Frække & Bundløse Strømpebukser – De 6 bedste

Nu kan du virke forførende med nogle frække selvsiddende strømpebukser.

Vi har testet de frækkeste bundløse strømpebukser, og efterfølgende kategoriseret dem i: Testvinder, Den billige & Til nybegynderen.

På den måde kan du let og elegant finde det bedste produkt hurtigt – og derfor slipper du for, at skulle lede på andre sider.

Vores prismaskine sørger nemlig for, at du finder de bedste produkter billigst.

Oversigt

 

Stadig i tvivl?

Så se udvalget af frække strømpebukser her

 


 

BUNDLØSE STRØMPEBUKSER

“TESTVINDEREN”

Bundløse strømpebukser

Tjek Prisen Her

Denne model er uden tvivl blandt de absolut mest solgte på markedet. Og det er der naturligvis en årsag til. For ikke nok med, at de er hamrende frække, så sidder de faktisk også super godt.

Det smarte ved modellen (ligesom mange andre strømpebukser) er, at de løbende tilpasser sig din krop. Derfor vil du ikke komme ud for, at denne model ikke vil passe dig.

Yderligere er modellen hamrende billig, og den er fræk idet den er bundløs. Derfor vil du altid være 2 minutter væk fra en hed omgang.

 


 

ÅBNE STRØMPEBUKSER

“DEN BILLIGE”

Åbne strømpebukser

Tjek Prisen Her

Cottelli er et anderkendt lingeri mærke, som selvfølgelig også gør sig i åbne strømpebukser. Hvis du har en fræk nederdel på, vil man ikke kunne se, at du har et par åbne strømpebukser på.

Af samme årsag er modellen reelt set perfekt til, at kunne være hamrende frække. Modellen er ligesom de resterende på dette site hamrende billigt.

Hvis du vil se hvilke størrelser du kan få det i.

 


 

BUNDLØSE STRØMPER

“TIL NYBEGYNDEREN”

Cottelli Bundløse Strømpebukser med Hvid Blondekant

Tjek Prisen Her

Her har vi endnu en fræk model, som giver mulighed for en hurtig og fræk omgang sex. Ja det er reelt set bare fantasien som sætter sine grænser.

Udover at det er et par bundløse strømper, så differentierer modellen sig ligeledes med sit ualmindelig unikke design.

De er sorte og så er de fremstillet i 92% polyester og 8% elastan.

 


 

FRÆKKE STRØMPEBUKSER

Cottelli Bundløse Strømpebukser med Backseam

Tjek Prisen Her

Her har vi et par klassiske frække strømpebukser. De er ikke åbne men derimod bare piv frække.

Modellen er one-size dvs., at den er lavet således, at den passer perfekt til alle kroppe.

Modellen er fremstillet i blødt nylon, og  er derfor ikke ubehageligt at have på.

 


 

FRÆKKE STRØMPER

Frække strømper

Tjek Prisen Her

Her har vi et par selvsiddende frække strømper, som blot sidder på benene. De er med sin gennemsigtighed super frække og for den sagsskyld frække.

Disse frække hofteholdere vil med sikkerhed tænde godt op under din partner.

 


 

SEXEDE STRØMPEBUKSER

Sexede strømpebukser

Tjek Prisen Her

Et par one-size sexede strømpebukser fra leg avenue. De er i deres net-design hamrende frække. Desuden fungerer de som helt normale strømpebukser, og går derfor helt op til underlivet.

De adskiller sig derfor fra de andre modeller ved ikke at være bundløse.

De passer intet mindre end perfekt til kjoler, nederdele og lignende.

 


 

Det finder du i dette indlæg

Du vil finde et bredt udvalg, af forskellige mønstre, farver og modeller således du altid er sikret at netop din ønskede model er der. Der er nemlig en del at vælge i mellem, og derfor kan det være svært at danne sig et overblik over de muligheder der er. For der er nemlig rigtig mange.

Spørgsmål som hvilken størrelse. Hvilken model og hvorfor skal jeg bære dem vil blandt andet blive besvaret af nedenstående indlæg.

Et par frække strømpebukser har den helt klare fordel, at du vil se utrolig fræk og tiltrækkende ud. Det er en god måde at adskille sig fra de naturlige jeans. Også som en form for ekstra krydderi til når I skal hygge jer i sengen. Hvis der er nået mænd kan lide.

Så er det nemlig et par tæt siddende frække strømpebukser, som fremhæver din krop. Både kategorien frække strømpebukser og bundløse strømpebukser vil være i alle størrelser. Således du altid vil kunne finde en model som passer dig perfekt.

Frække strømpebukser gif

De absolut frækkeste strømpebukser

Frække strømpebukser billedeEt par strømpebukser er frække og billige og derfor vil du altså kunne kombinerer dette, hvilket i og for sig er sjældent at dette er muligt.

Mange er mere og mere begyndt at trække i disse, og det er nået vores kære mænd er glade for. Der findes nemlig undersøgelser, som viser, at mænd klart foretrækker et par tæt siddende frække strømpebukser (som de selv kalder dem). Fordi vi piger virkelig ser godt ud med dem.

Der findes som sagt mange forskellige typer af frække strømpebukser, og derfor skal man holde tungen lige i munden når man er på jagt efter dem. Man skal nemlig gøre op med sig selv, om man er til de bundløse strømpebukser de normale eller de frække.

Det er fuldstændigt subjektivt hvad kvinderne foretrækker – mig selv er til både de bundløse og frække, alt afhængigt af hvad formålet er. Hvis jeg skal forføre min partner er de bundløse den bedste eller hvis jeg skal I byen dengang jeg var single, så var de det også.

Der er nemlig bare noget psykologisk i at have bundløse strømpebukser på. Det fortæller hjernen at der er kort til sex og det er noget der automatisk (på en eller anden måde) gør dig mere liderlig. Det kan vi piger jo godt lide.

Jeg har egenligt aldrig rigtig brudt mig på frække strømpebukser, men er egenligt efter jeg på tilbud. Helt tilfældigt fik købt mig et par begyndt at gå meget i dem – også i hverdagen. De er så rare at bevæge sig i, man føler sig mere fri, og når man samtidig ser hamrende godt ud i dem. Så synes jeg helt sikkert at det er lækkert at gå i. Vi kan desuden se på diverse statistikker at de frække strømpebukser mere og mere har fået indtaget markedet. Det er som om Europæer virkelig har fundet denne mode tilbage, men ligesom så meget andet. Så kommer og går trends og nu her er det virkelig inde.

En anden ting man også kan bruge dem til, er selvfølgelig hvis du i løbet af aften vil forføre din partner. Så er det altid godt at hoppe ned i et par flotte frække strømpebukser, med et flot mønster så du rigtigt kan gå og give din bedre halvdel intentioner om hvad der skal ske senere.

Du kan få et par rigtig rigtig billigt. Ja faktisk ligger de i prislejet 40 kroner – 199 kroner.

Hos lovebuddy tror vi på, at man skal opbygge sin selvtillid – og her har du en mulighed for at gøre det. For meget af selvtilliden kommer fra en selv, og en måde hvorpå du kan udstråle selvsikkerhed er ved at bære et par frække strømpebukser.

Bundløse strømpebukser er tilbage

Bundløse strømpebukserEndelig har disse fået sit tilbagetog og er blevet moderne. Jeg selv elsker dem, fordi de får mig i en fantastisk stemning, som er svær at sætte ord på.

De er utroligt dejligt at have på, og så elsker jeg bare når mænd ser at jeg bærer et par bundløse strømpebukser. Hertil hører jeg fra mine veninder, at de bruger dem som forspil i hjemmet.

Fordi hvem synes helt seriøst ikke at et par bundløse strømpe bukser er frække?

Det er ikke lykkedes meget at finde en endnu. De er behagelige at have på, og derudover er de selvsiddende så du skal ikke være nervøs for, at de sidder ubehageligt eller bare dårligt på dig. Fordi de vil tilpasse sig din krop på sådan en måde, at du vil føle det som nået virkeligt rart.

Bundløse strømpebukser er billige

frække strømpe bukserEt par bundløse strømpebukser er desuden billige og kan fåes med forskellige mønstre. Så hvis du ikke ser nogle som lige falder i din smag her i indlægget. Kan du danne dig et overblik over hele udvalget ved at klikke dig videre via de opstillet links.

Er du ikke lidt flov over at købe sådan et par? Det spørgsmål fik jeg fra en bekendt veninde, og her blev jeg faktisk lidt sur for jeg er af den overbevisning, at hvis man vil udvikle sig lidt på dette parameter. Så bliver man nødsaget til at prøve nogle andre ting af, som for eksempel at købe et par bundløse strømpebukser.

Frække strømpebukserHun kunne godt forstår min argumentation, og jeg valgte til hendes fødselsdag, at give hende et par. Og dem har hun faktisk brugt jævnligt i hjemmet sammen med hendes mand. Det siger hun hvertfald selv.

Det gode ved sådan et par er også, at de faktisk holder i lang tid jo mindre man kommer til at rive dem i stykker. Fordi man simpelthen bliver så opstemt.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man er opmærksom på, ikke at blive for vilde og dermed rive dem i stykker. Det er naturligvis et par bukser, som kun har kostet 100 – 200 kroner. Så helt galt går det nok ikke.

Jeg har 10-15 forskellige par, som jeg nu har haft i hvad der svarer til 3 år – og mine fungerer faktisk stadig super godt. Så på den måde er der ingen klager fra min side. Det er nok det billigste produkt, som har holdt i længst tid – som jeg er ejer af.

Jeg havde dog et par, som jeg kom til at sidde fast i sengen med, også min partner mig, også blev de revet op i den ene side, men altså ja okay. De kostede mig som sagt næsten ingenting.

Hvordan er det at have bundløse strømpe bukser på?

Det er kanon rart at have sådan et par på, det ved alle vi piger som har haft dem på. Jeg husker fraktisk i starten, at jeg var en smule nervøs for, om jeg var nøgen når jeg gik rundt.

Men det skal man bare vende sig til. Det er nemlig overraskende dejligt at have sin vagina til at ligge frit. Og det bedste er hvis der lige kommer en lille vind og man har kjole på.

Dog skal man være opmærksom på. Såfremt man bærer en kjole, at man har et par bundløse strømpebukser på.

Frække strømpebukser er nemme at have med at gøre.

Det er de nemlig – jeg vasker altid bare mine i hånden i kold vandt, og det fungerer rigtigt fint.

Jeg har faktisk aldrig forsøgt at smide dem i vaskemaskinen. For der har jeg en idé om, at de bliver ødelagt.

Desuden tørrer de super hurtigt. Så bare i nået koldt vand og sæbe, så er de så gode som nye 1 time efter. Mine bundløse strømpebukser vasker jeg kun engang om måneder og mine frække strømpebukser 2 gange måske.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk