Sexlegetøj til Mænd

Bedste pikbur – test, anmeldelser og guide til køb af kyskhedsbælter til mænd

Et Pik bur er uden tvivl et af de mest pirrende stykker legetøj som vores forhandlere tilbyder. Hermed ment, at i som par virkelig kan formå at tænde op under hinanden med sådan en. Vores frække udvalg af penis bur i dette indlæg vil hører til i kategorien mange. Vores formål med dette indlæg er nemlig at åbne op for penis lås verden til dig eller jer som par. Et kyskhedsbælt til mænd er nemlig en utroligt undervurderet leg man som par kan have.

 

Ved at købe et billigt pikbur vil du få adgang til en helt ny verden. Det er nemlig sådan, at dette  kyskhedsbælte til mænd formår at bringe en gnist i sjældent har set. Forestil dig, at du spænder din nyanskaffet penislås på, og herefter begynder i at lege med hinanden. Udfordringen for dig er herefter om du kan formå at holde din lem inde i dit nye penisbur.

Dette er blot en måde hvorpå man kan bruge dette kyskhedsbælte eller som andre også kalder det penis lås Der medfølger en guide således i altid ved hvilke lege i kan lave med den. Man kan nemlig også købe en med lås, vibrator, spiral med elektro muligheder og meget mere.

Penis bur billede

Så når du leder efter dit pik bur / penis bur bør du være opmærksom på hvad den enkelte kan. Der findes nemlig et væld af muligheder alt afhængigt af hvordan du tænker det hele skal foregå. Vi vil gennem indlægget foreslå hvilke tanker vi har omkring disse produkter, og hvilke vi synes du skal købe.

 

Et billigt pik bur kan hurtigt blive nået man ønskede man gav lidt mere for. Derfor har vi altid relativt stor opmærksomhed, på hvordan kvaliteten af produktet er. Der findes nemlig indenfor nogle kategorier nogle ikke særligt gode produkter, hvor prisen for en penis lås simpelthen er for højt i forhold til den medfølgende kvalitet af prisen. Derfor er det også på forespørgsel, at vi har valgt at lave dette indlæg om kyskhedsbælte til mænd. Det kan nemlig forekomme, at man er i tvivl om eller på anden vis har spørgsmål når man skal købe et pikbur.

Her vil vi mere end gerne hjælpe til, da det naturligvis er hele essensen af vores blog.

 

Et Penis bur anvendes også til dominans lege. Det vil sige hvor din partner tager styringen fuldstændigt over dig. Det kan eksempelvis være, at man leje slave-domina leje, hvor personen som er domina for lov til at styre nøglen således man som mand ikke ved hvornår der bliver lukket op for din penis lås. Det er en kombination af ydmygende, men også utroligt frækt eftersom det engang imellem bare er rart at en anden tager kontrollen fuldstændigt.

Kyskhedsbælte til mænd billede

Mange af de populære penislåse kommer fra producenten C-ringz cock blocker kategori, og derfor har vi selvfølgelig også valgt at fremvise dem i indlægget.

Deres revolutionerende teknologi er ofte årsagen til at andre producenter tvinges til at være innovative og dermed blive bedre i udviklingen. Et billig penisbur men godt ligger ofte i prislejet 500 – 1100 kroner og det er efter vores overbevisning super fint.

Kvaliteten er intakt og du får et kyskhedsbælte til mænd, som holder i lang tid og som du derfor vil blive glad for.

 

Pik bur

Hvis man kigger på historien og hvordan et pik bur i virkeligheden kom til verden, så var det egenligt af mere lavpraktisk årsager. Det var nemlig fremstillet sådan, at når manden skulle på rejse, så kontrollerede han sin hustrus lyster ved at lukke hende af med et kyskhedsbælte, på den måde kunne hun ikke være sammen med andre mænd. Når manden så kom hjem fra sin rejse åbnede han bæpenis lås billedeltet igen, og de kunne så hygge sig.

Det er siden hen kommet historier, om at allerede dengang blev et pikbur ligeledes udviklet, men det er vi dog en smule skeptisk for. Et pik bur har nemlig fået den funktion, at det fungerer som et seksuelt redskab i den sadomekaniske verden. På den måde har man altså formået at skabe et produkt, ved at skabe et andet.

Det er selvfølgelig en lidt sjov vinkel på hvorledes pikburet er blevet til, men sådan er det med mange produkter, at det startede som en helt almindelig funktionalitet, og er senere blevet mere udviklet og nu fungere i den seksuelle verden. Det er hvertfald nået vi bruger relativt lang tid på, og har det hamrende sjovt med, nemlig at læse sådanne historier.

Et pik bur har dog den helt basale funktion, at holde penissen indespæret. Dog findes der forskellige typer af pik bur, hvor du samtidig kan stimulere din penis. Disse produkter vil du kunne se ved at klikke på nedenstående.

 

back to menu ↑

Kyskhedsbælte til mænd

Et kyskhedsbælte til mænd har selvfølgelig samme funktion, som førnævnte pik bur. Dette er blot et synonym. Vi er en stor del på kontoret, som selv ligger inde med forskellige varianter af netop et kyskhedsbælte til mænd derhjemme. Vi var allesammen lidt skeptiske i starten, men eftersom vi har lært det at kende, må vi jo nok indrømme at det har fået en fast bestanddel i husstanden.

Vi alle synes det er utroligt sjovt at have sådan en på, specielt hvis man vælger at betale 100-200 kr. mere og dermed får den fulde oplevelse. Vi havde det sådan, at hvorfor spare 200 kr. på nået når nydelsen er 3,4,5 gange så god.

 

Det er hvertfald nået vi relativt hurtigt fandt ud af var kendetegnet hele branchen. Så fra nu af er vi begyndt kun at købe det lidt dyre og derfor produkter med lidt mere kvalitet. Dettte valg er vi meget glade for.

Pikbur billede

Et kyskhedsbælte til mænd er ofte udviklet som en spiral i aluminium eller i hård plast og hvor man ikke kan se den indelukket penis. Vi foretrækker ikke den ene model fremfor den anden, jo mindre der er forskellige tilbehørs muligheder.

For eksempel som det fremgår af sidestående billede er dette kyskhedsbælte til mænd fremstillet i aluminium og derfor overflade behandlet, således din penis ikke får udslæt og ander ubehageligheder.

En anden rigtig stor fordel ved et sådant produkt er selvfølgelig, at det formår at have en ualmindelig lang holdbarhed. Derfor får man et produkt, som ikke bare lige går i stykke fra dag til anden.

Dette er faktisk også tilfældet med de kyskhedsbælter til mænd, som er fremstillet i hård plast. De alle har det til fælles, at det selvfølgelig ikke er farligt eller at låse lige pludselig ikke virker. Det er aldrig i historien sket før, eftersom det er simple låsesystemer, som dermed forhindrer sådan nået.

back to menu ↑

Penis bur

Et penisbur er ligeledes blot et andet ord for kyskhedsbælte til mænd, så du skal af den grund ikke lade dig snyde af dette ordbytteri.

Vores erfaring er, at et penis bur de seneste år hører til blandt de mest populære udklædningslegetøj. Ikke alle penis bure forhindrer en erektion, men det gør størstedelen. En anden ting der er lidt sjovt ved et penis bur er selvfølgelig, at din kæreste kan spænde den på dig, også kan du ikke onanere og dermed få en orgasme indtil hun vælger at lukke op for dit penisbur igen.

På den måde vil hun vide, at du med 100% sikkerhed er klar på en fræk leg når hun efter en lang dag åbner op for dit pik bur.

 

back to menu ↑

Penis lås

De omtalte produkter er let at anvende og ligeledes utroligt nemme at rengøre og dermed vedligeholde. Det kræver ikke meget at rengøre en penis lås. Det er blot at vaske den under varmt vand, og herefter er din penislås så ren som ny. Hvis du er i tvivl om, du kan passe din penis lås, så medfølger der forskellige størrelser af ringe, således I/du kan tilpasse den din penis størrelse.

Vi har endnu ikke oplevet at en penis lås er for stor til nogen, så det ville være mærkeligt hvis tilfældet var sådan i din situation.

Typisk vil en nybegynder eller starter på dette område vælge vores plastik og silikone modeller. Disse er nemlig super nemme at komme igang med, og er i det hele taget en god indgangsvinkel på anvendelse at din nye billige penis lås. Hvorimod en mere erfaren bruger nok ville foretrække en penislås i stål design med tilbehør som f.eks. spiral-agtigt design.

Som nævnt i andre indlæg vil alle produkter, som købes via de forhandlere vi anbefaler blive sendt til dig helt diskret med posten, således ingen andre opdager at du ligger inde med en penis lås.

For yderligere information bedes du kigge på vores samarbejdspartners hjemmeside, her fremgår hvordan og hvorledes leveringen foregår. F.eks. kan du se den ved at trykke på nedenstående link. Her illustrerer de med billede og så videre hvordan og hvorledes en pakke bliver sendt, samt hvad der kommer til at stå på dit kontoudtog mv. De har fuldstændig styr på den del, og det er selvfølgelig også nået man bør forvente som kunde.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.