Fetish Sexlegetøj

Guide til bondage og BDSM udstyr – købsanbefalinger, test og anmeldelser

Dette er en komplet guide til køb af bondage udstyr, BDSM udstyr. Vi kommer til at bringe information om alt lige fra piske til reb og tape samt BDSM halsbånd og sæt til bondage. Alt hvad man kunne ønske sig i forhold til bondage sexlegetøj kan findes lige her.

Vi kommer til at fokusere på primært en forhandler, nemlig Sinful. Grunden til det er simpel:

 • De leverer gratis.
 • De leverer hurtigt.
 • De har den bedste kundesupport.
 • De har de bedste returrets-krav
 • De har det bredeste og største udvalg

Hvis du allerede er klar til at finde hele deres udvalg af bondage, BDSM, SM sexlegetøj og udstyr så kan du klikke på linket herunder, som vil tage dig direkte til kategorien.

 

 

Piske

For mange bondage interesserede – der måske tidligere har købt eller brugt bondage udstyr er piske en naturlig del af det repertoire. Det betyder ikke at du er “nødsaget” til at skulle blive pisket eller piske nogle. Det er selvfølgelig helt op til dig selv.

De fleste ender dog på det ene tidspunkt eller det andet med at blive interesserede i spanking og finder det så interessant, at det også er noget de har lyst til at købe en sex pisk til. Det skal man endelig gøre.

Jeg er personligt helt vild med både at give ulydige fyre en ordentlig omgang med en læder pisk, eller sådan en kopi af en ride pisk som er mere SM orienteret. Faktisk er jeg så vild med piske, at jeg også sniger mig til selv at få en tur over låret eller bundet fast et sted med noget bondage udstyr. Vi ska dog først senere snakke lidt om såvel reb som tape til binding og bondage.

Hvis du ikke allerede har forsøgt dig med en pisk. Så kan det klart anbefales. Det behøver ikke nødvendigvis foregå i et dedikeret BDSM rum med møbler men kan lige så godt bare være i soveværelset med din partner. Du behøver således ikke være vanvittigt fetish interesseret eller orienteret for at købe en pisk hjem til natbordsskuffen.

sm piskDet er altså noget BDSM sexlegetøj som alle har ret til. En sex pisk er et vidunderligt redskab der virkelig kan sætte gang i jeres seksuelle samliv som par. Det fungerer i øvrigt fremragende som udstyr  en privat eller offentlig swingerklub.

Der er intet som et godt svirp, et højt klast eller bare lyden af smerte og nydelse i en smuk blanding. Når man rigtigt går til den sammen kan der virkelig ske magi når først ride pisken kommer frem. Det håber jeg også du vil opleve hvis du vælger at købe sådan en med din partner. Eller hvis du endelig vælger at sige ja til at piske en. Ja måske endda, til selv at blive pisket.

Husk nu, at pisk og slag behøver ikke foregå som en leg om afstraffelser. Det kan i lige så hø grad være en belønning til den piskede.Hvis du er kommet her og tit og ofte har brugt en pisk, men bare leder efter noget kraftigere. Noget der kan slå hårdere og hurtigere, så tror jeg også du vil finde at Sinfuls kategori af piske og paddles lever op til din krav.

Sex er skønt, spanking gør det kun bedre. Det har du måske allerede fundet ud af med din partner. Men bare rolig, jeg er sikker på i har meget er at udforske i den verden sammen. Der er så mange facetter og så utrolig mange forskellige produkter i kan prøve.

 

Bondage reb

bondage reb fifthy shades of greyFor mange er det en rigtig mærkelig ting at blive bundet fast med bondage reb.

For andre er et noget af det bedste de kender til. Faktisk kan de slet ikke får nok af det.

Nogle synes endda så godt om det, at de gør det på sig selv.

Det hedder selvbondage og kan også være utroligt frækt.

Det foregår ofte med reb.

Bondage reb kan være lavet af et utal af materiale du kan både få reb som man kender dem fra gamle fiskerskibe. Du kan dog også få nylon reb til bondage. Der er nærmest ikke grænser for mulighederne indenfor forskelligt materiale. Prøv bare at tjekke kategorien ud med Sinful og deres udvalg af bondage reb.

 

Det at blive bundet fast med nogle tykke bondage reb og få hæmmet sin mobilitet så meget at man næsten ikke kan bevæge sig kan være vanvittigt pirrende.

Det er ikke kun for den fastlåste, men også for den der udøver bindingen. Det kan give personen der binder knuder og sørger for at fastspænde personen (oftest en slave) en utrolig psykologisk kick. Noget som er svært at replikere uden nogle lækre og kvalitetsbevidste BDSM reb.

bondage reb

tynde bondage rebMen hvad er bondage, og hvorfor overhoved bruge reb. Bondage er i sin kerne egentligt bare bindelege. Det man første gang og oftest tyer til er så at binde folk med reb der er beregnet til bondage. Faktisk kan det være en god idé at sørge for at investere i reb, som er blevet produceret netop til det formål.

Vi har tidligere hørt nogle ærgelige historier med at folk og især par, i jagten på at binde hinanden har fundet et par reb frem i kælderen og skadet sig selv noget så grusomt. Men hvad er forskellen.

Der kan faktisk være flere. Først og fremmest er rebenes materiale og produktion vidt forskelligt. I normale reb vil fibrene oftest ikke være vævet på en sådan måde at de ikke slider på fod- og håndled. Det vil specifikke bondage reb som netop er beregnet til at binde andre mennesker med tværtimod.

Den klare anbefaling herfra er altså at investere de småpenge det koster i et par gode bondage reb som er beregnet til netop at binde mennesker på en god måde med. Du kan selvfølgelig godt finde et reb derhjemme, som du vover pelsen med. Mit råd er da, at sørge for at rebet ikke er alt for tyndt. Det er der flere gode grunde til.

Et tyndt reb vil oftere blive låst i en knude. Det er noget rigtigt bøvl, hvis personen der er bundet pludseligt får det dårligt og vil slippes fri. Husk af selvsamme grund derfor også at lave knuder som kan løsnes hurtigt.

pige bundet med bondage rebGerne med specifikke “frigørelses-knuder” og funktioner. Nogle, hvor en enkelt “tråd” eller ende er dedikeret til, at når man hiver i den så går knuden fri og binder i princippet sig selv op. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det skal være et krav at i sørger for at binde denne type knuder.

Når i binder sådanne knuder er det dog samtidig vigtigt for legens skyld at den der binde stadig føler han eller hun har en magtposition og knuden behøver derfor ikke nødvendigvis at være tilgængelig til at frigøre for den bundne.

Det kan godt gå ind og spille på den psykiske effekt. Målet er ofte at nå så tæt på et realistisk scenarie i rollespillet.

I forhold til ovenstående kan det derfor også være helt magisk for jer at aftale et specifikt ord, som er nødordet. Det giver jer frirum til at eksperimentere med at personen der er bundet fast af bondage reb kan prygle om at blive sluppet fri (uden egentligt at mene det).

I vil opleve at specielt et stop-ord vil løfte jeres rollespil og det psykiske aspekt i jeres BDSM sexliv til et helt andet niveau.

sex i bondage og bdsm reb

Nu har vi snakket meget om BDSM og lignende. Det skal derfor også afslutningsvist siges, at man altså ikke behøver være hverken fetish interesseret eller BDSM målrettet par eller enkeltperson, for hverken at købe eller lege med reb og bindelege. Det er helt individuelt og du er ikke hverken Bondage interesseret, dominans fikseret, sadist eller masochist hvis du syntes det er interessant med bondage reb. Heller ikke hvis du er helt vild med det. Det er du KUN når du selv bestemmer dig for, at det er et passende begreb på dig selv eller dig og din partner som par.

 

Bondage tape

bundet med tape  Hvis man omvendt ikke har hverken færdigheder eller tiden.

JA måske endda ikke lysten til at binde med reb.

Lære alle knobbene og deslige, så kan man benytte sig af specifikt bondage tape.

Det er en fantastisk nyt produkt, som kun senest er blevet en rigtig stor ting indenfor bondage verdenen.

Tidligere har personer da, indrømmer, benyttet sig af hustape, gaffa eller lignende knap så gode løsninger.

Problemet med disse er bare de ikke er beregnet til netop at binde personer. Det kan derfor resultere i at de gør ondt at blive bundet med. Når du taper en person

Når du skal ud og købe bondage tape til at binde dig selv, din partner eller en anden person fast med, er det vigtigt du finder en troværdig forhandler. En forhandler der sælger kvalitetsprodukter. Alt andet kan du også risikere en allergisk reaktion ved. Og tro mig, det vil du rigtig gerne undgå. Endnu en gang et tilfælde som kan ødelægge stemningen og din fremtidige lyst til at blive bundet.

Men hvordan finder du så en troværdig forhandler du løbende kan købe bondage tape ved? Bare rolig, det har jeg sørget for. Jeg har efterhåndet købt bondage tape ved mere end 7 forskellige sexshops i Danmark. Med min erfaring i bagagen, kan jeg trygt sige at der findes en forhandler som overgår de andre med længder. Det er Sinful. Jeg har linket til deres kategori med bondage og BDSM tape herunder:

Bondage tape behøver, på trods af, hvad jeg skrev før ikke udelukkende være til personer, som måske ikke helt er trygge ved eller erfarne med at binde med reb. For lad os nu sige man ikke er det, så kommer man jo heller aldrig i gang med det, hvis man ikke køber det og prøver det. HAr man lysten til reb fremfor tape, skal man derfor ikke gå på kompromis med det ønske. Men tape kan være en nem og billig indgang til det at blive bundet og fikseret. Det er jo egentligt ikke bundet men tapet fast.

bondage tape

Derudover er der også en række fordele ved tape over reb. Det kan eksempeltvis fiksere en person til et fast gulv. Generelt er der langt flere muligheder for at fiksere personer på overflade som ikke har mulighed for at binde reb omkring.

Det betyder altså også at du kan kombinnere reb og tape – vidunderlig kompi hvis du spørg mig. Du kan også tape munden fast på din slave med bondage tape. Her skal du dog virkelig være sikker på at næsen ikke er dækket og at fikseringen af arme måske at lavet sådan, at personen selv kan befri sig. Det kunne jo ske du er uopmærksom i en periode. Eller noget vildt såsom at du besvimer

tape til sex

Der er faktisk, selvom man skulle tro jeg allerede havde udtømt alle fordele ved at lege med bondage tape endnu en. Det er en fordel jeg vurdere som en af de vigtigste. Den at det går hurtigt. Det kan altså have afgørende betydning for det scenarie som udspiller sig i. Nogle gang bevæger i jer måske langsomt frem i bondage legen.

I tager jer tid. Andre gange kan du næsten ikke vente med at komme hjem og blive bundet fast og udnyttet (kærligt) af din partner. Her kommer BDSM tape ind! Du behøver hverken knuder, cirkler eller at spænde den ene ende eller den anden. Det er bare rive et stykke af og smide det på håndled og fødder af din partner. Eller selv blive tapet fast.

bdsm tape

Derfor er tape stadig, for mig den dag i dag, et super både alternativ til rebet. Det er en god medspiller og suplement. I andre scenarie har jeg endda forklaret, hvordan det ender med at være min go-too. Det håber jeg også du vil opleve når du prøver dig frem med tape. I nogle scenarier kan det nærmest ikke undværet. Det er svært at binde munden lukket på en person. Man kunne alternativt bruge en gagball. Men igen, den er bare ikke lige så billig som et lille stykke tape. Samtidig kan personen med tape for munden slet ikke snakke.

I kunne også ramme ind i det scenarie, at den person der skla bindes/fikseres ikke kan lide gags. Det er ikke unormalt at det for nogle er for meget at blive gagget og bundet på én og samme tid. Der kan tapen være et blidere alternativ, hvor der stadig arbejdes med munden og “lukning” af den, men uden det bliver for meget. En gyldes regel når i eksperimentere med bondage – forsigtigt frem og blidt. Det gælder alle BDSM lege.

 

BDSM halsbånd

bondage halsbånd Nu til det mere sensuelle og frække nemlig de skønne BDSM halsbånd.

Det er lidt sjovt.

For på en eller anden måde er det gået hen og blevet et mode produkt.

Den diskrete signalering med chokers blandt unge piger stammer jo egentligt fra fetish og netop fetish halsbånd også kaldes BDSM halsbånd.

Anderledes er det hvertfald, den nye mode de alle sammen hopper med på. Det er dog ikke det vi skal snakke om i dag.

Men det er i stedet de skønne bondage halsbånd og BDSM halsbånd.

Det er på en og samme tid halsbånd perfekt egnet til slaven men også bare halsbånd som kan benyttes til at pynte sig selv lidt mere fetish agtigt med.

Hvis man er ude efter at købe nogle både flotte og sindssygt frække BDSM halsbånd kan det gøres hos Sinful herunder. De har et helt utroligt godt udvalg af bondage udstyr, og ikke mindst frække og seksuelle BDSM halsbånd.

 

sex halsbånd

Hvis du allerede er en af dem at et oversat kvæler-halsbånd er flot til dig, så vil du måske synes endnu bedre om disse frække halsbånd. Et frækt læder halsbånd har aldrig skadet nogle.

Så længe man selvfølgelig leger med dem på lige vilkår. Det er vigtigt at pointere. Der er en vis mængde sikkerhed som skal tages hensyn til, på et hvert tidspunkt man vælger at sætte folk i halsbånd.

 

bdsm halsbånd

Men igen, så kommer det selvfølgelig an på hvad du skal bruge BDSM halsbåndet til. Er det bare, og skal det bare til altid fungere som udsmykning og intet andet.

Så behøver du hverken tænke særligt meget over hvilket du vælger, hvordan du vælger det. Samt slutteligt også hvordan du vælger at bruge det.

Skal du derimod lege slave og hersker eller måske hun og hundefører med dit/jeres BDSM halsbånd – så er det vigtigt i overvejer en række hensyn.

Først og fremmest skal i tilkøbe en snor til halsbåndet. Der findes dog flere produkter, hvor hundehalsbåndet og snoren følger med.

Jeg kan personligt garantere at sådan en gåtur med en slave kan være helt utroligt frækt. Det er dominans over en anden at “degradere” ham til et dyr på alle fyre.

Det giver sådan en magtfølelse at jeg bliver helt liderlig bare af at tænke på det. Jeg tvivler stærkt på at

 

Brystvorte klemmer

brystvorteklemmer bdsm udstyr Åhhh brystvorteklemmer – et af mine favoritprodukter i kategorien bondage udstyr. Et helt fantastisk produkt som bare tjener så mange formål i så mange sammenhænge. Det er helt genialt.

Når du først har prøvet et par klemmer er jeg ret sikker på du ikke lige umiddelbart vender tilbage på den. Det er uden tvivl en af de produkter jeg har været personligt gladet for at få øjnene op for.

Jeg husker lige så tydeligt min første gang jeg fik klemt mine brystvorter af et par metal klemmer. Det var i den lokale swingerklub.

Den jeg plejede at kommer i. Nej du får altså ikke lige at vide hvilken.

Men måske vi mødes en dag. Nå, det var et sidespor, tilbage til min oplevelse.

Jeg håber den kan give den noget, noget værdi og nogle idéer til, inspiration og mod på at prøve brystklemmer.

Men jeg var nede i den her swingerklub. Min normale herre, som plejede at kontrollere mig var der desværre ikke denne gang. Lidt sørgeligt, men jeg måtte søge nye græsgang. Hurtigt syntes jeg egentligt, lad os kalde ham lars, at lars så meget sød og dominerende ud.

 

klemmer til brystvorterne

Jeg opsøgte ham. Han havde dog et ultimatum. Jeg skulle gå ud i det hemmelige rum og finde en attrap jeg aldrig havde prøvet før. Ellers ville han ikke lege med mig. Jeg vandrede lidt nervøs derud og det første der sprang i øjnene på mig var et par brystvorteklemmer.

Det var ikke lige det jeg havde allermest lyst til. Jeg har altid haft lidt et skævt forhold til såvel mine bryster som brystvorter. Det har ydermere resulteret i, at jeg ikke just synes stimulering af dem var verdens mest spændende ting – nok primært en psykologisk ting. Ikke desto mindre var det ikke det jeg faldt over først.

Selvom jeg ikke kan huske, hvad jeg i stedet greb skyndte jeg mig hvertfald tilbage med noget andet.

brystvorteklemmerHurtigt besluttede Lars sig dog for at det skulle være brystklemmerne i stedet. Han vidste udemærket jeg tidligere havde nægtet det. Han vidste også det omkring mine bryster og brystvorte.

Det gjorde egentligt ikke noget han tvang mig til at prøve et par brystvorteklemmer. Jeg kunne godt lide at han dominerede selv mine mindste beslutninger, selv omkring mit valg af bdsm udstyr og hvilket udstyr jeg valgte at lege bondage lege med ham med.

Det skulle dog senere vise sig at blive et helt fantastisk valg af ham til mig. Et valg jeg sent kommer til at fortryde. For brystvorteklemmer har siden den dag vist sig at være min nr. 1 produkt. Jeg eeelsker dem. Det tror jeg faktisk også du vil kommer til. Også selvom dine bryster ikke er der du bedst kan lide at blive stimuleret, eller lignende.

 

Bondage sæt

Dette bliver en kort gennemgang af diverse bondage sæt og bdsm sæt.

Det er egentligt bare kombinationer af tidligere diskuteret bondage udstyr.

Så jeg vil ikke dykke uhyre meget ned i detaljer omkring produkterne. Ikke fordi jeg har gjort det i foregående afsnit

Men et bondage sæt er bare flere forskelligt BDSM produkter og udstyr kombineret som altså derfor udgør et helt sæt.

Ofte består det også af ankel og håndleds bånd som med velcro kan bindes om slaven eller bare personen der skal bindes. Det betyder at personen nemt kan frigøres ved et eksterne riv. Men også samtidig vil have umådeligt svært ved selv at slippe fri. Det giver faktisk både fordele af at være hurtige ligesom tapen og gode at binde med som rebene.

Omvendt skal man lige vurdere at de fleste bondage sæt er lidt dyrere end så mange andre og andet bondage udstyr. Det er værd at tage med i nyttekalkulen når du skal vurdere, hvad du skal købe.

Lidt ligesom man siger til nogle der begynder på en ny sport, så start med noget billigt udstyr, det gælder også for BDSM udstyr. Og så byg det stille og roligt op. Det kan betale sig.

sæt til bondage

Du ved jo i sidste ende ikke om din nyfundne fetish leder til endnu mere lyst til at købe ny produkter og prøve nye ting. Måske er reb og tape eller bare en simpel gagball nok bdsm udstyr for dig og din partner eller elskeren. Det ved man aldrig.

Er du allerede erfaren vil jeg omvendt 110% anbefale at i som minimum bør overveje at investere i et fuldt og komplet bondage sæt. Jeg vil næsten gætte på, i uagtet kvalitet, ikke kommer til at fortrye køber. Der findes selvfølgelig en langt række forskellige priser og kvaliteter fra produkt til produkt. Men man kan næsten ikke gør det meget galt når man køber udstyr.

bondage sæt

Det gælder særligt hvis man vælger at handle bondage sæts ved Sinful som vi har linket til herunder. Jeg har sørget for at linke til deres kategori med bondage sæt så du kan gå i gang med at udvælge med det samme. Er du ny skla du overveje et simpelt. Måske ikke både til arme og ben men bare arme eller ben? I kan altid købe ekstra til senere.

 

Hvad syntes du om indlægget?

   Efterlad et svar

   Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating