Sex Spil: De bedste i test

Her finder du de 10 absolut frækkeste sex spil til par.

Der er spil, som er både forbedrende for dialogen i parforholdet og sexspil der kan lede til en ekstra fræk stemning.

Perfekt som forspil, eller bare hygge, samkvem og samvær på et kærligt og romantisk niveau. Nogle af spillende er mere erotiske end andre – se selv herunder! Vi tager dem løbende fra bedste først.

Sex Spil: De bedste i test 1
Bedste sex brætspil

Bedste spil med plade og kort

Sex Spil: De bedste i test 2
Bedste bondage sexspil

God til jer der vil eksperimentere med bondage legetøj

Sex Spil: De bedste i test 3
Mest komplette spil

Det sex spil med mest komplette udførsel

Hvis du i stedet har lyst til at se en oversigt over alle tilgængelige spil på det danske marked til de bedste priser kan du trykket på linket herunder. Den tager dig direkte til Sinful’s sex spil og romantik for par kategori. Du kommer ikke til at fortryde at give den kategori et kig, tro mig! 😉

Se Udvalget Her →


Erotisk brætspil

Spillet er en absolut testvinder. Klart det bedst erotiske brætspil til par. Det har alle facetter. Det bringer bare det bedste frem i par og giver jer virkelig lyst til hinanden som var i nyforelskede igen. Bedømmelserne taler for sig selv, og brugerne gav det også Årets spil titlen i den erotiske kategori. Det siger altså ikke så lidt, som du også kommer til at se har Monogamy mange dygtige konkurrenter.

Spillet er et ordinært brætspil krydret med en sørens masse romantiske, erotiske og sjove udfordringer. I får uden tvivl varmen frem i kinderne og kilden i maven over dette spil. Spillet er på engelsk, men er nemt at forstå og indeholder ikke et kringlet sprog eller svære ord.

Tjek prisen her


Bondage spil

Dette bondage spil kommer med så meget tilbehør, at man er helt blæst bagover som par.

Det er altså ment på en god måde. For nøj, hvor er det spændende. Det er så mange muligheder for at binde hinanden og lege bondage lege. Spillet guider jer trygt igennem og udfordre jer også på en virkelig fræk måde. Det bliver så intimt og varmt.

Hvis dette spil ikke får Mr. og Mrs. Grey frem i jer, så er der nok ikke meget der kan.

Man kan lige ane alle produkterne der er med, ellers kan i se mere på produktsiden. Der er hvertfald value-for-money i dette køb.

Tjek prisen her


Sex brætspil

Dette spil minder egentligt lidt om det første, Monogamy. Det er et klassisk brætspils-format. Derudover kommer så de intime og frække udfordringer, som helt sikkert bliver både sjove og udfordrerne for jer at prøve.Det er en sikker vinder blandt par, og det har fået super fine anmeldelser fra såvel testere som almindelige brugere.

Igen skal man lige være opmærksom på at spillet foregår på engelsk. Heldigvis er sproget igen nemt at forstå, og indeholder ikke kringlede formuleringer. Spillet giver massere af ny inspiration til jer som par – og kommer til at påvirke jeres sexliv langt efter i er færdige med at spille.

Tjek prisen her


Erotiske sex terninger

Dette er en sikker vinder blandt par. Et par sexterninger, der får lov at afgøre, hvordan i må og skal røre og kysse samt gøre meget andet ved hinanden.

Det er en pirrende fornemmelse, at håbe på noget bestemt, men lade terningerne styre hele showet. Utroligt nok, virker det for mange par langt bedre end de forventer.

De fleste tænker at 6×2 sider ikke kan give meget variation eller sjov, men man finder hurtigt ud af at kombinere dem og det giver altså ret hurtigt anledning til at et par sex terninger æder mange timer op

Tjek prisen her


Sex kort

For dem der syntes et helt spil i form af både bræt og kort er lige stort nok at have liggende i husstanden kan dette lidt mere anonyme sæt sex spillekort være en rigtig fin mellemvej.

Det er ikke helt lige så småt som terninger og simpelt. Omvendt tilbyder det alle de små udfodringer og små sensuelle indbydelser som de større spil gør i mindre format.

Det er altså rigtig godt til par, der gerne vil prøve et sex spil, uden nødvendigvis at gå all in.

Kortene hjælper jer med at opnå nye sider af hinanden.

Tjek prisen her


Erotisk kortspil

Dette spil er et rigtigt udfordringsspil. Modsat nogle af de andre sex spil i dette indlæg ligger dette lidt mere op til en direkte seksuel udfordring af hinanden med små konsekvenser.

Det kan være rigtig frækt til at få hinanden til at gøre ting i normalt ikke ville gøre og på den måde opdage nye sider af hinanden. Er i begge konkurrence mennesker giver dette spil rigtig god mening.

Det har også en smule mere substans i hvert kort end eksempelvis spillet før, men omvendt koster dette sæt erotiske spillekort også små hundrede kroner mere. Samlet set et sjovt og udfordrerne spil perfekt til par.

Tjek prisen her


Erotisk spil

Det første rigtigt danske spil på denne lyste. Det skal selvfølgelig hyldes. Men det er altså ikke grunden til at spillet havner her på denne, mere eller mindre, prestige-fyldte liste. Det er faktisk fordi Dig og Mig er et helt igennem gennemført erotisk spil.

Nogle frække udfordringer, søde spørgsmål og et spil som bringer det frække frem i en aften med partneren. Uden tvivl en gave for alle involverede partner, eller begge involverede parter. Der medfølger ligeledes en sexterning med i spillet + kort. Der er dog ikke noget bræt, hvilket også gør, at spillet er super billigt.

Tjek prisen her


Frækt spil

Endnu en dansker på listen! Nu har vi hele to. Endnu en gang ikke fordi spillet i sig selv er dansk, at det fortjener en plads. Men det får det alligevel fordi det er et super spil.

Mange vurdere det til det bedste danske spil for par. Jeg er tilbøjelig til at være enig, hvis vi i så fald snakker om komplette frække brætspil. Det er super gennemført. Og også gennemført frækt. Det skal det hvertfald ikke høre for.

Det eneste minus omkring spillet er prisen, selvom det dog er fair nok set i lyset af, hvor meget værdi det leverer til spillerdeltagerne (parret).

Tjek prisen her


Spil til par

Et af de eneste spil som ikke udelukkende har en seksuel karakter. Spillet er primært anvendt mod at forøge og forbedre kommunikationen i et parforhold. Her får det så tilgengæld også hele 10 ud af 10 store hjerter fra Lovebuddy.dk’s redaktion. Sikke et fantastisk spil Tomas Friis har fået lavet her, vi bukker og takker mange gange Tomas.

Vi håber også, at mange par får stor glæde af spillet og vi er faktisk ikke et sekund i tvivl om, at det også kan spille en afgørende faktor i at nogle par holder sammen gennem livet. Dialog er vigtigt, dette er bare det første spil som tager netop dette seriøst og gør noget aktivt for at forbedre dialogen blandt par.

Tjek prisen her


Frækt brætspil

Dette spil er modsat, ja faktisk alle andre, også beregnet til at i kan invitere venner over. Det er lidt atypisk for disse frække spil. Men en god vennegruppe med nogle åbent sindede venner så kan dette spil virkelig danne grobund for en rigtig god, hyggelig og sjov aften.

Det er blandt andet perfekt for en gruppe single venner med lidt alkohol eller som spil til en forfest. Perfekt til eksempelvis sommerhusture, hvor det ikke gør noget at der kommer lidt seksuel spænding mellem jer alle.

Der kan være 2-8 deltagere, hvorfor det både kan være dig og din partner. Eller dig, som single og en gruppe venner og veninder. Der er både penge, og 3 forskellige type spørgsmål og udfordringskort i sættet.

Tjek prisen her


Har du ikke fået nok?

Måske har du ikke fået nok af erotiske spil og har lyst til at spille endnu flere, eller finde nogle andre typer frække, erotiske og sex fokuserede spil frem. Så kan det anbefales at besøge nogle af de danske sexshops og rode deres spil-kategorier igennem. Her gemmer sig en gang i mellem en rigtig guldgrube af sjove og frække spil, som du helt sikkert vil få lyst til at købe og spille med din partner eller dine single venner.

Det bedste ved spil der omhandler sex og erotik

Der er ingen tabere. Der er kun vindere af sådan spil. Måske er du ikke den met konkurrence-prægede. Du kan ikke lide at nogle absolut skal tabe eller vinde i spil, hvorfor kan det ikke foregå sammen og hvor alle er vindere når spiller er slut.

Her er denne type spil helt perfekte. Det ligger kun op til at alle vinder, også endnu mere når spillet er slut. Selv på det personlige plan og i det sociale forhold med hinanden som par, eller overfor hinanden som veninder og venner er i nu kommet tætte på og har udforsket nye sider af hinanden. Måske endda sider i ikke vidste fandtes.

Hvis du i øvrigt ikke fandt det erotiske spil du ledte efter i dette indlæg, så anbefaler vi, at du læser videre her.

Til alle aldre, og alle forhold

Sex spil er altså ikke forbeholdt par i en hvis alder eller personer i en hvis alder. Det er til alle. Uanset om forholdet er 2 måneder gammelt eller 2 årtier gammelt. Uanset om i er tættere på 100 hver i sær eller knap nok tæt på 50 år sammenlagt – så er sexspil til jer.

I min optik og ud fra min personlige erfaring kan man ikke skynde sig nok med at komme i gang med at spille sammen. Uanset om man vælger at købe fysiske erotiske spil eller bare finde nogle sjove lege på nettet som kan printes ud og bruges. Det kan sågar være jeres eget selvopfunde spil.

I min oplevelse og ud fra min erfaring har sex spil det virkelig bare med at åbne øjnene i et par forhold. Det hjælper jer til at udforske nye sider af hinanden. Selvom i måske tror i har set alt, hvad der er og se. Så må i altså ikke tro, at i ikke ubevidst holder sider af jer selv tilbage. Faktisk kan i ubevidst gå og undertrykke dele af jer selv.

Det kan sådane spil nemt og uden det store besvær åbne op for. Det er på en og samme tid en sjov ting at give sig til og virker uomtvisteligt også til at skabe et stærkere forhold, som næsten uanset andre faktorer vil holde længere tid. Par der spiller sammen bliver sammen. Det gør par der spiller selvfølgelig også – men i kommer hvertfald ikke til at slå op bare fordi i giver et par spil et skud.

Det værste der kan ske er at i har det sjovt sammen?

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk