Dildo til mænd: De bedste i test

En dildo er et emne, der er svært at komme udenom, når det handler om sexlegetøj. Denne tager nemlig en helt central position, når det handler om redskaber, der kan muliggøre nydelse og leg, enten alene eller sammen med andre. I denne liste finder du anmeldelser og produktbeskrivelser af forskellige anale dildoer. Disse kan bruges til begge køn, og findes i mange forskellige udgaver, lige fra begynderudgaver til de mere erfarne. Læs mere om emnet dildo til mænd og bliv klogere på de mange muligheder.


Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

Dildo til mænd: De bedste i test 1

Tjek prisen her

Denne dildo til mænd er lavet med særligt henblik på begyndere inden for anal penetration. Dildoen er udformet i et lækkert og silkeblødt sort materiale, og formen er udformet realistisk efter udseendet på en ægte penis. Dildoen henvender sig i særlig grad oplagt til begyndere grundet dens slanke design, der gør det til en god oplevelse at give sig i kast med.

Kraftig sugekop sikrer tryghed og kreativitet

Grundet den kraftige sugekop i bunden er det muligt at sikre kreativ og håndfri leg. Dildoen kan suges fast på forskellige overflader, så du lettere vil føle dig frigjort under legen. Dette giver også mulighed for en øget kreativitet. Desuden fungerer sugekoppen med sin brede diameter også som en form for naturlig barriere eller stopper, så du trygt kan give den gas uden at skulle overtænke for meget undervejs.

Specifikationer og detaljer

Denne dildo mænd er med sit slanke design ideel for nybegyndere. På sit bredeste punkt er dildoens diameter 2,9 centimeter. Selve længden er 13,5 centimeter, hvoraf de 12 centimeter af denne længde er mulige at føre ind. Dildoen er lavet af lækkert og blødt silikonemateriale, og er naturligvis ftalatfri.


You2Toys Anal Training Sæt

Dildo til mænd: De bedste i test 2

Tjek prisen her

Ønsker du at træne dig op med et realistisk sæt af forskellige typer dildo til mænd, er dette træningssæt en glimrende mulighed. I sættet finder du tre forskellige anale dildoer, der hver har en unik og progressivt større størrelse. På den måde bliver det en naturlig overgang og proces, hvis du ønsker at vænne dig til større fylde på en gradvis og nem måde.

Realisme i alle størrelser

Sættet udmærker sig ved at give realistisk anal stimulation, der i alle størrelse vil opleves intenst set i forhold til nydelsen, du får ud af det. Dildoerne er formet som realistisk udseende penisser med markerede penishoveder og tydelige årer. Farven er en klassisk pastel lys hudfarve.

Grundet den gode grad af realisme kan dette træningssæt også med fordel bruges til at teste sig selv og sine præferencer af, inden man springer ud i analsex med en partner. Det kan skabe en stor grad og tryghed og sikkerhed.

En stor spændvidde, så alle niveauer af trænethed rammes

Hver af disse dildoer til mænd har en kraftig sugekop monteret for enden, hvilket sikrer håndfri nydelse og mange muligheder for kreative og frække stillinger. Fordi alle disse anale dildoer har vidt forskellige størrelser, er sættet ideelt i deres rækkevidde, så alle ligegyldigt deres erfaringsniveau vil kunne få god brug ud af dem.

Den mindste af dildoerne har en maksimal diameter på 3,3 centimeter og en længde på 11 centimeter. Skalerer du op til den næste størrelse, vil du opleve en forøget diameter på 3,8 centimeter og en længde på 16,5 centimeter. Ved den største af disse modeller finder du en diameter på hele 5,1 centimeter og en tilhørende længde på 22,7 centimeter.


Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

Dildo til mænd: De bedste i test 3

Tjek prisen her

Dette kvalitetsprodukt inden for emnet dildo til mænd er ligesom de foregående modeller perfekt til nybegyndere ud i anal penetration. Størrelsen er passende til de fleste, der er ved at starte ud og gerne vil udforske: Diameteren er 2,5 centimeter, hvilket sikrer dig en behagelig oplevelse, der ikke synes for voldsom, men i stedet lige tilpas. Den samlede længde er en klassisk længde på 15 centimeter, og 12 af disse er mulige at indføre.

Smukt udseende til den æstetiske sans

Har du øje for detaljen og ønsker et stykke legetøj, der skiller sig lidt ud fra mængden, er denne anal dildo helt sikkert et spændende eksempel. Dildoen er stiliseret men med en grad af realisme over sig: Udover dette har den en dyb og intens gennemsigtig lilla farve.

Kvalitetsdildoen er lavet i et let bøjeligt materiale med en super blød og spændstig overflade. Sugekoppen sikrer muligheden for håndfri betjening, når den sættes fast på en glat overflade.


Axus Lite Fræk anal dildo, der fører til ekstase

Dildo til mænd: De bedste i test 4

Tjek prisen her

Denne dildo til mænd er udstyret med et smart langt skaft, som du eller din partner kan holde fast i. Det sikrer god kontrol og virker desuden som en sikkerhedsforanstaltning, så dildoen ikke glider helt op i dig.

Materialer i bedste kvalitet

Materialet for denne dildo er blød og lækker silikone, der sikrer, at du kan få optimal nydelse. Husk en god vandbaseret glidecreme for at gøre oplevelsen endnu mere glidende og lækker. Langs dildoen er der placeret pirrende nubre, der er med til at stimulere de følsomme nerveender, som man finder i anus.

Den samlede længde af denne dildo til mænd eller kvinder er 24 centimeter, hvor den bredeste diameter er 2 centimeter. Denne tykkelse er perfekt til pirrende anal stimulation, både hos nybegyndere såvel som erfarne.


Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt

Dildo til mænd: De bedste i test 5

Tjek prisen her

Dette sæt, som indeholder tre forskellige anale dildoer i varierende størrelser, er udformet på en sådan måde, at indførelse sker let og behageligt ved brug. Dildoerne er nemlig bløde og lækre i materialet, men stadig faste nok til at give succesfuld stimulation. Fordelen ved et tredelt sæt som dette er, at du gradvist kan vænne dig til at den større fylde og den følelse, der vil medfølge, som du bliver udfyldt mere og mere.

Udforsk alene eller sammen med en partner

Disse dildoer kan eksempelvis bruges til fræk og intens solo-leg, eller de kan anvendes sammen med en partner, der kan guide dig igennem nydelse, der gradvist vil opleves større og mere intens. Målene bliver gradvist større og større efterhånden som du arbejder vej op igennem de forskellige typer dildo til mænd i sættet. Den mindste af dem har en bredde på 2,5 centimeter det bredeste sted, og en tilhørende længde på 7,6 centimeter. Den næste størrelse har en bredde på 3,8 centimeter med en tilhørende længde på 10 centimeter, mens den største af dildoerne i dette sæt måler hele 5 centimeter i bredden og 12,7 centimeter i længden.


Penis Probe Unisex Dildo

Dildo til mænd: De bedste i test 6

Tjek prisen her

Denne lækre dildo kan både virke som dildo til mænd såvel som kvinder – og altså kan den grundet sin form også bruges henholdsvis i anus eller vaginalt. Udformningen er lavet således, at begge ender kan bruges til stimulation. Således er den tynde af enderne god til nybegyndere inden for anal stimulation, mens den tykke ende er til de mere øvede eller til eventuel penetration ved skeden.

Smukt og stærkt farvevalg samt god udformning

Unisex dildoen er ikke bare æstetisk flot udformet, så den dynamisk og virkningsfuldt kan anvendes på flere måder, men har også en stærk og klar azurblå farve. Går du op i, at alting ikke behøver at være så kedeligt, vil det helt sikkert virke som en fryd for både øje og æstetisk sans.

Med sin dynamiske udformning måler penis probe dildoen 17,3 centimeter og har en bredde varierende fra 1,5 til 2,9 centimeter. Materialet er spændstigt, fast og bøjeligt med en glat overflade, der udover at sikre god komfort også har den fordel, at den er nem at rengøre.


Fetish Fantasy Penisring og Analstimulator

Dildo til mænd: De bedste i test 7

Tjek prisen her

Denne type af dildo til mænd er genial til par, hvis der skal ske lidt ekstra under akten. Denne type af dildo er nemlig dobbeltstimulerende grundet sin udformning med flere formål: Her kan den ene part sætte penisringene om penis og kugler, hvorefter den anden part kan stimuleres med selve dildoen. Størrelse og udformning passer både godt til anal såvel som eventuel vaginal brug. Penisringen vil medvirke til en hård og fyldig erektion. Medicinsk silikone sørger for behagelig brug. Selve dildoen er 15 centimeter lang og 2,5 centimeter i bredden.


Fun Factory The Boss Dildo

Dildo til mænd: De bedste i test 8

Tjek prisen her

Er realistisk udformning og god fylde en prioritet, er denne dildo et godt bud på et produkt, der virker. Der er god variation inden for brug af denne dildo, og den kan for eksempel bruges som den er, eller for de eventyrlige sættes i en harness for en spændende strap-on-oplevelse.

Udformet med henblik på nydelse

Denne dildo til mænd er udformet med et meget tydeligt og markeret hoved, samt årer, der løber op og ned langs skaftet. Det store og markerede hoved sørger for perfekt stimulering af G-punktet, mens årerne også er medvirkende til ekstra meget nydelse.

Dildoen måler hele 18 centimeter i længden og har en diameter på 4,4 centimeter. Materialet er blød og lækker silikone i høj kvalitet. Dette gør, at dildoen vil opleves fleksibel med samtidigt tilpas fast under brug.


Vixen Creations Mistress Dildo med Sugekop 15 cm

Dildo til mænd: De bedste i test 9

Tjek prisen her

Denne dildo til mænd skiller sig i særlig grad ud ved at være håndlavet i USA. Det betyder dog også, at der virkelig er øje for detaljen, og at du med denne anal dildo kan forvente et produkt i allerhøjeste kvalitet.

Dildoen er lavet af silkeblød silikone, og kan enten bruges som den er eller eventuelt i harness. Designet er slankt og lækkert udformet, og sugekoppen i bunden sørger både for bred anvendelsesmulighed, mulighed for håndfri betjening, samt tryghed ved anal brug, da sugekoppen her kan fungere som stopklods.

Velegnet til både erfarne og begyndere

Ønsker du en alsidig dildo til mænd, er denne helt sikkert et godt bud. Med sin indførselsdybde på op til 15 centimeter og diameter på 3,2 centimeter kan den give nydelse lige meget erfaringsniveau. Det slanke design, markerede penishoved og den yderst glatte og lækre overflade er med til at gøre oplevelsen rar og perfekt stimulerende.


Axus Lite Lang, glat anal dildo med sugekop

Dildo til mænd: De bedste i test 10

Tjek prisen her

For enden af denne dildo til mænd finder du en yderst kraftig sugekop, der både fungerer som base, så dildoen ikke smutter for højt op i anus, men også som et redskab, der muliggør håndfri og kreativ leg. Dildoen måler 15,2 centimeter og har en diameter på 3 centimeter, hvilket betyder, at du med dette valg af dildo vil blive fyldt godt ud.

Glat og formfuldendt design

I kategorien dildo til mænd finder du mange forskellige typer af udformning, men ved denne er der i særlig grad kælet for det stilrene disen. Dildoen vil således opleves og fremstå helt glat og med en lækker, ensartet overflade. Med til denne udformning hører også det faktum, at den let afrundede top gør indførelsen nem, ligegyldigt dit erfaringsniveau. Den lette indtrængen bliver blot yderligere understreget af den bløde og behagelige silikone, som dildoen er fremstillet af.

Design med omtanke betyder, at du vil få det maksimale ud af en dildo til mænd som det er tilfældet med denne specifikke model. Krumningen er nemlig lavet således, at den vil ramme netop det rette spot, til at du vil opleve den bedst tænkelige pirrende oplevelse. Dildoen måler 15,2 centimeter i længden og har en bredde på 3 centimeter.


Tantus General Silikone Dildo 19 cm

Dildo til mænd: De bedste i test 11

Tjek prisen her

Med denne håndlavede sag får du en dildo til mænd, der ønsker en naturtro oplevelse. Dildoen er nemlig lavet på en så realistisk måde som muligt, når det kommer til hvordan den vil føles og opleves i brug: Dildoen er nemlig blød og lækker udenpå, men har en hård og pirrende kerne inderst. Den velformede krumning betyder, at prostata effektivt vil stimuleres under brug.

Velegnet til de erfarne

Ønsker du en dildo til mænd med erfaring inden for anal stimulering, er denne anale dildo med al sandsynlighed et godt sats. Dildoen måler nemlig hele 19 centimeter i længden, og har en tilhørende diameter på 5,5 centimeter. Udover at have mål og udformning, der med garanti vil stimulere dig, har dildoen af dette mærke også den fordel, at den er hundrede procent fri for ftalater og derudover også allergivenlig.


Fetish Fantasy Mega Oppustelig Ass Blaster 32 cm

Dildo til mænd: De bedste i test 12

Tjek prisen her

For de særligt trænede eller hardcore, finder man denne dildo til mænd. Med denne innovative type af dildo bliver det muligt at prøve kræfter med et både større og vildere stykke analt legetøj end ellers.

Du styrer selv kontrollen

Med denne dildo til mænd er det dig selv eller din partner, der styrer dildoen og dens oplevede størrelse. Selve dildoen er nemlig koblet sammen med en lille gummibold, som du kan ragulere trykket i, og på den måde lade dildoen udvide sig mens den er inde i anus.

Store mål og en sikkerhed, der er i top

Dildoen har en længde på 32 centimeter og en bredde på op til hele 7-8 centimeter. Legetøjet er altså til de særligt entusiastiske og erfarne inden for det anale. Fordi det er muligt at puste dildoen op til en ekstrem forstørring, er der naturligvis også fokus på sikkerheden. Derfor hører der en såkaldt Quick-release ventil med, så luften hurtigt kan slippes ud af dildoen, når du er færdig.


Tantus Curve Super Soft Dildo 15 cm

Dildo til mænd: De bedste i test 13

Tjek prisen her

Med denne dildo til mænd får du en perfekt udformet krumning lavet i hånden af det bedste medicinske silikone. Diameteren måler 3,5 centimeter, mens selve længden måler 15,3 centimeter. Materialet er lavet af det såkaldte Super Soft Silikone. Dette er super fleksibelt, allergivenligt og desuden fri for ftalater. Med en dildo som denne kan du desuden nyde godt af den intens lilla farve, der er en fryd for øjet.


Fun Factory Bouncer Shakedildo

Dildo til mænd: De bedste i test 14

Tjek prisen her

Ønsker du dig en unik og banebrydende oplevelse, er denne Bouncer-dildo en enestående mulighed. Dildoen har hele tre indbyggede kugler, der roterer ved brug – deraf navnet “shakedildo”. Med de bevægelige kugleled inde i dildoen vil du opleve en helt særegen stimulering.

Behagelig og fleksibel

Selvom denne dildo til mænd på mange måder er banebrydende, er der bestemt ikke givet afkast på hverken komfort eller stimulering, snarere tværtimod. Udover en unik og anderledes stimulerende oplevelse vil du således også opleve et lækkert materiale af blød silikone, der vil synes både fleksibel og fast på samme tid. Dildoen måler 18 centimeter i længden og 4 centimeter i diameter.


Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Mellem

Dildo til mænd: De bedste i test 15

Tjek prisen her

Dildoen her inkluderer udover en sugekop, som muliggør håndfri leg, også en lille bullet vibrator, som du kan sætte i dildoen for en ekstra stimulerende oplevelse. Dildoen er allergivenlig, ftalatfri og fremstillet til at være allergivenlig. Diameteren måler 3,5 centimeter, mens længden er 14 centimeter. Denne dildo til mænd har desuden en lækker og dynamisk kurvende form.


Vixen Creation Slim VixSkin Dildo 20 cm

Dildo til mænd: De bedste i test 16

Tjek prisen her

En dildo til mænd af denne udformning kan bruges som den er, eller for eksempel i harness. Dildoen har et slankt skaft med naturtro detaljer, og føles næsten ligesom den ægte vare. Desuden krummer denne dildo til mænd, så intens stimulering nemt kan opnås.

God repræsentation i farvepaletten

Dildoen afspejler en forskelligartet verden, hvorfor det blandt andet er muligt at få den i hele seks forskellige hudfarver. Fælles for disse er, at de alle måler 20 centimeter i længden og ha

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk