Fetish SexlegetøjSexlegetøj til Par

Bondage sæt – her er det frækkeste

Bondage sæt er kommet utroligt hurtigt på mode efter nogle år, hvor det ikke har set dagens lys. Nogle vil mene at filmene fra Fifty Shades har været medvirkende til at vi nu har en produktkategori, som sælger som varmt brød.

Hos lovebuddy forstår vi fuldt ud hvorfor forbrugerne har fået øjnene op for denne kategori.

Et bondage sæt kan nemlig bruges til rigtig meget, og faktisk fåes bondagesæt til relativt billige penge. De fleste danske forhandlere har lavet såkaldte bondage starter pakke, hvor du får fornuftig udvalg fra hele den frække bondage verden. Vi har valgt at dedikere dette indlæg til bondage sæt.

Læs mere nedenstående hvis du ønsker svar på hvordan du eksempelvis vedligeholder dit billige bondage sæt, hvilken der er det mest populære bondage sæt på nuværende tidspunkt og meget mere.

Største udvalg af bondage sæt

Danmarks absolut største udvalg. Sinful er Danmarks største forhandler og har derfor naturligt også mange forskellige bondage sæt.

Skarpe priser på udvalgte bondage sæt

Hvis du har fundet et bondage sæt du gerne vil købe - så se lige om den ikke kan findes billigt her. Chancen er god!

 

 

Bondage sæt, som jeg syntes er anderledes og interessante:

Et bondage sæt kan reelt set være mange ting, men en ting som er fælles for hele denne verden er, at I som par kommer til at udfordre hinanden på en måde i sjældent har prøvet før. Dette er naturligvis positivt ment, da vi er af den klare opfattelse, at jo mere man føler sig udfordret i sengen – jo bedre et parforhold vil I alt andet lige have.

Bondage sæt billede

Vi vil igennem hele indlægget fremvise diverse billeder af forskellige typer af bondage sæt, som vi i øvrigt også vil linke løbende til. Disse frække bondage sæt er naturligvis dem, vi absolut mener I skal kigge nærmere på.

Vi har et væld af produkttestere hos os, som løbende prøver produkterne af og dermed vender tilbage med hvad de synes er det bedste bondagesæt, og på den måde bliver et indlæg som dette til.

Vi vil også reklamere med, at hvis I har prøvet jer af som par i bondage verden, må I mere end gerne fortælle jeres frække historier i nedenstående diskussionsfelt – så vil vi vende tilbage og måske supplere med endnu en god historie med vores oplevelse af bondagesæt.

 

Bondage starter pakke

Bondage sæt fåes som det fremgår i mange forskellige varianter, og der er ingen tvivl om at man skal prøve sig frem ligesom alt andet. Dog vil vi på det højeste anbefale at købe sådan et bondage starter sæt. Her får man nemlig mulighed for mellem 100 – 300 kr. at prøve relativt mange forskellige produkter af, og på den måde finder I hurtigt ud af hvad I synes er sjovt.

Til de mere erfarne bondage brugere, synes vi I skal ligge lidt på budgettet og prøve jer af med forskellige bondage bindesæt. Der er ingen tvivl om, at den form for bondage sæt er utroligt pirrende for jer begge.

Dette er generelt kendetegnet for bondage verden. Man får bare en helt anden kontakt med sin partner, som man ikke ellers ville have fået.

Udover disse bondage sæt, som fåes i pakker kan man også købe et bredt udvalg af andre bondagesæt.

Her kan blandt andet nævnes forskellige typer brætspil, hvor bondage er det primære emne, men alt dette vil I/du kunne se ved at klikke på vores links, her henviser vi nemlig til hvad vi betragter som Danmarks ultimativt bedste forhandlere på markedet – nemlig sexshop og sinful.

Disse to formår at leve 100% op til de leveringsbetingelser, kvalitetshensyn samt prisniveau vi foretrækker.

Billedet som er sidestillet her er et godt eksempel på hvordan et bondage sæt ser ud fra indpakningen. Det er klart, at I ikke modtager den sådan med posten, da forhandlerne leverer i en diskret levering således I er sikre på, at ingen vil kunne se hvad det er i bestiller.

 

Billigt bondage sæt til frække lege

Et billigt bondage sæt er nemlig hvad vi henviser til her, og hvis man er erfaren bruger af bondage legetøj kan man altid bygge på sin ‘samling’ af bondage legetøj. Det er nået vi på redaktionen allesammen gør, og faktisk er det en super fornuftig måde at opbygge en glæder for dette. Mange starter nemlig med at købe en eller to ting af gangen, og herefter bygger man på. Nu er de nye innovative starter pakker kommet, og det er selvfølgelig en måde hvorpå forhandlerne har gjort det markant billigere får os forbruger. Dette er super for nybegynderne, men for de mere erfarne handler det om at købe nået i bedre kvalitet og dermed prøve de forskellige stillinger der følger med i instruktionerne.

Vi har i den anledning fået en henvendelse på, om vi ikke vil lave en guide som beskriver alle de forskellige, og mest populære stillinger man kan benytte sig af med bondage sæt. Den artikel arbejder vi på, så der går ikke lang tid før den er online.

Når man har købt et billigt bondage sæt og skal til at igang med det anbefaler vi lige, at man læser instruktionen (dette tager ikke meget mere end 5-10 minutter), og hefter kan man allerede komme igang. En anden nævneværdig fordel ved bondage sæt er at de er justerbare, det vil sige, hvis I ønsker at nået skal sidde strammere eller løsere jamen så kan man gøre det, og de medfølgende ‘værktøjer’, som anvist nedenstående kan holde til mere eller mindre alt – så længe man er god ved dem. De er lavet til formålet, og kan derfor klare at blive slået hårdt med og vredet i, så det skal I på ingen måde være nervøs for. Faktisk har vi en på redaktionen, som kører på 3 år med sit bondagesæt, han vedligholder det efter brug og på den måde sørge for at det holder sig intakt.

Nedenstående billede er til din information et godt eksempel på hvordan et bondage sæt typisk vil se ud – det vil typisk ligge til en pris på mellem 150 – 350 kr. alt afhængigt af om i ønsker flere genstande med. Tryk på nedenstående link for at danne dig et overblik over de muligheder du har hos vores udvalgte forhandlere.

 

Bondage sæt pakketilbudDette bondage sæt er i øvrigt udviklet med henblik på at ligne de genstande der anvendes i fifty shades filmene, så hvis du vil have de samme ‘værktøjer’ som Mr. Grey, så har du endelig mulighed for det. Der medfølger naturligvs en vejledning således i altid ved hvordan og hvorledes de forskellige produkter er tænkt til at blive anvendt. Mange par vælger ligeledes at have et rollespil kørende ved anvendelse af sådan et produkt, og det er nået vi på det kraftigste kan anbefale.

Det er simpelthen bare så sjovt og frækt hvis der er en som tager styringen og for alvor lever sig ind i rollen. Man skal heller ikke undervurdere hvilken værdi det har, at man som par har nogle sjove ting sammen. Det vil I altid kunne huske sammen og have sammen.

Hvis man kombinere et bondage sæt med andre typer af legetøj vil I først for alvor finde ud af at dette er kommet for at blive. Alternativt kunne man købe et form for udklædning med, så bondage legen fuldføres til UG.

 

Bondage sæt testvinder

Vi får en del henvendelser på hvad vi synes er det bedste bondage sæt, og til dette må vi svare at nedenstående er vores produkttesteres testvinder. Det har pisk, bind for øjnene og det andet som du kan se.

Det gode ved dette sæt er, at du både for værktøjer men også redskaber som I kan binde hinanden fast med.

Det at blive bundet eller blive spændt fast føles fantastisk, hvis man ikke har prøvet det før – det giver samlejet en helt anden stemning, som er svært at definerer på skrift, men nået man helt sikkert bør undersøge nærmere. Du finder vores bondage sæt testvinder ved at klikke på linket nedenstående.

Vi er desuden altid åbne på en dialog omkring produktets egenskaber (dette finder du i øvrigt også information omkring via linket), men hvis du har nogle spørgsmål er du/I mere end velkomne til at benytte jer af vores kontaktformular på kontakt os siden, eller bare ved at skrive i diskussions feltet under dette indlæg.

 

Bondage sæt testvinder

Vedligeholdelse af bondage sæt

Vedligeholdelsen af et bondage sæt er simpelthen så nemt som det næsten kan være. Det kræver reelt set bare, at man er god ved sine ting og ikke skærer, klipper eller på anden vis presser det ud over grænserne.

Hvis man hertil sørger for lige, at tøre det af med en fugtig klud efter brug, eller bare holder det inder under vand og lader det tørre efterfølgende. Så har i alle forudsætninger for at have et produkt, som I vil have i mange år. Der er naturligvis garanti foranstaltninger hos forhandleren, så hvis uheldet skulle være ude, så er I 100% dækket ind under dette og kan blot få det skiftet til nyt eller pengene tilbage såfremt I ønsker dette.

Årsagen til vi lige anbefaler, at man tørre det brugte udstyr af med en fugtig klud er, at man jo under seancen kan komme til at svede lidt eller der kan komme andre væsker på, det er selvfølgelig ikke super lækkert næste gang man skal anvende. Dog er materialet fremstillet således, at hvis du ikke lige får det gjort i første omgang, så kan du altid gøre det når du skal bruge det næste gang.

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating