BDSM udstyr: Bedste bondage udstyr i test

Dette er en komplet guide til køb af bondage udstyr, BDSM udstyr. Vi kommer til at bringe information om alt lige fra piske til reb og tape samt BDSM halsbånd og sæt til bondage. Alt hvad man kunne ønske sig i forhold til bondage sexlegetøj kan findes lige her.

 

Vil du og din partner gerne ud i mere kinky og anderledes ex, så kan bondage udstyr og legetøj være lige noget for jer. Nedenfor har vi samlet noget af det bedste og frækkeste.

 

BDSM udstyr og legetøj

Udstyr og legetøj er med til at bidrage til mere kinky sex og nye oplevelser i sengen.

Derfor har vi samlet nogle af de bedste forslag til både begynderen og den erfarne inden for denne frække verden.

 

Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Tjek prisen her

I denne boks med sexlegetøj fra Sinful får du alt, du kunne drømme om indenfor bondage og BDSM udstyr. Hvis dig og din partner er nye inden for dette univers, så følger der en A-Z guide med i boksen, hvor der er en beskrivelse til alle de forskellige sexprodukter. Det synes vi er dejligt, fordi det netop gør, at man er sikker i at bruge alt det forskellige udstyr, som åbner op for helt nye, frække og pirrende oplevelser.

Hvad følger med i boksen?

I denne boks følger meget forskelligt udstyr med, som sætter gang i soveværelset. Du finder både bondage tape og bindebånd. Derudover følger der et blindfold med, som er med til at gøre berøringer endnu mere pirrende. Brystklemmer er også til at finde i boksen. En lille pisk, floggeren, følger også med, og er god til begynderen indenfor spanking.

Der er altså lidt af hvert i denne boks, og vi kan garantere, at alt dette BDSM legetøj åbner op for en vild bondage verden for dig og din partner. Det er altså bare med at komme i gang med kinky og fræk leg!

 

Scandal Bed Restraints Bindesæt til Sengen

Tjek prisen her

Dette BDSM udstyr er ideelt til jer, som gerne vil lege bindelege i sengen, hvor der er mulighed for at dominere hinanden fuldstændigt. I dette sæt medfølger stropper og fire manchetter til at binde hinanden fast til sengen. Selve designet er lækkert og stilrent, og så er det blødt og dejligt at have på, imens den dominante leg er i gang.

De fire manchetter kan alle justeres, så de passer til alle håndled og ankler, samt alle senge. I kan altså selv bestemme, hvem af jer der skal bindes og domineres af den anden. Når både hænder og fødder er bundet, vil din partner have fuld kontrol over din krop, og du vil være klar til at blive domineret som aldrig før.

 

Obaie Bondage Sæt til Sengen

Tjek prisen her

Drømmer du om at have fuld kontrol over din partner, så kan vi helt klart anbefale dette bondage sæt. Her er der mulighed for at lege kinky og frække lege ved at spænde din partner fast og dominere fuldstændig. Designet er enkelt og flot, og derudover er det dejligt blødt at have rundt om ankler og håndled, hvilket vi er helt vilde med. Sættet passer til de fleste senge, håndled og ankler. Med dette bondage udstyr er der dømt mange timers leg i soveværelset.

 

Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter

Tjek prisen her

Dette er en sele, som kan bruges til hende, der gerne vil domineres, bindes og styres af sin partner. Her har du muligheden for at blive domineret i forskellige frække stillinger, som ellers er hårde at holde. Men denne sele holder dig, så det ikke føles ubehageligt eller anstrengende, og du kan altså bare nyde at blive taget i kinky stillinger.

Selen er dejlig og blød at have på, og den består af to ben manchetter, to arm manchetter og en nakkestøtte. Bondage selen kan justeres, så de forskellige stillinger føles helt rigtige og behagelige, og hvem synes ikke, at det er frækt? Med dette BDSM udstyr kan i udføre kinky stillinger som aldrig før under dominante bindelege.

 

Obaie Bondage Reb 10 m

Tjek prisen her

Med 10 meters reb er der mulighed for at binde hinanden i både arme og fødder under kinky leg. Dette reb er sort, og det giver en lækker effekt til hele den frække leg. Derudover er rebet blødt på huden og kradser ikke, hvilket for os er et plus. Med dette reb er der altså mulighed for dominante lege med din partner, og det vil give en pirrende oplevelse til begge parter.

 

Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring

Tjek prisen her

Dominante og kinky lege bliver kun vildere med dette lækre bondage legetøj. D-Ringen gør, at i kan sætte en snor i, som kun gør det mere frækt. Med sit lækre sorte design og sin bløde inderside føles det lækkert at have på under brug. Derudover kan det justeres i størrelsen. Vi kan helt klart anbefale dette halsbånd, hvis i søger et produkt til fetish lege og pirrende dominans.

 

Omkring bondage sæt

Forskellige sæt indenfor BDSM universet er med til at sætte gang i fetish lege med din partner. De behøver ikke være de dyreste, og du kan få bondage udstyr helt ned til omkring 100 kr. Vi er vilde med, at man ikke behøver at betale en bondegård for at eksperimentere med bondage udstyr i sengen. Jo mere erfaren man bliver, jo mere flere penge kan man lægge fra til BDSM.

En testvinder indenfor bondagesæt består af manchetter, pisk, reb og andet udstyr, hvilke typisk er gode til begynderen. Det er populært med sæt, som indeholder lidt af hvert. Vi anbefaler, at man bruger en klud til at vedligeholde sit udstyr, så det altid er klar til brug.

 

Benspredere

Benspredere kan være med til at sætte gang i kinky sex, da de spreder kvindens ben. Nedenfor har vi samlet nogle af det bedste.

 

Obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Tjek prisen her

Dette BDSM legetøj kan bruges til både at sprede benene ved at binde anklerne. Derudover kan man binde håndleddene fast, som efterlader dig i en fræk og kinky stilling. Spredestangen er ideel til dig, som gerne vil domineres eller dominere din partner samt have fuld kontrol. Den er blød og behagelig at have på, og så er den justerbar, hvilket er dejligt, da den passer næsten alle.

 

Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar

Tjek prisen her

Her finder du en spredestang, som er perfekt til nybegynderen inden for bondage legetøj. Med Fetish Fantasy Begynder Speader Bar kan benene blive spredt, og du kan tage din partner i frække stillinger med fuld kontrol. Den føles blød omkring anklerne, og er derfor ikke ubehagelig at bruge. Vi garanterer for, at denne spredestang vil sætte gang i jeres kinky lege og åbne op for nye, frække stillinger.

 

De 8 bedste spredestænger

Der findes mange forskellige spredestænger, men vi har fundet de otte bedste i test, som vi nedenfor vil nævne:

 • Obaie Håndleds og Ankel Spredestang
 • Rimba Spredestang Metal Justerbar
 • Sex & Mischief Spredestang med Håndjern
 • Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar
 • Zado SM Kors til Væggen
 • Fetish Fantasy Spread´em Bar og Manchetter
 • Sportsheets Bondage Stang med Manchetter
 • Rimba Spredestang Sæt til Dildo

Fælles for alle disse er at de er med til at sætte gang i dominante og kinky lege mellem dig og din partner, som åbner op for et helt nyt univers indenfor BDSM legetøj.

 

BDSM piske

Dominér din parter ved spanking med forskellige varianter af piske. Nedenfor har vi fundet forskellige forslag til det bedste spankingudstyr.

 

Obaie Imiteret Læder Flogger 42 cm

Tjek prisen her

Hvis du er begynder indenfor spanking, så er dette helt klart et produkt, vi vil anbefale. Denne flogger kan både give lette strejf over huden, men også kraftfulde slag. Brug den til at dominere og sætte din partner på plads, når han eller hun har været uartig. Selve håndtaget er langt, hvilket giver et godt greb omkring den. Der er altså mulighed for at straffe sin partner med frække slag med dette BDSM legetøj.

 

Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle

Tjek prisen her

Her finder du en spanking paddle, som kan give hårde og højlydte slag. Da denne er flad, giver den høje lyde når den slår, hvilket er med til at gøre det hele ekstra frækt. Denne er altså perfekt til dominante lege, og den kan bruges til både bløde og hårde slag.

 

Zado Læder Pisk med Træhåndtag 56 cm

Tjek prisen her

Denne lækre læder pisk er til dig, som gerne vil dominere din partner med kraftfulde slag. Derudover har denne læder pisk et håndtag, som kan bruges som dildo, og det er vi helt vilde med. Når du har straffet din partner nok med både bløde og hårde slag, kan i nemlig videre lege med den som dildo. Der er altså mulighed for flere timers dominans og kinky sex med dette BDSM legetøj.

 

De bedste sexpiske

Der findes utroligt mange sexpiske og derfor giver vi dig nedenfor navnene på de otte bedste i test fra Sinfuls hjemmeside:

 • Obaie Ridepisk
 • Obaie Advanced Rattan Cane Pisk
 • Sex & Mischief 2-i-1 Pisk og Fjer
 • Spartacus Flexi Crop Læder Ridepisk
 • Rimba Tyrepisk i Kunstlæder 155 cm
 • Scandal Feather Crop Pisk
 • Sex & Mischief Ridepisk med Hjerte
 • Spartacus Cane Læder Pisk

Hvis du vil læse mere om de forskellige frække sexpiske og deres funktioner, kan du gøre det her.

De 8 bedste floggers

Floggers er utroligt populære som BDSM legetøj til spanking, men det kan være svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Derfor har vi fundet de otte bedste, som vi nedenfor giver navnene på:

 • Obaie Imiteret Læder Flogger 42 cm
 • Sinful Deluxe Flogger
 • Sex & Mischief Flogger Pisk Rød
 • Obaie Gummi Pisk 50 cm
 • Icicles No 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag
 • Zado Læder Pisk med Træhåndtag 56 cm
 • SToys Mini Pisk
 • Spartacus Thong Whip Læder Flogger Pisk 76 cm

Her har vi fundet noget til både begynderen og den erfarne indenfor BDSM udstyr, og i kan læse meget mere om hver især lige her.

 

BDSM møbler

Nedenfor har vi fundet de bedste møbler til kinky sex, der fører jer ind i et BDSM univers fuld af frække og pirrende oplevelser.

 

Fetish Fantasy Sex Stol

Tjek prisen her

Dette bondage udstyr er ideelt til jer, som gerne vil prøve kræfter med anderledes stillinger under samleje og oral sex. Dét, vi er helt vilde med, er, at den giver mulighed for nye vinkler og nye teknikker, som gør det hele mere spændende og kinky. Stolen kan bære 136 kg og stellet er af holdbart stål, så man kan sagtens gå til den.

 

Feels Like Heaven Elskovsgynge

Tjek prisen her

Her får i en gynge, som giver mulighed for at udføre nye, anderledes og kinky sexstillinger. Med gyngens forskellige stropper er der nemlig mulighed for at justere, så det føles helt rigtigt under samleje. Både kvinden kan sidde i den, men også manden, og det synes vi er skønt. Det giver nemlig mulighed for så mange pirrende sexstillinger, vi ikke vidste fandtes.

 

Zado Pillory Gulv Gabestok

Tjek prisen her

Drømmer du om at spænde din partner fast og have fuld kontrol, så er dette et BDSM legetøj for dig. Her er det muligt at binde din partner fast i både ben og arme, og du vil være klar til at dominere som aldrig før. Med denne er dominans og kontrol altså i fokus, og det er vi helt vilde med!

 

Master Series Obedience Sex Bænk

Tjek prisen her

Denne sex bænk er med til at skabe de mest kinky BDSM lege nogensinde. Her er der mulighed for fuld kontrol over din partner, som aldrig før. Med bænken kan du fastspænde din partner omkring ben, mave og arme. Dette giver mulighed for uendelige lege, som kun kan blive vildere ved brug af piske og andet sexudstyr.

 

Liberator Wedge Ramp Sexpude

Tjek prisen her

Med dette bløde BDSM legetøj er det muligt at udforske nye og kinky sexstillinger, da dens design giver mulighed for anderledes positioner end i sengen. Det synes vi er lækkert, da det kan være svært at holde anderledes positioner i en almindelig seng. Men med denne sexpude, samt dens fire medfølgende manchetter, som kan fastspænde din partner, er der altså mulighed for leg og udforskning i mange timer.

De bedste sexmøbler til dig og din partner

Hvis du og din partner ikke er helt sikre på, hvilket BDSM udstyr der passer til jer, har vi sørget for at anmelde 34 af de bedste på vores hjemmeside. Her finder i noget til begynderne og til de erfarne, for det er vigtigt for os, at der er noget til alle.

 

Hvad syntes du om indlægget?

   Efterlad et svar

   Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating