Massagestav: Disse massage stave er perfekte til par massage

Her skal vi kigge på 4 virkelig gode massage stave som giver jer en perfekt massage sammen. Med forskellige vibrationer og indstillinger vil denne stav kunne bruges til grundige og lækre massager. 

Jeg guider dig her igennem de 4 jeg syntes er bedste og kommenterer og på min yndlings massagestav til par. Hvis du blot ønsker at se hele udvalget af massagestave, så klik her →

 

Massagestav vibrator fra Sinful

Sinful massagestavDette er den absolutte bedste massagestav til par. Det er klart den jeg ville anbefale til de fleste. Pris og kvalitet har bare en perfekt balance. Staven til massage er hverken for dyr eller for billig og kvaliteten kan man ikke andet end at lovprise.

Det er samtidig blandt Ă©n af de kraftigste massagestave overhoved tilgængelig. I kan selvfølgelig ogsĂĄ bare vælge at bruge den pĂĄ nogle af de lidt “lettere” indstillinger. I har dog muligheden for at skrue den op pĂĄ fuld styrke og virkelig komme til bunds i massagen

I kan 100% selv justerer, hvor meget og hvor dybe vibrationerne skal være, det gøres bare løbende ved at justere på dreje hjulet først på håndtaget. Det er placeret lige ud for tommelfingerens placering. Det er vigtigt lige at pointere, at denne massagestav ikke er vandtæt.

Den er lavet i medicinsk silikone og kvalitets plastik. Den er 100% fri for ftalater og silikone og måler 32 x 6 cm. Den er drevet via en ledning, som  skal være tilsluttet under brug. Hvis det er irriterende eller i ønsker en trådløs, så findes de herunder.

Se Prisen Her


 

Mini (lille) massagestav

Mini (lille) massagestavFormen er måske velkendt fra massagestaven før, eller så kender du den måske som den klassiske Magic Wand vibrator form. Dette er dog en meget lille massagestav du kan kalde det en mini version, som vi har gjort.

Den har dog et utrolig overraske kraftig vibration, hvilket også er grunden til, at den fortjener at komme på denne liste. Den måler kun små 19,2 cm i længden mens den er omkring 4-5 cm bred.

Dens fleksible hoved gør berøring og massage utrolig lækker med staven, den er helt genial som en mini massør til når i har haft nogle lange dage og vil forkæle hinanden. Derudover kan den selvfølgelig også bruges alene på dig selv.

For at øge hastighede på denne mini massagestav holder i blot knappen inde, så vil hastigheden på vibrationerne og styrken af dem stige stille og roligt. Produktet er i øvrigt 100% ftalatfrit.

Se Prisen Her


 

Genopladelig og trådløs massagestav

Genopladelig og trådløs massagestavDenne massagestav kan modsat den første godt genoplades. Det kan den lille i øvrigt også. Den er derfor trådløs og fungerer uden en ledning. Den trådløse massagestav er omkring 30 cm lang.

Måler man selve hovedet, altså den del der kan vibrere og skal masseres med så måler den ca. 7,5 cm i diameter. Hovedet er fleksibelt og giver sig under massagen, det gør at vibrationerne føles rarere og løsner bedre op for spændinger. Massagestaven har to forskellige styrkeniveauer.

Hvilket gør den simpel og nem at anvende. Du kan vælge mellem de to ved at køre knappen på håndtaget op og ned.

Massagestaven er som overskriften indikerer og vi allerede har været inde på genopladelig og fungerer derfor uden ledninger. Den indeholder dog latex, hvilkt man skal være opmærksom på. Den er dog 100% ftalat fri.  Det skal også noteres at denne heller ikke tåler vand, så brug den uden for bad og badekar.

Se Prisen Her


 

Test vinder massage stav

Test vinder massage stavDette er nok den dyreste massage stav i denne guide. Men det er til gengæld også den absolut bedste. Det har den ikke bare min stemme på. Bag dens fænomenale design og produktion ligger en række helt vildt store priser. Derudover er den den helt store testvinder i såvel internationale tests som nationale danske tests i de større magasiner.

Den er produceret af mærket LELO, som er et anerkendt og berømt mærke og producent af massage stave. Den har samtidig utrolige 8 forskellige vibrationsmønstre! Et fleksibelt hoved, som letter vibrationerne på personen der bliver masseret.

Den måler: 30,4 x 8,0 x 6,0 cm. Derudover vejer den lige under 400 g. Den er modsat de andre testede massage stave 100% vandtæt, i kan derfor nemt tage den med i et opblødende og lækkert massage-bad.

Den kan massere i op til 2 timer uden pause og kan ligge uden at aflade pĂĄ standy i op i mod 3 mĂĄneder. Imponerede tal i sig selv. Derudover er den nok den mest lydsvage massagestav i den samlede test. Den er lavet i medicinsk silikone og ABS plast som alt sammen er 100% ftalat frit.

Se Prisen Her


 

 

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating