Fjernstyret sexlegetøj: Det bedste i test

Er du på udkig efter fjernbetjent og fjernstyret sexlegetøj? Så læs videre!

For at sætte gang i de frække lege med dig og din partner kan sexlegetøj være vejen frem.

Der findes utroligt meget sexlegetøj, men noget som vi synes er med til virkelig at sætte gang i de mest stimulerende lege er trådløst sexlegetøj også kaldet app styret sexlegetøj. 

Det giver mulighed for leg, dominans og stimulation som aldrig før.

Nedenfor har vi listet nogle af de bedste muligheder for dig og din partner.

Først og fremmest har vi listet det bedste i hver sin kategori: Testvinder, Den billige & Til nybegynderen.

Oversigt

Stadig i tvivl?

Så se hele udvalget af fjernstyret sexlegetøj her


Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

“TESTVINDER”

Her finder du en vibrator, som kan give dig de vildeste klitorisstimuli og orgasmer. Selve vibratoren er af silikone og føles derfor utrolig blød og behagelig at bruge. Glidecreme vil kun gøre oplevelsen med vibratoren endnu mere våd og blød.

Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator har hele 10 forskellige vibrationer, som du helt selv kan vælge imellem. En kombination af flere vibrationer giver en pirrende stimulation af klitoris. Vibratoren rammer lige der, hvor det føles rigtigt ved klitoris, da vibratoren er lidt kurvet i sit design.

Du kan både bruge fjernstyret sexlegetøj alene under onani eller bruge den med din partner. Der rigtig kan forkæle dig med de lækre stimulationer.

Vibratorens ekstra frække funktioner og tilbehør

Noget, som vi er helt vilde med, er, at den kan bruges i badet, da den er vandtæt. Det vil sige, at du altså kan bruge den når du er i bad, og det hele vil være ekstra vådt og frækt!

Derudover medfølger der også en one-size trusse, når du køber denne vibrator, som vi synes er så fin. Du kan lægge vibratoren i trusserne, enten derhjemme eller når du skal i byen, og din partner kan tirre dig med vibrationerne.

Læs mere her


Lovense Lush 2 App-Styret G-punkts Vibrator

“TIL BEGYNDEREN”

Hvis du leder efter et app-styret sexlegetøj, der kan sætte gang i frække og kinky sexlege. Så er denne vibrator ideel til jer. Her får du en vibrator, som virkelig kan stimulere kvindens G-punkt. Da den har sin specielle form, der rammer lige, hvor det føles dejligt. Du kan enten bruge den alene til onani eller bruge den med din partner. Selve vibratoren er vandtæt. Derfor kan du bruge den til frække og våde lege i badet. Det er vi vilde med!

Hvordan vibratoren virker

Det specielle ved denne vibrator er, at din partner helt selv kan styre dig og dominere dig med vibrationerne via en app, Bluetooth, Wi-Fi eller direkte på vibratoren. På app’en er der mulighed for at lave jeres helt egne vibrationsmønstre. Så i kan bruge vibrationerne lige, så de stimulerer dig perfekt til orgasme.

14 meter kan Bluetooth række, og derfor er dette app-styret sexlegetøj også perfekt til at bruge til frække lege i offentligheden. Vi synes, det er frækt, at man diskret kan have den med i offentligheden og blive stimuleret hvor som helst. Når den ikke har mere strøm. Skal man blot oplade den i et USB-kabel, og så er den klar til næste leg.

Læs mere her


We-Vibe Unite Par Vibrator

Dette er en vibrator som er perfekt til jer. Der ønsker at sætte lidt ekstra gang i sexlivet og give ekstra stimulation til både kvinden og manden under samleje.

Med vibratoren af lækker og blød silikone kan kvinden få stimuleret klitoris og G-punktet. Alt imens manden stadig kan trænge op og have samleje.

Dette fjernstyrede sexlegetøj har hele 10 forskellige vibrationer, som i helt selv kan vælge og skifte i mellem.

Vibrationerne giver en helt utrolig stimulus til både kvinden og manden under samleje, og vi er vilde med, at begge parter får nydelse ved brug af denne vibrator.

Læs mere her


“DEN BILLIGE”

Her finder du et trådløst sexlegetøj, som kan give dig helt utrolig pirrende stimulering. Du kan enten selv bruge vibrator ægget til onani eller lade din partner dominere dig med kraftfulde og stimulerende vibrationer.

Du kan vælge mellem hele 10 forskellige vibrationer og skifte imellem dem, ligesom det føles bedst for netop dig. Det er vi helt vilde med, da de forskellige vibrationer føles forskelligt fra kvinde til kvinde.

Til vibrator ægget er der en trådløs fjernbetjening, hvor i kan skifte mellem vibrationerne i en afstand på 15 meter højest. Det giver mulighed for leg og stimulering både derhjemme, men også i offentligheden. Det er vi helt vilde med, da den på en diskret måde kan tages med i byen og skabe elektrisk spænding, samt stimulere dig på en spændende måde!

Læs mere her


Partner Par Vibrator

Hvis du leder efter en vibrator, som vil være perfekt til både dig selv og din partner. Kan vi helt klart anbefale dette fjernbetjente sexlegetøj. Her får i en vibrator, som kvinden bruger, når i har sex. Hvilket vil give utrolig stimulering til både kvinden og manden.

Selve vibratoren kan indstilles mellem 3 forskellige hastigheder og 7 forskellige bevægelsesmønstre. Så der er rig mulighed for at finde en kombination, der giver jer den perfekte stimulering. Derudover kan i bruge den i badet, da den er vandtæt, og det vil kun sætte gang i endnu vådere og vildere oplevelser.

Hvordan stimulerer Partner Par Vibrator begge parter?

Denne vibrator stimulerer som sagt begge parter, da den bruges under samlejet. Kvinden bliver både stimuleret i klitoris og G-punktet, mens manden bliver stimuleret på penis af de forskellige vibrationsmønstre. Når i på samme tid har samleje. Vil vibrationerne og alle stimuleringerne give begge parter den mest utrolige følelse og ende ud i de dejligste orgasmer.

Læs mere her


Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator

Om i er til ekstra fræk og stimulerende leg derhjemme eller i byen så er trådløst sexlegetøj perfekt til jer som par. Selve vibratoren til klitoris føles utrolig blød og dejlig at bruge, da den er lavet af silikone.

Det er for os et stort plus, da den føles behagelig at bruge hver eneste gang og i længere tid ad gangen. Derudover larmer vibratoren næsten ikke, og derfor ødelægger den ikke en stemning og er meget diskret at tage med i offentligheden.

Hvordan vibratoren styres

App-styret sexlegetøj kan du selvfølgelig bruge både til onani alene eller med din partner. Når vibratoren er lagt i dine trusser, er det hele op til din partner eller dig selv, hvor meget du skal domineres og stimuleres af de lækre vibrationer.

Det gøres blot at hente en app, som er gratis, hvor man så kan styre vibratorens bevægelser fra. På app’en er det muligt at gemme de bedste vibrationer i favoritter, så de hurtigt er til at finde igen. Det synes vi er så smart, og der er altså mulighed for mange timers leg og udforskning.

Læs mere her


LELO Lyla 2 vibrator æg

Dette bløde og smukke silikone æg er et fjernstyret sexlegetøj, som er perfekt til dig, der gerne vil mærke sensuelle vibrationer og stimulering, enten alene eller med en partner. S

elve vibrator ægget styres med en fjernbetjening, som du enten selv kan styre eller overlade til din partner. De forskellige vibrationer vil give dig de vildeste stimuleringer i vagina, som vil ende ud i de dejligste orgasmer. Da vibrator ægget er lavet i silikone, vil det føles dejligt og glat at bruge, men vi vil altid anbefale glidecreme for at få den vådeste oplevelse.

De bedste funktioner ved LELO Lyla 2 vibrator æg

Dette fjernbetjente sexlegetøj har så mange forskellige evner til at tilfredsstille dig, og vi synes, at især 3 ting skal fremhæves. For det første er vibratoren vandtæt, og i kan derfor bruge vibrator ægget i badet. Det kan sætte gang i de vådeste og vildeste lege, som du aldrig har oplevet før.

Derudover larmer vibratoren næsten ikke, og derfor er den meget diskret at bruge i offentligheden. Ingen vil høre vibrationerne fra den, og det er derfor dig og din partners hemmelighed.

En sidste ting vi vil fremhæve er, at fjernbetjeningen kan række op til 12 meter, hvilket giver stor mulighed for at bruge den i offentligheden og kinky lege hvor som helst.

Læs mere her


Sinful Let’s Orgasm Par Vibratorer til Ham og Hende

Orgasmer er sat i fokus, så hvis det er det dig og din partner søger, så kan disse stykker fjernstyret sexlegetøj helt klart være noget for jer. Her får i nemlig hele 2 forskellige slags, hvor et af dem passer til kvinden, og et af dem passer til manden. Kvinden får en vibrator, som stimulerer klitoris på den helt rigtige måde med vibrationer, som giver intense stimuli. Manden får en vibrator til penis, som giver ham en helt utrolig nydelse omkring penis. Disse to vibratorer kan sammen være med til at tænde jer begge og sætte gang i de vildeste og mest intense stunder sammen.

De bedste funktioner ved Sinful Let’s Orgasm Par Vibratorer til Ham og Hende

Det bedste ved fjernbetjent sexlegetøj, specielt denne, er helt klart, at de giver nogle af de mest kraftfulde og intense orgasmer. Derudover kan i bruge dem i badet, da de er vandtætte. Det vil kun sætte gang i frække og våde lege med hinanden. Derudover kan i skifte mellem hele 10 forskellige vibrationer, og i kan derfor finde de vibrationer, der føles bedst for jer hver især. Der er altså mulighed for de vildeste orgasmer for både dig og din partner med disse vibratorer!

Læs mere her


Partner Whale Par Vibrator

Hvis du og din partner søger en vibrator, som kan stimulere jer begge, så er Partner Whale Par Vibrator helt klart noget for jer. Dette er et fjernstyret sexlegetøj, som kvinden bruger, alt imens i har sex, hvor den vil give stimulering til både hendes klitoris og G-punkt, samt mandens penis.

Da vibratoren har hele 10 forskellige vibrationer, er der mulighed for, at i finder de vibrationer, som føles bedst for jer. Denne vibrator er perfekt til jer, der ønsker intense orgasmer, da den stimulerer begge parter, alt imens i har intenst samleje med hinanden. Vi er helt vilde med, at vibratoren også er vandtæt, da i derfor også kan lege med den i badet for en endnu vådere oplevelse.

Læs mere her


Fifty Shades Freed I’ve Got You – Vibrator Æg

Her får du et vibrator æg, som enten du eller din partner kan styre med en fjernbetjening. Vibrator ægget er inspireret af filmene ”Fifty Shades”, som alle handler om erotisk sexlegetøj og erotisk dominering. Det må vi sige, passer nøjagtigt på dette vibrator æg.

Når du har placeret vibrator ægget inde i dig, har din partner mulighed for at stimulere og dominere dig via fjernbetjeningen, som passer til. Her kan i vælge mellem 12 hastigheder og 8 forskellige vibrationer. Derfor har i altså rig mulighed for at finde den kombination, der netop giver dig sensuel nydelse og de bedste orgasmer.

Da vibrator ægget er et trådløst sexlegetøj, kan i både bruge den derhjemme eller i det offentlige. Det kan vi love for, at det sætter gang i de frækkeste lege. Hvis i vil bruge vibrator ægget i offentligheden, følger der en lille lilla opbevarings pose med i købet, og i kan derfor have den med på en diskret måde overalt.

Læs mere her


WE-VIBE SYNC – PARVIBRATOR

App-styret sexlegetøj kan bruges, enten alene eller med din partner, til at give de mest stimulerende og kraftfulde orgasmer.

WE-VIBE SYNC vibratoren giver stimulering til både vagina og klitoris med sine 7 forskellige vibrationer og 3 forskellige hastigheder, og dette giver dig en helt utrolig nydelse og stimulering. Vibratoren kan bruges i badet, da den er vandtæt, og i kan derfor begive jer ud i nye, våde og spændende lege. Derudover larmer parvibratoren ikke, og i kan derfor tage den diskret med ud i offentligheden.

Hvordan WE-VIBE SYNC virker

App-styret sexlegetøj kan som sagt bruges alene eller med din partner. Den kan styres via en fjernbetjening eller en bestemt app. Fjernbetjeningen kan du selv eller din partner bruge derhjemme, og den har en rækkevidde på hele 3 meter.

Dog vil vi anbefale at man henter app’en, ”We-Connect”, da i her kan styre vibrationerne fra alle steder! Via app’en kan din partner helt selv bestemme, hvornår han vil forkæle, stimulere og dominere dig med de forskellige vibrationer.

Du skal ikke være bange for, at vibratoren ikke passer til dig og din krop. Du kan nemlig helt selv justere målene på vibratoren, så den rammer lige dér, hvor det føles bedst.

Læs mere herDerfor skal du købe fjernstyret sexlegetøj

Par vil i dag utrolig gerne have trådløst sexlegetøj. Men hvilket er det bedste og hvordan vælger man noget godt legetøj som par?

Det svarer jeg på i dette indlæg og viser jer alt det bedste trådløse sexlegetøj, som kan fjernstyres med en fjernbetjening eller som er app styret sexlegetøj.

Hvis du læser dette indlæg som par. Så er jeg sikker på, du vil være blevet meget klogere på. Hvad det lige præcis er I/du leder efter af trådløst, fjernbetjent og fjernstyret samt app baseret sexlegetøj. Jeg håber hvertfald at kunne guide dig til lige akkurat det sted, som er det bedste for dig.

Du har helt sikkert snakket med din kæreste om i ikke skulle købe noget trådløst sexlegetøj. Men der er så uendeligt meget forskelligt, og det kan være svært at finde hovede og hale i. Det skal jeg forsøge at rode bod på her, for jer. Så kan i læne jer tilbage og blive guidet frem til lige akkurat det i har brug for eller lyst til. Det behøver ikke være så svært, som du måske tror det er.

Sådan vælger i fjernstyret og fjernbetjent sexlegetøj

fjernbetjent sexlegetøjSpørgsmålet er så, hvordan i sørger for at vælge og i sidste ende købe noget godt fjernstyret sexlegetøj i kan bruge sammen eller væk fra hinanden. For det kan også være grunden til, at i søger noget fjernbetjent sexlegetøj. At i har behov for, at kunne bruge det sammen. Selv når i er væk fra hinanden. Der er meget sexlegetøj som er fjernstyret, men kun på korte afstande.

Et af de bedste mærker til fjernbetjent sexlegetøj på større afstande er blandt andet We Vibe. Det kan dog være en smule dyre produkter, de oftest sælger. Måske er det ikke helt den type produkter i leder efter. Måske er det ikke lige prisen i syntes er fair for det i har behov for. Indrømmet, 700 kr. er mange penge, men der er også en grund til. At alle sexlegetøjs eksperter næsten udelukkende vil komme til at anbefale dig produkter fra det mærke.

De kan bare noget som mange andre mærker og produkter ikke kan. De har en unik evne til netop at tilføje den fjernstyrede egenskab til par sexlegetøj. Især, produkter som er rigtig gode på de meget store afstande. Men mere om det under app styret sexlegetøj, som oftest er produkter. Hvor den ene par med en fjernbetjening på mobilen kan styre den anden partners stimulering.

Der findes sexlegetøj som ikke er fjernstyret

Der findes dog ikke kun sexlegetøj som fungerer med en fjernbetjening. Der findes også produkter, til par i langdistanceforhold, som virker gennem interaktivt brug. Det er produkter, hvor manden får en pocket pussy og kvinden har en dildo. Måden det fungerer på, er at mandens bevægelser i hans pocket pussy sendes over internettet til kvindens dildo. Det foregår selvfølgelig også den anden vej.

På den måde kan manden mærke bevægelserne fra kvinden gennem det fjernstyrede sexlegetøj hun har kontrol over. På samme måde vil kvinden kunne mærke de bevægelser, stød og vibrationer som manden sender med sit fjernbetjente sexlegetøj.

fjernstyret sexlegetøjHvis i vælger at købe den løsning, så skal i dog være forberedt på, at den ikke er helt billig. Men det er med god sandsynlighed næste prisen værd, for at være sammen, selvom i ikke er sammen. Hvis i rigtigt skal eksperimentere med den løsning har jeg også et rigtig godt råd. Lidt personligt måske, men noget jeg selv har prøvet.

Kvalitet og pris hænger sammen

Jeg købte nemlig en sådan lidt dyrere fjernbetjent løsning med min daværende langdistance kæreste. Her brugte vi dem som tiltænkte og beskrevet ovenfor. Men vi brugte også det fjernstyrede legetøj på en anden og fræk måde. Nemlig ved ikke bar samleje men også ved at jeg rørte ved dildoen, så han kunne mærke det.

Jeg prøvede også at give dildoen et blowjob og altså gennem legetøjets fjernbetjening, ham et blowjob. Sidstnævnte virkelig dog ikke så godt. Jeg tror ikke dildoen er sensitiv nok til det.

Men idéen med, at jeg rørte ved dildoen, som jeg ville røre ved ham fungere knaldhamrende godt. Det var virkelig frækt, at jeg på den måde med et fjernstyret sexlegetøj kunne give ham et handjob. Ja, fra nærmest den anden side af jorden. Han syntes også det var virkelig fedt. Selvom han selv var lidt mod idéen. Da jeg spurgte ham inden vi skulle rejse fra hinanden, så endte han med at blive utrolig glad for at vi gjorde det. Han ville ikke have været foruden sagde han. 1-0 til mig. Siger jeg bare.

App styret sexlegetøj

Nu skal vi dog til det mere app styrede sexlegetøj. Der findes meget, men ikke helt lige så meget som i før beskrevne kategori. Det handler nok om, at det meste sexlegetøj måske påtænkes at bruges som enkeltperson og ikke så meget. For par der er langt fra hinanden.

Det skal dog siges, med alt den her snak om sexlegetøj der fungerer gennem apps og som altså er app styret sexlegetøj, at det også sagtens kan bruges af par, der er i samme rum. Eller i samme seng. Des kortere afstand des bedre. Men fordelen ved, at sexlegetøjet kan styres via en app på mobilen gør det så omvendt også bare oplagt for par. Der netop lever langt fra hinanden. Endda til par som lever et decideret langdistance forhold.

Det er derfor denne verden er så fantastisk. Tænk at vi har bevæget os, fra kedelige ubevægelige dildoer og godt gammeldags håndarbejde. Til nu at kunne styre din partners orgasmer gennem en app på mobilen og hendes eller hans sexlegetøj.

Det kan man selvfølgelig også omvendt være en smule skræmt af. For hvor forsvinder intimiteten hen i denne verden. Hvad hvis sex pludseligt bliver en forsvindende lille akt og komprimeret til at den ene partner finder et stykke sexlegetøj frem. Og den anden partner en mobil og åbner en app på den. Selvom jeg måske kan proklamere min store iver og glæde over at der findes noget så revolutionerede som app styret sexlegetøj. Så fjerner det omvendt ikke min frygt.

For jeg skal da ærligt indrømme, jeg syntes da også det kan virke en smule skræmmende. Men det tror jeg bunder i en generel frygt og tilbageholdenhed overfor teknologi generelt set. Jeg vil dog sige, at når det lige kommer til app styret sexlegetøj og legetøj til par. Så kan jeg næsten kun se fordelene. For hvordan kan det ikke være en fantastisk gave at par nu kan være sammen når de ikke er.

Fjernstyret sexlegetøj

Det giver da også et frækt pift til jeres sex og samliv, at i har en helt ny og anderledes dimension sammen. Han kan røre dig, styre dig og fører dig helt uden at gøre andet end at bruge appen på hans iPhone eller Android. Måske er min ekstase lige lovlig stor, men jeg kan omvendt næsten ikke se. Hvordan du ikke kan have det på samme måde. Det har du måske også siden du er endt på netop denne side for at læse mere om app styret sexlegetøj og lignende produkter. Men måske har du alligevel din skepsis.

Lad mig forsøge med endnu et eksempel og opstillet scenarie at udryde den skepsis du måtte have overfor app styret legetøj. Du kan måske allerede nu mærke, at jeg virkelig gerne vil have dig til at kunne lide det? Hvis ikke, så er jeg virkelig i tvivl om du har læst alt jeg har skrevet. Jeg har hvertfald en fornemmelse af, at jeg måske lige lovlig meget ender som fortaler for denne type sexlegetøj.

Mit eksempel starter på en restaurent. Forestil dig, som kvinde i tilfældet (det er lige nemmest for mig selv, da jeg er kvinde) at din kæreste har givet dig et virkelig fancy gave. At i skal spise på den her dyre og lækre restaurent nede i byen. Der er altid proppet og man skal bestille mange uger i forvejen.

Er du mand, så kan du eventuelt bare lige bytte om på rollerne og læse du når jeg skriver ham og hende når jeg skriver du. Skriver ikke lige historien to gange.. Sorry.

Men forestil dig, at du har fået denne gave af din kæreste. Du står og gør dig klar foran spejlet, da han fortæller dig, at han har endnu en gave. Frem fra bag ryggen viser han dig en lille lyserød æske og siger, han vil have du skal have den på. Så han kan holde lidt styr på dig og dine lyster i aften. Du indvilger i at gøre det, uden helt at vide, hvad det er. Du har dog en idé om, at det muligvis er et stykke trådløst sexlegetøj. For det ligner bare et par sorte trusser. Som den artige pige du er vælger du dog at tage dem op.

Ikke fordi man altid skal adlyde sin mand, men når han nu kommer med gaver. Så må man nok hellere give ham lidt snor og godwill at køre på.

I ender ikke desto mindre med at køre ned i byen. I ankommer på restaurenten og når til at bestille vin og forret. Så hiver han pludseligt mobilen op af lommen. Gudhjælpe ham om han ikke også begynder at bruge den. Du skal lige til at væse af ham da han pludselig kigger op og smiler. I det samme mærker du nogle bløde vibrationer fra de trusser han leverede til dig tidligere på aftenen. Du forstår pludseligt, hvad det er der er sket.

Han sidder og styrer et stykke sexlegetøj med en app på hans iPhone. Den sidder i dine trusser. Nu har han kontrol over din mindste bevægelse og styrer fuldstændig om du pludselig skal vælte af stolen i en krampende orgasme.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk