11 sexstillinger du ALDRIG har prøvet

Mange vil nok være enige i, at sex er allerbedst, når det er varieret – når man overrasker sin partner og fraviger rutinen, eller når I bare er enige om aldrig at lade en rutine opstå til at starte med. En god måde at skabe variation i sexlivet er ved at prøve forskellige stillinger. De fleste kender formentlig klassikere som doggy-style, cowgirl og missionærstillingen, og måske er I også gået på eventyr i andre af de mere udbredte stillinger.

Men er I ved at køre død i de samme 5-6 forskellige stillinger, og vil I gerne prøve noget helt nyt? Så får I heldigvis hele 11 bud sexstillinger I ALDRIG har prøvet før i denne guide.

 

1. Hun-ulven

sex stilling hun ulven

sinful jewel silicone butt plug small

Tjek prisen her

Denne stilling, som på engelsk kaldes ’she-wolf’, lader jer komme helt tæt på hinanden og bygger på sin vis på samme idé som den klassiske cowgirl. Men i stedet for at sidde ovenpå ham, sidder hun her oprejst og lænet tilbage med sine hænder og arme som støtte. Hun bøjer og spreder benene, hvilket giver plads til ham mellem dem.

Det ene af hans ben skal være under kvinden, mens det andet skal ligge over et af hendes ben. Det giver plads til, at han kan bruge den ene hånd til at stimulere hendes klitoris, mens han bruger den anden som støtte.

I denne position er det kvinden, der laver bevægelserne og tager styringen.

Vil I krydre denne stilling med legetøj, anbefales en butt plug som denne, der kan tilføje stillingen en ekstra dimension.

 

2. Regnbuen

sex stilling regnbuen

obaie håndleds og ankel spredestang

Tjek prisen her

Er I til dyb penetration, er denne stilling valget for jer. ’Regnbuen’ eller bare ’rainbow’, som den kaldes på engelsk, består i, at kvinden ligger på ryggen og trækker knæene op mod maven. Benene presses ned mod maven og brystkassen. Manden ligger på tværs af kvinden – det vil sige, at hvis hun ligger vertikalt, så ligger han horisontalt med hovedet nedad. Han bruger sine arme som støtte og fødder eller knæ afhængigt af hans højde og længden på hans ben.

Stillingen føles intenst og giver en høj grad af intimitet, i det I naturligt vil føle jer helt tæt på hinanden. Vil I have endnu mere intensitet, kan I bruge en håndleds- og ankel spredestand som denne, når I vælger denne stilling.

 

3. Joystick

Sex stilling joystick

sinful buddy rechargeable vibrating ring

Tjek prisen her

Denne stilling er først og fremmest egnet til analsex. Her ligger kvinden på siden med armen som støtte under hovedet. Hun har kroppen strakt og strakte ben, som dog spredes en anelse, så han kan ligge mellem dem. Hans ene ben skal være mellem hendes, mens det andet skal være over hendes ene ben. Han skal vende omvendt af hende, således at hans hoved er ved hendes fødder og omvendt. På den måde har han god adgang og styring. Det er ham, der skal lave bevægelserne i denne stilling.

Denne stilling hører til de sværere stillinger at udføre i praksis, og det kan tage lidt tid og tålmodighed helt at mestre den, men lykkes det, er I til gengæld sikret en helt ny – og meget intens – stilling.

For en ekstra intens og pirrende oplevelse, kan I prøve denne stilling med en penisring. Det kan eksempelvis være en penisring som denne, der ikke alene sikrer ham en længevarende og hårdere erektion, men også har en vibrationsfunktion til begge parters fornøjelse.

 

4. Straddle

sex stilling straddle

sinful petite mini magic wand

Tjek prisen her

Denne sexstilling, som bærer den engelske navn straddle, er en variation af den klassiske cowgirl. Her er det nemlig hende, der er øverst, og hende der har styringen.

Manden ligger på ryggen og bøjer let det ene ben ved knæet. Hun sætter sig på ham, således at hendes ben vender ud mod den side, hvor hans knæ er bøjet. Det bøjede knæ giver støtte til hende, mens hun kan bruge den anden hånd til at støtte sig mod hans brystkasse.

Den stilling hører til de relativt nemme at mestre og kan være en godt bud på et sted at starte, hvis I ønsker variation, uden med det samme at kaste jer ud i de sværere stillinger.

Vil I tilføje et ekstra element til denne stilling, kan I bruge en vibrator som denne til stimulation af hendes klitoris. I det det er kvinden, der laver bevægelserne i denne stilling, har han masser af overskud til at holde vibratoren.

 

5. X-faktor

sex stilling x factor

je joue mimi soft opladelig klitoris vibrator lilla

Tjek prisen her

Denne sexstilling, som meget belejligt har fået tilnavnet ’X-faktor’, hører utvivlsomt til de sværere at udføre og kræver en del udholdenhed fra især hans side. Men stillingen er unik, byder på variation og vil med garanti være mindeværdi for begge parter.

I denne stilling ligger kvinden på maven med benene bøjet en anelse ved knæene og benene spredt. For at gøre stillingen nemmere for ham at udføre, bør hun løfte hofterne en anelse fra underlaget. Det gør det nemmere for ham at trænge ind og øger desuden muligheden for stimulation af g-punktet – noget denne stilling i det hele taget egner sig rigtig godt til.

Mens hun ligger på maven, ligger han sig oven på hende med armene mellem hendes ben og hoved ned mod hende fødder. Han holder kroppen strakt og har hofterne mod hendes baller.

Som sagt hører denne stilling uden tvivl til de sværere stillinger at udføre, og for at mestre den, kræver det, at I har tålmodighed, er gode til at kommunikere og begge er indforståede med, at I eksperimenterer og prøver jer frem, og at det mest af alt handler det om at have det godt og sjovt sammen.

Lykkes det for jer at mestre denne stilling, kan I kombinere den med et vibrator æg, der lader hende stimulere klitoris, mens han ligger oven på hende. Hun kan strække armen ned under sig for at holde ægget på plads.

 

6. Kobra

sex stilling cobra

sinful get starter kit color fix

Tjek prisen her

Denne position, som er opkaldt efter kobraslangen, involverer masser af dyb penetration. Den kan måske minde en anelse om den klassiske doggy-style, og nogle vil muligvis kalde den en udvidet udgave af den klassiske stilling.

Først og fremmest kræver denne stilling en rekvisit i form af en sofa eller et lignende møbel med et armlæn. Er I til det, og finder I stillinger som denne særligt frække og nydelsesfulde, kan I også overveje at investere i et decideret sexmøbel.

I denne stilling ligger kvinden bøjet ind over armlænet på en sofa eller lignende, mens hans står på gulvet bag hende. Hans ben skal være over hendes, som skal være mellem hans. Det er særligt her, stillingen adskiller sig fra andre af denne type. Med sine hænder løfter han hendes ben bag sig, hvilket både giver bedre adgang og samtidig giver ham støtte.

Stillingen hører ikke til en af de sværeste – særligt ikke hvis I tidligere har eksperimenteret med stillinger som denne.

I denne stilling er det oplagt at bruge en butt plug til kvinden, hvis I er til det. Har I ikke tidligere erfaring med butt plugs, kan I eksempelvis starte med et butt plug begynder kit som dette.

 

7. Lotusblomsten

sex stilling lotusblomsten

velve evy remote control love egg

Tjek prisen her

Endnu en stilling, som kræver lidt øvelse og tålmodighed fra begge parter, men som til gengæld giver stort udbytte, når den lykkes. Der er her tale om en enormt intim stilling, der lader jeres kroppe og ansigter være helt tætte på hinanden. Derfor kan denne stilling være særligt godt egnet til par, som også er romantisk involverede med hinanden.

Her sidder manden oprejst med krydsede ben eller i skrædderstilling, mens hun sætter sig på ham med sine knæhaser mod hans skuldre. Der vil altså være særligt meget kropskontakt, og I kan kigge i hinandens øjne, mens I er i gang. Stillingen kræver dog lidt øvelse at udføre, fordi det kan være svært rigtig at sætte gang i bevægelse. Men er I til intimitet og passioneret sex, vil I med garanti finde denne stilling meget nydelsesfuld.

For en ekstra pirrende følelse kan I bruge en penisring med vibrationsfunktioner, når I vælger denne stilling. Vælg gerne en penisring med indbygget klitoris stimulator. Penisringens vibrationer vil stimulere begge parter, når I er så tæt på hinanden, men en penisring har samtidig den funktion, at den forhindrer blodet fra at forlade hans penis igen, hvilket giver en erektion, der både varer længere, og som i mange tilfælde også vil være hårdere. Der er altså flere fordele ved at benytte en penisring.

 

8. Kaninørerne

sex stilling kaninørerne

baseks remote control vibrating butt plug

Tjek prisen her

Kan I lide at blive udfordret, så er denne stilling ved navn ’kaninørerne’ eller ’rabbit ears’ på engelsk en stilling, I helt sikkert skal give jer i kast med. Stillingen har sit navn, fordi kvinden her ligger med det øverste af sin ryg mod gulvet, mens hendes ben stritter op i luften som to kaninører. Hun støtter sig mod sine hænder med albuerne i gulvet. Imens står han på sine fødder med knæene bøjet i en sådan position, at hans hofter er mod hendes. For at give støtte, holder han om numsen eller hofterne på kvinden, mens han laver bevægelserne.

Stillingen er klart først og fremmest egnet til par, der er friske på en udfordring, og som ikke er bange for at grine og more sig sammen under sex. Den kræver også en vis adræthed, men der er aldrig noget i vejen for at prøve den af. Ved at prøve forskellige ting, kommer I hinanden nærmere og finder hver især og sammen ud af, hvad I kan lide, og hvad der fungerer for jer.

Det er desuden ofte sådan, at de mest intense stillinger at udføre også giver det mest intense resultat, hvis man lykkes med dem. Man må koncentrere sig om at udføre stillingen rigtigt og holde fokus på det, hvilket tillader, at man slår hjernen fra på andre punkter og sørger for at være i øjeblikket sammen med sin partner. For mange par kan det give meget vellykkede resultater. Måske er I også sådan et par.

Lykkes det jer at mestre denne stilling, og vil I gerne tilføje endnu en dimension for at gøre den ekstra intens, så kan I eksempelvis bruge legetøj i form at en vibrerende anal plug. I denne stilling ligger hun oplagt til at bruge en anal plug , og vælger I en med vibrationer som denne variant, vil følelsen kun intensiveres yderligere.

 

9. Gnisten

sex stilling gnisten

we vibe sync par vibrator med fjernbetjening og app

Tjek prisen her

En anden sexstilling, som kræver en vis adræthed, er denne stilling, som på engelsk kaldes ’spark’ og deraf har fået det danske tilnavn ’gnisten.’ Denne stilling kræver en del udholdenhed fra begge parters side – måske særligt fra hendes – og den kræver derfor, at begge parter er med på idéen, inden I kaster jer ud i den.

I denne sexstilling skal kvinden stå på hænder med hovedet nedad og benene op i luften. Kan du ikke stå på hænder af dig selv, kan stillingen godt udføres alligevel, i det manden her holder hendes ben og støtter hende. Kvindens ben er spredte og peger ud til siderne, hvilket giver plads til ham imellem dem og giver mulighed for masser af bevægelse.

Mens hun står på hænder, står han på fødderne og støtter hende ved at holde om hendes lår. Afhængigt af forskellen på jeres højde, vil det være nødvendigt for ham at sprede benene en anelse og måske bøje let i knæene for at kunne penetrere hende ovenfra. Den stilling kan føles enormt intens, når den lykkes og er blandt andet rigtig god til stimulation af g-punktet.

Denne stilling er ikke så egnet til de lange, intense sessioner, men er en intens og anderledes sexstilling til jer, der kan lide det kort og intenst. Ved at samarbejde om sværere stillinger som denne, kommer I også hinanden nærmere.

Stillingen egner sig også godt til analsex. Vælger I analsex, kan I vælge at kombinere med dette stykke legetøj fra We-Vibe, som stimulerer hende vaginalt, samtidig med at den stimulerer klitoris. På den måde kan hun opnå tre typer af stimulering samtidig. Legetøjet har også den fordel, at det samtidig stimulerer ham, når det bruges i forbindelse med sex. I det hele taget er der tale om et meget alsidigt stykke legetøj, som kan bruges på mange måder, og som vil være en god investering for mange par.

 

10. Apollo

sex stilling apollo

sinful vibrerende silikone love penisring

Tjek prisen her

Apollo er en meget intenst sexstilling, som særligt godt egner sig til passionerede par, der nyder intimitet og sætter pris på at være tæt på hinanden under sex. Denne stilling kræver en vis udholdenhed fra begge parter, men særligt fra ham.

I denne stilling står han oprejst med fødderne mod jorden, mens han løfter hende op. Hun har benene over hans skulder, så hendes numse og underliv peger mod hans hofter. For at holde sig oppe, holder hun om hans nakke med armene, mens han holder om hendes baller for at løfte hende. Begge parter kan her lave bevægelserne, men det er sandsynligvis nemmere for ham end hende rigtig at sætte bevægelser i gang.

Denne stilling giver mulighed for meget dyb og intens penetration, og for hende giver den en unik mulighed for at føle sig svævende og vægtløs, hvilket tilføjer en ny og intens dimension til stimuleringen. I det hele taget er der her tale om en meget intens position, i det jeres ansigter vil være meget tæt på hinanden, så I kan kigge hindanden i øjnene, mens I er i gang.

Også denne stilling gør sig godt med en vibrerende penisring. Det kunne eksempelvis være denne variant, som giver mulighed for både stimulering af ham og hende med de pirrende vibrationer.

 

11. Tantrisk cosmo

sex stilling tantrisk cosmo

fun factory manta penis vibrator

Tjek prisen her

Har I lyst til at eksperimentere med tantra, som virkelig kan bringe jer tæt på hinanden, og som for nogle tilfører et spirituelt element til sex, så kan I prøve denne stilling med navnet ’tantrisk cosmo’. Stillingen er ikke nødvendigvis nem at udføre, men kan være et godt sted at starte for mindre erfarne eller nybegyndere udi tantra sex og.

Her sidder han tilbagelænet i skrædderstilling, mens hun sidder med benene foldet op mod brystet oven på ham. For at holde benene på plads, krydser hun armene. Han holder hendes hænder, mens han læner sig let tilbage. Denne stilling byder først og fremmest på intens og intim nærhed. Der er ikke tale om hurtig eller hård sex, men sexstillingen kan stadig være enormt nydelsesfuld for begge parter – særligt fordi den virkelig giver mulighed for, at I kan fordybe jer i hinandens nærhed.

Vil I skrue op for intensiteten, kan I kombinere stillingen med brug af en penisvibrator som denne. Vibratoren sender vibrationer gennem hele penis, men kan også bruges som par-vibrator, så den stimulerer begge parter. Det fungerer særligt godt i forbindelse med en stilling som tantrisk cosmo, hvor I virkelig er tæt på hinanden. Her kan vibratoren sende pirrende vibrationer gennem hans penis, mens hendes klitoris får glæde af de samme vibrationer. Det gør stillingen endnu mere intens og pirrende for begge parter.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk