Sex Tøj: Det frækkeste erotiske tøj

Elsker du frækt sex tøj med et erotisk pift. Så vil du elske denne oversigt over frækt og erotisk tøj.

Her har vi listet det frækkeste tøj hos danske forhandlere.

Du klikker bare på én af de billeder herunder. Så kommer du direkte til den sex tøj kategori, som du har trykket på.

Derefter kan du se hele udvalget af den type sex tøj. God jagt efter dit nye sex outfit.


SEX TØJ & EROTISK TØJ – MÆND & KVINDER

Sex Tøj: Det frækkeste erotiske tøj 1
Sex Tøj: Det frækkeste erotiske tøj 2
Sex Tøj: Det frækkeste erotiske tøj 3
Sex Tøj: Det frækkeste erotiske tøj 4

Sex Tøj: Det frækkeste erotiske tøj 5

Sex Tøj: Det frækkeste erotiske tøj 6

Sex tøj til kvinder

Sex tøj 1
Erotisk tøj 1
Sex Tøj: Det frækkeste erotiske tøj 7
erotisk tøj kvinder

I denne sektion skal vi tage et kig på noget af det frække sex tøj Sinful har på lager og i deres udvalg. Jeg har forsøgt så vidt muligt at vælge noget til enhver smag.

Så ja, hvis du ikke er til fetish, så vil du altså stadig blive mødt med noget fetish tøj. Hvis du derimod er virkelig meget til det og ikke noget af det mere normale sex tøj så kan du klikke på linket her tidligere, så tager den dig til en hel oversigt over netop den type tøj, som er mere orienteret mod fetisher.

sex tøj dameHer kommer vi dog til at favne bredt. Vi kommer til at inkludere alt slags tøj, som folk forbinder med sex. Det er altså både mere normalt udseende tøj du kan have på udner et samleje. Men også noget af det mere frække og afslørende tøj du kan tage på for at pirre din partner. Måske endda fremmede mænd eller kvinder.

For det skal ligeledes høre med til denne introduktion. Vi kommer til at have sex tøj til kvinder såvel som sex tøj til kvinder som til mænd i dette indlæg. I denne sektion og næste får du dog mulighed for at kigge primært på sex tøj til kvinder og intet andet.

sex tøj kvinderSom sagt bliver noget af det en smule fetish. Men generelt skulle det gerne være repræsentativt, for den slags sextøj det brede udsnit af danskere (og andre) kunne have lyst til at købe og gå med.

For det er altså vigtigt, når man køber ngoet sextøj, at man også får gået med det. Det kan være en udfordring for nogle, selv overfor deres partnere at tage noget meget afslørende tøj på. For det er sex tøj jo netop oftest. Altså afslørende og derved indbydende til sex og samleje. Det skulle jo helst gerne være frækt og pirrende for din partner eller dit love-toy når du trækker i en fræk sag. Ellers så er det hele vel spildt.

Samtidig gør det jo heller ikke noget at du måske selv syntes det er så frækt at du bliver en smule tændt af det. Det skal du have mere en lov og ret til. Det betyder altså ikke at du er narcissistisk. Der er intet galt med at se sig selv i et frækt sæt sex tøj og blive tændt af det. Det betyder ikke du bliver tændt af dig selv som en ægte narcissist men bare at du, fordi du føler dig mere sexet også har mere lyst til sex. Ergo at du bliver liderlig af dig selv – uden at det har nogle negative konnotationer.

sex tøj til hende

Jeg håber i løbet af dette indlæg at du finder lige akkurat det tøj du godt kunne tænke dig at klæde dig selv i og at du ender med at købe noget som både klæder dig og gør sex sammen med din partner og eller andre frækt og godt!

Så er min mission med dette indlæg hvertfald lykkedes. God jagt og god fornøjelse når du når så langt. I næste sektion skal vi kigge lidt mere på den erotisk afdeling af tøjet. Som sagt har jeg i øvrigt i løbet af indlægget linket til der, hvor du kan finde både det tøj jeg har lagt billeder ind af og meget andet.

Jeg kunne, som du måske kan se på pladsen herinde ikke lige have plads til det hele. Men der er meget mere, hvor det kommer fra, heldigvis.

Erotisk tøj til kvinder

erotisk tøj kvinderNår man føler sig rigtig erotisk i noget nyt tøj, så er der altså bare ikke nogen bedre følelse. Det er noget af det bedste der findes at trække i erotisk tøj som kvinde.

Måske synes du det ikke endnu. Det kender jeg desværre lidt for mange af mine veninder, der også har det sådan. Det er en super skam. For jeg tror på, at det i sidste ende handler om, at det skyldes de ikke har dyrket det erotiske tøj. I mit hovede så er der ingen grund til at lade være. Men jeg tror måske det kan være svært at komme i gang selvom det kan føles underligt når det nærmest ikke kan stoppes igen når man først er begyndt.

erotisk tøj dameAltså jeg bliver jo nærmest nød til at ligge restriktion på mig selv. Jeg ender ellers med at købe mig fuldstændig fattig i erotisk tøj. Og man har altså også brug for helt normalt tøj skal det lige siges. Det andet her går ikke lige just til konfirmationer, brylupper og fødselsdage. Det kan være en tand for udfordrene med sådan noget lidt for erotisk tøj på til sådanne arrangementer.

Nå nok om mine oplevelser med at være uppasende klædt og lidt for seksuelt provokerende. Hvordan får vi dig til at nyde erotisk tøj og elske at købe det lige så meget som mig. Mit bedste råd spørg du måske om?

Som Nike så passende siger det, “bare gør det”. Det lyder dog ikke helt så godt på dansk som det gør på engelsk. Indrømmet. Men det er faktisk bare det, jeg tror det handler om.

Selvom det måske føles svært, mærkeligt, akavet, under lidt og anderledes træls at gøre. For først og fremmest spørg du måske dig selv, hvorfor din partner overhoved har brug for at du skal klæde dig i erotisk tøj. Det er jo ikke fordi han ikke tænder på dig.

erotik tøj til kvinder

Du fortæller måske også dig selv, at når han skal tænde på dig skal du alligevel ende med at være nøgen. Lige til den sidste, for nu at tage den først, så vil jeg sige at det langt fra behøver at være tilfældet.

Du kan bare se noget af det erotiske tøj jeg har linket til her og lagt billeder op af. Der er det sku ikke nødvendigt at smide det for at have fuldbyrdet samleje med din partner.

Dernæst skal vi have tacklet din første undskyldning også. For der er vel et gram eller to af sandhed i det faktum, at det kan virke mærkeligt at købe erotisk tøj. For der er også en sandhed i dt faktum at du ikke skal ændre på dig selv, for at din partner bedre kan lide dig eller tænder mere på dig.

Det må hvertfald ikke blive et krav fra hans side. Det kan være helt katastrofalt. Men at gå fra det og så til, at du ikke føler at du skal/må/gider købe erotisk tøj. Der er sku langt.

Sex tøj til mænd

sex tøj herreSå er vi nået til det spændende afsnit omkring sex tøj til mænd. Her er der muligvis nogle mænd, som står lidt af. Hvad grunden er til det ved jeg ikke helt præcist. I mine øjne er det en smule mærkeligt.

For hvis damer kan trække i noget frækt sex tøj, hvorfor kan mænd så ikke også. Og stadig have god samvittighed. Hvorfor er det kun os kvinder, som skal gøre os til. Stigmaet og den sociale struktur er en mærkelig ting omkring det.

sex tøj mændJeg elsker for eksempel selv at se min mand i noget frækt sex tøj. Faktisk tænder jeg meget mere på ham når han har det på. Ikke fordi han som sådan ser bedre ud. For i mine øjne, er han jo super lækker i bare ingenting. Men jeg tror det har noget at gøre med det faktum, at jeg ved han har gjort noget ud af sig selv når han trækker i noget frækt sex tøj til herrer.

Det behøver jo ikke være den helt vilde fetish tøj udklædning. Det kan bare være et par frække trusser eller boxershorts. Alt andet end et par kedelige bjorn borg. Brækker mig simpelthen over det mærke. Ej. Nu skal jeg også passe på. Intet ondt om et par normale boxershorts. Men de fortæller mig bare ikke så meget. De tænder mig ikke så meget.

De skriger heller ikke ligefrem: “Jeg vil gerne være lækker for dig skat”. Det fortæller nærmere historien omkring en lidt doven mand, som bare forventer at hans kvinde skal klæde sig frækt på i sex tøj. Det tænder ikke mig. Vi skal have vendt den her kønsrolle forståelse.

Det er også en af mine bevæggrunde for dette indlæg og opdelingen af køn. For det er vigtigt at vi lærer de skide mænd at tage noget frækt sex tøj på. Både for deres egen og vores skyld.

Jeg vil også vædde med, at de fleste mænd faktisk ender med at synes det er helt sexet i noget lidt mere udfordrerne tøj til dem. Samtidig kan det tabu som ligger omkring sex tøj til mænd måske også være grobund, for at i syntes det er endnu frækkere sammen. For hvis der i mine øjne findes noget der er frækt, så er det da når noget er forbudt eller måske lidt forkert normalt set.

sex tøj til ham

Nå, det var måske også lige en lang nok smøre om kønsroller, tabuer og deslige. Men jeg syntes det er vigtigt, det håber jeg også du syntes. Ellers har det da været en smule spildt plads i dette ellers frække og lækre indlæg. Hvis du ikke lige nyder min monolog-diskussion så kan du jo bare nyde de frække billeder jeg har sat ind for din skyld.

Hvis du syntes det tøj er noget din mand skal have på næste gang i har sex, eller du selv er mand og har lyst til det, så har jeg sørget for at linke til nogle frække sex tøjs kategorier på nogle af de bedste danske sexshops. Dem kan du besøge, hvis du har lyst. Du skal bare klikke på en af de grænne knapper jeg har inkluderet rundt omkring i indlægget

Erotisk tøj til mænd

Nu til noget af det rigtig frække. Erotisk tøj til mænd er ikke helt lige så afslørende som det mere sex orienterede. Sådan har jeg hvertfald valgt at definere det / forstå det.

Det er dog selvfølgelig 100% subjektivt ting at afgøre hvad der er sex- og hvad der er erotisk-tøj. I mine øjne er erotisk tøj dog kun noget der giver hints og åbner for fantasien mens det andet direkte indbyder til et frækt knald.

Når du skal handle erotisk tøj til herrer så er det selvsagt en række ting du skal være opmærksom på. Disse er forskellige på, om du selv køber det som mand eller om du er kvinde og køber det til din mand.

erotik tøj til ham

Lad os starte med at tackle de ting du skal være opmærksom på når du selv køber erotik tøj som mand. Det kan være virkelig svært. Jeg ved, vhor svært min egen mand eksempelvis har ved det.

Oftest smider han opgivende iPad eller computer over til mig og beder mig vælge for ham. Jeg forsøger jo så vidt muligt at nægte hver gang. For jeg gider ikke afgøre det. Han skal vælge det han selv tænder på. Det leder mig til min første pointe. Du skal nemlig selv tænde på det erotiske tøj du køber som mand. Det er noget af det vigtigste

erotisk tøj mændTænder du ikke selv på tøjet, så er der ingen pointe i, at du vælger at købe det. Så kan det godt være, at jeg siger nok så mange gange, at jeg syntes du skal. Du skal dog være sikker nok med dig selv omkring, at det er det du rent faktisk har lyst til at købe. Ikke mindst også det du har lyst til at bruge.

Derfor må du heller ikke “bare” få din kæreste eller partner til at vælge erotik tøj til herrer til dig. Det ender du bare med at syntes er akavet eller en træls ting at tage på. Når du selv har valgt det, så kan du også bedre komme i kontakt med dig selv og mærke, hvornår du har lyst til at tage det på. På samme tid, vil du med garanti opleve, at du også tiere har lyst til det.

Jeg håber du nød dette lille indlæg omkring sex og erotik tøj til mænd og kvinder. Jeg har så vidt muligt gjort mig umage med det og håber du sætter pris på det. Hvis du ikke gør, eller du har nogle kommentarer til noget af det. Så tøv ikke. Du ved min linje altid er åben og du skal altså ikke holde dig tilbage af nogen som helst årsag. End ikke at du syntes det måske lyder som et dumt sprøgsmål i dit eget hoved. Intet er for dumt, mærkeligt eller stødende at spørge om her på Lovebuddy.

1 Kommentar
  1. Mangler emnet plussize

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk