Kæmpe store dildoer: De bedste i test

Store, lange og brede dildoer som kan få dig til at sprænge af orgasmer, findes der nok af.

Det kan dog være svært, at finde den helt rigtige, og derfor har vi fundet nogle af de bedste store dildoer.

Alle varierer i både længde, bredde, farve og form, fordi det er vigtigt for os, at du finder en, som kan opfylde netop dine ønsker. Vi lister alt fra mega dildoer og XL dildoer til hestedildoer og hundedildoer.

Ønsker du ikke at læse hele anmeldelsen, men blot vil se hele udvalgt af kæmpe dildoer, så klik her →

Testvinder Oversigt

 


Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Med sine 43 centimeter i længde og 6,35 centimeter i diameter, er dette en af de største, som findes, og er derfor til dig, som ønsker at blive fyldt helt ud. Her får du et sexlegetøj, der føles som en ægte penis.

Da den både har årer og et penishoved. Vi er helt vilde med, at den føles så ægte, som den gør. Der er altså garanteret stimulation for alle pengene, og vi anbefaler denne til den mere erfarne, da den som sagt fylder en meget ud med sin længde.

Den bedste oplevelse med Doc Johnson Dick Rambone

Da dette sexlegetøj er så bredt og langt, er der nogle ting man selv kan gøre, for at få den bedste oplevelse og bedste nydelse. Vi anbefaler kraftigt, at man bruger en vandbaseret glidecreme, når man bruger den, da det giver en mere dejlig, våd og varm følelse, når man kører den ind og ud.

At bruge glidecreme til denne, vil også gøre det lidt nemmere at indsætte den, hvis du ikke er vant til at bruge så stor en størrelse.

Noget som vi synes er super frækt, er, at denne gigantiske dildo har en sugekop monteret og derfor kan man sætte den fast på alle glatte overflader under brug. Det kan sætte gang i nogle frække lege og gøre det hele mere kinky og lækkert.

Du kan bruge den alene under onani eller bruge den med din partner, for at gøre det hele lidt mere spændende.

Læs mere her


 

King Cock Realistisk Dildo 25 cm

Her finder du en dejlig og realistisk dildo på 25 centimeter i længde, der er med til at give pirrende stimulation og vilde orgasmer. Diameteren er 6 centimeter, og under brug bliver man altså fyldt helt ud. Derfor anbefaler vi også denne dildo til dig, som er vant til at bruge dildoer og er vant til at blive fyldt godt ud. Både til den erfarne og begynderen anbefaler vi kraftigt at bruge glidecreme til, da det gør hele oplevelsen mere våd og dejlig. Brug af glidecreme til denne monster dildo, vil også gøre det nemmere at indsætte den, uden at det gør alt for ondt.

Dildoens realistiske design

Noget vi er helt vilde med ved denne King Cock dildo er, at den ligner en ægte penis. For os er det super frækt, da man virkelig får følelsen af at føre en penis op i sig. På sin overflade har den årer og et penishoved, som man alt sammen kan mærke, når man bruger den. Derudover er den hård, men ikke alt for hård, da den har en dejlig og blød overflade. Vi er vilde med den, og kan klart anbefale den både til onani og til samleje med din partner.

En ekstra fræk detalje ved denne giga dildo er, at den har en sugekop i enden, og derfor kan du sætte den fast på alle glatte overflader. Dette giver mulighed for frække lege og anderledes stillinger, der er med til at give endnu mere pirrende stimuli!

Læs mere her


 

You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm

Dette er en sort dildo på hele 29 centimeter i længde og 4,5 centimeter i diameter, og er derfor med til at fylde en godt ud. Dens helt sorte design gør det hele lidt mere kinky og anderledes, som bare er med til at gøre det hele mere frækt.

Med sine årer på overfladen og markerede penishoved føles den som en ægte penis, når du fører den op, hvilket føles dejligt og giver den mest pirrende stimulation.

Derudover er denne kæmpe dildo meget fleksibel og kan bøjes lettere, og det giver endnu bedre mulighed for nye stillinger under onani og samleje. Vi er i hvert fald helt vilde med dens design og dens længde, som både giver fylde og utrolige orgasmer.

Læs mere her


 

Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 27 cm

Denne 27 centimeter lange, sorte dildo er ideel til dig, som ønsker at blive fyldt godt ud og få en pirrende stimulation. Det er næsten umuligt ikke at blive tændt og pirret med The Perfect Cock Dildo, da den udover et realistisk penishoved også har realistiske kugler forneden. Med til dildoen kommer en sugekop, som du kan sætte på, og derefter sætte dildoen fast på alle glatte overflader. Det er vi store fans af, da det åbner muligheder for vilde og kinky stillinger. Derudover kan man montere denne mega dildo i et harness, så du kan også lege kinky lege med din partner! Der er altså mange frække muligheder med denne dildo.

Materialet og dets funktion

Selve materialet på denne frække dildo er lavet i Ultraskyn, hvilket gør, at den bliver varm og tilpasser sig din bestemte kropsvarme, når du begynder at bruge den. At dildoen bliver kropsvarm, gør det hele mere behageligt, og giver den ekstra stimulation, som mange søger. Derudover føles dildoen dejlig blød på overfladen, men er stadig hård indeni, så det føles som en oprejst penis.

Læs mere her


 

Willie City Classic Lover Realistisk Stor Dildo 23 cm

Om det er en ægte penis eller en naturtro dildo er næsten svært at mærke, når man bruger denne Willie City kæmpe dildo på hele 23 centimeter i længde. Der er mulighed for at blive stimuleret og fyldt ud på den helt rigtige måde med denne dildos diamater på 4,5 centimeter.

Selve denne store dildo er designet med årer, et markeret penishoved og kugler som gør, at den virkelig føles som en ægte penis. Det er super frækt, og giver ekstra stimulation, når du kører den op og ned.

Den store dildo er tilpas hård til at ramme de helt rigtige steder, men føles på samme tid dejlig og blød udenpå, når man skal bruge den. Vi anbefaler at bruge glidecreme til den for at få den bedste oplevelse. Derudover finder du en sugekop under kuglerne, hvilket giver mulighed for masser af kinky leg og nye frække stillinger!

Læs mere her


 

All Black Sven Dildo 29 cm

Denne frække og realistiske dildo på 29 centimeter i længde er perfekt til dig, som gerne vil fyldes helt ud og stimuleres på den helt rigtige måde. Med en diameter på 5 centimeter giver den en god fylde, og derfor anbefaler vi at bruge glidecreme til, for at få den bedste og mest behagelige oplevelse under brug.

Dens helt sorte design giver ekstra mystik og er super frækt og anderledes. Derudover føles denne lange dildo næsten som en ægte penis, da den både har årer, et markeret penishoved og kugler forneden. Det giver den vildeste stimulation og mulighed for dejlige orgasmer.

Ekstra bonus med All Black Sven

En ekstra bonus ved denne dildo, som vi er helt vilde med, er, at den er vandtæt. Derfor kan man tage den med i badet, enten alene eller med sin partner. At bruge den i badet åbner op for nye lege, nye stillinger og vi kan garantere for en endnu mere pirrende og våd følelse!

Læs mere her


 

Doc Johnson Prince Yahshua Dildo 26 cm

Nu har du muligheden for at have samleje med Prince Yahshua, eller sådan føles det i hvert fald med denne dildo, som er en tro kopi af hans penis. Med sin længde på 26 centimeter og diameter på 4,8 centimeter er der mulighed for at blive fyldt godt ud.

Derudover er den store dildo både med årer, penishoved og kugler, så den føles virkelig som en ægte penis, hvilket vi synes er super lækkert.

Der sidder en aftagelig sugekop på dildoen, og den kan derfor sættes fast på alle glatte overflader. Dette åbner op for helt nye og kinky stillinger, der med garanti vil give dig de vildeste og mest pirrende stimuli.

Læs mere her


 

You2Toys Realistixxx Real Playboy Dildo 23 cm

Ønsker du en dildo, som føles realistisk, ser realistisk ud og kan fylde dig helt ud, så kan vi klart anbefale denne. Her får du en dildo på 23 centimeter i længde og 5,5 centimeter i diameter, og derfor vil du få følelsen af at blive fyldt helt ud og få den vildeste stimulation.

Vi anbefaler, at bruge glidecreme til for at gøre det mere behageligt og vådt under brug. Det er svært ikke at tro, at denne monster dildo er en ægte penis, da den både har naturtro årer, et markeret penishoved og kugler.

Vi kan i hvert fald næsten ikke mærke forskel. Derudover har den monteret en sugekop, hvilket gør, at du kan sætte den fast på glatte overflader. Dette giver mulighed for vilde stillinger, som du ikke har kunne udføre før!

Læs mere her her


 

Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm

Hvis du leder efter en dildo, som kan fylde dig ekstremt ud, så kan vi helt klart anbefalede denne frække sorte dildo. Her får du en dildo med en diameter på hele 7,6 centimeter, og derfor anbefaler vi kun denne til dig, som har erfaring indenfor store dildoer.

Selve dildoen er designet med årer, et markeret penishoved og kugler, så den føles næsten som en ægte penis under brug. Derudover finder du en sugekop underneden, og du kan derfor sætte den fast på glatte overflader og udføre kinky stillinger som aldrig før!

Glidecreme er et must til denne kæmpe dildo, hvilket vil gøre hele oplevelsen mere våd, blød og behagelig. Med denne dildo kan vi love dig for, at du vil blive fylde ud og få en pirrende stimulation som aldrig før.

Læs mere her


 

Commander In Chief XXL Dildo

Her finder du en helt sort dildo, som er perfekt til dig, der ønsker at blive fyldt helt ud under onani.

Med sine 32 centimeter i længde og 6,5 centimeter i diameter er der garanteret pirrende stimulation, og vi anbefaler at bruge glidecreme til for at få den bedste oplevelse.

For at gøre dildoen ekstra stimulerende har den et markeret penishoved med 3 riller efter, og så har den også kugler. Det er vi helt vilde med, og den føles næsten som en ægte stor penis, når man bruger den.

Læs mere her


 

Vixen Creations Gambler VixSkin Dildo 25 cm

Denne silikone dildo er ideel til dig, som søger både en lang og bred dildo.

Med sine 25 centimeter i længde og 6,5 centimeter i bredde. Er der mulighed for at blive fyldt helt ud, samt få den vildeste stimulation.

Denne store dildo føles virkelig som en ægte penis, da den både har årer markeret på overfladen. Samt et markeret penishoved.

Overfladen føles lækker og blød, mens den har en tilpas fasthed til at ramme lige der, hvor det føles bedst.

Læs mere her


 

The D by Doc Johnson Dildo 20 cm

Her finder du en dildo, som ikke er for nybegynderen indenfor brugen at dildoer. Her får du nemlig en dildo på hele 7 centimeter i diameter, så der er altså garanti for at blive fyldt helt ud!

Selve dildoen både ser og føles som en ægte penis, da den har kugler, årer og et markeret penishoved. Derudover har den en sugekop, og kan sættes på overflader, som er glatte. Dette giver mulighed for mange timers leg og stimulation.

Vi anbefaler helt klart at bruge glidecreme til denne brede dildo, for at få den bedste og mest behagelige oplevelse.

Læs mere her


 

Realistixxx Real Stallion Dildo med Sugekop

Om det er en ægte penis eller en dildo er svært at mærke med Realistixx Real Stallion Dildo. Her får du nemlig en dildo, som er designet med både kugler, årer og et markeret penishoved.

Der er også monteret en sugekop på dildoen, og mulighederne for leg er derfor uendelige.

Du kan bruge den under onani, med en partner, i badet og på alle glatte overflader. Vi er helt vilde med, at der er så mange muligheder for at blive stimuleret med denne store dildo!

Læs mere her


 

Heste dildo

Mangler du en heste dildo? Så kan du nu finde en hestedildo hos en af danmarks største sexshops.

Faktisk er det jo sådan, at dyresex er ulovligt (og har været det siden 2015). Derfor er en sådan heste dildo henvendt til dig, som tænder på dette, og derfor ønsker at prøve sig selv af med en stor dildo. Det har du nu mulighed for.

Læs mere her


Hunde dildo

Hvis du ligesom andre er en ”hund” efter kæmpe dildoer, så har vi nu løsningen for dig.

Med denne dobberman dildo eller hundedildo, som det også kaldes, har du mulighed for, at prøve en stor dildo.

Denne dobberman hunde dildo er 32 cm. lang og 4,3 cm. i diameteren. Den er designet efter virkeligheden, så dette er nok den mest autentiske mulighed du har får, at lege med tanken om at være sammen med et dyr.

Tjek prisen her

  

Store Dildoer

Der findes et utal af store dildoer. Hvis du selv regner med at skulle købe en stor dildo, så kan det være enormt relevant for dig lige at læse dette først. I denne lille introduktion finder vi et par gode grunde til at købe en dildo frem. Vi vender egentligt bare hele verdenssituationen omkring det at købe en stor dildo

Det kan være du allerede har besluttet dig for, at det skal være en stor dildo. Måske har du ikke. Det kan også være du har bestemt dig for, at det hvertfald slet ikke er dig. Her vil jeg så dog sige, at jeg håber du bliver klogere. Det kan både være en fantastisk joke til fødselsdag og lignende fastligheder. Samtidig kan det faktisk også være at den store dildo der fylder dig helt ud bliver den næste bedste ven.

Ikke desto mindre, uanset hvordan du har det, og hvor du står i forhold til ovenstående. Uanset om den rent faktisk skal bruges til en fødselsdag. Eller om du måske skal arrangere en polterabend og i den anledning gerne vil overraske de udkårne med en gigant dildo. Så er dette indlæg for dig.

Det kan også bare være, du rigtigt godt kunne tænke dig noget lidt større end det du har derhjemme. Eller omvendt kan du stå i en situation. Hvor det du har prøvet på markedet ikke lig helt har mødt dine krav til størrelse. Eller måske endda ikke gørelse. Det kan en stor dildo alt sammen lave om på for dig. Sammen kan du og den tage dig til nye højder indenfor stimulering af dig selv.

stor dildo

Kæmpe Dildoer

Denne typer dildoer er nok, uden at vide det, måske primært beregnet til personer som ønsker at lave sjov. Det er dog igen ikke unormalt at kvinder køber dem til deres egen nydelse.

Og for lige at sikre mig selv og jer – så bør det bestemt heller ikke afholde dig fra at købe en – bare fordi nogle andre køber en kæmpe dildo af andre årsager.

Årsager der ikke nødvendigvis er seksuelle.

De fleste behøver som sådan heller ikke “passe” på den kæmpe dildo de har købt.

Det frække kan også bare ligge i det at give det et forsøg. Eksperimentere med sig selv og nedbryde grænser.

Måske er du også endt i en situation, hvor din kæreste er utrolig stor, og du vil gerne “øve” dig lidt på at have ham oppe i dig. Hvis han i virkeligheden har en kæmpe pik, så har du jo også behov for en kæmpe dildo for at træne dig selv.

Husk altid

Husk dog, at du aldrig skal underligge dig nogen. Det kan være et reelt problem med en for stor pik. Alternativt kan han bruge en strap on dildo som er mindre. Det er nødvendigt for nogle heteroseksuelle par, hvor manden har en for stor pik. Det kan både fungere som opvarmning til indførsel af hans kæmpe dildo penis eller egentligt bare som selve samlejet.

Igen gælder det her, at i som par, ligesom pigen/damen alene, ikke skal underligge jer tabuer. Manden kan samtidig også kun være stolt af, at hans pik er så kæmpe stor at du bliver nødsaget til at købe en kæmpe dildo og bruge den på dig selv, for at træne dig selv til ham.

Det gælder også, hvis i vælger at bruge en strap on i samlejet. Selvfølgelig vil det ikke være lige så behageligt for ham, fordi han ikke mærker dig direkte. Men omvendt vil han stadig kunne høre dine støn og kunne slå dig hårdt i røven mens du får en kæmpe dildo op i dig. Som måske er lidt mindre end hans egen.

 

kæmpe dildo

 

Monster dildoer

Lad os nu et sekund antage, at du virkelig mener du har brug for en monster dildo. Så er det OGSÅ muligt her! Velkommen til indlægget der ikke sætter grænser.

Vi skriver om alt og har plads til alle. Også dig, især faktisk dig, som tør at stå ved du har brug for at blive fyldt ud af en monster dildo.

Vi er imponerede og benovede. Det er fedt vi kan hjælpe dig, og vi håber du får glæde af den monster dildo du finder frem til dig selv. Vi håber den lever op til alle dine behov. Ellers skal du måske også lige læse de to sidste afsnit igennem. Her kan det være vi rammer en kategori, som gør det for dig. Hvem ved, det kan jo være vi har fundet det rigtige frem her.

En monster dildo, skal det lige siges, har ikke noget og gøre med rigtige monstre. Det handler bare om det subjektiv som betegner størrelsen på den dildo du køber, som nemlig bliver monster (stor).

Mange køber også en monster dildo, hvis de skal overraske nogle. Altså vi snakker i nogle tilfælde bat-størrelser. Så vildt at den overgår selv en pumpet underarm.

Måske rammer den ikke helt lår størrelse, men du kan nok godt regne med at en monster dildo slår de fleste bevidstheder til månen. Det kan være umådeligt svært at forstå at dildoer kan være så gigantisk store.

 

monster dildo

 

Mega/Giga dildoer

Det at vælge sig en mega dildo eller en giga dildo er en personlig ting. Du skal hverken føle dig presset til det af andre. Eller gøre det af nogle som helst andre grunde end din egen personlige lyst til det.

Det betyder omvendt også, at du heller ikke bør afholde dig fra at købe en mega dildo, bare fordu du måske føler det vil se eller lyde forkert i andres øre. Det er altså din personlige, og det mener vi, fuldstændig personlige beslutning at købe en giga dildo.

Uanset om du bare godt kan lide at købe vilde produkter og prøve dem, eller om stort bare ikke kan blive for stort – så gør hvad du føler for. Mere vil have mere, og det er helt okay at have det sådan.

Det kan også være, at du bare en gang i mellem har brug for noget lidt større til at udvide dig selv en smule. Måske arbejder du hen mod, at din mand, eller kvinde, kan få lov at fiste dig. Her kan en giga dildo virke rigtig godt. Så behøver du ikke selv holder hånden i en mærkelig position, når du skal varme op eller “øve” dig til en gang når det rigtigt gælder.

Men vi ved, at det at finde en mega dildo, det kan godt tage sin tid. Det er nogle gange besværligt at vælge den helt rigtige størrelse. Måske er mega ikke helt stort nok, måske skal du over i at finde en giga. Der er så mange forskellige muligheder.

 

mega dildo i munden

 

Lange dildoer

Når du kigger på den forhandler vi henviser til (Sinful) vil du måske også opdage at nogle ikke helt er store nok til dig. Andre passer måske dig ikke helt og er for store.

Eller så kan det også være du ender i en situation, hvor det er selve designet og udformningen af din nyindkøbte lange dildo der bare ikke passer helt.

Men hvordan vælger du så den rigtige lange dildo? Det vigtige er måske du stiller dig selv en række spørgsmål og forsøge at besvare dem med dit valg. Altså egentligt stiller spørgsmålet til produktet.

Hvis det ikke besvarer spørgsmålene rigtigt eller efter dine ønsker – så er det måske ikke det rigtige for dig. Er det derimod lige de svar du leder efter – så kan det være du har fundet den hellige grad indenfor lange dildoer.

Nogle af spørgsmålene kunne eksempelvis gå på om du havde brug for udfordring eller bare søger et mere trygt valg. Det kan også være, hvad det egentligt er du kigger efter. Har du måske andre krav, end at størrelsen bare skal passe dig. Er det ikke vigtigt for dig om din nye dildo er lang eller kort – så er der måske andre ting som betyder noget for dig.

De andre ting kunne være egenskaber såsom at den har en sugekop, ikke har. Derudover kan det være relevant at finde ud af, om din lange dildo skal være brede end bare lang eller længere end bred.

lang dildo

 

Brede dildoer

Søger du en bred eller/og lang dildo så er du kommet til det rette sted. Find den perfekte størrelse (med de rigtige dimensioner) lige her på Lovebuddy.dk.

Vi kom kort ind på det tidligere i sidste afsnit. Faktisk sidst i afsnittet. Det er forskellen mellem tykkelse, altså bredden, og så længden af den dildo og forholdet herimellem der også kan have en stor betydning for dine valg af dildo.

For nogle er det vigtigste at man kan købe en dildo, som fylder det første af en ud. For andre er det måske vigtigere, at man ikke har frigang når man stimulere sig selv med dildoen. Det er vidt forskelligt fra person til person.

Bare fordi du har fået anbefalet én type fordi den var bred, så behøver det ikke nødvendigvis være det rette for din veninde.

bred dildo


 

Opsummering

Det værste der kan ske er, at du finder ud af det ikke er dig. Så er det heller ikke en katastrofe. I et sådan tilfælde kan du jo i princippet bare banke i bordet. eller sengekanten og ærgre dig lidt over du er kommet til at investere penge i det. Oftest vil en stor dildo dog ikke nødvendigvis være særlig dyr. Så de penge ligger du med stor sandsynlighed ikke vågen om natten over.

Derfor er mit råd også, at jeg syntes du bør give det et skud. Det ville være så ærgerligt, at du først i en meget sen alder fandt ud af, at dildo kategoriseret som store faktisk passede dig perfekt. Måske skyldes det et uantastet tabu omkring at piger og damer bør være stramme at de ikke oftere ønsker at forsøge sig med en stor dildo. Det er mere end bare ærgerligt, det er næsten tragisk. Det syntes vi hvertfald hos Lovebuddy at man burde få gjort op med.

Med det sagt. Så behøver du jo ikke stille dig op på en skammel i den lokale by og påberåbe det faktum at du lige har købt en stor dildo. Men der er heller ikke nogen grund til at lade være. Bare fordi du ubevidst er underlagt et tabu som begrænser din adfærd.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk