Lesbisk Sexlegetøj: Her køber du det

Er du en smule frustreret over at ingen sexshops har en kategori med sexlegetøj til lesbiske par?

Vi syntes det er alt for dårligt! Derfor har vi valgt at lave dette indlæg, som lister det bedste lesbiske sexlegetøj.

VI kommer i løbet af indlægget til at brokke os en smule på alle lebbers vegne.

Det skal altså siges, at jeg (forfatteren) ikke er lesbisk selv (desværre), men jeg har en del lesbiske veninde par, som jeg bruger meget af min tid med. Der ligesom jer findet det mærkeligt, at der ikke er en kategori for dem.


 

Obaie Strapon til lesbiske

Strap-on

Tjek Prisen Her

Her har vi det absolut mest solgte type produkt når vis snakker lesbisk sexlegetøj.

Ovenstående model er den mest solgte eftersom den er intet mindre en helt fantastisk at bruge.

Så hvis du søger en utrolig fræk strap on, som du kan tilfredsstille din partner med. Så vil vi klart anbefale denne.

SE HELE UDVALGET AF STRAPON TIL LESBISKE HER →

 


 

Sinful lebbe vibrator

sinful vibrator

Tjek Prisen Her

Her har vi en kraftig vibrator, som der virkelig formår at tilfredstille jer begge. For det smarte ved denne model er selvfølgelig, at begge parter løbende bliver stimuleret.

Vi er her på redaktionen hvertfald 100% overbeviste om, at I ikke bliver skuffet over denne model.

Hvis du ønsker at se hele udvalget af vibratorer, så tjek her:

SE HELE UDVALGET AF VIBRATORER TIL LESBISKE HER →

 


 

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator til lesbiske

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Tjek Prisen Her

Den perfekte håndfrie strapon til det lesbiske par. Denne vibrator kan sættes op og bagefter håndfrit bruges til at penetrere partneren.

Det er den perfekte ‘strap on’ erstatter. Som i stedet for, at legen kun er for den ene parts glædelse og nydelse nu giver BEGGE kvinder det.

Uden tvivl er ShareVibe fra redaktionens dom den helt klare favorit. Det bør være det stykke sexlegetøj, som du som lesbisk par, køber først.

 


 

Realistisk dildo til lesbiske

Realistisk dildo

Tjek Prisen Her

Her har vi en dildo. Det er klart, at det selvfølgelig er en fræk måde at stimulere sin partner på. Penetration kan nemlig bare i sammenspil med andet give multiple orgasmer.

Det er noget som vi kvinder bør stræbe efter, for det er nemlig bare hamrende dejligt & frækt.

SE HELE UDVALGET AF DILDOER TIL LESBISKE HER →

 


 

Vibrerende Anal Plug til lesbiske

Vibrerende anal plug

Tjek Prisen Her

Hvis du aldrig nogensinde har prøvet anal sexlegetøj, så er denne model perfekt. Den tillader nemlig, at din partner kan styre stimulationerne.

På den måde kan i placere den analt og efterfølgende løbende skiftes til at styre intensiteten.

SE HELE UDVALGET AF ANAPLUG TIL LESBISKE HER →

 


 

Blid Bondage sæt

Blid bondage

Tjek Prisen Her

Hvis I som par aldrig har prøvet bondage, så bør I helt sikkert prøve det. Der er bare noget frækt ved, at binde sin partner til sengen eller lignende og så herefter at kunne gøre hvad man vil.

Det er kun fantasien der sætte sin grænser.

SE HELE UDVALGET AF BONDAGE TIL LESBISKE HER →

 


Lesbisk Sexlegetøj er endeligt tilgængeligt

lesbisk legetøjJeg ville da hvertfald som heteroseksuel være enormt frustreret, hvis jeg ikke kunne besøge noget sexshops og de kun havde par-kategorier til homoseksuelle par.

Tror faktisk jeg ville være ved at gå ud af mit gode skind. Ved ikke om den var nået helt til hademail. Var nok også blevet stoppet inden det var nået så vidt. Men ikke desto mindre ville jeg være decideret arrig.

Du har måske ikke helt samme kraftige reaktion som mig, og jeg burde vel også være en kende ligeglad. “Det går jo ikke ud over mig”, som nogle engang prøvede at berolige mig med. Hertil har jeg kun at sige, at det er verdens dårligste argument som både udviser dårlig moral og mangel på medmenneskelighed.

Det kan være svært at finde lesbisk sexlegetøj

lesbisk sexlegetøjI sidste ende er det måske en forfærdelig lille ligestillingskamp at kæmpe. Måske endda på grænsen til det patetiske, at gå så meget op i som jeg gør nu (og generelt set). Men jeg syntes bare ikke det kan passe.

Samtidig så har jeg også en idé om, at hvis jeg ikke gør noget, så er der da slet ingen der gør. For det er jo netop én som mig, som kan fungere som talerør til de større sexshops.

Jeg tror desværre næppe de lytter til enkelte forbrugere. Men hvis jeg med jer læsere bag mig, kan skabe en stemning og en bevægelse, selv en lille en, så tror jeg det kan rykke noget. Vi kan få de store sexshops her i landet til at få øjnene op for, at der altså er et behov for netop denne type kategorier.

Det er lykkedes mig indtil videre enkelte steder. Men, for at jeg skal syntes det her projekt er en succes, så bliver det altså nød til at være størstedelen, hvis ikke alle sexshops der indser det. Først og fremmest er det jo bare ren og skær markedsførings mæssig og ren og skær kundeoplevelse udelukkende en fordel for dem at integrere sådan en kategori på deres webshop.

Jeg kan simpelthen ikke se grunden til, at det ikke ville give mening. Men måske er det som sagt bare mig. Det er også en af grundende til, at jeg skriver det her indlæg. Jeg har brug for andre som mig. Eller måske ikke nødvendigvis med samme ild i øjnene og arrigskab over arrogancen fra de store sexshops, men jeg har brug for at nogle hvertfald rækker hånden op.

Det skal ikke forståes i den bogstavelige forstand. Det nytter ikke meget, at du nu sidder bag computerskærmen og rækker hånden op. Selvom det sikkert kunne se meget sjovt ud. Men jeg har brug for din tilkendegivelse.

Kontakt mig endelig såfremt du har forslag

Jeg har brug for at du enten skriver til mig, kommentere på dette indlæg. På den ene eller anden måde fortæller mig, at du findes og at du vil høres. At du ønsker lesbiske par ligestillet, også når det kommer til lesbisk sexlegetøj.

Der er ingen kampe der er for små i mit hoved. Det handler også om respekten omkring den kamp der engang reelt blev kæmpet for homoseksuelle og lesbiskes rettigheder. Af respekt for den så skylder vi dem at følge det til døren. Selv på alle de små parametre.

1 Kommentar
  1. Det kunne været lidt sjovt, hvis man kunne får en slag sex spil til lesbiske. Der er masser sex spil til hetro. Måske man kunne lavet et eller andet som pingen kunne mærke. Jeg ved ikke lige havd. Men vi kan godt finde på at bruge frisk bolcher men det kan godt være lidt svært at styre ?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk