Fetish & sex maske: De bedste i test

Søger du også efter de frækkeste fetish masker? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

For ikke særlig længe siden, fik vi en forespørgsel omkring at lave et indlæg som samlede et udvalg af alle de frækkeste og mest fetish orientede latex masker vi overhoved kunne finde på det danske marked.

I dette indlæg har vi listet de bedste sex masker på markedet.

På baggrund af +50 uafhængige testeres feedback er her de 5 bedste fetish masker i hver sin kategori:


Obaie Spandex Maske med hul til mund

“TESTVINDER”

Fordele:

 • Behagelig at have på
 • Intet lyser slipper igennem
 • Åben mundhul som giver mulighed for andre lege (f.eks. gags)
 • Fremstillet i spandex
 • Håndvaskes i lunt vand

Fetish Fantasy Fetish Maske Spandex

“DEN BILLIGE”

Fordele:

 • Fremstillet i spandex og latex-fri
 • Størrelse: one-size (Passer derfor alle og begge køn).
 • Diskret levering med posten (100% anonymitet)
 • Gode brugeranmeldelser
 • Åben for både øjne og mund

Rimba Justerbar Læder Maske

“TIL BEGYNDEREN”

Fordele:

 • Høj kvalitets lædermaske.
 • Mulighed for at åbne/lukke øjen og mund (sættes fast med trykknapper).
 • Størrelse: One-size
 • Holder i mange år (eftersom den er produceret i læder).
 • 44 cm. omkreds til hals.

Master Series Muzzled BDSM Hood

Fordele:

 • Hunde maske (dog-mask) – kendt fra film og lign.
 • Mulighed for at tage hunde-næse mv. af.
 • Passer alle hovedet (kan justeres derefter).
 • 365 dages returret.
 • Fri fragt

Late X Latex Maske

Fordele:

 • Fremstillet i latex.
 • Fåes i forskellige farver.
 • Passer til begge køn og alle størrelse hoveder.
 • Diskret levering og hurtig levering.
 • Behagelig og nem at tage på.

Stadig i tvivl?

Se hele udvalget af masker


Spandex, latex, læder og bondage masker

Beskrivelse

I denne kategori har vi kigget nærmere på Sinfuls fantastiske store udvalg af latex masker. Nøøøj det var fedt. De formår altså at have lidt til enhver smag.

Det er jo klart, at det langt fra er hele familien Danmark som er ude efter at købe latex og spandex masker til deres fetish leg. Vi er jo desværre en sjælden race os der elsker sådan en udklædning. Man forstår det ikke rigtigt. Det burde være alle der var vilde med det.

Sikker et frækt udvalg var! Der er faktisk endnu mere, hvor det kommer fra. Dette er blot lige akkurat dem jeg syntes var aller frækkeste. Så jeg håber virkelig også du syntes godt om dem.

Ellers skal du altså ikke fortvivle. Der flere hvor du kommer fra.

Bondage masker

Hunde, katte og slave masker til fetishisten

Trods den begrænsede mængde købere som står klar til at handle og købe latex masker, så skal Sinful & Sexshop altså have ros for at levere så sublimt et udvalg . Vi takker og bukker mange gange fra alle latex og fetish interesserede som glædeligt iklæder os deres brede udvalg.

Hvis du allerede nu er interesseret i at se mere af deres udvalg, og ikke liiige kan vente til du har set nogle af det frække billeder så kan det gøres på nedenstående links.

Beskrivelse

Dette er et afsnit baseret på masker der er rettet mod fetishisten, som kan lide alle mulige udformninger på hans latex hovedmaske. Egentligt en fetish maske eller en såkaldt sexmaske.

Men det er da altid sjovere når i lige bliver hængensede. Når i lige lægger en kommentar med jeres mening om det jeg har udplukket af inspiration. Denne gang fetish og latex masker.Jeg skal dog ikke holde dig unødvendigt. Så smut du bare videre.

Hernedefor har jeg som tidligere linket direkte til den kategori, hvor jeg har fundet alle maskerne. Jeg håber du finder en du bare ikke kan vente med at prøve – og som du også bliver glad for i længden. Det er hvertfald mit ypperste mål.

Uha, endnu en gang, hvor jeg bare syntes mit job er helt fantastisk. Tænk at jeg kan få lov at leve af, at skrive sådanne vidunderlige indlæg, med anbefalinger og inspiration til jer kære læsere. Endnu en gang håber jeg i syntes godt om mit forsøg på at tilfredsstille jeres fetishlyster.

Jeg ved hvertfald at jeg selv er helt opstemt og ikke kan vente til næste gang jeg skal iføre en af mine slaver en af disse skønne slavemasker.

Sex masker

Der er ikke grænser for hvor mange forskellige jeg kunne finde. Jeg blev helt overvældet. Og det skal altså høre med her, at jeg normalt ikke er til at forskrække og sådan lige kaste bagover når det kommer til fetish ting. Men hold da op, hvor er i altså beskidte! Jeg kan lide det!

Det er så hulens række sexmasker jeg fandt over det hele. Igen har jeg her bare valgt at tage et lille udsnit af alle de masker jeg kunne finde.

Både dem jeg selv personligt kunne finde på at købe. Dem jeg syntes var frækkest eller så flottest ud. Og så dem, jeg næsten ikke kunne lade være med at tage med, fordi jeg egentligt godt kunne tænke mig at se andre i dem i de lokaler swingerklubber og lignende.

Der gælder selvfølgelig det samme her som før. Hvis du ikke lige kan vente helt til at se inspirationen i billederne herunder. Så er du mere end velkommen til at snyde foran alle andre og tage et kig på hele udvalget.

Fetish masker

Jeg har selvfølgelig også nogle personlige favoritter som jeg syntes i også skulle få glæde af at se og forstå, hvorfor de kategorisere som mine favoritter.

Jeg håber i kan bruge det, hvis ikke, ja så har jeg skrevet det til ingen verdens nytte. Men omvendt, jeg elsker mit arbejde uanset. Så det går nok også.

Nu kan jeg vidst heller ikke trække den meget længere. Hvis du altså stadig hænger ved og ikke er sprunget fra til fordel for lidt shopperi hos enten Sexhop’s eller Sinfuls udvalg af latex, spandex, hunde, katte, slave og eller læder masker. Så kommer der her mine absolutte favoritte, frit tilgængeligt og til skue.

Fetish katte maske

Dette er mit første valg. Mest af alt fordi det er en maske jeg godt selv kan lide at have på og bruge. Ja, jeg har sku allerede købt den inden jeg fandt den. Så naturligvis skulle den på listen over mine favorit fetish masker. Hvem kan ikke også godt lide at være og lege en fræk lille kat.

Det skal dog siges at dette er min dominatrix maske, så jeg er alt andet end én sød lille mis. Slet ikke når jeg har denne maske på. Den får det vilde frem i mig hver gang. Jeg kradsede sku en af de søde fyre til blods sidst. Heldigvis syntes han det var smadderfrækt og viste stolt sine/mine kradsmærker frem til både kone og de andre fyre nede i klubben.

Altså ikke noget jeg oplever hver dag, nogle gange bliver den uartige mig også lidt for meget for mine slaver og de må tryne mig om at stoppe. Det elsker jeg, selvom det er træls, fordi det rent faktisk tvinger mig til at stoppe igen.

Det var godt nok et lille sidespor, men ikke desto mindre en virkelig fræk maske jeg selv elsker at have på. Jeg valgte også at tage denne maske først. Da det faktisk er den eneste af maskerne som er “min egen”. Forstået på den måde, at de andre masker jeg har valgt ikke er nogle jeg selv kunne finde på at gå med. Eller, det kunne jeg måske egentligt godt i nogle tilfælde.

Det er ret situationsbestemt for mig. Men det er ikke derfor jeg har valgt dem til denne min personlige list.

Hundemaske i læder (imiteret)

Enhver kat skal have sin hun at sætte på plads. Derfor giver jeg jer nu, min yndlingsmaske til mine slaver. De skal helst agere som lydige vovser når jeg sørger for de render rundt på alle fire i denne frække maske.

Det er altså min top-favorit. Jeg har hele 4 af dem liggende. Det er altså ikke for sjov, når jeg siger at det er gået hen og blevet min ydnlings. Jeg tror faktisk jeg vil gå så langt som at sige, at hvis jeg skulle vælge mellem at måtte beholde kun én enkelt fetish maske. Så ville det ende med at være denne. Den ville hvertfald være med i overvejelserne helt til det sidste. Det er sku svært at svare på.

Jeg husker dog tydeligt første gang jeg fik en af mine lydige slaver til at trække i sådan en maske og gø på kommande. Sikke det kildede i maven og gjorde alle de rigtige ting for mig. Hold da op en magt jeg følte.

Det var en fantastisk fornemmelse, noget man ikke oplever så tit. Jeg har heldigvis også lært at sætte pris på det. Og tænk sig at det skulle opstå på baggrund af så relativt en billig maske. Det er ikke helt til at forstå, hvordan det kan lykkedes at opnå så store glæder. Endda uden berøring.

Fetish masker kan bare et eller andet specielt. Nu ved jeg godt jeg har været meget åben i dette indlæg. Det skræmmer måske også en del førstegangskøbere væk. Man burde måske være lidt mindre eksplicit omkring det. Men jeg kan kun sige, at der er ingen grund til at du ikke skulle købe en maske til dig selv og give det et skud. Du ender kun med at blive træt af, at du ventede så længe med at kommer i gang.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk