Find det bedste Anal Sexlegetøj til dig

Anal sexlegetøj

Uanset om det er dit første eller sexlegetøj nr. 20, du er på udkig efter, så er udvalget af sexlegetøj uendeligt, og det kan godt være forvirrende.

Alt, hvad der bruges til anal leg, skal være glat for at beskytte det sarte væv i anus og endetarmen. Alt analt legetøj bør have en base, så de ikke glider helt ind. Hv→is dit anale legetøj er lavet af et ikke-porøst materiale som silikone, glas eller metal, skal du sørge for at rense det godt efter brug. Hvis det er lavet af et porøst materiale, skal du dække det med kondom.

Er det første gang du køber sexlegetøj til analt brug, så anbefales det at du starter med noget legetøj, som ikke er for stor i størrelsen.

Hvad enten det er første gang du vil eksperimentere med legetøj til anal brug, eller om du er mere øvet, så er det vigtigt at du går lige så langsomt frem. Da indgangen af anus er en muskel, så er det vigtigt at du varmer den op, lige som alle andre muskler skal, så du ikke overbelaster musklen. Der findes mange forskellige produkter, du kan bruge med fordel, så du får en god oplevelse.

Anal sexlegetøj til kvinder

Anal sexlegetøj til kvinderNår du som kvinde er på udkig efter noget nyt anal sexlegetøj, skal du finde en størrelse og variant du føler dig tryk med. Uanset om det er første gang du ønsker at prøve anal legetøj, eller om du er erfaren, så skal du ikke overskride dine grænser. Der findes mange forskellige former for anal sexlegetøj til kvinder. Så du finder sikkert et legetøj som passer til dig.

Analsex er for mange en skøn og nydelsesrig form for stimulation. Ved at være forberedt op varmet godt på, kommer du bedst fra start og får det mest mulige ud af det.

Glidecreme er det mest vigtige og et must når det kommer til at have god analsex samt ved brug af legetøj analt. Der produceres ikke naturligt glidemiddel i numsen, som kvindens vagina gør. For at kunne opnå god stimulation er det altså nødvendigt med glidecreme. Helt almindelig glidecreme er ganske fint at bruge, men ved at bruge glidecreme som er fremstillet til analt brug får du en tryggere og længere varig fornøjelse, da anal glidecreme er mere tykt og hæfter sig bedre i numsen og giver dermed en længere holdbarhed.

 

Anal sexlegetøj til mænd

Mænd kan ligeså vel som kvinder eksperimentere med anal legetøj. Mange mænd kan lide at få Anal mandprostataen stimuleret. Ved stimulation af prostata kan manden opnå nogle kraftige og skønne orgasmer. Prostatakirtlen hos mænd er omkring størrelsen og tekstur af en blomme og kan findes ved at indsætte en finger eller legetøj et par cm ind i anus og lave en lille bøje bevægelse af fingeren mod navlens retning.

Den har tendens til at være meget følsomt for vibrationer og pres, ligesom G-spot hos kvinder. Prostataen kan beskrives som et G-punkt hos mændene. Dette kaldes bare P-punktet. Netop på grund af punktet følsomhed, vil en mand opleve en skøn nydelse ved at få stimuleret prostataen. Under stimulation fyldes prostataen med væske, som frigives under ejakulation.

Der findes meget forskelligt analt sexlegetøj til mænd. En stor favorit blandt mænd på markedet er en penisring med prostata stimulator i. En penisring sættes om roden af en penis, som resulterer i at manden bliver hårdere og får en erektion, som er mere langvarende. Dette gør at nydelsen føles bedre og varer længere. Penisringen med prostata stimulator i, har ligeledes en plug lavet af silikone som indføres i anus og stimulerer prostataen i takt med mandens egne bevægelser.

 

Anal sexlegetøj til par

Når I som par har lyst til at krydre jeres sexliv lidt op og samtaleemnet er langet på analsex, så er der et par forberedelser som I skal have på plads inden I starter. Før I går i gang med analsex eller anal sexlegetøj, så er det en god ide at få snakket om emnet inde. I skal være enige i hvad der skal ske og hvordan det hele skal forløbe. Ved at have en åben snak, får i også løsnet op for spændingen og kommer over emnerne så som hygiejne, legetøjets størrelse og om det gør ondt. Ved at I begge åbner op for jeres forventninger og forbereder jer sætter danner i rammerne for en rigtig god oplevelse.

Er analt legetøj et nyt område for jer, bør I starte ud med begynder-legetøj. En anal plug er eksempelvis nem og god i størrelse til nybegyndere. Når I så har fået prøvet den et par gange og blevet sikre, kan I opgradere størrelsen af anal pluggen.

Det er helt op til jer at mærke efter hvad der føles bedst for jer. Hvad enten det er manden eller kvindens behov der skal dækkes, så vær sikre på at I er enige om hvad der skal ske inden i eksperimentere.

 

Anal dildo til den anale sexleg og ekstra nydelse

Anal sexlegetøj billedeAnal dildoer er designet til både erfarne og nybegyndere inden for sexlegetøj, og til dem som elsker at blive stimuleret analt. Dildoerne kan fås i mange former, farver, størrelser og produceret i mange forskellige materialer. Så uanset som man er til silikone, glas, latex eller realistiske dildoer, så findes der også en til dig.

Dildoer er designet til at skabe en glidende eller “in-and-out” sensation. De vil ikke blive på plads, hvis du slipper dem som en stødprop vil. Alle anale legetøj bør have en base, så de ikke glider helt ind.

De fleste af os har en eller anden form for kendskab til den almindelige vaginale dildo. En anal dildo og en almindelig dildo kan groft sagt det samme. Anal dildoen indføres i anus og stimulerer dig via penetration. En anal dildo kan også stimulere dig på en anden måde. Da anus består af mange nerver, er anus et meget følsomt område. Når du stimulerer anus pirrer du de følsomme nerver. Dette kan for mange føles godt og frækt. Rigtig mange kvinder som bliver stimuleret analt, oplever at de her kan får dybere orgasmer end normalt.

 

Buttplug til absolut anal nydelse

anal sexlegetøj til mændØnsker du nydelse og udforske nye område så er en buttplug nok noget for dig. En buttplug er skabt til at give ekstra nydelse når du leger selv, eller sammen med din partner. Ønsker du anal stimulation, er buttpluggen det perfekte valg.

Buttplugs er designet til at blive indsat og holdes på plads af de anal muskler. De fungerer ikke godt som in-and-out legetøj så som dildoer.

Mange nyder følelsen af ​​fylde, især når man laver andre aktiviteter så som oralsex eller samleje samtidig. Under orgasme kontraherer anal musklerne sammen med vaginale muskler og penis, så buttplug kan intensivere oplevelsen.

En buttplug er ikke alene behagelig og nydelsesfuld at bruge, den er også sikker at bruge. En buttplug er produceret med en fod, som gør at den ikke kan forsvinde ind i anus. Der findes mange forskellige former for buttplugs, både til erfarne og nybegynder. De fås i alverdens farver, størrelser, former og materialer. Så du finder med garanti en som passer til dig.

Det anbefales at du bruger en god anal glidecreme eller blot en almindelig glidecreme når du bruger en buttplug. Det gør det hele meget nemmere og behagelig når du indfører pluggen i anus.

 

Anal kugler – udforsk sexlegetøjsverdenen

Anal sexlegetøjEt godt analt sexlegetøj er anal kuglerne. Er du ny på området, er det bedst at starte med kugler i mindre størrelser. Anal kugler, eller perler, er kugler du bruger til at pirre og stimulere dine anale nerver til ekstase.

Anal kugler bruges ikke til at blive skubbet frem og tilbage i anus som eksempelvis anal kæder. En anal kæde er beregnet til at have siddende i anus og fungerer i sig selv som stimulation. Det gode ved kuglerne er at de kan sidde og stimulerer mens du har almindelig sex eller oral sex. Har du brug for ekstra intens stimulation, så kan din partner trække kuglerne stille ud, lige inden klimaks.

Anal kugler kommer i mange varianter. Visse kugler er større og længere end andre kugler. Nogle er fleksible. hvor andre er mere massive i sin konsistens. Der findes endda også anal kugler med vibration for dem der ønsker ekstra meget nydelse.

Alle anal kugler har dog en ting til fælles. Kuglerne er designet så de er sikre for dig at bruge og du undgår at kuglerne smutter for højt op i dig, så du ikke kan få dem ud igen.

 

Tail Buttplug – en udvidelse af den traditionelle buttblug

I det store univers af anal sexlegetøj findes der også tail buttpluggen. Tail buttplug er en buttplug med vedhæng, som fungerer som et accessory til sexleg.

Ved at bruge en tail buttplug tilføjer du en ekstra fræk enhed til dit sexliv. Er du nybegynder på buttplug området og nysgerrig inden for anal stimulering, er en buttplug med hale måske rigtig godt til dig.

Buttpluggen sikrer dig eller din partner en stimulerende og pirrende oplevelse, hvor selv de nyeste inden for området, kan være med til at optimere nydelsen.

Prøv for eksempel en Foxtail Buttplug. Det er en buttplug med en rævehale som vedhæng. Den er lækker at se på og de fleste plugs er produceret i nikkelfri stål. Den frække detalje i form af halen er lavet af kunstpels. Så ønsker du at bringe dit indre dyr frem under samleje, så få fat i en buttplug med hale. Den er med til at sætte gang i nydelsen og fantasien.

For de mere erfarne inden for anal sex kan tail buttpluggen også være med til at give ekstra nydelse i form af den bløde hale.

Giv anal sexlegen en helt ny dimension med en tail buttplug.

 

Anal kæder – når det skal være ekstra frækt

Ved brug af en anal kæde kan du eller din partner eksperimentere med stimulering af anus på jeres egen måde og i jeres eget tempo. En anal kæde, er en kæde hvor der sidder små kugler eller knopper, i forskellige størrelser, som kan opføres i anus som stimulation.

Fordelen ved kæderne er du eller din partner selv kan bestemme hvor langt kæden skal føres op, og dermed også selv bestemme hvor mange kugler, på kæden, som skal indføres. Desto længere kæden indføres, desto større bliver kuglerne. Dette gør anal kæden ideel for nybegynderne.

Anal kæderne kommer i mange størrelser og varianter. Det de alle har til fælles er at kuglerne eller knopperne gradvist bliver større. På denne måde kan du vænne dig til kuglernes størrelse i dit eget tempo.

Der er nogle mennesker som foretrækker at anal kæden ikke bliver rørt eller bevæget under onani eller samleje. Hvor andre kan lide at bevæge anal kæden i mens. Ved at trække lidt i kæden under en orgasme, vil du få en mere intim og intens oplevelse.

 

Anal vibrator til den erotiske oplevelse

Ønsker du mere nydelse, hvor du føler at en buttplug ikke er helt nok, så findes der anal vibrator.

Med en anal vibrator vil du komme til at opleve stimulation på en hel ny måde. Ved brug af en anal vibrator kan du få en større og mere effektiv stimulation end du før har oplevet, eksempelvis ved brug af buttplug eller dildo. Anus har nemlig mange nerveender, der er ret følsomme for vibrationer, hvilket vil sige at visse former sexlegetøj kan føles godt her. Vibratorer kan også hjælpe musklerne med at slappe af, hvilket gør penetration lettere.

Alle anale legetøj har en stopper eller fod, så de ikke glider helt ind. Dette gør anal legene 100 % sikre.

Det anbefales at du starter med en af de mindre vibratorer, hvis det er første gang du bevæger dig ud på dette territorie. Det anbefales også at du, som med alle andre anal legetøj, gør brug af glidecreme for at opnå den bedste oplevelse.

Anal vibratorer kan fås i et hav af forskellige former og farver. De produceres i alt fra plastisk og silikone til nature-skin.

 

1 Kommentar
  1. Anallegetøj har min kæreste og jeg aldrig rigtig forsøgt os med endnu, og generelt er hun ikke meget for at vi gør noget i den retning.

    Jeg er utroligt interesseret på dette område, og har med årene fået mere og mere lyst – har i en god måde hvorpå jeg kan få det italesat herhjemme?

    Jeg ser meget frem til at høre fra jer.

    God aften fra det sønderjyske.

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik