Fetish SexlegetøjSexlegetøj til KvinderSexlegetøj til Mænd

Gagball – Komplet guide til latex gagballs, spider gag, mundknebel, mundgag og dildo gag

Dette indlæg, er perfekt til dig uagtet om du er nybegynder til gagballs eller erfaren bruger af diverse mund gag produkter. Du behøver således ikke være en erfaren fetish kvinde, for at få både relevant og brugbar fingerpeg.

Det gælder uagtet om du er på udkig efter gode råd ift. hvilken dildo gag du skal købe, eller hvordan du bruger din nyanskaffede mundknebel (gagball på engelsk).

Det er sådan det ligegyldigt, hvem du er, eller hvad du er ude efter. Gode råd, købsanbefalinger og meget andet er en del af denne komplette guide til gagballs. Alt samlet i et udførligt indlæg med både test, anmeldelser og købsanbefalinger.

 

Dildo gag

Hvad søren er en dildogag tænker du måske, det er sin essens bare en dildo der gagger en person. Oftest er den sat fast med en harness (rem) som er spændt om hovedet. På samme måde som en lang række andre gagballs, der ‘blot’ får en person til at gagge.

Det er altså ikke én af de helt uskyldige gagball produkter, og måske ikke umiddelbart den nybegynderen skal starte med. Her anbefaler vi bar en helt normal gag bold.

En dildo gag er som skrevet blot en dildo på spændt en rem om hovedet, som på en lidt dybere facon gagger den ramte person.

Dette vil ikke kun (som du skal høre om senere) føre til at personen savler og har svært ved at styre den. Men det vil også føre til at personer, vil opleve en hvis ubehag ved at have en dildo stukket ned i halsen.

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvor stor man vælger at købe den pågældende dildo.

Man kan som nybegynder til gagging selvfølgelig bare starte med en lille dildo gag. En af dem, som måske endda næsten kunne være gået for en normal gagbold.

Hvis du er på udkig efter en dildo gag, så kan vi anbefale forhandleren herunder. Det er Sinful som vi har et tæt samarbejde med. De sælger kun de bedste produkter, og yder en fantastisk service, også i vejledningen og hjælpen med at vælge dine produkter.

 dildogag

 

Spider gag

Dette produkt er en af det mere anderledes. En spiddergag minder på ingen måde om en normal gagball. Den ligner, som navnet antyder en slags edderkop, der med sine stålben ligger sig rundt om munden.

Er man virkelig i gear en aften, kan man eksperimentere yderligere med at udspile munden på offeret eller slaven med disse stålben. Det kan dog være en smertefuld process.

Produktet kaldes også i nogle forummer og blandt nogle grupper for en katte gag eller en cat gag. Det er lidt upræcist, hvor det navn kommer fra eller af. MEn umiddelbart må man tro, og siger nogle, at det skyldes at når personen har den slags gag i munden så ligner man en kat. Det skyldes at de lange stålvejere måske ligner knurhårene på en kat.

Som med alt fetish gagging udstyr skal man være varsom. Det er dog i særdeleshed gældende når man leger med en spider gag. De er med deres hårde design og rigelige mængder stål bare lige det mere farlige end så mange af de andre eks. latex gagballs.

Har man tidligere erfaring med gagballs, så vil vi dog på det kraftigste anbefale, at prøve denne type produkter. De er helt fænomenale og kan virkelig gøre noget for offeret og personen som ønsker at se partneren/offeret gagge på det nye legetøj.

Som i den tidligere kategori vil vi henvise til en betroet forhandler, du kan købe dine produkter diskret og billigt hos. Det er vigtigt for os, at i får den bedste oplevelse med jeres køb, hvorfor vi også kun anbefale nogle vi er meget trygge ved. Nogle vi ved kommer til at give jer den bedste og mest respektfulde behandling af alle.

spidergag

Mundgag

Mund gag produkter er alle sammen super frække og lækre at bruge. Hvis du ikke allerede er fortryllet af at se savlet vælte ud af dit offer fordi han eller hun har sidder med en mundgag i 5 min. Så er der noget galt. Det er helt sikkert. Eller måske ikke, men det er ikke desto mindre en vidunderlig følelse og oplevelse at se.

Måske synes du ikke det er så fedt at se, men så er du måske på den anden side af bordet. Du er måske én af dem, som bare ikke kan få nok af den submissive fornemmelse det giver dig når du bliver domineret ved at påtvinges en mundgag.

Jeg forstår personligt ikke, at flere ikke allerede har en gag til munden som et must-have til hjemmebordsskuffen. I min optik, burde det være en af de første remedier man anskaffede sig som kærestepar. Det er både super frækt, og kan frigive nogle spændender, som opstår i dagligdagen, når den ene part får lov at dominere den anden.

Og hvilken anden måde er bedre at dominere en partner, end først at tvinge individet til at bære et hovedbånd som bagefter får personen til ustyrligt at gagge og savle fra munden. Det er så frækt.

Hvis du er blevet inspireret til at søge nye græsgange, og måske anskaffe dig en mund gag – ja, så vil jeg anebefale at købe én i dag hos den lokale sexshop. Du kan dog også, hvis du ønsker at være endnu mere diskret – købe en online. I linket herunder vil vi anbefale den bedste forhandler af gags til munden.

 

Latex gagball

Her på siden finder du alle gags du kunne drømme om. Uanset om du er til gag produkter der er virkelig fetish-agtige eller du blot er ude efter et mindre gag køb som f.eks. én åndbar gagball. Vi elsker gagging, og vi håber du er landet på denne side fordi du også har et godt øje til dette frække gag BDSM univers.

Er gagging og gags i lange baner måske alligevel ikke dig, så vil vi anbefale, hurtigt muligt, at komme væk fra denne side. Desto mere du bevæger dig rundt. Desto hardcore gags vil du støde på. Forhåbentligt tænder de sexede produkter dig. Hvad er en latex gagball?

Jo, det korte af det lange svar er at det er en form for bondage / BDSM / SM produkt som kan bruges under bondage leg eller samleje. Du kan blandt andet få din submissive slave til at gå med en gag.

rød latex gagball med læder rem

Det kan være enormt frækt og pirrende at se din fastlåste submissive partner savle løs fordi han eller hun er ved at kvæles i en af jeres gags. Mens mange par måske frygter kan et dominerende sexliv være en stor øjenåbner for jer. Har i ikke prøvet noget submissivt udstyr endnu, eller måske en latex gagball.

Så er vores klare anbefaling, hvertfald at prøve det. Det er ikke sikkert, at gagging måske er jer. Men ville det ikke være synd, ikke at finde ud af det? Bare rolig, du behøver ikke fortælle mor og far. Eller for den sags skyld bedstemor og bedstefar, at dig og din partner har gang i nye eksperimenter i sengen. Det er jeres private anliggender!

Latex gagball produkter kommer i mange forskellige typer og farver. Der er derudover en LANG række materialer at vælge i mellem når i skal vælge den perfekte gag til jer. Nogle er bedst til begyndere, mens andre passer bedre til det erfarne sadomasochistiske par. Måske er i på udkig efter at udvide jeres S&M horisont – dette er denne side.

Du undrer dig måske over at folk benytter latex gagballs? Det kan der være en lang række grunde til, som i sidste ende er både personlige og meget forskellige. For den der er udsat for en gag, og altså “pålagt” gagging kan det være både en fysisk og psykisk oplevelse. Du indtager en form for slave rolle når du ifører dig selv. Eller din partner ifører dig gags.


En latex gagball kan derudover være med til at begrænse mængden af ilt til den udsatte person. En gagball kan være så stor at den submissive person forceres til at trække vejret gennem næsen.

katex gagballDette begrænser i høj grad ilt-optagelsen og dette kan føre til tung vejrtrækning. I sidste ende kan det faktisk medfører kraftigere og mere voldsomme orgasmer.

Derudover kan en latex gagball tillade en person, at stønne og “prøve” at skrige højt, uden at det skaber høj lyd. Det er naboen muligvis meget glad for. Mere avancerede gagballs kan derfor være en lyddæmper.

Derudover kan de visuelle effekter være en sand fornøjelse for dominatrixen også kaldet herskerinden. Det bekræfter i høj grad herskeren eller herskerinden ophøjede status og bekræfter han eller hende. Nogle gagballs kan være specialiserede til rollespil. Det kan være det ydre design eller udformningen eller tilbehøret til jeres gag.

HUSK. HUSK. HUSK at planlæg et sikkerhedsord eller safety word inden i begynder jeres gagging lege. Det kan være både et prik på skulderen eller et bestemt håndtegn, det vigtigste er at det kan udføres under hele seancen.

 

Mundknebel

Det sidste ord, vi skal gennemgå i aften. Det er denne kombi af knebel og mund. Det er egentligt en mærkelig kombi, eftersom den ikke direkte indikere, det den lyder som. En knebel blev oprindelig brugt til at slå med. Det er altså et slagredskab i familie med pisken og ikke i familie med det som nogle den dag i dag henviser til som en mund knebel.

 

mundknebel

Det er i sin yderste forståelse blot “endnu” en gagball. Eller det er egentligt også forkert. For det er som eks. mundgag en bred betegnelse for alle typer og kategorier af produkter som medfører gagging af personen, produktet bliver benyttet på. Eller for den sags skyld af, for du kan selvfølgelig sagtens udføre og/eller lege gagging lege med dig selv, som solo.

Det er helt op til den enkelte at definere, hvordan man ønsker at lege og tilfredsstille sig selv og sine submissive eller dominante ønsker med en knebel. Slutteligt i denne lille præsentation af, hvad ordet egentligt betyder, der må jeg dog henvise til, at nogle også forstår ordet mundknebel som en betegnelse for en slags lille bide pind. Du vil kunne se den på billedet jeg har indsat her. Det minder dog mest af alt om et bidetøj kendt fra heste. Det kan derfor selvfølgelig også bruges som en slags dyre-rollespil, hvis i ønsker det.

Når du skal vaske og vedligeholde din mundknebel er det vigtigt du overvejer materialet. Er den lavet af silikone, så er det en god idé du ikke bruger sæbe, men blot varmt vand. Hold derudover altid mundknebelen tørt og ikke fugtigt. Undgå direkte sollys, hvilket måske også ofte giver lidt sig selv. Altså med det ment, fordi man nok ikke så tit ligger produktet op i vinduskarmen derhjemme.

Slutteligt kan du købe lidt pulver, som vi sørge for at eventuelt fugtrester holdes fra produktet.

Som en afsluttende note, vil jeg bare sige til alle nybegyndere, som overvejer at købe en mundknebel. Det er altså ikke farligt. Du dør ikke af at eksperimentere med dig selv og dine. Det værste der sådan set kan ske er, at i bliver klogere.

Måske finder i endda ud af sammen, eller dig alene, at det faktisk er en helt interessant hverken med gagging ved hjælp af en mundknebel. Måske er i så heldige, at det går hen og bliver én af jeres yndlingsaktiviteter som par. Selvfølgelig også potentielt dig som single.

 

Silikone gagball

Inden vi runder 100% af, så vil jeg lige gennemgå, hvad en silikone gagball egentligt er. De fleste kender dem, men kender måske ikke forskelle på det og en af latex eller gummi. Det er egentligt også fint, hvis i som udgangspunkt ikke gør det.

Der er med det sagt dog en række forhold som gør sig gældende når man har med lige præcis silikone som materiale at gøre. Specielt når produktet lavet af silikone skal bruges intravenøst. Det gælder derfor selvsagt også når man bruger eller køber sig en gagball af silikone.

Uanset om du har købt en åndbar gagball af silikone eller en ikke åndbar silikone gagbold, så er det vigtigt du rengør dem omhyggeligt og ikke med en skrap sæbe. Sæbe har det med at oplæse silikonen.

Det gør at den vil falme, og blive nedbrudt med tiden. Det sker selvsagt ikke fra den ene dag til den anden. Så du skal ikke være bange for at sluge en halv bold næste gange du er ved at blive gagget. Bare fordi du har rengjort den i lidt sæbe.

Med det sagt, vil jeg dog på det kraftigste fraråde det. Du vil potentielt komme ud for at silikonen med tiden bliver mere og mere porøs på din gagball. Det er både farligt og sundhedsmæssigt en risiko under brug.


silikone gagball

Ydermere er det vigtigt at du ikke benytter dig af silikone baseret glidecreme samme med en silikone gagball. Det er af hensyn til samme årsager som tidligere.

For at beskytte materialet din gagball er lavet af. Silikonen bliver porøs i kontakt med silikonebaseret glidecreme. Og det er bare træls, når man har været ude og bruge penge på et godt produkt, som man måske også er blevet glad for.

Afslutningsvist vil jeg bare ønske alt held og lykke. Hvis du ikke allerede har fået fingrene i en gagball, så kan de findes på linket herunder hos vores betroede forhandler Sinful.

2 Kommentarer
  1. Eeelsker frække fetish og sm gagballs. Gags giver sådan en fantastisk fornemmelse. Jeg er faktisk personligt både en gagger og en dominant person der også elsker elsker elsker at se andre blive gagget eller være i gang med en gaggingsession.

    Det kan virkelig næsten være sådan at hårene rejser sig når jeg hører en gaglyd fra en kvinde

  2. Sikke en sej gag guide som kommer omkring alle de forskellige typer! Det er ikke ofte man også ser folk skrive om den såkaldte ederkoppe gag, virkelig fedt at nogle tager fetish verdenen og gag-delen af den lidt mere seriøst og laver sådan et dybdegående artikel omkring gags i alle former og materialer.

    Fortsæt det gode arbejde Lovebuddy og Anne katrine

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik