Analkrog: De bedste i test

I dette indlæg bliver du introduceret for de 4 bedste analkroge og hvor du kan købe dem billigst. Anal kroge giver en god og anderledes stimulering analt set i forhold til mange andre anale produkter. Det kan være en fordel, hvis du ønsker at prøve noget nyt.

En analkrog er en anordning, som på mange måder ligner en fiskekrog. Det lyder dog mere farligt end det er. Men den replikerer en rigtig krog fordi den har samme sjove u form og et øje på den ene side.

Nogle anal kroge har forskellige former på enden der indføres i rectum og så et øje der kan benyttes til at fastgøre en snor eller lignende.

OBS: Være sikker på, at den fastgjorte snor, rem eller sele ikke sætter sig fast – eller har mulighed for det. Det kan blive en ubehagelig oplevelse for dig.


Stor metal analkrog fra Rimba

Stor anal krog Rimba

Stor metal analkrog fra Rimba

Den første analkrog på listen er nok også den bedste. Ser man bort fra prisen. Det er en smule dyrt produkt, men kvaliteten kan på ingen måde benægtes.

Når man køber en anal krog, eller generelt noget legetøj der skal bruges analt, så er det også super vigtigt at man ikke sparer. Som det siges, man skal spare de rigtige steder – analt er ikke en af dem. Hverken med glidecreme eller penge, så er det sagt. Vi har dog senere i dette indlæg fundet en mere prisbevidst løsning til dem, der kunne ahve lyst til det.

Har du omvendt i stedet mod på og lyst til, at købe en analkrog i høj kvalitet lavet af metal – som samtidig har en god størrelse og derfor kan stimulere dig bedst muligt. Så er denne flotte analkrog fra Rimba et oplagt valg.


Krog til anal fra Master Series

MAster series analkrog

Krog til anal fra Master Series

Den næste vi skal snakke om er en anal krog fra Master Series. Et knap så kendt mærke i forhold til Rimba. Det gør dog ingenting. Absolut ingenting. Specielt ikke når de leverer så skønt et metal produkt som denne krog til analt brug.

Krogen har anderledes fra andre kroge en smule mere oval kugle for enden. Det giver en smule anderledes fornemmelse, når man benytter den. Dog ikke så radikalt anderledes fra lignende anale kroge. Så ikke en revolution, men sjovt at notere sig.

Igen har vi dog, som tilfældet var det med anal krogen fra Rimba fat i et produkt som ligger i den dyrere ende.

Med denne krog kan du med øjet kombinere fræk anal leg med kinky bondage leg. Det gør du bare ved at spænde en sele i dit offers anal krog. Så har du fuld kontrol over vedkommende, det er helt sikkert han eller hun ikke løber nogle vegne.

Produktet fra Amerikanske Master Series er nok primært produceret og udviklet til den erfarne bruger.


Analkrog med penisring

analkrog med penisring

Analkrog med penisring

Nu til en kombineret penisring og analkrog. Modsat de 3 andre analkroge i denne sammenligning og anmeldelse, så er denne analkrog lavet af silikone. Det giver den både et blødere, knap så skræmmende, udseende.

Samtidig gør det selvfølgelig også noget ved, hvordan produktet føles når det er oppe i dig.

Den helt klare vinder blandt de 4 analkroge til nybegynderen. Et produkt som er både enormt billigt og prisbevidst. Kvaliteten er heldigvis heller ikke til at brokke sig over.

Kombinationen af penisring og en analkrog. Det er enormt smart for de mænd, som godt kunne tænke sig lige netop den kombination.

Det betyder dog ikke, at kvinder ikke også kan købe og bruge denne analkrog i silikone. Den kan sagtens være et udemærket valg. Specielt hvis du er begynder, og ikke helt ved om 499 kr. måske er en smule for meget for en produkttype/anal legetøj du ikke rigtigt ved om du overhoved kan lide endnu.


Bondage analkrog i metal

anal krog i metal til bondage

Anal krog i metal til bondage

Den sidste analkrog vi skal vende i dette indlæg minder meget om de to foregående. Den er dog en smule billigere. Stadig lavet i metal. Denne er dog en smule lettere og mere rettet mod bondage segmentet. Ergo også dens navn; bondage analkrog.

Krogen har et øje, som vender den modsatte vej set i forhold til de to andre metal kroge til anal brug. Det betyder ikke det helt store for, hvordan det føles at have oppe i dig. Hverfald ikke før der er nogle der hiver i den.

Når der bliver hevet i snoren på lige netop denne anal krog vil du kunne mærke at trækket er en smule anderledes og stimuleringen.

Det er svært at variere det store med analkroge da produktet er relativt simpelt og lige til. Dette er dog et af de bedre forsøg derpå. Den har ligeledes en bredere U-form, som også giver en anderledes fornemmelse – dog igen kun under hiv og træk i den.

Samlet set et helt igennem fantastisk forsøg på at variere en bondage analkrog klassiker.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk