Pikbur & Kyskhedsbælte til Mænd: De bedste i test

Et Pikbur og kyskhedsbælte til mænd er uden tvivl et af de mest pirrende stykker legetøj som vores forhandlere tilbyder. Hermed ment, at i som par virkelig kan formå at tænde op under hinanden med sådan en.

Et kyskhedsbælte til mænd er nemlig en utrolig undervurderet leg man som par kan have.

Ved at købe et billigt pikbur vil du få adgang til en helt ny verden. Det er nemlig sådan, at dette kyskhedsbælte til mænd formår at bringe en gnist i sjældent har set.

Forestil dig, at du spænder din nyanskaffet penislås på, og herefter begynder i at lege med hinanden. Udfordringen for dig er herefter om du kan formå at holde din lem inde i dit nye penisbur.

Her er de mest populære produkter i Danmark


Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Bedst til prisen

Fordele:

 • Stilrent design.
 • Sidder rigtig godt rundt om penis
 • Nem at påføre
Ulemper:

 • Svær at skjule i bukserne

Jeg syntes dette bur sidder behageligt da det ikke bøjer, dog så er det sværere at skjule af den grund, men stadig muligt hvis man bøjer den mere ned ad.

Dette bur kan også bruges til længere tids leg da der er hul i toppen, hvilket betød at man kan gå på toilettet selvom man har det på. Man skal være sikker på man får købt denne penis lås i den rigtige størrelse. Det anbefales at dette kyskhedsbælte til mænd købes i en størrelse mindre end hvad man måler sig til.

Ellers vil jeg sige, at det et godt bur i det hele taget. Jeg er vild med hvordan det sidder, og så er det heller ikke dyrt.

Udseende

Jeg syntes at buret har et vildt flot design som er mit yndlings af dem alle, er vild med hvordan det ser ud. Dog ville jeg ønske det buget nedad, så man havde endnu svære ved at få erektion i den. Der er nemlig noget dejligt ved, at man lige præcis ikke kan få erektion med sit pikbur på. Det giver en ualmindelig sjov og bestemt fræk leg mellem partnerne.

Jeg kan godt lide, at låsen er unik i forhold til de andre, da den er meget anderledes (se nedenstående billede).

kyskhedsbælte


CB-6000 PIKBUR – Bedste til begynderen

Fordele:

 • Høj kvalitet
 • Sidder behageligt
 • Mange forskellige størrelsesvarianter
Ulemper:

 • Kan være svært at finde den rigtige størrelse såfremt man ikke måler sin penis

Dette pik bur / kyskhedsbælte / penisbur eller penislås som vi jo gennemgående har kaldt produktet. Hører til blandt de mest solgte og dermed mest populære stykker voksen legetøj. Det er der en helt speciel årsag til. Nemlig at det er relativt billigt, sidder utroligt godt på penis og så kan det tilpasses til alle størrelser.

Det henvender sig derfor til øvede såvel som begyndere indenfor erotisk legetøj. Så hvis du går med en lille drøm om, at prøve et pikbur så kan vi klart anbefale denne model.

Buret er fremstillet i klar plast hvilket giver et ret stilrent design. Hertil ser det godt ud med de små hvide pinde, som sidder mellem buret og ringen.

CB6000 pik burPenis lås


BIRDLOCK PICO – Testvinder

Fordele:

 • Høj kvalitet
 • Let læselig medfølgende guide
 • Mange forskellige størrelsesvarianter
Ulemper:

 • Kan virke uoverskuelig ved første blik, men er den slet ikke.

Dette penisbur er nemt at mærke at det er høj kvalitet. Det er lavet af gummi, så det er blødt, og har en lille smule stræk. Det sidder faktisk, overraskende behageligt når det er monteret.

Et penisbur er ligeledes blot et andet ord for kyskhedsbælte til mænd, så du skal af den grund ikke lade dig snyde af disse synonymer.

Vores erfaring er, at et penis bur de seneste år hører til blandt de mest populære udklædningslegetøj. Ikke alle penis bure forhindrer en erektion, men det gør størstedelen. En anden ting der er lidt sjovt ved et penis bur er selvfølgelig, at din kæreste kan spænde den på dig, også kan du ikke onanere og dermed få en orgasme indtil hun vælger at lukke op for dit penisbur igen.

På den måde vil hun vide, at du med 100% sikkerhed er klar på en fræk leg når hun efter en lang dag åbner op for dit pik bur. Du finder flere fetish produkter ved at klikke her.


IMPOUND SPIRAL PIKBUR – Kyskhedsbælte med penis plug (TESTVINDER)

Fordele:

 • Medfølger flere ringe og kan derfor forlænges
 • Høj kvalitet
 • Nem at påføre
 • Billig kyskhedsbælte til mænd
Ulemper:

 • Hvis man ikke er vant til en penislås skal man vende sig til det

Dette bur føles som om det er god kvalitet, og der er noget vægt i den. Hvilket egentligt er rart i det, man så føler at pikburet ”beskytter” rigtigt, og faktisk holder penis nede. Der er hul i, både i pluggen og når pluggen ikke er i, så man kan gå på toilettet når man har det på, så buret virker også fint til længere tids leg. Yderligere sidder den i det hele taget behageligt på penis.

Personligt føler jeg den sidder godt. For når jeg tager den på bliver min penis lidt småstiv. Efter en kort periode bliver den slap igen, hvilket derfor giver en pirrende fornemmelse. På den måde pirrer pikburet dig virkelig, således du bliver meget liderlig.

Den medfølgende penis plug, gør dette kyskhedsbælte endnu mere interessant. Får det giver en næsten brændende følelse at sætte den på (hvis man vil det), som både er behageligt og gør lidt ondt.

Medfølgende Penis plug

Man kan som tidligere nævnt bruge buret med og uden selve pluggen. Denne frihed er rigtig fin, for så kan man jo mere erfaring man får med produktet begive sig ud i penis plugget efter nogle uger.

Når man så har pluggen i og den så bliver slap er det også endnu hårdere når man bliver tændt da man får følelsen af at få pluggen i igen.

Jeg synes personligt dette bur sammen med CB-6000 er de klare testvindere. Slutteligt skal det siges, at der medfølger tre nøgler, så hvis du smider en væk så er det ikke en katastrofe.

Her er et billede fra da jeg pakkede den ud:

Pikbur billede


Hvad bruges et penisbur / pikbur til?

Et pik bur anvendes også til dominans lege. Det vil sige hvor din partner tager styringen fuldstændigt over dig. Det kan eksempelvis være, at man leger slave-domina lege. Hvor personen som er domina får lov til at styre nøglen. Således man som mand ikke ved, hvornår der bliver lukket op for din penis lås.

Det er en kombination af ydmygende, men også utroligt frækt eftersom det engang imellem bare er rart at en anden tager kontrollen fuldstændigt.

Kyskhedsbælte til mænd billede

Mange af de populære penislåse kommer fra producenten C-ringz cock blocker kategori, og derfor har vi selvfølgelig også valgt at fremvise dem i indlægget. Du kan se det store udvalg her →

Deres revolutionerende teknologi er ofte årsagen til at andre producenter tvinges til at være innovative og dermed blive bedre i udviklingen. Et billig penisbur men godt ligger ofte i prislejet 500 – 1100 kroner og det er efter vores overbevisning super fint.

Kvaliteten er intakt og du får et kyskhedsbælte til mænd, som holder i lang tid og som du derfor vil blive glad for.

Kyskhedsbælte til mænd

Et kyskhedsbælte til mænd har selvfølgelig samme funktion, som førnævnte pik bur. Dette er blot et synonym. Vi er en stor del på kontoret, som selv ligger inde med forskellige varianter af netop et kyskhedsbælte til mænd derhjemme. Vi var allesammen lidt skeptiske i starten, men eftersom vi har lært det at kende, må vi jo nok indrømme at det har fået en fast bestanddel i husstanden.

Vi alle synes det er utroligt sjovt at have sådan en på, specielt hvis man vælger at betale 100-200 kr. mere og dermed får den fulde oplevelse. Vi havde det sådan, at hvorfor spare 200 kr. på noget når nydelsen er 3, 4, 5 gange så god.

Det er hvertfald noget vi relativt hurtigt fandt ud af var kendetegnet hele branchen. Så fra nu af er vi begyndt kun at købe det lidt dyre og derfor produkter med lidt højere kvalitet.

Pikbur billede

Et kyskhedsbælte til mænd eller pikbur er ofte udviklet som en spiral i aluminium eller i hård plast og hvor man ikke kan se den indelukket penis. Vi foretrækker hverken den ene model fremfor den anden.

For eksempel som det fremgår af sidestående billede er dette kyskhedsbælte til mænd fremstillet i aluminium og derfor overflade behandlet, således din penis ikke får udslæt og andre ubehageligheder.

En anden fordel ved et sådant produkt er selvfølgelig, at det formår at have en ualmindelig lang holdbarhed. Derfor får man et produkt, som ikke bare lige går i stykke fra dag til anden.

Vedligholdelse af penis lås

De omtalte produkter er let at anvende og ligeledes utroligt nemme at rengøre og dermed vedligeholde. Det kræver ikke meget at rengøre en penis lås. Det er blot at vaske den under varmt vand, og herefter er Kyskhedsbælte til mænddin penislås så ren som ny. Hvis du er i tvivl om, du kan passe din penis lås, så medfølger der forskellige størrelser af ringe, således I/du kan tilpasse den din penis størrelse.

Vi har endnu ikke oplevet at en penis lås er for stor til nogen, så det ville være mærkeligt hvis tilfældet var sådan i din situation.

Typisk vil en nybegynder eller starter på dette område vælge vores plastik og silikone modeller. Disse er nemlig super nemme at komme igang med, og er i det hele taget en god indgangsvinkel på anvendelse at din nye billige penis lås. Hvorimod en mere erfaren bruger nok ville foretrække en penislås /pikbur i stål design med tilbehør som f.eks. spiral-agtigt design.

Som nævnt i andre indlæg vil alle produkter, som købes via de forhandlere vi anbefaler blive sendt til dig helt diskret med posten, således ingen andre opdager at du ligger inde med en penis lås.

Konklusion

Et billigt pik bur kan hurtigt blive nået man ønskede man gav lidt mere for. Derfor har vi altid relativt stor opmærksomhed, på hvordan kvaliteten af produktet er. Der findes nemlig indenfor nogle kategorier nogle ikke særligt gode produkter. Hvor prisen for en penis lås simpelthen er for højt i forhold til den medfølgende kvalitet af prisen.

Derfor er det også på forespørgsel, at vi har valgt at lave dette indlæg omhandlende kyskhedsbælte til mænd. Det kan nemlig forekomme, at man er i tvivl om eller på anden vis har spørgsmål når man skal købe et pikbur.

Her vil vi mere end gerne hjælpe til, da det naturligvis er hele essensen af vores blog. Hvis du derfor har nogle spørgsmål til disse penis lås, pikbur eller kyskhedsbælter til mænd. Så skal du blot skrive en kommentar i nedenstående diskussionsfelt. Herefter vil vores redaktion besvare din henvendelse.

Vi håber du har fundet dette indlæg interessant, og dermed forhåbentligt har lyst til at fortsætte læsningen omkring erotisk legetøj her på bloggen.

2 Kommentarer
 1. Top fint indlæg, vi har brug for hjælp….
  er det muligt at have et bur på hele dagen.(arbejdsdag).. er det nemmer at rengøre et metal bur ? opvaskemaskine?
  kan pluggen i penis skade urinrøret… skal der glide cream på før man indføre den, og hvilken typer? silicone eller vandbaseret…

  • Hej

   Tak for din besked og aktivitet på Lovebuddy.dk.

   Det kan sagtens lade sig gøre, at have et pik bur på gennem en hel arbejdsdag – du skal dog være opmærksom på, at nogle fylder lidt, så du skal ikke købe en alt for stor model, før man kan se det.

   Vi anbefaler at man ligesom med alt andet sexlegetøj rengøre det med lunket vand, mere skal der faktisk ikke til.

   Sexlegetøjet kan ikke beskadige din penis sålænge du bruger den korrekt, så nej et penis plug vil ikke medføre nogle skader på din penis.

   Du kan sagtens bruge glidecreme, og det har ingen betydning hvilken model du tager – begge modeller er efter min overbevisning lige gode. Du kan også sagtens bruge den uden glidecreme – det har flere af vores sexlegetøjstestere hvertfald haft held med.

   Jeg håber det besvarede dine spørgsmål, ellers skal du være mere end velkommen til at skrive igen.

   Med ønske om en god weekend.

   Kærlig Hilsen
   Anne-Katrine

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk