BDSM udstyr: Bedste bondage udstyr i test

Dette er en komplet guide til køb af bondage udstyr, BDSM udstyr.

Vi kommer til at bringe information om alt lige fra piske til reb og tape samt BDSM halsbånd og sæt til bondage. Alt hvad man kunne ønske sig i forhold til bondage sexlegetøj kan findes lige her.

Bondage udstyr kan være en vigtig spiller i at tage jeres leg til nye højder. Det kan nemlig give helt nye muligheder for at lege med kontrol og dominans.

Med lidt redskaber kan du let fiksere og dermed få kontrollen over din partners krop, hvis I begge nyder kinky leg.

Er du på udkig efter nyt til samlingen, kan du med fordel læse denne anmeldelse. Her gennemgås nemlig forskelligt lækkert bondage udstyr, og der er både noget for de helt grønne og de mere øvede.

Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide – Bondage for begyndere

sinful tie me up sexleget j boks med a-z guide

Tjek prisen her

Leder du efter bondage udstyr og sexlegetøj, der er frækt at dele med en partner, så er denne Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide oplagt. Den indeholder nemlig alt, hvad du har brug for, hvis I skal lege kinky lege med blid BDSM.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God til begyndere
 • 5 spændende bondage udstyr
 • A-Z Guide med beskrivelser

Ulemper:

 • Ikke for øvede

Om Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Denne boks med blandet kinky bondage udstyr indeholder:

 • Engelsk A-Z guide med beskrivelse af alle produkterne og gode råd til en tryg oplevelse.
 • Sinful Deluxe Satin Blindfold lavet i polyester og one size.
 • Sinful Deluxe Satin Bindebånd lavet i polyester og one size.
 • Sinful Bondage Tape, der har ftalatfrit PVC-tape med en bredde på 2,5 centimeter. Du får 20 meter bondage tape.
 • Sinful Brystklemmer: 2 flotte klemmer fremstillet i metal og ftalatfri silikone. De har hver en længde på 6 centimeter og vejer 8 gram stykket.
 • Sinful Mini Flogger: Denne Mini Flogger i PU har totallængde på 31 centimeter.

Der er derfor godt med begynderudstyr i denne boks for dem, der gerne vil begynde at eksperimentere med bondage og mere kinky sex.

Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt – Fræk bondage-seng

fifty shades of grey senge binde sæt

Tjek prisen her

Hvis du gerne vil kunne binde din partner fast til sengen, så er dette Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt et godt bud. Med dette bondage udstyr kan du let forvandle en almindelig seng til en bondage-seng.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Forvandler en almindelig seng til en bondage-seng
 • Nemt og hurtigt system med velcro
 • Bløde manchetter

Ulemper:

 • Sættet passer ikke til en dobbeltseng

Om Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

Dette sæt forvandler en almindelig seng til en bondage-seng ved hjælp af et system af stropper. Det er designet i samarbejde med forfatteren bag Fifty Shades-serien E.L. James.

Der er manchetter til både håndled og ankler, så din partner kan være spændt helt ud. De er bløde og forede, så de ikke laver mærker i huden ved brug. Derudover følger der et lækkert blindfold med, der matcher manchetterne i design og farver.

Du spænder manchetterne ved hjælp af velcro, der gør det let og hurtigt at justere sættet til forskellige størrelser. I hver manchet er en ring hvor du kan spænde dem sammen med de medfølgende stropper. Disse kan gå under og rundt om en seng og forvandle den til en bondage-seng, så din partner kan ligge helt udspændt.

Vær opmærksom på at sættet passer bedst til en seng, der ikke er bredere end 180 centimeter.

Obaie Bondage Sæt til Sengen – Transformér din seng

obaie bondage sæt til sengen

Tjek prisen her

Transformér din almindelige seng om til en bondage-seng med Obaie Bondage Sæt til Sengen. Manchetterne er bløde, og systemet er let at sætte op, så du kan få fuld kontrol over din partners krop.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Transformerer en almindelig seng til en bondage-seng
 • Justerbare stropper
 • Bløde og polstrede manchetter for komfort

Ulemper:

 • Stropper passer en seng med en max bredde på 180 centimeter

Om Obaie Bondage Sæt til Sengen

Vil du gerne eksperimentere med fiksering og blid bondage, så er dette Obaie bondage udstyr velvalgt. Du får fire manchetter, to til håndled og to til ankler, så du kan spænde din partner helt ud.

De kan sættes fast til den medfølgende strop, der let forvandler en seng til en bondage-seng. Manchetterne er bløde og polstrede, så de ikke efterlader mærker i huden. Håndledsmanchetterne har en max omkreds på 32 centimeter, og ankelmanchetterne kan blive op til 36 centimeter.

Stroppernes længde kan justeres, så de kan gå under senge og madrasser. Hver strop har en max længde på 146 centimeter. Det gør dem oplagte til senge, der har en bredde på under 180 centimeter.

Sportsheets Bondage Sæt til Døren – Gør døren til bondage udstyr

sportsheets door jam cuffs

Tjek prisen her

Lav en almindelig døråbning om til en fræk legeplads med dette slidstærke bondage udstyr fra Sportsheets. Du får 2 manchetter med hver sin dørstopper, der holder din partner spændt fast til en almindelig dør, og gør det let at bruge produktet overalt.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Forvandl en dør til et bondage udstyr
 • Bløde og polstrede manchetter
 • Udført i meget slidstærkt nylonmateriale

Ulemper:

 • Kan ikke sidde permanent

Om Sportsheets Bondage Sæt til Døren

Vil du gerne have en let måde at forvandle en almindelig dør til en bondage legeplads, så kan dette sæt hjælpe. Det er hurtigt at sætte op og kan bruges til alle døre. Hver manchet sidder fast til en cylinderformet dørstopper, der skal sidde i klemme i døren, så hænder eller fødder holdes på plads. Stærke nylonremme gør dette sæt utrolig slidstærkt.

Manchetterne er bløde og polstrede, og de justeres let med velcro. De kan bruges både til håndled og ankler. Hver manchet har en max længde på 37,5 centimeter.

Obaie Bløde Håndleds Manchetter – Smarte håndledsmanchetter

obaie bløde håndleds manchetter

Tjek prisen her

Disse håndledsmanchetter fra Obaie giver uendeligt mange muligheder. Du kan nemlig let bruge disse manchetter alene eller spænde dem sammen med andet bondage udstyr. Manchetterne er justerbare og passer de fleste.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Justerbare og bløde manchetter
 • Enkelt sort design
 • Smart velcrolukning

Ulemper:

 • Max omkreds på 32 centimeter

Om Obaie Bløde Håndleds Manchetter

Manchetterne er lavet i polypropylen, polyester og metal og kan let justeres i størrelsen. Du spænder dem let fast om håndled med den smarte velcrolukning. De har en max omkreds på op til 32 cm.

Du kan både spænde manchetterne sammen for kontrol over din partners hænder, men du kan ligeledes spænde dem fast til andet bondage udstyr. Det betyder, at du får rigtig mange muligheder for at lege med fiksering med dette sæt.

Sinful Satin Blindfold – God til begyndere

sinful sex toy starter kit

Tjek prisen her

Et blindfold kan tage jeres kinky leg til nye højder. Særligt kombineret med fiksering kan dette lille redskab gøre legen endnu mere stimulerende og overraskende.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Elegant sort satin blindfold
 • Fjerner let synssansen
 • 2 elastikker til at holde blindfoldet på plads

Ulemper:

 • Lukker ikke helt tæt

Om Sinful Satin Blindfold

Med et blindfold kan du tage din partners synssans fra ham eller hende og intensivere oplevelsen. Når din partner ikke kan se, kan du nemlig overraske med nye fornemmelser og stimuleringer.

Et blindfold er en blid og simpel måde at starte i det sorte univers, men øvede kan også få rigtig meget glæde af overraskelsesmomentet. Særligt kombineret med eksempelvis fiksering eller andet bondage udstyr, kan et blindfold være prikken over i’et.

Dette blindfold fra Sinful er et helt simpelt øjenbind i sort satin. Du kan derfor let fjerne din partners synssans og lege i mørket. Det sidder godt med de to elastikker om hovedet, der let holder blindfoldet på plads.

7 Dels Bondage Sæt – Det fulde bondage udstyr

dels bondage sæt

Tjek prisen her

Mangler I det fulde bondage udstyr til jeres kinky lege, så er dette sæt en god start på samlingen. Du får nemlig 7 forskellige produkter udviklet til at gøre jeres bondage-lege endnu bedre. De 7 produkter kan bruges både enkeltvis og sammen.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 7 produkter til bondage lege
 • God til begyndere

Ulemper:

 • Tingene kommer kun i de angivne størrelser

Om 7 Dels Bondage Sæt

Du får i dette sæt med bondage udstyr:

 • En sort gagball med lufthuller, der gør det let af få vejret, mens den er spændt fast. Gag ball’en er lavet i hård plast og har en diameter på 4,2 centimeter. Remmen kan justeres til en omkreds fra 44 til 62 centimeter.
 • Et sort blindfold, der fratager din partner synssansen. Materialet er på ydersiden kunstlæder, mens indersiden er foret med et blødt materiale, der er behageligt mod øjnene. Blindfoldet holdes på plads med en elastisk strop, der passer til hoveder med en omkreds på 49 til 76 centimeter.
 • Et sort bomuldsreb, der kan anvendes til at binde din partner. Rebet er blødt mod huden.
 • To brystklemmer med en lille lilla bjælde i hver. Klemmerne er lavet i metal og kan justeres alt efter, hvor stramt de skal sidde.
 • En flogger pisk i kunstlæder. Denne pisk er 45 centimeter lang og giver et blidere slag.
 • Et halsbånd i kunstlæder med hængelås og hundesnor. Halsbåndet har en justerbar omkreds fra 36 til 44 centimeter. Hundesnoren er en 118 centimeter lang rem med en karabinhage.
 • To manchetter i kunstlæder med en blød og polstret inderside. Manchetterne er 5,5 centimeter brede og kan justeres til en omkreds fra 13,5 til 23 centimeter. De kan både bruges for sig selv eller spændes sammen med halsbåndet eller andet bondage udstyr.

Dette sæt gør det let for begyndere at afprøve forskelligt bondage udstyr. Det er derfor oplagt til dem, der gerne vil have startet en samling af frækt legetøj til kinky lege.

Vil du og din partner gerne ud i mere kinky og anderledes ex, så kan bondage udstyr og legetøj være lige noget for jer. Nedenfor har vi samlet noget af det bedste og frækkeste.

BDSM udstyr og legetøj

Udstyr og legetøj er med til at bidrage til mere kinky sex og nye oplevelser i sengen.

Derfor har vi samlet nogle af de bedste forslag til både begynderen og den erfarne inden for denne frække verden.

Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Tjek prisen her

I denne boks med sexlegetøj fra Sinful får du alt, du kunne drømme om indenfor bondage og BDSM udstyr. Hvis dig og din partner er nye inden for dette univers, så følger der en A-Z guide med i boksen, hvor der er en beskrivelse til alle de forskellige sexprodukter. Det synes vi er dejligt, fordi det netop gør, at man er sikker i at bruge alt det forskellige udstyr, som åbner op for helt nye, frække og pirrende oplevelser.

Hvad følger med i boksen?

I denne boks følger meget forskelligt udstyr med, som sætter gang i soveværelset. Du finder både bondage tape og bindebånd. Derudover følger der et blindfold med, som er med til at gøre berøringer endnu mere pirrende. Brystklemmer er også til at finde i boksen. En lille pisk, floggeren, følger også med, og er god til begynderen indenfor spanking.

Der er altså lidt af hvert i denne boks, og vi kan garantere, at alt dette BDSM legetøj åbner op for en vild bondage verden for dig og din partner. Det er altså bare med at komme i gang med kinky og fræk leg!

Scandal Bed Restraints Bindesæt til Sengen

Tjek prisen her

Dette BDSM udstyr er ideelt til jer, som gerne vil lege bindelege i sengen, hvor der er mulighed for at dominere hinanden fuldstændigt. I dette sæt medfølger stropper og fire manchetter til at binde hinanden fast til sengen. Selve designet er lækkert og stilrent, og så er det blødt og dejligt at have på, imens den dominante leg er i gang.

De fire manchetter kan alle justeres, så de passer til alle håndled og ankler, samt alle senge. I kan altså selv bestemme, hvem af jer der skal bindes og domineres af den anden. Når både hænder og fødder er bundet, vil din partner have fuld kontrol over din krop, og du vil være klar til at blive domineret som aldrig før.

Obaie Bondage Sæt til Sengen

Tjek prisen her

Drømmer du om at have fuld kontrol over din partner, så kan vi helt klart anbefale dette bondage sæt. Her er der mulighed for at lege kinky og frække lege ved at spænde din partner fast og dominere fuldstændig. Designet er enkelt og flot, og derudover er det dejligt blødt at have rundt om ankler og håndled, hvilket vi er helt vilde med. Sættet passer til de fleste senge, håndled og ankler. Med dette bondage udstyr er der dømt mange timers leg i soveværelset.

Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter

Tjek prisen her

Dette er en sele, som kan bruges til hende, der gerne vil domineres, bindes og styres af sin partner. Her har du muligheden for at blive domineret i forskellige frække stillinger, som ellers er hårde at holde. Men denne sele holder dig, så det ikke føles ubehageligt eller anstrengende, og du kan altså bare nyde at blive taget i kinky stillinger.

Selen er dejlig og blød at have på, og den består af to ben manchetter, to arm manchetter og en nakkestøtte. Bondage selen kan justeres, så de forskellige stillinger føles helt rigtige og behagelige, og hvem synes ikke, at det er frækt? Med dette BDSM udstyr kan i udføre kinky stillinger som aldrig før under dominante bindelege.

Obaie Bondage Reb 10 m

Tjek prisen her

Med 10 meters reb er der mulighed for at binde hinanden i både arme og fødder under kinky leg. Dette reb er sort, og det giver en lækker effekt til hele den frække leg. Derudover er rebet blødt på huden og kradser ikke, hvilket for os er et plus. Med dette reb er der altså mulighed for dominante lege med din partner, og det vil give en pirrende oplevelse til begge parter.

Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring

Tjek prisen her

Dominante og kinky lege bliver kun vildere med dette lækre bondage legetøj. D-Ringen gør, at i kan sætte en snor i, som kun gør det mere frækt. Med sit lækre sorte design og sin bløde inderside føles det lækkert at have på under brug. Derudover kan det justeres i størrelsen. Vi kan helt klart anbefale dette halsbånd, hvis i søger et produkt til fetish lege og pirrende dominans.

Omkring bondage sæt

Forskellige sæt indenfor BDSM universet er med til at sætte gang i fetish lege med din partner. De behøver ikke være de dyreste, og du kan få bondage udstyr helt ned til omkring 100 kr. Vi er vilde med, at man ikke behøver at betale en bondegård for at eksperimentere med bondage udstyr i sengen. Jo mere erfaren man bliver, jo mere flere penge kan man lægge fra til BDSM.

En testvinder indenfor bondagesæt består af manchetter, pisk, reb og andet udstyr, hvilke typisk er gode til begynderen. Det er populært med sæt, som indeholder lidt af hvert. Vi anbefaler, at man bruger en klud til at vedligeholde sit udstyr, så det altid er klar til brug.

Benspredere

Benspredere kan være med til at sætte gang i kinky sex, da de spreder kvindens ben. Nedenfor har vi samlet nogle af det bedste.

Obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Tjek prisen her

Dette BDSM legetøj kan bruges til både at sprede benene ved at binde anklerne. Derudover kan man binde håndleddene fast, som efterlader dig i en fræk og kinky stilling. Spredestangen er ideel til dig, som gerne vil domineres eller dominere din partner samt have fuld kontrol. Den er blød og behagelig at have på, og så er den justerbar, hvilket er dejligt, da den passer næsten alle.

Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar

Tjek prisen her

Her finder du en spredestang, som er perfekt til nybegynderen inden for bondage legetøj. Med Fetish Fantasy Begynder Speader Bar kan benene blive spredt, og du kan tage din partner i frække stillinger med fuld kontrol. Den føles blød omkring anklerne, og er derfor ikke ubehagelig at bruge. Vi garanterer for, at denne spredestang vil sætte gang i jeres kinky lege og åbne op for nye, frække stillinger.

De 8 bedste spredestænger

Der findes mange forskellige spredestænger, men vi har fundet de otte bedste i test, som vi nedenfor vil nævne:

 • Obaie Håndleds og Ankel Spredestang
 • Rimba Spredestang Metal Justerbar
 • Sex & Mischief Spredestang med Håndjern
 • Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar
 • Zado SM Kors til Væggen
 • Fetish Fantasy Spread´em Bar og Manchetter
 • Sportsheets Bondage Stang med Manchetter
 • Rimba Spredestang Sæt til Dildo

Fælles for alle disse er at de er med til at sætte gang i dominante og kinky lege mellem dig og din partner, som åbner op for et helt nyt univers indenfor BDSM legetøj.

BDSM piske

Dominér din parter ved spanking med forskellige varianter af piske. Nedenfor har vi fundet forskellige forslag til det bedste spankingudstyr.

Obaie Imiteret Læder Flogger 42 cm

Tjek prisen her

Hvis du er begynder indenfor spanking, så er dette helt klart et produkt, vi vil anbefale. Denne flogger kan både give lette strejf over huden, men også kraftfulde slag. Brug den til at dominere og sætte din partner på plads, når han eller hun har været uartig. Selve håndtaget er langt, hvilket giver et godt greb omkring den. Der er altså mulighed for at straffe sin partner med frække slag med dette BDSM legetøj.

Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle

Tjek prisen her

Her finder du en spanking paddle, som kan give hårde og højlydte slag. Da denne er flad, giver den høje lyde når den slår, hvilket er med til at gøre det hele ekstra frækt. Denne er altså perfekt til dominante lege, og den kan bruges til både bløde og hårde slag.

Zado Læder Pisk med Træhåndtag 56 cm

Tjek prisen her

Denne lækre læder pisk er til dig, som gerne vil dominere din partner med kraftfulde slag. Derudover har denne læder pisk et håndtag, som kan bruges som dildo, og det er vi helt vilde med. Når du har straffet din partner nok med både bløde og hårde slag, kan i nemlig videre lege med den som dildo. Der er altså mulighed for flere timers dominans og kinky sex med dette BDSM legetøj.

De bedste sexpiske

Der findes utroligt mange sexpiske og derfor giver vi dig nedenfor navnene på de otte bedste i test fra Sinfuls hjemmeside:

 • Obaie Ridepisk
 • Obaie Advanced Rattan Cane Pisk
 • Sex & Mischief 2-i-1 Pisk og Fjer
 • Spartacus Flexi Crop Læder Ridepisk
 • Rimba Tyrepisk i Kunstlæder 155 cm
 • Scandal Feather Crop Pisk
 • Sex & Mischief Ridepisk med Hjerte
 • Spartacus Cane Læder Pisk

Hvis du vil læse mere om de forskellige frække sexpiske og deres funktioner, kan du gøre det her.

De 8 bedste floggers

Floggers er utroligt populære som BDSM legetøj til spanking, men det kan være svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Derfor har vi fundet de otte bedste, som vi nedenfor giver navnene på:

 • Obaie Imiteret Læder Flogger 42 cm
 • Sinful Deluxe Flogger
 • Sex & Mischief Flogger Pisk Rød
 • Obaie Gummi Pisk 50 cm
 • Icicles No 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag
 • Zado Læder Pisk med Træhåndtag 56 cm
 • SToys Mini Pisk
 • Spartacus Thong Whip Læder Flogger Pisk 76 cm

Her har vi fundet noget til både begynderen og den erfarne indenfor BDSM udstyr, og i kan læse meget mere om hver især lige her.

BDSM møbler

Nedenfor har vi fundet de bedste møbler til kinky sex, der fører jer ind i et BDSM univers fuld af frække og pirrende oplevelser.

Fetish Fantasy Sex Stol

Tjek prisen her

Dette bondage udstyr er ideelt til jer, som gerne vil prøve kræfter med anderledes stillinger under samleje og oral sex. Dét, vi er helt vilde med, er, at den giver mulighed for nye vinkler og nye teknikker, som gør det hele mere spændende og kinky. Stolen kan bære 136 kg og stellet er af holdbart stål, så man kan sagtens gå til den.

Feels Like Heaven Elskovsgynge

Tjek prisen her

Her får i en gynge, som giver mulighed for at udføre nye, anderledes og kinky sexstillinger. Med gyngens forskellige stropper er der nemlig mulighed for at justere, så det føles helt rigtigt under samleje. Både kvinden kan sidde i den, men også manden, og det synes vi er skønt. Det giver nemlig mulighed for så mange pirrende sexstillinger, vi ikke vidste fandtes.

Zado Pillory Gulv Gabestok

Tjek prisen her

Drømmer du om at spænde din partner fast og have fuld kontrol, så er dette et BDSM legetøj for dig. Her er det muligt at binde din partner fast i både ben og arme, og du vil være klar til at dominere som aldrig før. Med denne er dominans og kontrol altså i fokus, og det er vi helt vilde med!

Master Series Obedience Sex Bænk

Tjek prisen her

Denne sex bænk er med til at skabe de mest kinky BDSM lege nogensinde. Her er der mulighed for fuld kontrol over din partner, som aldrig før. Med bænken kan du fastspænde din partner omkring ben, mave og arme. Dette giver mulighed for uendelige lege, som kun kan blive vildere ved brug af piske og andet sexudstyr.

Liberator Wedge Ramp Sexpude

Tjek prisen her

Med dette bløde BDSM legetøj er det muligt at udforske nye og kinky sexstillinger, da dens design giver mulighed for anderledes positioner end i sengen. Det synes vi er lækkert, da det kan være svært at holde anderledes positioner i en almindelig seng. Men med denne sexpude, samt dens fire medfølgende manchetter, som kan fastspænde din partner, er der altså mulighed for leg og udforskning i mange timer.

De bedste sexmøbler til dig og din partner

Hvis du og din partner ikke er helt sikre på, hvilket BDSM udstyr der passer til jer, har vi sørget for at anmelde 34 af de bedste på vores hjemmeside. Her finder i noget til begynderne og til de erfarne, for det er vigtigt for os, at der er noget til alle.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk