Massagestav: De bedste i test

Her skal vi kigge på 4 virkelig gode massage stave som giver jer en perfekt massage sammen. Med forskellige vibrationer og indstillinger vil denne stav kunne bruges til grundige og lækre massager. 

Jeg guider dig her igennem de 4 jeg syntes er bedste og kommenterer og på min yndlings massagestav til par. Hvis du blot ønsker at se hele udvalget af massagestave, så klik her →

Massagestav vibrator fra Sinful

Dette er den absolutte bedste massagestav til par. Det er klart den jeg ville anbefale til de fleste. Pris og kvalitet har bare en perfekt balance. Staven til massage er hverken for dyr eller for billig og kvaliteten kan man ikke andet end at lovprise.

Det er samtidig blandt én af de kraftigste massagestave overhoved tilgængelig. I kan selvfølgelig også bare vælge at bruge den på nogle af de lidt “lettere” indstillinger. I har dog muligheden for at skrue den op på fuld styrke og virkelig komme til bunds i massagen

I kan 100% selv justerer, hvor meget og hvor dybe vibrationerne skal være, det gøres bare løbende ved at justere på dreje hjulet først på håndtaget. Det er placeret lige ud for tommelfingerens placering. Det er vigtigt lige at pointere, at denne massagestav ikke er vandtæt.

Den er lavet i medicinsk silikone og kvalitets plastik. Den er 100% fri for ftalater og silikone og måler 32 x 6 cm. Den er drevet via en ledning, som  skal være tilsluttet under brug. Hvis det er irriterende eller i ønsker en trådløs, så findes de herunder.

Se Prisen Her


Mini (lille) massagestav

Formen er måske velkendt fra massagestaven før, eller så kender du den måske som den klassiske Magic Wand vibrator form. Dette er dog en meget lille massagestav du kan kalde det en mini version, som vi har gjort.

Den har dog et utrolig overraske kraftig vibration, hvilket også er grunden til, at den fortjener at komme på denne liste. Den måler kun små 19,2 cm i længden mens den er omkring 4-5 cm bred.

Dens fleksible hoved gør berøring og massage utrolig lækker med staven, den er helt genial som en mini massør til når i har haft nogle lange dage og vil forkæle hinanden. Derudover kan den selvfølgelig også bruges alene på dig selv.

For at øge hastighede på denne mini massagestav holder i blot knappen inde, så vil hastigheden på vibrationerne og styrken af dem stige stille og roligt. Produktet er i øvrigt 100% ftalatfrit.

Se Prisen Her


Genopladelig og trådløs massagestav

Denne massagestav kan modsat den første godt genoplades. Det kan den lille i øvrigt også. Den er derfor trådløs og fungerer uden en ledning. Den trådløse massagestav er omkring 30 cm lang.

Måler man selve hovedet, altså den del der kan vibrere og skal masseres med så måler den ca. 7,5 cm i diameter. Hovedet er fleksibelt og giver sig under massagen, det gør at vibrationerne føles rarere og løsner bedre op for spændinger. Massagestaven har to forskellige styrkeniveauer.

Hvilket gør den simpel og nem at anvende. Du kan vælge mellem de to ved at køre knappen på håndtaget op og ned.

Massagestaven er som overskriften indikerer og vi allerede har været inde på genopladelig og fungerer derfor uden ledninger. Den indeholder dog latex, hvilkt man skal være opmærksom på. Den er dog 100% ftalat fri.  Det skal også noteres at denne heller ikke tåler vand, så brug den uden for bad og badekar.

Se Prisen Her


Test vinder massage stav

Dette er nok den dyreste massage stav i denne guide. Men det er til gengæld også den absolut bedste. Det har den ikke bare min stemme på. Bag dens fænomenale design og produktion ligger en række helt vildt store priser. Derudover er den den helt store testvinder i såvel internationale tests som nationale danske tests i de større magasiner.

Den er produceret af mærket LELO, som er et anerkendt og berømt mærke og producent af massage stave. Den har samtidig utrolige 8 forskellige vibrationsmønstre! Et fleksibelt hoved, som letter vibrationerne på personen der bliver masseret.

Den måler: 30,4 x 8,0 x 6,0 cm. Derudover vejer den lige under 400 g. Den er modsat de andre testede massage stave 100% vandtæt, i kan derfor nemt tage den med i et opblødende og lækkert massage-bad.

Den kan massere i op til 2 timer uden pause og kan ligge uden at aflade på standy i op i mod 3 måneder. Imponerede tal i sig selv. Derudover er den nok den mest lydsvage massagestav i den samlede test. Den er lavet i medicinsk silikone og ABS plast som alt sammen er 100% ftalat frit.

Se Prisen Her


Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator Opladelig

Dette er en lækker og fræk massagestav, som kan bruges både til klitoris under onani, som dildo vibrator eller som massageapparat til resten af kroppen. Derfor er der mange muligheder med denne, og det er vi helt vilde med. Hvis du søger en vibrator, som kan give dig de mest pirrende og kraftfulde orgasmer, kan denne blive din bedste ven i sengen. En fræk bonus ved denne dildo vibrator er, at den er vandtæt, og derfor kan du bruge den i badet, hvor det bare ikke bliver mere vådt og frækt.

Med Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator Opladelig kan du skifte mellem hele ti forskellige vibrationer, som giver en dejlig og varierende følelse og stimulering. Vibratoren føles blød og behagelig at bruge, da den er fremstillet af silikone. Derudover er det en massagestav, som er fri for ftalater og er derfor af højeste kvalitet. Når den ikke har mere strøm, er det nemt at lade den op med USB-oplader, så den er klar til næste gang, den skal leges med.

Se Prisen Her

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator

Her får du den dejligste nydelse fra en vibrator, der har hele tre funktioner. Du kan enten vælge at bruge den som dejlig og fræk massage på kroppen, bruge den som vibrator på klitoris eller bruge den som dildo vibrator. Vi er helt vilde med, at man kan bruge den til forskellige frække ting, der alle er med til at opbygge en sexet og dejlig stemning.

Med massagestavens ti forskellige vibrationer kan din klitoris blive stimuleret, og du vil opnå de mest kraftfulde orgasmer. De forskellige vibrationer giver forskellig nydelse, og du kan helt selv bestemme, hvordan du skifter mellem vibrationerne. Derfor kan du selv finde ud af, hvad der er dejligt for dig. Hvis den bruges som dildo vibrator, kan du opnå den dejligste stimuli, da selve vibratoren er formet lidt kurvet og bøjet. Dette gør, at den rammer, lige hvor den skal.

Noget vi er helt vilde med er, at den er vandtæt. Derfor kan du tage den med i badet og bruge den enten til våd onani eller leg med din partner. Massagestaven er lavet af silikone, og derfor føles den helt utrolig blød og lækker på huden. Den er nem at oplade, da der medfølger et USB-kabel, så den altid er klar til brug.

Se Prisen Her


Love Magic Elegance Opladelig Wand

Her får du en vibrator, der giver de mest pirrende og kraftige klitoris orgasmer. Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator har nemlig ti forskellige kraftfulde vibrationer, som du selv kan variere imellem for at få den dejligste stimuli og klitoris orgasme.

Da denne massagestav er så kraftig i vibrationerne, kan du også bruge den som massageapparat til resten af kroppen. Du kan altså både forkæle dig selv og din partner ved at massere ryggen og skuldrene, eller hvor det ellers føles rart og afspændende. Når i begge er afslappede og afspændte, kan den jo videre bruges til at give intense orgasmer.

For at gøre det ekstra frækt og anderledes kan denne vibrator også bruges i badet, da den er vandtæt. For os er det en fræk effekt, som bare gør det hele mere spændende og interessant. Vibratoren føles blød at bruge, da den er lavet af silikone og ABS-plast. Hvad end du ønsker at bruge denne massagestav alene til onani eller til leg med din partner, giver den med sikkerhed stimuli og nydelse.

Se Prisen Her

Pixey Mini Massage Wand

Her får du en vibrator med masser af kraft og styrke, som kan give dig en vanvittig nydelse og stimuli. Dette er nemlig en af de kraftigste vibratorer, som findes, og derfor er der garanteret en kraftfuld og pirrende nydelse på klitoris. Grunden til at denne Fairy Mini Massage Wand har så meget kraft er, at den skal tilsluttes en stikkontakt, og derfor er den også altid klar til brug.

Da denne massagestav er en af de kraftigste af alle, kan den også bruges som massageapparat på resten af kroppen. Så din partner kan både massere dig på kroppen, men også på din klitoris, hvilket vi synes er frækt. Hvem kan ikke lide massage overalt? Noget andet vi også er helt vilde med, er vibratorens design og søde lyserøde farve, som er med til at give dét ekstra til oplevelsen.

Fairy Mini Massage Wand er fleksibel og kan bøjes lidt omkring, når du bruger den, hvilket giver en dejlig frihed til at bruge den, lige hvor det føles bedst. Derudover kan den indstilles med mange forskellige hastigheder og kraft, så der er tid til mange timers udforskning og leg. Vi anbefaler, at der bruges vandbaseret glidecreme til vibratoren for at få den bedste og blødeste oplevelse.

Se Prisen Her

Hitachi Magic Wand Vibrator

Denne massagestav er ideel til dig, som gerne vil have kraftfulde orgasmer og masser af stimuli. Med Hitachi Magic Wand Plus Vibrator får du nemlig fire forskellige vibrationer, som du kan skifte imellem, hvilket er med til at give dig og din klitoris pirrende nydelse. En blanding af de fire vibrationer fra vibratoren er med til at give dig fantastiske klitoris orgasmer.

Da vibratoren er fleksibel, kan den bøjes let og placeres lige dér, hvor det føles rigtigt. Dette gør, at du kan finde ud af, lige hvor det føles bedst for dig. Man skal ikke bruge batterier til denne massagestav, da den bruger ledning, og er derfor altid klar til at give dig nydelse i sengen.

Overfladen føles dejlig blød at bruge, da den er af silikone, hvilket vi er helt vilde med. Resten af vibratoren er af ABS-plast, og derfor er denne vibrator af højeste kvalitet. Desuden er mærket bag denne vibrator eksklusivt og med mange års erfaring indenfor orgasmer. Derfor er dette også en af de bedste vibratorer på markedet.

Se Prisen Her

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk