Sexlegetøj til Kvinder

Sexmaskine: Her er de bedste i test

Nu har du endelig muligheden for, at opleve hvordan den ultimativ orgasme føles. Med en sexmaskine / kneppemaskine / dildomaskine / onanimaskine eller sybianmaskine, som alle er synonymer for samme betegnelse, kan du alene eller i ledtog med din partner udfordre jeres erotiske side sammen. Der er nemlig ingen tvivl om, at med sådan en kneppe maskine får du en oplevelse, som du sjældent vil glemme – der er bare tale om en så unik seance, som ikke fås andet sted fra.

 

Dildomaskine

Vi har samlet en garanteret tilfredsstillelse med denne form for sex maskine, som stimulere dig og dermed giver dig en fornyet lyst til sex. Der er meget oppe i tiden, at tale om hvordan man fornyer sin sexlyst, og her er vores klare opfattelse, at den genopstår ved at udfordre sig selv. Dette kan man selvfølgelig gøre på forskellige metoder og måder både alene eller sammen med sin partner, og derfor er en onani maskine / dildo maskine en publikumsfavorit – den formår nemlig at kombinere et legetøj, som du dermed både kan bruge til din partner men ligeledes alene.

Hvor stammer Sexmaskiner fra

En sexmaskine stammer faktisk helt tilbage fra midten af 1900 tallet, hvor den første beta-version blev fremstillet i et snedkeri, men her kom den ikke meget længere. Der gik nemlig 20 års tid før den første sybian maskine blev solgt til en privat person – hvilket i øvrigt var ualmindeligt taget tiden i betragtning. Her plejede unikke produkter, at sælges til de adelige. Så historien går faktisk på at det må have været en rig bonde, som så en investeringsmulighed.

Faktisk gik det så godt, at han ikke just endte med, at sælge sin kneppe maskine andet steds, men bonden blev førende i produktionen af det nye kuld. Dette må derfor antages, at være således en sybianmaskine / onani maskine kom til verden, for lige siden har de været blandt de mest solgte produkter på markedet.

Sexmaskine

Kaldes en sexmaskine også for en kneppemaskine og en dildomaskine

Kneppemaskine er super anvendelig til hverdagen, det kræver ikke uanede mængder tid, at finde din nye maskine frem. Du kan nemlig bare have den stående i et skab eller lignende, og på bare 5 minutter er du allerede i gang. Vi har endda den oplevelse, at mange har deres onani maskine lige i nærheden, når de har 10 minutter til sig selv. Husk på, at du stiller den bare på bordet / gulvet eller hvor du lige måtte finde plads til den, og så er du faktisk i gang. Det kræver derfor ikke den store tid at finde din maskine frem. Faktisk har vi selv erfaring med, at nogle endda tager deres kneppemaskine med på ferie i bilen. Den er nemlig relativt transportabel, således du kan slippe for dårlig onani selv når du er på ferie.

Dildomaskine har samme funktion som en sex maskine, så du er også i sikre hænder her. Generelt er det store spørgsmål hos mange, at de er i tvivl om hvordan de vælger deres nye onani maskine, og til det må vi sige, at du helt intuitive skal forsøge dig frem. Med dette menes, at du undersøger markedet for eksempel ved, at kigge på nogle af vores certificeret forhandlere, som består af Sinful, Sexshop og WinkWink, og derfor er toppen af poppen i Danmark.

Husk altid at kigge på prisen kontra kvalitet, her skal man nemlig ikke lade sig skræmme med sådanne maskiner. Vores erfaring er desværre, at nogle kan blive tabt i svinget efter at have kigget på prisen, men faktisk fås en sexmaskine i mange forskellige prisklasser, så bare fordi du finder en der er relativt dyr, så skal du ikke lade dig slå tilbage – nej tvært imod. Nu ved du blot hvad du ikke skal have, og du har derfor allerede nu dannet dig nogle kriterier i hovedet, som skal opfyldes.

Vi har eksempelvis valgt her viser jer et bredt udvalg hos Danmarks største forhandler – de tilbyder nemlig mange forskellige typer af dildomaskiner, som du simpelthen bliver nødt til at se

Sybianmaskine

Sexmaskiner som onanimaskiner og sybianmaskiner

Onanimaskine er indrettet således de både findes med vibratorer og dermed forskellige siddeindstillinger dvs. du kan faktisk købe end med oppusteligt underlag såvel som en der fremstillet som, var det en hest du satte dig på. Det gode ved dette er naturligvis, at du får følelsen af, at det var et rigtigt samleje. Med andre ord forbereder du dig derfor til næste gang du har et samleje. Det skal selvfølgelig siges, at vi anbefaler at du anvender glidecreme, da dette bare giver et naturligt flow, og dermed øger oplevelsen – som alle naturligvis er interesseret i.

En sybianmaskine er et produkt, som man for guds skyld ikke må sammenligne med en sexrobot, nej det er mere et perfekt alternativ til at onanere. Du får en tilnærmelsesvis realistisk oplevelse med dette produkt.

Disse vibrationsmaskiner er manges favorit og det er faktisk så enkelt, at du blot sætter dig på den og herefter bruger den medfølgende fjernbetjening, hvor du kan navigere hvor meget vibration der skal i.

De forskellige produkter har forskellige vibrationsniveauer, og nogle fås med vibrator og andre fås uden – så være opmærksom på hvad der kendetegnes de forskellige. Det skal selvfølgelig også nævnes at producenterne af denne type sex maskine selvfølgelig har sans for design, så du vil få et produkt, som ikke bare er funktionelt lækkert – du får faktisk også et produkt som er produceret i et tidsløst design.

 

Sex maskine

Vi vil selvfølgelig forsøge på bedst muligt vis, at illustrere for jeg hvordan en sådan kneppemaskine fungere i praksis. Her har vi en historie fra den virkelig verden af en af vores anmeldere, som vi har været så heldige vil dele denne pragtfulde historie med sin sex maskine med os:

Nedenstående er Peters medrivende historie fra en helt normal hverdag i sommerferien:

Det startede med, at jeg var på ferie i østen, hvor jeg engang i mellem tager til om sommeren. Faktisk vil jeg hurtigt reklamere lidt for, at hvis man ønsker at udfordre sig selv sexuelt, så skal man simpelthen ud i verden, for her bliver du udfordret på måder, som du ikke kan blive herhjemme. Det giver bare nået, at komme væk fra Danmark og se verden fra en anden vinkel – det kan ikke nævnes nok gange. Det var lige et lille sidespring, men vi startede aften som en hver anden, nemlig at vi ikke rigtig havde nogen planer – vi ville se byen an.

Da vi kommer ned i byen ser vi en butik, som sælger mange forskellige typer af onani maskiner, som vi begyndte at kigge på, her skal det siges, at jeg på dette tidspunkt ikke havde nået at gøre med denne verden. Vi går ind i butikken, og kan se de sælger en speciel sex maskine, eller direkte oversat sybian maskine, som de skrev var helt ny på markedet.

Jeg besluttede mig herefter for i et moment domineret af impulsive handlinger, at købe denne kneppemaskine. Jeg blev herefter taget i armen af ejeren, som sagde de havde en kælder hvori de afholdte forskellige swinger arrangementer, som jeg blev inviteret med til. Jeg kunne hurtigt se, at der var tale om et homoarrangement, og på trods af jeg ser mig selv som hetro, så tænkte jeg i momentet, at nu når jeg var på ferie, så ville jeg prøve mine seksuelle grænser af, så jeg besluttede mig for at tage med.

Jeg kom derned, og der var egentligt ikke særligt mange, så jeg tænkte at det var en god debut for mig. Derefter fangede jeg i øjekrogen, at der stod en dildomaskine magen til den jeg lige havde købt, så jeg skulle selvfølgelig over og prøve denne.

Jeg satte mig på den, og det gjorde naturligvis relativt ondt i starten, men efter 2-5 minutter var det en ubeskrivelig oplevelse, hvilket er årsagen til, jeg deler den med jer. Det står så klart for mig, at jeg synes det er nået i skal prøve alle sammen – mand som kvinde.

Jeg havde en så stor glæde ved det, og jeg må bare sige, at det ændrede min tilgang til mange ting. Hvorfor jeg naturligvis har fundet interesse indenfor denne verden.

 

Kneppe maskine

Hvis du har i tankerne at købe en Kneppemaskine / dildo maskine, så er det simpelthen nogle tanker du skal blive ved. Faktisk er disse maskiner kun steget i popularitet de seneste par år, og det forstår vi udmærket godt her på redaktionen. Vi ser uden tvivl et potentiale, som fortsætte over de næste par år, og produktudviklingen af disse er kun blevet endnu bedre.

Virksomhederne bag disse onani maskiner forstår virkelig hvordan du laver et produkt, som markedet efterspørger. Hertil må vi bare sige, at som vi nævnte i starten, i forhold til hvornår en kneppe maskine for første gang blev fremstillet, så er der sket utroligt meget siden da. På bare 5 år vil man næsten ikke tro sine egne øjne. Vi er gået fra produkter, som ikke havde specielt meget tilbehør til, de nu fås med vibratorer og lignende. Derudover er mange af de lidt dyrere produkter, som selvfølgelig også er produceret i høj kvalitet med en arm, som bevæger sig frem og tilbage. Dette gør oplevelsen som var det en rigtig mand du havde foran dig.

Mange af sex maskinerne ligger i prislejet 500 – 6000 kr., så du har altså et produkt, som ikke særlig mange der dækker en stor andel af markedet. Dette er selvfølgelig derfor vi har et produkt, som er ualmindeligt populært – alle kan nemlig være med.

De fleste sexmaskiner benytter en motor, som er så kraftig at den dermed forlænger holdbarheden, og selvfølgelig samtidig tilbyder diverse styrke muligheder. Altså du har mulighed for at få din nye sex maskine til at støde hurtigt eller langsommere og dermed en mere pirrende oplevelse.

Det er derfor vigtigt, at du i starten prøver forskellige indstillinger således du finder netop din yndlingsstilling, som du i fremtiden vil anvende. Det gode ved en kneppe maskine er selvfølgelig, at den også tilbyder forskellige stillinger. Du kan derfor vende og dreje dig alt efter hvad din fantasi tilbyder. Vil du ligge i en doggy, jamen så er det frit for – det er kun fantasien der sætter sine grænser.

Du kan udover at korrigere hastigheden på din nye kneppemaskine ligeledes justere stød dybden, så hvis du vil have en ordenlig rusketur, så giver du den maks gas og lade den stimulere dig til max. Det klart at jo mindre stød dybde jo mere en pirrende fornemmelse, da du så stimuleres langsomt og mere romantisk – dog er det rart at kunne have muligheden for at prøve sig frem.

Til enhver kneppemaskine medfølger en styrepind / fjernbetjening, som du kan navigere med imens du betjener din sexmaskine. Du vil derfor kunne prøve de forskellige hastigheder af på den måde. Du kan med nogle faktisk få helt op til 5 stød i sekundet, det vil altså sige du er mere eller mindre sikret en fantastisk orgasme.

 

Dildo maskine

Når man hører ordet dildo maskine så det klart, man kunne få tankerne ledt hen imod vibratorer og sexrobotter med mere, men de mest almene spørgsmål til sådanne produkter er faktisk: Hvordan vedligeholder jeg min Dildo maskine? Hvor lang levetid har min nye dildomaskine?

Til dette må vi sige, at dildomaskiner er super nemme, at vedligeholde der skal nemlig ikke mere til end blot en varm vand på en klud, og du kan herefter tøre den af og den er med det samme klar til en ny tur.

Det selvfølgelig vigtigt, at din dildo maskine ikke overhældes med vand, da der er elektronisk udstyr i største delen af disse produkter, så brug din sunde fornuft, og så er vi sikre på du har vedligeholder den korrekt. Det skal i denne anledning siges, at i købet medfølger en vejledning hvori de væsentlige svar på spørgsmål du måtte have er besvaret.

Hvad angår hvor lang levetid en sådan maskine har, så variere det meget fra produkt til produkt, men vi plejer, at sige at alle produkterne som vi her fremviser har en levetid på over 3 timer, hvilket er et godt udgangspunkt for en god dildo maskine.

Nogle dildomaskiner fås med medfølgende batterier hvorimod andre har et laderstik med, dette er selvfølgeligt afhængigt af hvilken motor der sidder i den respektive dildomaskine. Så være lige obs på dette før du køber.

Husk dog på, at vi i Danmark er super godt stillet generelt hvad angår nethandel, så hvis det skulle hænde, at du var uopmærksom i et øjeblik, så sker der ikke nået ved dette. Alle forhandlere er nemlig indordnet de gældende regler på området, som diktere at du er berettiget til at kunne returnere dit produkt såfremt du måtte ønske dette.

Nogle forsøger at bygge deres egne dildomaskiner, men vi må bare sige, at selvom en pude med en tapet dildo, agurk eller lignende er et godt bud, så tilbyder disse altså ikke indre stimulering i kombination af en klitoris orgasme – vores erfaring fortæller os gang på gang, at når det omhandler sexlegetøj, så skal man ikke være nærig med pengene, du får nemlig virkelig nået for dem i denne branche. Vi har helt korrekt at tale om ’værdi for pengene’!

Men når du ikke selv kan lave den, eller ikke har evnerne eller tiden, så er det klart at proffessionalismen ekspertisen og produktions omkostningerne selvfølgelig hiver prisen op over den som materialerne har kostet. En lidt sjov historie, så koster raketter som den amerikanske stat

 

Onanimaskine

Onani maskine

En onanimaskine er kendetegnet ved dets relativt dyre pris, men dette skal du ikke lade dig skræmme af. Nej faktisk tværtimod. Brug gerne lidt ekstra penge på dit køb, det vil du med garanti blive glad for på sigt.

Mange gange handler det også om, at kunne give sig selv en god oplevelse; og hvordan ellers koble af fra hverdagens stressede momenter end, at fyre den af med en skøn onani maskine?

Det er et spørgsmål som ofte står ubesvaret af mange, og en af årsagerne til vi først gemmer det her til sidst i indlægget er naturligvis, at vi ville gemme det bedste til den tålmodige læser. Vores anmeldere har faktisk gået så langt at sige, de synes en onanimaskine er det bedste stimulerende onani produkt du kan finde på markedet. Den kan som sagt anvendes af mænd som kvinder, så på den måde er der ingen begrænsninger.

 

Sybian maskine

En sybianmaskine har vi mere eller mindre dækket af ovenstående detaljeret beskrivelse, vi vil dog lige kommentere på, at mange har dildoer i hjemmet. Og disse dildoer kan selvfølgelig installeres på din nye sybian maskine, således du ikke skal nøjes på nogle punkter. Du får faktisk et produkt som ikke bare er produceret, som det er, nej det giver dig uanede muligheder – hvor du kun selv sætter grænsen.

En sybian maskine / onani maskine er blot få af mange indlæg vi her på lovebuddy vil skrive om. Vi er generelt interesseret i at undersøge markedet for de bedste produkter, så hvis du har nogle spørgsmål eller på anden vis søger information på andre produkter, så tag et kig på siden. Vi har et stærkt hold af anmeldere som ikke laver andet, end at forbedre din indsigt i markedet.

Vi dedikere nemlig alt vores vågne tid til at finde de bedste priser til dig således du er sikret den billigste købspris og ikke skal tænke på, om der kunne være bedre og billigere produkter på markedet, som eksempelvis med en sybian maskine.

Vi tilbyder naturligvis også, at du kan sende os en besked såfremt dette måtte ønskes, vi vil mere end gerne besvare dine spørgsmål.

3 Kommentarer
 1. Reply
  ham der lærte noget nyt 19. maj 2018 at 11:48 pm

  Hold da op der findes jo vildt mange navne for noget der er det samme. Det anede eg slet ikke.
  Jeg ved faktisk ikke selv, hvad jeg har kaldt denne type bolleprodukter før jeg snublede over dette indlæg. Lidt af en øjenåbner

 2. Hej Lovebuddy.

  Jeg vil rigtig gerne købe en sybian maskine men kan bare ikke finde nogen som helst sexshops der sælger den. Som altså også rent faktisk har den på lager. Det er super frustrerende, specielt når konen bliver ved med at tigge og be mig om at finde den.
  Kan i hjælpe

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:23 am

   Hej “sybian”
   Det har du helt ret i. Produktet er meget dyrt og det er derfor de færreste sexshops som har maskinen liggende på lageret. Du kan dog forsøge dig med en besked til kundeservice. Jeg er faktisk helt overbevist omkring, at de vil bestille den hjem til dig, hvis du beder pænt om det.
   Så kan du igen få tilfredstillet konen, for tro mig, det bliver hun så meget med en Sybian. Så det halve kunne være løgn.

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik