Bondage sæt: Bedste i test

Bondage sæt er kommet utroligt hurtigt på mode efter nogle år, hvor det ikke har set dagens lys.

Nogle vil mene at filmene fra Fifty Shades har været medvirkende til at vi nu har en produktkategori, som sælger som varmt brød.

Et bondage sæt kan nemlig bruges til rigtig meget, og faktisk fåes bondagesæt til relativt billige penge.

De fleste danske forhandlere har lavet såkaldte bondage starter pakker.

Vi har i dette indlæg testet og anmeldt de bedste bondagesæt på markedet, med hjælp fra produkttestere og eksperter.

Oversigt

 

Stadig i tvivl?

Så se hele udvalget af bondage sæt her

 


 

Sexlegetøj boks med guide

“TESTVINDER”

Sinfuls Tie Me Up boks har en A-Z guide, der hjælper jer med at komme godt i gang med jeres nye bondage sæt. Boksen indeholder blandt andet brystklemmer, bondage reb og tape, så I hurtigt og nemt kan komme i gang med en fræk aften. Guiden beskriver og giver jer gode ideer til, hvordan I kan komme i gang med at bruge jeres nye sexlegetøj på en sikker og ophidsende måde.

Et bondage sæt er en god ide for nybegyndere, og med dette sæt kan I være sikre på, at I får et sæt, der hjælper jer igennem jeres første oplevelser med bdsm.

Læs mere her

 


 

BDSM startsæt fra Toy Joy

“DEN BILLIGE”

Hvis I endnu ikke er helt inde i bdsm-verdenen, kan det være en god ide at starte med et sæt for nybegyndere.

Dette bdsm sæt består af flere forskellige dele, så I kan prøve jer frem og finde ud af, hvad der virker for jer. Bondage sættet indeholder:

I får altså et rigtig godt udvalg af bdsm produkter, der kan hjælpe jer med at finde ud af, hvor jeres grænser går, og hvad I synes er ekstra sexet og frækt.

Læs mere her

 


 

Max Passion bondage sæt til begyndere

“TIL NYBEGYNDEREN”

Bdsm kan gøres på mange forskellige måder, og hvis I gerne vil starte langsomt ud, er dette sæt fra Max Passion et godt valg. I sættet finder du en flogger pisk, et blindfold og plys håndjern.

Produkterne er populære og giver jeg et godt grundlag for en fræk aften derhjemme. I kan starte langsomt ud med håndjernene, eller I kan benytte floggeren med det samme – brug jeres fantasi og kom i gang!

Læs mere her

 


 

Obaie hogtie med bløde manchetter

Et hogtie-sæt med manchetter kan være den helt rigtige mulighed, hvis I ønsker at prøve nogle nye, spændende stillinger med anderledes bondage sæt. Sættet består af fire manchetter: to til håndleddene og to til anklerne. Det gør, at I kan samle hænder og fødder bag ryggen eller foran maven.

Manchetterne har et kraftigt velcrobånd, der gør det nemt for jer at skifte stilling eller ændre på diverse ting undervejs.

Manchetterne samles til fikseringsringen ved hjælp af karabinhager, hvilket også gør det nemt for jer at skifte stilling og eksperimentere undervejs.

Læs mere her

 


 

Obaie bondage sæt til sengen

Hvis I elsker at tirre hinanden, er dette bondage sæt helt sikkert noget for jer. Spænd din partner fast til sengen og nyd at se dem vrikke rundt på sengen, mens du leger med deres krop.

Sættet består af fire manchetter, der sidder på stropper. Stropperne kan reguleres, så de kommer til at passe til lige nøjagtig jeres seng.

Oplev noget nyt med dette bondage udstyr og føl hvordan din partner kan nyde din krop.

Læs mere her


 

Bondage sæt med velcro håndjern

Bondage produkter kan typisk holde til rigtig meget, og disse håndjern er ingen undtagelse. Med stærke velcro manchetter, kan du være sikker på, at din partner er spændt godt fast.

I kan desuden spænde sættet fast til diverse forskellige steder, for eksempel sengen, en stol eller lignende.

Sættet indeholder fire manchetter så det ikke blot er hænderne, der kan spændes fast, men også fødderne. Oplev følelsen af at give din partner fri kontrol over dig, eller at lade din partner have fuld kontrol over dig. Sættet passer til både mænd og kvinder, og det er derfor kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvordan I har tænkt jer at bruge håndjernene.

Læs mere her

 


 

Fifty Shades of Grey bondage sæt

Dette sæt er designet i samarbejde med E.L. James, der skrev Fifty Shades of Grey bøgerne, så hvis du læste bøgerne og ønskede, at du kunne opleve det samme som karaktererne deri, er du lige kommet et skridt tættere på. Du får rig mulighed for at hygge dig med din partner på en ny og anderledes måde, der kommer til at efterlade jer begge hungrende efter flere gode oplevelser.

Sættet indeholder 4 velcromanchetter, der kan fæstnes til de fire stropper. Disse stropper er fæstnet til en anden strop, der går under sengen. På grund af de små metalkroge i manchetterne, kan I også vælge at fæstne manchetterne sammen i stedet for. I sættet finder du også et blindfold, der kan give jeres oplevelse en smule ekstra spænding og nydelse.

Læs mere her

 


 

Sexlegetøj sæt til bdsm sex

Et bondage sæt er en rigtig god tilføjelse til soveværelset, hvis I ønsker at gøre tingene en smule mere spændende. Boksen kan bruges af nybegyndere såvel som jer med mere erfaring, og den indeholder følgende:

  • Et blindfold
  • En mini pisk
  • Et sæt manchetter
  • En vibrator
  • En butt plug
  • Et penis sleeve
  • En kildefjer
  • Glidecreme
  • 3 kondomer

Der er altså lidt af hvert, så uanset hvad I er til, vil i helt sikkert kunne få noget ud af dette sæt.

Læs mere her

 


 

Bondage Play Kit

Her har I et frækt lille sæt bestående af et blindfold, en paddle og et sæt manchetter. Det er dekoreret med blonder, hvilket giver sættet et flot udseende. Brug det til at live jeres sexliv en smule op og tænde for en gnist, I måske slet ikke vidste, der fandtes. I kan nemt komme i gang med at udforske jeres grænser og kinks, og se hvordan jeres sexliv kommer til at se ud i fremtiden. I kan starte langsomt ud med blindfoldet og arbejde jer vejen op til manchetterne og derefter den frække paddle, hvis det er sådan, I ønsker at gøre det. Lege med et blindfold kan være meget intime og sensuelle.

Læs mere her

 


 

Bondage sæt med silke reb

Disse reb har løkker for enderne, som I kan justere, så de passer til lige netop din partners eller dine håndled. Det betyder også, at I ikke behøver at være gode til at binde løkker selv – de er der allerede! De er lavet i polyester, og føles bløde mod håndled og ankler.

De to bånd måler henholdsvis 40 cm og 88 cm, så der er god plads til at foretage jer forskellige stillinger uden at skulle fjerne rebbene. Desuden kan i bruge rebbene som I vil – forsøg forskellige stillinger og metoder, og se hvad der bedst fungerer for jer.

Læs mere her

 


 

Master & Slave bondage spil

Få ny bdsm inspiration med udfordringer og sexet udstyr. Der er 24 udfordringskort, som giver jer inspiration til at prøve nye ting i soveværelset. Bestem selv hvem der skal være Master, og hvem der skal være Slave – eller skift, hvis det er det, I ønsker.

Alle ting, I har behov for, følger med i sættet. Med 13 stykker sexlegetøj er dette bondage sæt det helt rigtige til en fræk aften derhjemme. Der medfølger blandt andet manchetter, en gag ball, et blindfold, reb osv.

Legetøjet fås i tre farver: lilla, nude og pink, og har et frækt leopardprint. Vælg den farve, I bedst kan lide, og som tænder jer mest, og oplev hvordan Master & Slave bondage sættet bringer en ny side frem i soveværelset.

Læs mere her

 


 

Enkelt bondage sæt til begyndere

Hvis I er nye til bondage-scenen, og I ønsker at bevæge jer ud i det lidt mere kinky, er dette sæt fra Sportsheets en god løsning.

Sættet består af fire manchetter med stropper og et blindfold i blødt stof. Blindfoldet øger dine andre sanser, og gør det derfor ekstra sensuelt, når din partner rør ved dig.

Manchetterne gør, at du kan overgive din krop fuldkommen til din partner.

Hvis I ønsker at afprøve noget lidt mere kinky, kan I sagtens bruge sættet sammen med andet bdsm-tilbehør som f.eks. en gag ball eller kildefjer.

Læs mere her

 


 

Fetish Fantasy bondage sæt til begyndere

Et begyndersæt er altid en god ide til de uerfarne, der ønsker at eksperimentere. Dette Fetish Fantasy sæt består af fire manchetter med tilhørende stropper, to stearinlys, en blindfold maske og en kilde fjer.

Det er kun fantasien, der sætter en stopper for, hvad I kan bruge sættet til. Forfør hinanden og oplev, hvordan I viser helt nye sider af jer selv.

Læs mere her

 


 

Sexlegetøjssæt fra Sex & Mischief

Dette er det perfekte sæt til jer, der ønsker at bevæge jer ud i noget sexlegetøj specielt designet til bdsm lege. Det indeholder to manchetter til håndleddene og et blindfold. Manchetterne kan også spændes sammen, så de kan bruges som et halsbånd, hvis det er noget I ønsker.

Find ud af, hvor jeres grænser går og hvor frække i virkelig kan være med hinanden med bondage sættet fra Sex & Mischief.

Læs mere her

 


 

Bindesæt til sengen

Hvis I ønsker at afprøve diverse bindelege, er dette et godt valg. California Exotics har sørget for et stort fokus på detaljer og komfort, så det ikke bliver ubehageligt at afprøve nye ting.

Manchetterne kan justeres til at passer forskellige ankel- og håndledsstørrelser. Hvis I ønsker at bruge legetøj, er det også nemt at gøre det sammen med bondage sættet.

Læs mere her


 

Fifty Shades Freed Pleasure Overload

Her er et lidt anderledes alternativ til de typiske bdsm produkter.

Oplev nydelsen af en 10 dages kalender, der kan bruges året rundt. I får 10 dele, I gradvist kan bruge til at tirre hinanden med som de 10 dage går.

Herefter kan I nemt sammensætte de forskellige dele alt efter, hvad I lige har lyst til på en given dag.

Læs mere her

 


 

Bondage sæt i 7 dele

Et bdsm sæt er smart, hvis I ønsker at bevæge jer ud i bdsm, men ikke er helt sikre på, hvad der fungerer for jer. I har rig mulighed for at afprøve forskellige kinks og samtidig finde ud af, hvad der ikke fungerer for jer.

I dette sæt finder I: to manchetter, en pisk, et blindfold, et halsbånd, en gag ball, et bondage reb og to brystklemmer.

Ønsker I at eksperimentere med dominans lege er den sorte gag ball, pisken og det bløde reb perfekt. Hvis I ønsker noget lidt mere sensuelt og blidt, kan I bruge det sorte blindfold og manchetterne.

Læs mere her

 


 

Bondage sæt til sengen

Dette Sportsheets sæt til bondage er yderst praktisk, hvis I nyder bdsm sex i sengen.

Sættet gør det nemt at binde din partner fast til sengen på en sikker og fast måde. Det indeholder fire manchetter og tilhørende stropper, der holder det hele sammen under sengen.

Så du rigtig kan tirre din partner uden problemer.

Det er vigtigt at have produkter, du kan stole på, og derfor er bondage sættet produceret i slidstærkt nylon. Du får altså et produkt, du kan stole på!

Læs mere her

 


 

BDSM udstyr til sengen

Med dette sæt kan du nemt binde din partner fast til sengen. Justér stropperne, så de passer til sengen og bind din partner fast. Herefter kan I helt selv styre, hvordan I har tænkt jer at bruge sættet. Det kan også bindes fast til en stol eller sofa og er nemt at montere, justere og fjerne igen efter brug.

Sex & Mischief har designet en serie, der er velegnet til begyndere, og herunder finder du dette bondage sæt til sengen. For nogle kan det måske virke skræmmende de første par gange, fordi det er så nyt, og derfor er det også vigtigt at have nogle bondage redskaber, der holder, og som I trygt kan stole på.

Læs mere her

  

Bondage sæt, som jeg syntes er anderledes og interessante

Bondage sæt billedeEt bondage sæt kan reelt set være mange ting, men en ting som er fælles for hele denne verden er, at I som par kommer til at udfordre hinanden på en måde i sjældent har prøvet før.

Dette er naturligvis positivt ment, da vi er af den klare opfattelse, at jo mere man føler sig udfordret i sengen – jo bedre et parforhold vil I alt andet lige have.

Vi vil igennem hele indlægget fremvise diverse billeder af forskellige typer af bondage sæt, som vi i øvrigt også vil linke løbende til. Disse frække bondage sæt er naturligvis dem, vi absolut mener I skal kigge nærmere på.

Vi har et væld af produkttestere hos os, som løbende prøver produkterne af og dermed vender tilbage med hvad de synes er det bedste bondagesæt, og på den måde bliver et indlæg som dette til.

Bondage sæt pakketilbudVi vil også reklamere med, at hvis I har prøvet jer af som par i bondage verden, må I mere end gerne fortælle jeres frække historier i nedenstående diskussionsfelt – så vil vi vende tilbage og måske supplere med endnu en god historie med vores oplevelse af bondagesæt.

Bondagesæt fåes i mange varianter

Bondage sæt fåes som det fremgår i mange forskellige varianter, og der er ingen tvivl om at man skal prøve sig frem ligesom alt andet. Dog vil vi på det højeste anbefale at købe sådan et bondage starter sæt. Her får man nemlig mulighed for mellem 100 – 300 kr. at prøve relativt mange forskellige produkter af, og på den måde finder I hurtigt ud af hvad I synes er sjovt.

Til de mere erfarne bondage brugere, synes vi I skal ligge lidt på budgettet og prøve jer af med forskellige bondage bindesæt. Der er ingen tvivl om, at den form for bondage sæt er utroligt pirrende for jer begge.

Dette er generelt kendetegnet for bondage verden. Man får bare en helt anden kontakt med sin partner, som man ikke ellers ville have fået.

Udover disse bondage sæt, som fåes i pakker kan man også købe et bredt udvalg af andre bondagesæt.

Her kan blandt andet nævnes forskellige typer brætspil, hvor bondage er det primære emne, men alt dette vil I/du kunne se ved at klikke på vores links, her henviser vi nemlig til hvad vi betragter som Danmarks ultimativt bedste forhandlere på markedet – nemlig sexshop og sinful.

Disse to formår at leve 100% op til de leveringsbetingelser, kvalitetshensyn samt prisniveau vi foretrækker.

Billedet som er sidestillet her er et godt eksempel på hvordan et bondage sæt ser ud fra indpakningen. Det er klart, at I ikke modtager den sådan med posten, da forhandlerne leverer i en diskret levering således I er sikre på, at ingen vil kunne se hvad det er i bestiller.

Billigt bondage sæt til frække lege

Bondage starter pakkeEt billigt bondage sæt er nemlig hvad vi henviser til her, og hvis man er erfaren bruger af bondage legetøj kan man altid bygge på sin ‘samling’ af bondage legetøj. Det er nået vi på redaktionen allesammen gør, og faktisk er det en super fornuftig måde at opbygge en glæder for dette. Mange starter nemlig med at købe en eller to ting af gangen, og herefter bygger man på.

Nu er de nye innovative starter pakker kommet, og det er selvfølgelig en måde hvorpå forhandlerne har gjort det markant billigere får os forbruger. Dette er super for nybegynderne, men for de mere erfarne handler det om at købe nået i bedre kvalitet og dermed prøve de forskellige stillinger der følger med i instruktionerne.

Vi har i den anledning fået en henvendelse på, om vi ikke vil lave en guide som beskriver alle de forskellige, og mest populære stillinger man kan benytte sig af med bondage sæt. Den artikel arbejder vi på, så der går ikke lang tid før den er online.

Når man har købt et billigt bondage sæt og skal til at igang med det anbefaler vi lige, at man læser instruktionen (dette tager ikke meget mere end 5-10 minutter), og hefter kan man allerede komme igang. En anden nævneværdig fordel ved bondage sæt er at de er justerbare, det vil sige, hvis I ønsker at nået skal sidde strammere eller løsere jamen så kan man gøre det, og de medfølgende ‘værktøjer’, som anvist nedenstående kan holde til mere eller mindre alt – så længe man er god ved dem.

Bondage er bare godt

De er lavet til formålet, og kan derfor klare at blive slået hårdt med og vredet i, så det skal I på ingen måde være nervøs for. Faktisk har vi en på redaktionen, som kører på 3 år med sit bondagesæt, han vedligholder det efter brug og på den måde sørge for at det holder sig intakt.

Ovenstående billede er til din information et godt eksempel på hvordan et bondage sæt typisk vil se ud – det vil typisk ligge til en pris på mellem 150 – 350 kr. alt afhængigt af om i ønsker flere genstande med. Tryk på nedenstående link for at danne dig et overblik over de muligheder du har hos vores udvalgte forhandlere.

Dette bondage sæt er i øvrigt udviklet med henblik på at ligne de genstande der anvendes i fifty shades filmene, så hvis du vil have de samme ‘værktøjer’ som Mr. Grey, så har du endelig mulighed for det. Der medfølger naturligvs en vejledning således i altid ved hvordan og hvorledes de forskellige produkter er tænkt til at blive anvendt. Mange par vælger ligeledes at have et rollespil kørende ved anvendelse af sådan et produkt, og det er nået vi på det kraftigste kan anbefale.

Det er simpelthen bare så sjovt og frækt hvis der er en som tager styringen og for alvor lever sig ind i rollen. Man skal heller ikke undervurdere hvilken værdi det har, at man som par har nogle sjove ting sammen. Det vil I altid kunne huske sammen og have sammen.

Hvis man kombinere et bondage sæt med andre typer af legetøj vil I først for alvor finde ud af at dette er kommet for at blive. Alternativt kunne man købe et form for udklædning med, så bondage legen fuldføres til UG.

Bondage sæt testvinder

Bondage sæt testvinderVi får en del henvendelser på hvad vi synes er det bedste bondage sæt, og til dette må vi svare at nedenstående er vores produkttesteres testvinder. Det har pisk, bind for øjnene og det andet som du kan se.

Det gode ved dette sæt er, at du både for værktøjer men også redskaber som I kan binde hinanden fast med.

Det at blive bundet eller blive spændt fast føles fantastisk, hvis man ikke har prøvet det før – det giver samlejet en helt anden stemning, som er svært at definerer på skrift, men nået man helt sikkert bør undersøge nærmere. Du finder vores bondage sæt testvinder ved at klikke på linket nedenstående.

Vi er desuden altid åbne på en dialog omkring produktets egenskaber (dette finder du i øvrigt også information omkring via linket), men hvis du har nogle spørgsmål er du/I mere end velkomne til at benytte jer af vores kontaktformular på kontakt os siden, eller bare ved at skrive i diskussions feltet under dette indlæg.

Vedligeholdelse af bondage sæt

Vedligeholdelsen af et bondage sæt er simpelthen så nemt som det næsten kan være. Det kræver reelt set bare, at man er god ved sine ting og ikke skærer, klipper eller på anden vis presser det ud over grænserne.

Hvis man hertil sørger for lige, at tøre det af med en fugtig klud efter brug, eller bare holder det inder under vand og lader det tørre efterfølgende. Så har i alle forudsætninger for at have et produkt, som I vil have i mange år. Der er naturligvis garanti foranstaltninger hos forhandleren, så hvis uheldet skulle være ude, så er I 100% dækket ind under dette og kan blot få det skiftet til nyt eller pengene tilbage såfremt I ønsker dette.

Årsagen til vi lige anbefaler, at man tørre det brugte udstyr af med en fugtig klud er, at man jo under seancen kan komme til at svede lidt eller der kan komme andre væsker på, det er selvfølgelig ikke super lækkert næste gang man skal anvende. Dog er materialet fremstillet således, at hvis du ikke lige får det gjort i første omgang, så kan du altid gøre det når du skal bruge det næste gang.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk