Disclaimer & CSR

Vi er et hold bestående af forskellige personer alle med det fællestræk, at vi interesserer os 100% for erotik, romantik og dating. Vi har derfor alle en baggrund fra tidligere virksomheder, der har arbejdet med erotisk legetøj og af selvsamme årsag har vi derfor et indgående kendskab til i hvilken retning branchen flytter sig.

Vi benytter alle døgnets 24 timer på, at servere relevant indlæg med opdaterede priser således du som læser altid har adgang til de nyeste trends, kvalitetsprodukter, brevkasse og meget mere.

Da vi har relativt meget indhold på siden kan der naturligvis ske fejltastning, eller vores system kan beklageligvis udsende forkerte priser, dette er dog nået vi arbejder på døgndrift for at sikre ikke hænder. Vi vil alligevel gøre opmærksom på denne risiko, og fraskriver os derfor en hver ansvar ved sådanne misforståelser.

Lovebuddy.dk benytter sig til din information af cookies, for at kunne indsamle data og dermed evaluerer dit ophold på siden således vi i fremtiden kan udvikle os og gøre din næste oplevelse endnu bedre. Såfremt du måtte have spørgsmål til dette bedes du henvende dig her.

CSR & Mærkesager

Udover at tilbyde spændende indlæg, test og guides til dig som læser. Har vi hos Lovebuddy.dk ligeledes en CSR politik bestående af forskellige samarbejdsaftaler med nedenstående mærkesager. Disse samarbejdspartnere har hver deres bæredygtige politik, som vi derfor 100% støtter op omkring:

Partnere

No Co2    Plastiknejtak logo
Disclaimer & CSR 1Blogguide.dk logo

Lovebuddy.dk