Fetish

Latex maske: Her er de frækkest fetish masker

Søger du også efter de frækkeste latex masker. Her finder du dem. Du er kommet til det helt rigtige sted.

For ikke særlig længe siden, fik vi en forespørgsel omkring at leve et indlæg som samlede et udvalg af alle de frækkeste og mest fetish orientede latex masker vi overhoved kunne finde på det danske marked.

Vi har tidligere lavet lignende indlæg, og i syntes åbenbart de er helt igennem klasse. Så selvfølgelig vil vi da lave endnu flere af dem. Her er så ét af dem, som forhåbentligt skulle hjælpe dig der er på udkig efter en fræk fetish maske i latex. Vi håber vi tilfredsstiller dine behov med dette indlæg.

Vi syntes hvertfald det var noget frækt at bruge et par timer på at finde dem alle sammen frem og lave dette indlæg til jer. God fetish jagt!

 

Spandex, latex, læder og bondage masker

I denne kategori har vi kigget nærmere på Sinfuls fantastiske store udvalg af latex masker. Nøøøj det var fedt. De formår altså at have lidt til enhver smag.

Det er jo klart, at det langt fra er hele familien Danmark som er ude efter at købe latex og spandex masker til deres fetish leg. Vi er jo desværre en sjælden race os der elsker sådan en udklædning. Man forstår det ikke rigtigt. Det burde være alle der var vilde med det.

Trods den begrænsede mængde købere som står klar til at handle og købe latex masker, så skal Sinful altså have ros for at levere så sublimt et udvalg – vi takker og bukker mange gange fra alle latex og fetish interesserede som glædeligt iklæder os jeres brede udvalg.

Hvis du allerede nu er interesseret i at se mere af deres udvalg, og ikke liiige kan vente til du har set nogle af det frække billeder så kan det gøres på nedenstående link. Linket/knappen tager dig direkte til deres kategori. Det er lidt en labyrint at finde den slev erfarede jeg hurtigt, da jeg selv skulle finde frem til det.

latex spandex maske til fetish leg

latex spandex maske

latex maske i rød

latex maske i rød

læder fetish maske

læder fetish maske

latex maske til kvinde

latex maske til kvinde

katte fetish maske i latex

katte fetish maske i latex

latex maske med bondage gag

latex maske med bondage gag

latex maske med lynlås

latex maske med lynlås

læder fetish halvmaske

læder fetish halvmaske

naturlig latex maske

naturlig latex maske

spandex maske

spandex maske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikker et frækt udvalg var! Der er faktisk endnu mere, hvor det kommer fra. Dette er blot lige akkurat dem jeg syntes var aller frækkeste. Så jeg håber virkelig også du syntes godt om dem. Ellers skla du altså ikke fortvivle. Der flere hvor du kommer fra. Du kan bare trykke på knappen her over alle produkterne. Så har jeg sørget for, at den tager dig direkte til den kategori hos Sinful, hvor de bliver solgt.

 

 

back to menu ↑

Hunde, katte og slave masker til fetishisten

Dette er et afsnit baseret på masker der er rettet mod fetishisten, som kan lide alle mulige udformninger på hans latex hovedmaske.

Der er ikke grænser for hvor mange forskellige jeg kunne finde. Jeg blev helt overvældet. Og det skal altså høre med her, at jeg normalt ikke er til at forskrække og sådan lige kaste bagover når det kommer til fetish ting. Men hold da op, hvor er i altså beskidte! Jeg kan lide det!

Det er så hulens række sexmasker jeg fandt over det hele. Igen har jeg her bare valgt at tage et lille udsnit af alle de masker jeg kunne finde.

Både dem jeg selv personligt kunne finde på at købe. Dem jeg syntes var frækkest eller så flottest ud. Og så dem, jeg næsten ikke kunne lade være med at tage med, fordi jeg egentligt godt kunne tænke mig at se andre i dem i de lokaler swingerklubber og lignende.

Der gælder selvfølgelig det samme her som før. Hvis du ikke lige kan vente helt til at se inspirationen i billederne herunder. Så er du mere end velkommen til at snyde foran alle andre og tage et kig på hele udvalget.

Men det er da altid sjovere når i lige bliver hængende. Når i lige lægger en kommentar med jeres mening om det jeg har udplukket af inspiration. Denne gang fetish og latex masker.Jeg skal dog ikke holde dig unødvendigt. Så smut du bare videre. Hernedefor har jeg som tidligere linket direkte til den kategori, hvor jeg har fundet alle maskerne. Jeg håber du finder en du bare ikke kan vente med at prøve – og som du også bliver glad for i længden. Det er hvertfald mit ypperste mål.

fetishmaske med pigge

fetish maske, pigge

cat woman latex gummi maske

katte gummimaske

fetish maske

fetish maske

spandexmaske

spandexmaske

mundkurv i latex med lynlås

mundkurv i latex

stål bur til hovede

stål bur til hoved

slave maske

slave maske

hundemaske i latex og læder

hundemaske i latex og læder

naturlatex maske

naturlatex maske

fetish hovedmaske

fetish hovedmaske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uha, endnu en gang, hvor jeg bare syntes mit job er helt fantastisk. Tænk at jeg kan få lov at leve af, at skrive sådanne vidunderlige indlæg, med anbefalinger og inspiration til jer kære læsere. Endnu en gang håber jeg i syntes godt om mit forsøg på at tilfredsstille jeres fetishlyster.

Jeg ved hvertfald at jeg selv er helt opstemt og ikke kan vente til næste gang jeg skal iføre en af mine slaver en af disse skønne slavemasker.

 

back to menu ↑

Personlige favoritter

Jeg har selvfølgelig også nogle personlige favoritter som jeg syntes i også skulle få glæde af at se og forstå, hvorfor de kategorisere som mine favoritter.

Jeg håber i kan bruge det, hvis ikke, ja så har jeg skrevet det til ingen verdens nytte. Men omvendt, jeg elsker mit arbejde uanset. Så det går nok også.

Nu kan jeg vidst heller ikke trække den meget længere. Hvis du altså stadig hænger ved og ikke er sprunget fra til fordel for lidt shopperi hos enten Sexhop’s eller Sinfuls udvalg af latex, spandex, hunde, katte, slave og eller læder masker. Så kommer der her mine absolutte favoritte, frit tilgængeligt og til skue.

Fetish katte maske

cat woman latex gummi maske

cat woman latex gummi maske

Dette er mit første valg. Mest af alt fordi det er en maske jeg godt selv kan lide at have på og bruge. Ja, jeg har sku allerede købt den inden jeg fandt den. Så naturligvis skulle den på listen over mine favorit fetish masker. Hvem kan ikke også godt lide at være og lege en fræk lille kat.

Det skal dog siges at dette er min dominatrix maske, så jeg er alt andet end én sød lille mis. Slet ikke når jeg har denne maske på. Den får det vilde frem i mig hver gang. Jeg kradsede sku en af de søde fyre til blods sidst. Heldigvis syntes han det var smadderfrækt og viste stolt sine/mine kradsmærker frem til både kone og de andre fyre nede i klubben.

Altså ikke noget jeg oplever hver dag, nogle gange bliver den uartige mig også lidt for meget for mine slaver og de må tryne mig om at stoppe. Det elsker jeg, selvom det er træls, fordi det rent faktisk tvinger mig til at stoppe igen.

Det var godt nok et lille sidespor, men ikke desto mindre en virkelig fræk maske jeg selv elsker at have på. Jeg valgte også at tage denne maske først, da det faktisk er den eneste af maskerne som er “min egen”. Forstået på den måde, at de andre masker jeg har valgt ikke er nogle jeg selv kunne finde på at gå med. Eller, det kunne jeg måske egentligt godt i nogle tilfælde. Det er ret situationsbestemt for mig. Men det er ikke derfor jeg har valgt dem til denne min personlige list.

 

Hundemaske i læder (imiteret)

Enhver kat skal have sin hun at sætte på plads. Derfor giver jeg jer nu, min yndlingsmaske til mine slaver. De skal helst agere som lydige vovser når jeg sørger for de render rundt på alle fire i denne frække maske.

hunde latex maske

Det er altså min top-favorit. Jeg har hele 4 af dem liggende. Det er altså ikke for sjov, når jeg siger at det er gået hen og blevet min ydnlings. Jeg tror faktisk jeg vil gå så langt som at sige, at hvis jeg skulle vælge mellem at måtte beholde kun én enkelt fetish maske. Så ville det ende med at være denne. Den ville hvertfald være med i overvejelserne helt til det sidste. Det er sku svært at svare på.

Jeg husker dog tydeligt første gang jeg fik en af mine lydige slaver til at trække i sådan en maske og gø på kommande. Sikke det kildede i maven og gjorde alle de rigtige ting for mig. Hold da op en magt jeg følte.

Det var en fantastisk fornemmelse, noget man ikke oplever så tit. Jeg har heldigvis også lært at sætte pris på det. Og tænk sig at det skulle opstå på baggrund af så relativt en billig maske. Det er ikke helt til at forstå, hvordan det kan lykkedes at opnå så store glæder. Endda uden berøring.

Fetish masker kan bare et eller andet specielt. Nu ved jeg godt jeg har været meget åben i dette indlæg. Det skræmmer måske også en del førstegangskøbere væk. MAn burde måske være lidt mindre eksplicit omkring det. Men jeg kan kun sige, at der er inge grund til at du ikke skulle købe en maske til dig selv og give det et skud. Du ender kun med at blive træt af, at du ventede så længe med at kommer i gang.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.