Sexlegetøj til Kvinder

Kæmpe Store Dildoer – Her er de bedste mega dildoer

Her lærer vi dig, hvordan du bedst og billigst køber kæmpe (mega) store dildoer som får dig til at tabe kæben. Vi finder de største og de største frem lige fra noget man kunne kategorisere som en XL dildo til de helt store XXL dildoer.

I løbet af dette indlæg skal vi vende alle de forskellige store størrelse – du finder i øvrigt én hestedildo & hundedildo længere nede i indlægget.

Der er sindssygt mange årsager til du burde købe en kæmpe stor dildo. Dem kan vi tage løbende. Lad os starte med første afsnit om helt almindelige (eller ikke) store dildoer.

SE UDVALGET HER →


 

Store Dildoer

Her er de bedste og billigste

stor dildo

Der findes et utal af store dildoer. Hvis du selv regner med at skulle købe en stor dildo, så kan det være enormt relevant for dig lige at læse dette først. I denne lille introduktion finder vi et par gode grunde til at købe en dildo frem. Vi vender egentligt bare hele verdenssituationen omkring det at købe en stor dildo

Det kan være du allerede har besluttet dig for, at det skal være en stor dildo. Måske har du ikke. Det kan også være du har bestemt dig for, at det hvertfald slet ikke er dig. Her vil jeg så dog sige, at jeg håber du bliver klogere. Det kan både være en fantastisk joke til fødselsdag og lignende fastligheder. Samtidig kan det faktisk også være at den store dildo der fylder dig helt ud bliver den næste bedste ven.

Ikke desto mindre, uanset hvordan du har det, og hvor du står i forhold til ovenstående. Uanset om den rent faktisk skal bruges til en fødselsdag. Eller om du måske skal arrangere en polterabend og i den anledning gerne vil overraske de udkårne med en gigant dildo – så er dette indlæg for dig.

Det kan også bare være, du rigtigt godt kunne tænke dig noget lidt større end det du har derhjemme. Eller omvendt kan du stå i en situation, hvor det du har prøvet på markedet ikke lig helt har mødt dine krav til størrelse. Eller måske endda ikke gørelse. Det kan en stor dildo alt sammen lave om på for dig. Sammen kan du og den tage dig til nye højder indenfor stimulering af dig selv.


 

Kæmpe Dildoer

kæmpe dildo

Denne typer dildoer er nok, uden at vide det, måske primært beregnet til personer som ønsker at lave sjov. Det er dog igen ikke unormalt at kvinder køber dem til deres egen nydelse.

Og for lige at sikre mig selv og jer – så bør det bestemt heller ikke afholde dig fra at købe en – bare fordi nogle andre køber en kæmpe dildo af andre årsager.

Årsager der ikke nødvendigvis er seksuelle.

De fleste behøver som sådan heller ikke “passe” på den kæmpe dildo de har købt.

Det frække kan også bare ligge i det at give det et forsøg. Eksperimentere med sig selv og nedbryde grænser.

Måske er du også endt i en situation, hvor din kæreste er utrolig stor, og du vil gerne “øve” dig lidt på at have ham oppe i dig. Hvis han i virkeligheden har en kæmpe pik, så har du jo også behov for en kæmpe dildo for at træne dig selv.

Husk dog, at du aldrig skal underligge dig nogen. Det kan være et reelt problem med en for stor pik. Alternativt kan han bruge en strap on dildo som er mindre. Det er nødvendigt for nogle heteroseksuelle par, hvor manden har en for stor pik. Det kan både fungere som opvarmning til indførsel af hans kæmpe dildo penis eller egentligt bare som selve samlejet.

Igen gælder det her, at i som par, ligesom pigen/damen alene, ikke skal underligge jer tabuer. Manden kan samtidig også kun være stolt af, at hans pik er så kæmpe stor at du bliver nødsaget til at købe en kæmpe dildo og bruge den på dig selv, for at træne dig selv til ham.

Det gælder også, hvis i vælger at bruge en strap on i samlejet. Selvfølgelig vil det ikke være lige så behageligt for ham, fordi han ikke mærker dig direkte. Men omvendt vil han stadig kunne høre dine støn og kunne slå dig hårdt i røven mens du får en kæmpe dildo op i dig. Som måske er lidt mindre end hans egen.


 

Monster dildoer

 

monster dildo

Lad os nu et sekund antage, at du virkelig mener du har brug for en monster dildo – så er det OGSÅ muligt her! Velkommen til indlægget der ikke sætter grænser.

Vi skriver om alt og har plads til alle. Også dig, især faktisk dig, som tør at stå ved du har brug for at blive fyldt ud af en monster dildo.

Vi er imponerede og benovede. Det er fedt vi kan hjælpe dig, og vi håber du får glæde af den monster dildo du finder frem til dig selv. Vi håber den lever op til alle dine behov, ellers skal du måske også lige læse de to sidste afsnit igennem. Her kan det være vi rammer en kategori, som gør det for dig. Hvem ved, det kan jo være vi har fundet det rigtige frem her.

En monster dildo, skal det lige siges, har ikke noget og gøre med rigtige monstre. Det handler bare om det subjektiv som betegner størrelsen på den dildo du køber, som nemlig bliver monster (stor).

Mange køber også en monster dildo, hvis de skal overraske nogle. Altså vi snakker i nogle tilfælde bat-størrelser. Så vildt at den overgår selv en pumpet underarm.

Måske rammer den ikke helt lår størrelse, men du kan nok godt regne med at en monster dildo slår de fleste bevidstheder til månen. Det kan være umådeligt svært at forstå at dildoer kan være så gigantisk store.


 

XXL Dildoer

Heste Dildo

Heste dildo hestedildo

Tjek prisen her

Mangler du en heste dildo? Så kan du nu finde en hestedildo hos en af danmarks største sexshops.

Faktisk er det jo sådan, at dyresex er ulovligt (og har været det siden 2015). Derfor er en sådan heste dildo henvendt til dig, som tænder på dette, og derfor ønsker at prøve sig selv af med en stor dildo. Det har du nu mulighed for.

Hunde Dildo

Hunde dildo hundedildo

Tjek prisen her

Hvis du ligesom andre er en ”hund” efter kæmpe dildoer, så har vi nu løsningen for dig. Med denne dobberman dildo eller hundedildo, som det også kaldes, har du mulighed for, at prøve en stor dildo.

Denne dobberman hunde dildo er 32 cm. lang og 4,3 cm. i diameteren. Den er designet efter virkeligheden, så dette er nok den mest autentiske mulighed du har får, at lege med tanken om at være sammen med et dyr.


 

Mega/Giga dildoer

Det at vælge sig en mega dildo eller en giga dildo er et hundred eprocent en personlig ting. Du skal hverken føle dig presset til det af andre. Eller gøre det af nogle som helst andre grunde end din egen personlige lyst til det.

mega dildo i munden

Det betyder omvendt også, at du heller ikke bør afholde dig fra at købe en mega dildo, bare fordu du måske føler det vil se eller lyde forkert i andres øre. Det er altså din personlige, og det mener vi, fuldstændig personlige beslutning at købe en giga dildo.

Uanset om du bare godt kan lide at købe vilde produkter og prøve dem, eller om stort bare ikke kan blive for stort – så gør hvad du føler for. Mere vil have mere, og det er helt okay at have det sådan.

Det kan også være, at du bare en gang i mellem har brug for noget lidt større til at udvide dig selv en smule. Måske arbejder du hen mod, at din mand, eller kvinde, kan få lov at fiste dig. Her kan en giga dildo virke rigtig godt. Så behøver du ikke selv holder hånden i en mærkelig position, når du skal varme op eller “øve” dig til en gang når det rigtigt gælder.

Men vi ved, at det at finde en mega dildo, det kan godt tage sin tid. Det er nogle gange besværligt at vælge den helt rigtige størrelse. Måske er mega ikke helt stort nok, måske skal du over i at finde en giga. Der er så mange forskellige muligheder.


 

Lange dildoer

lang dildoNår du kigger på den forhandler vi henviser til (Sinful) vil du måske også opdage at nogle ikke helt er store nok til dig. Andre passer måske dig ikke helt og er for store.

Eller så kan det også være du ender i en situation, hvor det er selve designet og udformningen af din nyindkøbte lange dildo der bare ikke passer helt.

Men hvordan vælger du så den rigtige lange dildo? Det vigtige er måske du stiller dig selv en række spørgsmål og forsøge at besvare dem med dit valg. Altså egentligt stiller spørgsmålet til produktet.

Hvis det ikke besvarer spørgsmålene rigtigt eller efter dine ønsker – så er det måske ikke det rigtige for dig. Er det derimod lige de svar du leder efter – så kan det være du har fundet den hellige grad indenfor lange dildoer.

Nogle af spørgsmålene kunne eksempelvis gå på om du havde brug for udfordring eller bare søger et mere trygt valg. Det kan også være, hvad det egentligt er du kigger efter. Har du måske andre krav, end at størrelsen bare skal passe dig. Er det ikke vigtigt for dig om din nye dildo er lang eller kort – så er der måske andre ting som betyder noget for dig.

De andre ting kunne være egenskaber såsom at den har en sugekop, ikke har. Derudover kan det være relevant at finde ud af, om din lange dildo skal være brede end bare lang eller længere end bred.


 

Brede dildoer

bred dildoSøger du en bred eller/og lang dildo så er du kommet til det rette sted. Find den perfekte størrelse (med de rigtige dimensioner) lige her på Lovebuddy.dk.

Vi kom kort ind på det tidligere i sidste afsnit. Faktisk sidst i afsnittet. Det er forskellen mellem tykkelse, altså bredden, og så længden af den dildo og forholdet herimellem der også kan have en stor betydning for dine valg af dildo.

For nogle er det vigtigste at man kan købe en dildo, som fylder det første af en ud. For andre er det måske vigtigere, at man ikke har frigang når man stimulere sig selv med dildoen. Det er vidt forskelligt fra person til person.

Bare fordi du har fået anbefalet én type fordi den var bred, så behøver det ikke nødvendigvis være det rette for din veninde.


 

Opsummering

Det værste der kan ske er, at du finder ud af det ikke er dig. Så er det heller ikke en katastrofe. I et sådan tilfælde kan du jo i princippet bare banke i bordet eller sengekanten og ærgre dig lidt over du er kommet til at investere penge i det. Oftest vil en stor dildo dog ikke nødvendigvis være særlig dyr. Så de penge ligger du med stor sandsynlighed ikke vågen om natten over.

Derfor er mit råd også, at jeg syntes du bør give det et skud. Det ville være så ærgerligt, at du først i en meget sen alder fandt ud af, at dildo kategoriseret som store faktisk passede dig perfekt. Måske skyldes det et uantastet tabu omkring at piger og damer bør være stramme at de ikke oftere ønsker at forsøge sig med en stor dildo. Det er mere end bare ærgerligt, det er næsten tragisk. Det syntes vi hvertfald hos Lovebuddy at man burde få gjort op med.

Med det sagt. Så behøver du jo ikke stille dig op på en skammel i den lokale by og påberåbe det faktum at du lige har købt en stor dildo. Men der er heller ikke nogen grund til at lade være, bare fordi du ubevidst er underlagt et tabu som begrænser din adfærd.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik