Sexlegetøj til Par

Fjernbetjent sexlegetøj – det bedste trådløse sexlegetøj (app styret) til par

Par vil i dag utrolig gerne have trådløst sexlegetøj, men hvilket er det bedste og hvordan vælger man noget godt legetøj som par?

Det svarer jeg på i dette indlæg og viser jer alt det bedste trådløse sexlegetøj, som kan fjernstyres med en fjernbetjening eller som er app styret sexlegetøj.

Hvis du læser dette indlæg som par, så er jeg sikker på, du vil være blevet meget klogere på, hvad det lige præcis er I/du leder efter af trådløst, fjernbetjent og fjernstyret samt app baseret sexlegetøj. Jeg håber hvertfald at kunne guide dig til lige akkurat det sted, som er det bedste for dig.

Du har helt sikkert snakket med din kæreste om i ikke skulle købe noget trådløst sexlegetøj. Men der er så uendeligt meget forskelligt, og det kan være svært at finde hovede og hale i. Det skal jeg forsøge at rode bod på her, for jer. Så kan i læne jer tilbage og blive guidet frem til lige akkurat det i har brug for eller lyst til. Det behøver ikke være så svært, som du måske tror det er.

 

Sådan vælger i fjernstyret og fjernbetjent sexlegetøj

Spørgsmålet er så, hvordan i sørger for at vælge og i sidste ende købe noget godt fjernstyret sexlegetøj i kan bruge sammen eller væk fra hinanden. For det kan også være grunden til, at i søger noget fjernbetjent sexlegetøj. At i har behov for, at kunne bruge det sammen, selv når i er væk fra hinanden. Der er meget sexlegetøj som er fjernstyret, men kun på korte afstande.

fjernbetjent sexlegetøjEt af de bedste mærker til fjernbetjent sexlegetøj på større afstande er blandt andet We Vibe. Det kan dog være en smule dyre produkter, de oftest sælger. Måske er det ikke helt den type produkter i leder efter. Måske er det ikke lige prisen i syntes er fair for det i har behov for. Indrømmet, 700 kr. er mange penge, men der er også en grund til, at alle sexlegetøjs eksperter næsten udelukkende vil komme til at anbefale dig produkter fra det mærke.

De kan bare noget som mange andre mærker og produkter ikke kan. De har en unik evne til netop at tilføje den fjernstyrede egenskab til par sexlegetøj. Især, produkter som er rigtig gode på de meget store afstande. Men mere om det under app styret sexlegetøj, som oftest er produkter, hvor den ene par med en fjernbetjening på mobilen kan styre den anden partners stimulering.

Der findes dog ikke kun sexlegetøj som fungerer med en fjernbetjening. Der findes også produkter, til par i langdistanceforhold, som virker gennem interaktivt brug. Det er produkter, hvor manden får en pocket pussy og kvinden har en dildo. Måden det fungerer på, er at mandens bevægelser i hans pocket pussy sendes over internettet til kvindens dildo. Det foregår selvfølgelig også den anden vej.

På den måde kan manden mærke bevægelserne fra kvinden gennem det fjernstyrede sexlegetøj hun har kontrol over. På samme måde vil kvinden kunne mærke de bevægelser, stød og vibrationer som manden sender med sit fjernbetjente sexlegetøj.

fjernstyret sexlegetøjHvis i vælger at købe den løsning, så skal i dog være forberedt på, at den ikke er helt billig. Men det er med god sandsynlighed næste prisen værd, for at være sammen, selvom i ikke er sammen. Hvis i rigtigt skal eksperimentere med den løsning har jeg også et rigtig godt råd. Lidt personligt måske, men noget jeg selv har prøvet. Jeg købte nemlig en sådan lidt dyrere fjernbetjent løsning med min daværende langdistance kæreste. Her brugte vi dem som tiltænkte og beskrevet ovenfor. Men vi brugte også det fjernstyrede legetøj på en anden og fræk måde. Nemlig ved ikke bar samleje men også ved at jeg rørte ved dildoen, så han kunne mærke det. Jeg prøvede også at give dildoen et blowjob og altså gennem legetøjets fjernbetjening, ham et blowjob. Sidstnævnte virkelig dog ikke så godt. Jeg tror ikke dildoen er sensitiv nok til det. M

Men idéen med, at jeg rørte ved dildoen, som jeg ville røre ved ham fungere knaldhamrende godt. Det var virkelig frækt, at jeg på den måde med et fjernstyret sexlegetøj kunne give ham et handjob. Ja, fra nærmest den anden side af jorden. Han syntes også det var virkelig fedt. Selvom han selv var lidt mod idéen, da jeg spurgte ham inden vi skulle rejse fra hinanden, så endte han med at blive utrolig glad for at vi gjorde det. Han ville ikke have været foruden sagde han. 1-0 til mig. Siger jeg bare.

 

App styret sexlegetøj

Nu skal vi dog til det mere app styrede sexlegetøj. Der findes meget, men ikke helt lige så meget som i før beskrevne kategori. Det handler nok om, at det meste sexlegetøj måske påtænkes at bruges som enkeltperson og ikke så meget, for par der er langt fra hinanden.

Det skal dog siges, med alt den her snak om sexlegetøj der fungerer gennem apps og som altså er app styret sexlegetøj, at det også sagtens kan bruges af par, der er i samme rum. Eller i samme seng. Des kortere afstand des bedre. Men fordelen ved, at sexlegetøjet kan styres via en app på mobilen gør det så omvendt også bare oplagt for par, der netop lever langt fra hinanden. Endda til par som lever et decideret langdistance forhold.

Det er derfor denne verden er så fantastisk. Tænk at vi har bevæget os, fra kedelige ubevægelige dildoer og godt gammeldags håndarbejde, til nu at kunne styre din partners orgasmer gennem en app på mobilen og hendes eller hans sexlegetøj.

app baseret sexlegetøj

Det kan man selvfølgelig også omvendt være en smule skræmt af. For hvor forsvinder intimiteten hen i denne verden. Hvad hvis sex pludseligt bliver en forsvindende lille akt og komprimeret til at den ene partner finder et stykke sexlegetøj frem og den anden partner en mobil og åbner en app på den. Selvom jeg måske kan proklamere min store iver og glæde over at der findes noget så revolutionerede som app styret sexlegetøj, så fjerner det omvendt ikke min frygt.

For jeg skal da ærligt indrømme, jeg syntes da også det kan virke en smule skræmmende. Men det tror jeg bunder i en generel frygt og tilbageholdenhed overfor teknologi generelt set. Jeg vil dog sige, at når det lige kommer til app styret sexlegetøj og legetøj til par, så kan jeg næsten kun se fordelene. For hvordan kan det ikke være en fantastisk gave at par nu kan være sammen når de ikke er.

 

Fjernstyret sexlegetøj

Det giver da også et frækt pift til jeres sex og samliv, at i har en helt ny og anderledes dimension sammen. Han kan røre dig, styre dig og fører dig helt uden at gøre andet end at bruge appen på hans iPhone eller Android. Måske er min ekstase lige lovlig stor, men jeg kan omvendt næsten ikke se, hvordan du ikke kan have det på samme måde. Det har du måske også siden du er endt på netop denne side for at læse mere om app styret sexlegetøj og lignende produkter. Men måske har du alligevel din skepsis.

app styret sexlegetøj

Lad mig forsøge med endnu et eksempel og opstillet scenarie at udryde den skepsis du måtte have overfor app styret legetøj. Du kan måske allerede nu mærke, at jeg virkelig gerne vil have dig til at kunne lide det? Hvis ikke, så er jeg virkelig i tvivl om du har læst alt jeg har skrevet. Jeg har hvertfald en fornemmelse af, at jeg måske lige lovlig meget ender som fortaler for denne type sexlegetøj. Men lad os komme til mit eksempel som forhåbentligt får den sidste flig af tvivl du måtte have omkring om det er en god idé at købe et app baseret stykke sexlegetøj samen.

Mit eksempel starter på en restaurent. Forestil dig, som kvinde i tilfældet (det er lige nemmest for mig selv, da jeg er kvinde) at din kæreste har givet dig et virkelig fancy gave. At i skal spise på den her dyre og lækre restaurent nede i byen. Der er altid proppet og man skal bestille mange uger i forvejen.

Er du mand, så kan du eventuelt bare lige bytte om på rollerne og læse du når jeg skriver ham og hende når jeg skriver du. Skriver ikke lige historien to gange.. Sorry.

Men forestil dig, at du har fået denne gave af din kæreste. Du står og gør dig klar foran spejlet, da han fortæller dig, at han har endnu en gave. Frem fra bag ryggen viser han dig en lille lyserød æske og siger, han vil have du skal have den på. Så han kan holde lidt styr på dig og dine lyster i aften. Du indvilger i at gøre det, uden helt at vide, hvad det er, du har dog en idé om, at det muligvis er et stykke trådløst sexlegetøj. For det ligner bare et par sorte trusser. Som den artige pige du er vælger du dog at tage dem op.

app styret sexlegetøj til par

Ikke fordi man altid skal adlyde sin mand, men når han nu kommer med gaver, så må man nok hellere give ham lidt snor og godwill at køre på.

I ender ikke desto mindre med at køre ned i byen. I ankommer på restaurenten og når til at bestille vin og forret. Så hiver han pludseligt mobilen op af lommen. Gudhjælpe ham om han ikke også begynder at bruge den. Du skal lige til at væse af ham da han pludselig kigger op og smiler. I det samme mærker du nogle bløde vibrationer fra de trusser han leverede til dig tidligere på aftenen. Du forstår pludseligt, hvad det er der er sket, han sidder og styrer et stykke sexlegetøj med en app på hans iPhone. Den sidder i dine trusser. Nu har han kontrol over din mindste bevægelse og styrer fuldstændig om du pludselig skal vælte af stolen i en krampende orgasme.

 

Trådløst sexlegetøj

Det er både en vanvittig fræk tanke og et lidt farligt eksperiment, for i kan ende med at blive smidt ud af restauranten på baggrund af utrolig upassende opførsel. Det ville måske ikke være det mest heldige. Byen er måske ikke særlig stor til at der kan gå et rygte om, hvordan man har siddet på byens fineste restaurent med et stykke sexlegetøj i bukserne og kæresten med en app på mobilen der styrede det sexlegetøj. Omvendt er det bare vanvittig fræk fornemmelse. I er helt blottede, men samtidig fuldstændig skjulte. Ingen ved, hvad i rent faktisk har gang i sammen. I har gang i et samleje med trådløs sexlegetøj, lige der midt i det hele.

Kunne den historie/scenarie overbevise dig? Så syntes jeg du skal tage kæresten i hånden og rende ned i den lokale sexshop og får købt jer et trådløst app styret stykke sexlegetøj. Hvorfor ikke? Det værste der kan ske er, at i bliver bandlyst fra en restaurant i byen og rygtet spreder sig til venner og familie. Men hvad fanden?

I stedet for at rende i en fysisk sexshop, så kan i selvfølgelig også vælge at købe det app styrede sexlegetøj i en online shop. Det er måske lidt mere i stil med den moderne teknologi i påtænker at købe. En smule omvendt verden rent faktisk at købe noget så moderne som et stykke trådløst sexlegetøj og så gøre det ved fysisk fremmøde.

Det kan selvfølgelig være fordi i gerne vil have professionel guiding. Men omvendt, så kan i meget nemt få det online også. Det er ikke længere væk end at smutte ind på den sexshop online i ønsker at købe fra, og så høre dem, om de ikke vil guide jer frem til et godt køb.

Jeg er sikker på, at de gerne vil hjælpe jer. Hvis de ikke vil, eller i hellere vil guides af en professionel og objektiv instans (læs mig) så skriv. I må meget gerne bruge kommentarfeltet til det. Bare rolig, i må gerne være anonyme, men fordelen er, at andre med samme spørgsmål så også kan finde mit svar der 🙂

Alt held og lykke i jagten på jeres næste app styrede legetøj sammen!

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating