G-punktet – Sådan får du en G-punkts orgasme

Langt de fleste har hørt om G-punktet, og om hvordan det er en sikker vej til orgasme. På trods af at ordet er kendt hos mange, er det langt fra de fleste, som har oplevet en G-punkts orgasme. Heldigvis for dig, kan du læse om, hvordan man finder G-punktet, og hvordan man opnår den berømte G-punkts orgasme her.

Hvad er G-punktet?

G-punktet er en ekstra følsom erogen zone, som findes ved både mænd og kvinder. Hvis G-punktet stimuleres rigtig, kan det give dig en ekstra kraftig orgasme – hos kvinder kan det endda give sprøjteorgasmer.

Hos mænd er G-punktet faktisk placeret omkring prostata og ikke ved penis, som mange måske ville forvente. Hos kvinderne er G-punktet placeret på skedevæggen.

G-punktet blev først dokumenteret af den tyske gynækolog Ernst Gräfenberger i 1944, som fandt ud af, at bestemt punkt på skedevæggen gav kraftige orgasmer, som ikke føltes som den mere udbredte klitorisorgasme. Faktisk er G-punktet opkaldt efter Ernst Gräfenberger, da G’et står for Gräfenberger.

Selvom G-punktet blev fundet i 1944, er der stadig stor diskussion om, hvorvidt det findes eller ej. Der er nogle forsøg, som hævder, at det findes hos både mænd og kvinder, og andre forsøg som hævder det modsatte. Der er også nogle, som mener, at det blot findes hos nogle kvinder kun.

Hvor er kvindens G-punkt?

Som sagt før er kvindens G-punkt placeret på skedevæggen. Du finder den cirka 4-5 centimeter inde i skeden på forsiden. Det vil betyde, at den er på den del af skedevæggen, som er placeret mod maven og ikke lænden.

Anderledes fra resten af skeden er G-punktet lidt mere ru og hårdt. Punktet kan sammenlignes med en valnød. Hvis du føler, at du kun kan mærke den normale bløde og glatte overflade, så kan det være nemmere at finde punktet, når du er ophidset. Når du er ophidset, vil G-punktet nemlig svulme op, hvilket gør det nemmere for dig at finde det.

Hvordan får man en G-punkts orgasme?

Selv hvis du ikke før har oplevet en G-punkts orgasme, betyder det ikke, at du ikke nødvendigvis er velsignet med et G-punkt. Hvis du gerne vil eksperimentere med G-punktets muligheder, så skal der faktisk slet ikke særlig meget til.

Når du har smidt bukserne og lagt dig til rette – helst derhjemme – så skal du bare i gang med fingrene. For at komme nemmest til er den bedste position på ryggen med spredte ben. Når du ligger, som du gerne vil, så er det bare at stikke fingrene ind. For at stimulere G-punktet kan du lave den samme fingerbevægelse, som hvis du vil vinke en hen til dig. På den måde stimulerer du nemlig den del af skedevæggen, som G-punktet er på.

Hvis du gerne vil gøre det endnu nemmere for dig selv at få en G-punkts orgasme, kan du overveje at investere i en G-punkts vibrator. Denne type vibrator er lavet helt specifikt til at ramme G-punktet, så du kan få en endnu mere voldsom orgasme.

Få en orgasme med en G-punkts vibrator

Som nævnt lige før er en G-punks vibrator et fantastisk hjælpemiddel til at opnå endnu bedre orgasmer. De fleste G-punkts vibratorer kan kendes på det lille knæk, som er på skaftet. Knækket er der for at kunne ramme den side af skedevæggen, hvor G-punktet er, bedre.

Nedenfor kan du se 3 eksempler på forskellige G-punkts vibratorer:

G-punktet - Sådan får du en G-punkts orgasme 1G punkts vibrator blåG punkts vibrator rød

Du kan finde et stort udvalg af G-punkts vibratorer på sinful.dk og sexshop.dk.

Hvor er mandens G-punkt?

Mandens G-punkt er overraskende placeret ved endetarmen. Faktisk er G-punktet mandens prostatakirtel. Du kender nok mest prostatakirtlen, som værende der, hvor sæd bliver produceret, men faktisk kan den meget mere. Når du er ophidset, vil den vokse i størrelse og blive langt mere følsom, hvorfor det kan give en orgasme.

Hvordan får man en G-punkts orgasme?

Når man stimulerer mandens G-punkt, laver man faktisk en prostatamassage. Du kan faktisk lave en prostatamassage både udvendig og indvendig, men den udvendige er helt klart den mindst intimiderende.

Den udvendige massage gøres ved at stimulere mellemkødet, som er det område, der findes mellem pungen og anus. Du kan både massere med et sexlegetøj eller med hånden. Hvis du vil lave en udvendig prostatamassage, så er det vigtigt, at du finder det rigtige sted for at kunne nå mest muligt nydelse. Tættest på pungen er mellemkødet lidt hårdere, men modsat kvinden så betyder det ikke, at det er her, hvor G-punktet er. Faktisk vil du længere mod anus, hvor mellemkødet er mere blødt. Det er ikke sikkert, at du kan mærke prostataen, når du laver en udvendig massage, men du vil sagtens kunne føle mere nydelse. Der er mange, som får følelsen af, at de skal tisse, hvilket er en god indikator til, at du rammer det rigtige sted.

Du kan også bruge en vibrator mod mellemkødet til at opnå en mere intens nydelse. Her skal du også sørge for at ramme den samme bløde del af mellemkødet.

Når du har vænnet dig til følelsen af prostatamassage, kan du overveje at eksperimentere med den indvendige prostatamassage. Her stimulerer du prostataen igennem endetarmen, hvilket gør følelsen endnu mere intens. Her kan der bruges en finger til at finde det sted, hvor de føles som om, at der er en lille blød kugle, som sidder mod endetarmen. Hvis du synes, det er grænseoverskridende at skulle bruge en finger, kan du overveje at investere i et stykke sexlegetøj, som er lavet specifikt til prostatamassage.

Brug sexlegetøj til at få en G-punkts orgasme

Der er mange, som finder stor nydelse i at bruge blot deres hænder for at opnå en orgasme, men for langt de fleste vil det rigtige stykke sexlegetøj lave stor forskel på intensiteten. Hvis du gerne vil have så kraftig en orgasme som muligt, er en vibrator til indvendig massage et must.

Hvis du gerne vil begynde at eksperimentere med analsex, så er en prostata stimulator en god start, da de som regel er langt mindre i størrelsen end andet anal sexlegetøj.

Nedenfor kan du se 3 forskellige bud på en prostata stimulator:

 

G-punktet - Sådan får du en G-punkts orgasme 2G-punktet - Sådan får du en G-punkts orgasme 3G-punktet - Sådan får du en G-punkts orgasme 4

 

Du kan finde et stort udvalg af prostata-stimulatorer på sinful.dk og sexshop.dk.

Sådan kan I eksperimentere med G-punktet som par

G-punkts orgasmer behøver ikke kun være en del af solosex. Faktisk kan stimulering af G-punktet bruges hos par til at øge nydelsen af sex endnu mere.

G-punktet bliver hurtigt en fast del af sex for mange par, da den ikke er så svært at stimulere, når man først ved, hvor man skal lede. Derudover er G-punktet en fantastisk mulighed for at gøre sex endnu mere intens for mænd, som tit bliver glemt, når der eksperimenteres i sengen.

I har mange forskellige muligheder til at begynde at eksperimentere mere med G-punktet. I kan både finde teknikker, som ikke er langt fra, hvad I normalt vil gøre, men I får også mulighed for at afprøve nye ting, som måske vil skubbe til nogle grænser.

I kan også bruge en strap-on, hvor kvinden bruger den til at stimulerer analt. Pegging, som det hedder, er en sjov måde at bytte roller på i sengen, hvor I begge vil opnå en ny form for nydelse. Det er også muligt at få en strap-on, hvor en del går ind i kvinden, så hun også bliver tilfredstilt.

Gode sexstillinger til at stimulere G-punktet

En af de bedste måder at opnå en G-punkts orgasme uden brug af sexlegetøj er at eksperimentere med nye sexstillinger. Nedenfor har kan du læse om 10 forskellige stillinger, som øger stimuleringen af G-punktet:

Skeen:

I denne position ligger I essentielt i ske. Her handler det om at skabe den rigtige vinkel med kvindens underliv, så manden kan komme ind. Det er nemmest, hvis kvinden trækker sine knæ lidt op.

I denne stilling vil manden ramme den forreste del af skeden, hvilket er, hvor G-punktet er. Udover at give utrolig meget G-punkts stimulering, så giver denne stilling også nem adgang til klitoris. Det betyder, at I kan gøre oplevelsen endnu mere intens ved at stimuleres kvindens klitoris samtidig med G-punktet, hvilket uden tvivl vil give en af de mest kraftige orgasme, hun nogensinde har oplevet.

Omvendt ske:

I denne stilling ligger I ansigt til ansigt, hvilket gør den meget mere romantisk end nogle af de andre stillinger på denne liste. Her handler det igen om at finde den rigtige vinkel til at ramme G-punktet helt rigtigt. Det er nemmest ved, at kvinden trækker sit underliv ind, så hendes ryg buer udad.

Cowgirl:

Dette er en klassiker for mange. Fordi det er kvinden, som styrer bevægelsen, har hun altså fuld kontrol over, hvor han rammer. For at gøre det nemmere for ham at ramme dit G-punkt, skal du sørge for at have lænden skubbet så lang ind som muligt og have ham til at løfte sine knæ til at støtte dig og skubbe dig lidt fremad.

Cowgirl med en twist:

Denne position minder meget om den traditionelle Cowgirl. Her læner du dig bagud og støtter dig selv med dine arme på hans knæ. Når du læner dig tilbage, så skubber du faktisk den del af skeden, hvor G-punktet er placeret, tættere på hans penis. Et andet plus ved denne stilling er, at den giver ham nem adgang til klitoris, så du kan få dit livs orgasme.

Doggy:

Dette er uden tvivl også en klassiker. Den er uden tvivl en af de nemmeste stillinger at lave. Her skal kvinden ligge på maven og strutte med numsen. Dette giver manden den perfekte vinkel til at ramme G-punktet bagfra. En anden fordel ved denne stilling er, at manden får mulighed for at komme dybt ind, hvilket I begge vil elske.

Slangen:

Denne her stilling minder meget om doggy, men dog ikke helt. Her vil kvinden ligge næsten helt fladt og ikke støtte på hænder og knæ, som hun ville gøre normalt. Her vil manden nemlig ramme den yderste del af skedevæggen, hvilket vil give utrolig meget stimulering ved G-punktet. Manden får desuden også meget mere frihed i hans bevægelser, hvilket giver ham mulighed for at vise sin gode teknik.

Trillebøren:

Dette er stillingen til jer, som gerne vil have en udfordring. Den består i, at manden står oprejst med kvindens ben viklet rundt om ham. Imens støtter kvinden sin overkrop med sine arme. Den kan godt være lidt hård at stå i i længere tid for kvinden, men så kan I eventuelt bruge et bord eller sengen til at støtte hendes overkrop.

Missionær:

Dette er nok den meste klassiske stilling og med god grund. Stillingen giver manden mulighed for at styre bevægelserne, og ved at sigte lidt højere end normalt, vil han ramme G-punktet. Derudover giver denne stilling også mulighed for at give klitoris lidt ekstra massage.

Missionær med en twist nr. 1:

Her ligger kvinden igen på ryggen, men i stedet for at sprede sine ben rundt om manden, placerer hun dem på hans skuldre. På den måde gør man faktisk skeden lidt smallere, hvilket giver endnu mere stimulering – blandt andet ved G-punktet. Hvis manden bevæger sig op og ned eller fra side til side, vil hun uden tvivl kunne mærke den ekstra nydelse.

Missionær med en twist nr. 2:

Her ligger kvinden igen på ryggen, men med sine ben så langt op mod hovedet som muligt. På den måde giver det manden fuld adgang til hende. Han kan både vælge at komme så dybt ind som muligt eller sigte lidt højere end normalt – begge dele vil føles ekstra dejligt for hende.

Når I laver en missionærstilling, kan kvinden med fordel lave prostatamassage på manden for at give ham ekstra meget nydelse.

Hvordan føles en G-punkts orgasme?

Især for kvinder er der stor forskel på, hvordan en klitoris orgasme og en G-punkts orgasme føles. Klitorisorgasmen vil for det meste være der i kort tid, hvorimod en G-punkts orgasme vil føles langt mere intens og længerevarende.

Der er nogle kvinder, som oplever, at de føler, at de skal tisse, når deres G-punkt bliver stimuleret, men det er næsten altid falsk alarm. Hvis du føler, at du skal tisse, så kan det hjælpe, hvis du slapper af i underlivet.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk