Lesbisk sexlegetøj: Her kan du købe lesbisk legetøj (burde alle sexshops have en kategori med!)

lebbe sexlegetøjEr du en smule frustreret over, at det på en og samme tid, kan være så mange lesbiske par i Danmark og stadig, så har ingen af de store sexshops en kategori med sexlegetøj til lesbiske par? Jeg syntes hvertfald det er alt for dårligt! Derfor har jeg også valgt at lave dette indlæg.

Jeg kommer i løbet af indlægget til at brokke mig en smule på alle lebbers vegne. Det skal altså siges, at jeg ikke er lebbe selv (desværre), men jeg har en del lesbiske veninde par, som jeg bruger meget af min tid på. I forlængelse af, at jeg samtidig bruger meget tid på sexlegetøj med denne side, så slog det mig, hvor irriterende det egentligt må være.

 

Jeg ville da hvertfald som heteroseksuel være enormt frustreret, hvis jeg ikke kunne besøge noget sexshops og de kun havde par-kategorier til homoseksuelle par. Tror faktisk jeg ville være ved at gå ud af mit gode skind. Ved ikke om den var nået helt til hademail. Var nok også blevet stoppet inden det var nået så vidt. Men ikke desto mindre ville jeg være decideret arrig.

Du har måske ikke helt samme kraftige reaktion som mig, og jeg burde vel også være en kende ligeglad. “Det går jo ikke ud over mig”, som nogle engang prøvede at berolige mig med. Hertil har jeg kun at sige, at det er verdens dårligste argument som både udviser dårlig moral og mangel på medmenneskelighed.

I sidste ende er det måske en forfærdelig lille ligestillingskamp at kæmpe. Måske endda på grænsen til det patetiske, at gå så meget op i som jeg gør nu (og generelt set). Men jeg syntes bare ikke det kan passe. Samtidig så har jeg også en idé om, at hvis jeg ikke gør noget, så er der da slet ingen der gør. For det er jo netop én som mig, som kan fungere som talerør til de større sexshops.

 

lesbisk legetøj

Jeg tror desværre næppe de lytter til enkelte forbrugere. Men hvis jeg med jer læsere bag mig, kan skabe en stemning og en bevægelse, selv en lille en, så tror jeg det kan rykke noget. Vi kan få de store sexshops her i landet til at få øjnene op for, at der altså er et behov for netop denne type kategorier.

Det er lykkedes mig indtil videre enkelte steder. Men, for at jeg skal syntes det her projekt er en succes, så bliver det altså nød til at være størstedelen, hvis ikke alle sexshops der indser det. Først og fremmest er det jo bare ren og skær markedsførings mæssig og ren og skær kundeoplevelse udelukkende en fordel for dem at integrere sådan en kategori på deres webshop.

lesbisk sexlegetøj

Jeg kan simpelthen ikke se grunden til, at det ikke ville give mening. Men måske er det som sagt bare mig. Det er også en af grundende til, at jeg skriver det her indlæg. Jeg har brug for andre som mig. Eller måske ikke nødvendigvis med samme ild i øjnene og arrigskab over arrogancen fra de store sexshops, men jeg har brug for at nogle hvertfald rækker hånden op.

Det skal ikke forståes i den bogstavelige forstand. Det nytter ikke meget, at du nu sidder bag computerskærmen og rækker hånden op. Selvom det sikkert kunne se meget sjovt ud. Men jeg har brug for din tilkendegivelse.

Jeg har brug for at du enten skriver til mig, kommentere på dette indlæg. På den ene eller anden måde fortæller mig, at du findes og at du vil høres. At du ønsker lesbiske par ligestillet, også når det kommer til lesbisk sexlegetøj.

Der er ingen kampe der er for små i mit hoved. Det handler også om respekten omkring den kamp der engang reelt blev kæmpet for homoseksuelle og lesbiskes rettigheder. Af respekt for den så skylder vi dem at følge det til døren. Selv på alle de små parametre.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik