, men i ved det jo ikke før i prøver dem.

10 ekstra tips til at gøre et handjob ekstra dejligt

Skal handjobbet hjælpes lidt på vej, har vi samlet et par ekstra tips, hvor du blandt andet kan læse mere om glidecreme og pocket pussys. Der findes en masse forskelligt sexlegetøj, der kan være med til at gøre et handjob til mere og meget andet end et hurtigt forspil.

1. Husk glidecremen

Sinful Silk Silikone Glidecreme

Tjek prisen her

Som du nok efterhånden kan se, er den rigtige glidecreme helt essentiel for at et handjob kommer til sin ret og for at det hele glider uden problemer. Hvis der ikke bliver brugt nok glidecreme, kan et handjob faktisk gå hen at blive helt smertefuldt. Men med glidecreme er der også en verden af muligheder. Du kan både få glidecreme, der har en kølende eller varm effekt.

Brug en silikonebaseret glidecreme, da den vil give en vedvarende og god fornemmelse. Vi kan anbefale denne silikonebaseret glidecreme til dit næste handjob. Du vil ikke fortryde, og det vil han helt sikkert heller ikke. Derudover kan den også bruges som massageolie, så når han skal forkæles med et handjob, kan det jo være den perfekte afslutning på en lækker og intim kropsmassage.

2. Hvad kan han lide?

Det er vigtigt at have kontakt med hinanden også under et handjob. Det kan som sagt være en god idé at se på mens han onanerer. En både pirrende og lærerig oplevelse. Hvis det virker for grænseoverskridende enten for dig eller ham, så tag en snak om hvad han kan lide og måske ikke lide. En anden måde at gøre det mindre pinligt på er at give ham et blindfold på. Han kan ikke se dig, og kan fokusere på at give sig selv den tilfredsstillelse, han bedst kan lide. Du kan jo eventuelt følge hans bevægelse med din hånd oven på hans. Der er mange muligheder for at lære hinanden bedre at kende, når det kommer til sex og ikke mindst hans præferencer, når det kommer til handjobs.

3. Hvilken stillingen skal du vælge?

Der er mange mulige stillinger, når det kommer til handjobs. Du har måske en tendens til bare at ligge som i plejer. Men det kan også her være en god idé et tænke lidt kreativt. En mulighed kunne for eksempel være at sætte dig overskrævs med ryggen til ham. Det vil ikke kun give dig god mulighed for at udfolde alle dine kundskaber inden for handjobs, det vil også give ham en fantastisk udsigt til din bagdel. Her bliver der virkelig mulighed for at stimulere hans visuelle sans. Den fantastiske udsigt er et kæmpe turn-on for ham. Samtidig med at han ikke kan, se hvad du laver, hvilket vil virke både pirrende og sensuelt.

Det er vigtigt at huske, at det skal være behageligt for jer begge to. Det skal samtidig også være muligt for dig at se hvad du laver, og gerne også se hvordan han har det. Du skal jo også gerne have mulighed for at komme til alle hans erogene zoner. Det vil han sikkert også være enig med dig i.

4. Husk det rette greb

Baseks Pleasure Stroker Onani Sleeve

Tjek prisen her

Det er vigtigt at nævne, at selv om vi til tider skal være blide ved penissen, så må vi altså heller ikke være bange for at tage fat. Ofte er kvinder for forsigtige, når det kommer til at gribe om pikken. Den går altså ikke i stykker! Som regel kan du tage lidt hårdere fat, end du umiddelbart regner med. En tommelfingerregel hedder, at du skal holde om hans erigeret penis på samme måde, som når du står med et glas vand. Du skal kunne holde fast i glasset, så det ikke falder ud af hænderne på dig, men du presser selvfølgelig heller ikke alt for hårdt omkring det.

For at hjælpe dig med at få det rette greb kan du også altid gøre brug af en pocket pussy. Du findes i et hav af udformninger, der både har indgang udformet som en realistisk vagina, eller som er mere stilren i designet. Der burde være noget for enhver smag. Kig med her i vores guide om pocket pussy for at finde den helt rette.

Som så meget andet handler det om øvelse, og det er vigtigt, at du prøver dig frem og er opmærksom på hans reaktioner. Både når du giver handjob med hånden eller tager et sexlegetøj i brug. Det kan ikke siges for ofte. Alle mænd er forskellige, og har forskellige præferencer. Kommuniker under handjobbet og vær opmærksom på hinanden. Spørg hvis du er i tvivl om, han kan lide det, og sig selvfølgelig til hvis der er noget, der ikke fungerer for dig. Nydelsen bliver kun større ved, at i kender hinandens præferencer, og er trygge ved at sige dem.

5. Langsomt, hurtigt og langsomt igen…

Ved at lytte til hans kropssprog og stille spørgsmål undervejs kan du også blive klogere på hvornår, du skal sætte hastigheden op eller ned. En klassisk opbygning er at starte langsomt ud men selvfølgelig ikke for langsomt. Du kan løbende øge tempoet, samtidig med at du fornemmer, at han bliver mere og mere ophidset. Ved at gøre dette bygger du lige så stille op til en orgasme, som i sidste ende vil føles meget mere intens og stærk for ham.

6. Brug hænderne rigtigt

Ud over den klassiske op-og-ned bevægelse, findes der er en række greb, der kan gøre hele oplevelsen bedre og mere varieret for både dig og ham.

Du kan for eksempel langsomt lukke dine fingre mere og mere sammen, idet du bevæger dig op mod penishovedet. Samtidig løsner du mere op når du bevæger dig nedad igen. Her kan du også bruge begge hænder, hvormed hans penis vil blive helt opslugt i en eksplosiv massage.

Prøv også at eksperimentere med at dreje hånden i forskellige vinkler, samtidig med at du bevæger den op og ned. Derudover må du huske ikke at glemme det følsomme pikhoved. Giv det lidt ekstra opmærksomhed ved at bevæge tommelfingeren rundt i små cirkler over dette område.

Det vigtigste du skal tage med dig fra disse greb er at dine hænder eller din hånd hele tiden skal være i kontakt med hans pik. Ellers er der ikke meget handjob i gang.

7. Husk også alt det andet

Du må endelig også huske at give hans andre erogene zoner opmærksom. Pikken er selvfølgelig i fokus, når det kommer til handjobs, men røven, mellemkødet, og nosserne kan være mindst lige så vigtige. Ved at stimulere ham flere steder bliver handjobbet en helt uforglemmelig oplevelse, der vil føre ham direkte i 7. himmel. Massér for eksempel hans mellemkød eller inderlår mens du stadig har fokus på penis. Husk også hans kugler skal have opmærksomhed. Du kan for eksempel massere dem forsigtigt med den ene hånd, mens du fortsætter handjobbet med den anden. Han vil helt sikkert også være lykkelig, hvis du tog hans nosser under kærlig behandling med din tunge. Der er mange muligheder for at kombinere dine hænder, fingre og tunge med alle hans erogene zoner. Det er bare med at bruge fantasien!

8. Spørg ham

Hvis der bliver lidt stille fra hans side af undervejs i handjobbet, er det også helt okay at stille spørgsmål. Spørg hvordan det føles, eller om han kan lide det. Han vil kun elske dig for det. Det viser nemlig, at du er opmærksom på ham, og ønsker at give ham den bedste og maksimale nydelse.

9. Ros ham og hans pik

Vær ikke bange for at tale frækt til ham! Find alle de beskidte knep frem og ros hans pik til skyerne. Det vil få ham helt op at køre. Husk endelig også at små suk og støn undervejs kun vil blive værdsat og gøre ham endnu mere vild i varmen. Det er ligeså sexede, at du nyder det. Han vil nyde det meget mere, hvis han kan se, og høre, at du synes hans pik, er flot og dejlig.

10. Er han klar på en lille overraskelseTenga Eggs 6 pack Onani Håndjob til Mænd

Tjek prisen her

Hvis du har mod på at gøre oplevelsen endnu mere spændende, findes der flere produkter på markedet, der kan gøre handjobbet til en ekstra eksplosiv oplevelse. Vi kan anbefale et af de hotteste sexlegetøj til mænd lige nu nemlig Tenga Egg. Dette er et banebrydende produkt til handjobs, og vil helt sikkert være en skøn overraskelse til din partner. Inde i ægget finder du et elastisk og fleksibelt sleeve, der på indersiden har forskellige riller og dupper. Indersiden overflade er med til at stimulere penis fra top til rod. De forskellige muligheder er med til at gøre handjobbet spændende og overraskende. Produktet er til engangsbrug, men ved grundig rengøring kan det bruges flere gange.

Tenga Egg er et såkaldt onani æg og der findes mange slags på markedet. Vi anbefalder Tenga Egg fordi det er det hotteste på markedet lige nu, og populariteten er ikke ubegrundet. Tenga Egg er en nem og hurtig måde hvorpå du kan give handjobbet nyt liv og give ham en helt særlig overraskelse. Du kan læse mere om det her og se hvorfor det er blevet så populært.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk