Fetish tøj: Her er en fræk oversigt over lak, læder, latex og undertøj til mænd og kvinder

I dette indlæg viser vi jer alt det frække fetish tøj som samlet findes på de to største danske Sexshops: Sinful og Sexshop. Grunden til det er, at mange er jer rigtig gerne vil have et samlet sted at rode igennem, og det vil vi gerne give jer. Så her er svaret på jeres bønner. Her vil i kunne finde en samlet oversigt over alt det frække fetish tøj som i kunne tænke jer. Det er inddelt i kategorier, som på diverse sexshop.

Gennem denne inspirations-side vil du kunne finde alt det tøj som en rigtig fetischist ville syntes var super interessant at se, prøve og købe.

 

Vi håber i nyder denne form for indlæg. Redaktionen her hos Lovebuddy har hvertfald syntes det var umådeligt frækt at gennemgå alle produkterne og udvælge denne inspirations side til jer med alt det gode tøj og undertøj fra fetish verdenen og fetish kategorierne hos de to store sexshops.

 

Harness

I dette afsnit skal vi først tage et nærmere kig på de produkter indenfor den overordnede kategori fetish tøj, og den mindre underkategori harness. Det gør vi i to af de største dasnke sexshops. Vi tager et kig på deres udvalg, kommentere på det undervejs og viser du inspiration. Vi håber du bliver glad for denne type inspirations indlæg. Særligt dette til fetish tøj, som vi har både glædet os til at lave og i endnu højere grad glædet os til at se og høre jeres reaktion på.

Først skal vi dog til det overskriften på dette afsnit indikere, nemlig se nærmere på noget specifikt fetish tøj: Harness. Mange ved ikke lige i første omgang, hvad en harness er når de høre ordet. Så lad os lige uddybe. Når du ser billederne, tror jeg dog ikke du er i tviv omkring, hvad vi egentligt mener med en harness. først og fremmest er det nok bedst direkte oversat til seler. Ofte vil det være en række læder seler som så udgører det samlede fetish outfit.

Det er derfor ikke som sådan dækkende beklædning. Slet ikke fordi det udgør et problem – hvertfald ikke her på redaktionen. Der syntes vi bare det er pivfrækt, hvis man vælger at iklæde sig enkelte læderemme og seler og kalder det for en udklædning/outfit.

Herunder ses hele Sinfuls kategori og udvalg af diverse Harness produkter til både mænd og kvinder.

bondage harness

Bondage harness

harness corsage fetish tøj

Harness corsage fetish

body harness

Body harness

fetish harness

Fetish harness

harness kvinde

Harness kvinde

kinky body harness

Kinky body harness

harness mænd

Harness mænd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du ikke lige syntes det udvalg tilfredsstillede dine lyster eller ønske til det du gerne vil købe. Så kan vi altså berolige dig med, at der er meget mere hos Sexshop, hvor det kommer fra. Vi syntes ellers der var nogle lækre produkter imellem. Blandt andet den frække læder rem harness til mænd til sidst. Piv frækt og simplistisk. Der var også den kombinerede body med en harness foran brysterne. Måske rigtig god til begynderen. Til en person, som gerne vil snuse til den lidt mere fetish orienterede verden.

Ikke desto mindre kommer der altså her hele Sexshops udvalg af super frække og erotiske fetish harnesses.

Herre harness til manden

Herre harness til manden

harness undertøj fetish

Harness undertøj fetish

Læder harness

Læder harness

Harness bikini bh og trusser

Harness bikini bh og trusser

ZADO læder harness

ZADO læder harness

 

 

 

 

 

 

 

Sikke også et udvalg sexshop kunne levere. Vi syntes det var helt vildt fedt, at de to sexshops – som jo egentligt sikkert “burde” sælge samme produkter faktisk ender med at have nogenlunde forskellige udvalg på hyllerne. Enkelte produkter og harnesses går selvfølgelig igen. Men det er også en smule uundgåeligt. Det positive ved det, trods at det er lidt ødelæggende for udvalget er, at i så har bedre mulighed for at pris sammenligne produkter i mellem.

 

back to menu ↑

Corsager og korsetter

Noget af det frækkeste til en rigtig fetish kvinde det er sku et frækt fetish korset eller corsage i læder. Ja, eller alle mulige andre materialer. Latex korsetter er også pivfrække, hvis du spørg mig. Alt der bare fremhæver kvinden naturligt flotte konturer gør det altid fantastisk i min optik.

Korsetter til kvinder er ingen undtagelse. I dette udvalg skal vi dog kigge på de mere fetish orienterede korsetter og corsager. Det betyder altså at du vil se frække og afslørende korsetter i både læder, imiteret læder, latex, lak, spandex og andre materiale. Det betyder også at nogle vil være mere afslørende end andre. Nogle vil endda være enormt afslørende.

Det vi tilgengæld kan afsløre omkring udvalget, inden du får muligheden for at sætte tænderne (læs øjnene) i billederne af udvalget selv, det er at der er lagt op til nogle piv frække køb. Hold nu helt ferie. De to store sexshops har virkelig gjort sig umage for at finde creme de la creme hvad angår corsager til fetish kvinden. Der er hverken lagt fingre imellem eller undladt “for frække” produkter.

Det første udvalg vi skal kigge på bliver endnu en gang først og fremmest Sinfuls. Det er bare en god starter, slet ikke fordi sexshop bestemt også kommer til at afslutte godt, kan vi godt afsløre. Jeg selv er vild med som dominatrix at trække i et korset, men jeg håber også du vil kigge på produkterne med et åbent sind. For de er til enhver slags kvinde. Du behøve rikke være synderligt fetish interesseret for at købe nogle af disse.

 

Latex Korset med strømpeholder

Latex Korset

Wetlook korset

Wetlook korset

Åben bh bodystocking korset

Åben bh korset

Fetish læder korset

Fetish læder korset

Rødt latex korset

Rødt latex korset

Luksus læder korset

Luksus læder korset

Læder corsage

Læder corsage

Sort korset

Sort korset

Lak korset

Lak korset

Lak corsage

Lak corsage

Korset med strømebukser i latex

Korset med strømebukser i latex

Fetish bodystocking korset

Fetish bodystocking korset

Latex korset

Latex korset

Sort corsage

Sort corsage

corsage med strømeholder

Corsage med strømeholder

latex corsage

Latex corsage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu skal vi til noget endnu mere spændende. Men lad os lige et kort sekund dvæle ved, hvor fantiastisk stort et udvalg Sinful egentligt havde. Der er jo alt til den entusiast der gerne vil købe noget frækt fetish tøj. Og da i særlig høj grad til personen som er på udkig efter et frækt korset eller en corsage til lidt fetish leg.

Puha, det var en omgang, sikke et udvalg. Trefoldigt leve til Sinful for at have købt alle de pivfrække fetish korsetter hjem. Det er helt fænomenalt arbejde og jeg håber at de holder det høje niveau.

Nu skal vi i midlertidigt videre til Sexshops udvalg af korsetter og corsager. Der kan jeg altså også love for at der er varmet godt op i pejsen til jer. Sexshop er en af de sexshops i danmark jeg syntes ser nogle helt andre trends og har skøre idéer indenfor udvalget af især fetish korsetter. Så det kan i virkelig godt glæde jer til at se. Nu skal jeg heller ikke trække den i langdrag. Lad os bare kaste os ud i det. Som altid linker jeg til kategorien under alle billederne.

 

Fetish corsage

Fetish corsage

Sort fetish korset

Sort fetish korset

Latex korset

Latex korset

Lak korset

Lak korset

Lak corsage

Lak corsage

Latex corsage

Latex corsage

 

 

 

 

 

 

 

 

Endnu en gang kæmpe cadeau. Indrømmet, så er deres udvalg ikke kæmpe stort. Men jeg syntes alligevel de ser nogle produkter, som Sinful ikke gør. Det rammer selvfølgelig et snævre segment indenfor dem der godt kan lide fetish tøj, men det gør omvendt heller ikke noget.

Det er faktisk også en primær grund bar netop et indlæg som dette fra os. Vi ønsker at samle udvalgene. Fordi der mangler en samlet platform, hvor man kan få lov at se det hele på en gang. Udvælge sine stilarter og så gå til køb. På denne måde bliver ens præferencer heller ikke nødvendigvis påvirket af eller afgjort af priser. Oftest lader folk sig snyde af priserne. Nogle gange fordi de er lave, og så køber man på baggrund af det og fortryder det. Andre gange overvurderer man, hvor meget man kan lide noget bestemt fetish tøj man har set, bare fordi det er lidt dyrere end det andet. Man kommer nemt til at tro, at fordi det er dyrere, så må det også være bedre.

 

back to menu ↑

Catsuits

Nu skal vi til mit absolutte yndlingsprodukt. Nemlig de altoverskyggende frække fetish catsuits. Nøj, hvor kan de altså bare gøre enhver kvinde til en dronning – eller måske noget lidt slemmere. Det er hvertfald med en fræk catsuit på at jeg har det aller slemmest oven i hovedet. Jeg gør ting jeg ikke normalt gør og bliver helt vildt. Det tænder mig faktisk en smule at have sådan nogle på.

Hvis du ikke allerede har prøvet et catsuis – så er dagen oprinden. Jeg er faktisk næsten overbevist om, at når du først ser alle de inspirationsbilleder jeg har brugt tid på at finde frem til dig, så går der ikke længe før du har hevet dankortet op af lommen og bestilt et par hjem fra enten Sinful eller Sexshop.

Faktisk er jeg så sikker at jeg gerne vil opstille et lille væddemål med dig. Hvis du ikke gør, så laver jeg et helt nyt indlæg omkring lige det du har lyst til jeg skal skrive om. Det kan være noget specifikt fetish tøj, men det kan også være noget helt tredje. Så længe det har seksuelle undertoner – så skriver jeg gerne om det her på siden, specielt til dig. Nu skal vi dog tage et nærmere kig på Sinfuls udvalg af Catsuits til kvinder.

Åben catsuit

Åben catsuit

Lak jumpsuit

Lak jumpsuit

Cotelli Catsuit

Cotelli Catsuit

Catsuit uden ærmer

Catsuit uden ærmer

Catsuit med lange ærmer

Catsuit med ærmer

Catsuit dragt

Catsuit dragt

Lak catsuit

Lak catsuit

Catsuit med lynlås

Catsuit med lynlås

Gennemsigtig catsuit

Gennemsigtig catsuit

Wetlook catsuit

Wetlook catsuit

Latex catsuit

Latex catsuit

Bundløs catsuit

Bundløs catsuit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et intet mindre end kæmpe stort udvalg Sinful har her. Der er vitterligt alt som hjertet kan begære. Små catsuits, store catsuits, med og uden ærmer. I lak og latex i læder. Gennemsigte og meget meget mere. Der er til enhver dominatrix, fetishist, slave eller dame der kunne tænke sig et frækt catsuit. Det er intet mindre end fantastisk.

Vi har det lidt som om vi gang på gang roser Sinful for et stort udvalg, og så alligevel syntes Sexshop formår at samle noget unikt og anderledes. Som om de alligevel ser et hul i markedet, som ingen andre rigtigt gør – det er så flot og en perfekt kombination.

Nu skal vi dog til det, det lidt mindre udvalg ved Sexshop, men samtidig et frækt, anderledes og lidt mere fetish orienteret udvalg af catsuits.

Latex catsuit

Latex catsuit

Bundløs catsuit

Bundløs catsuit

Wetlook catsuis

Wetlook catsuis

 

 

 

 

 

Jeg håber du syntes godt om disse tre frække catsuits til damer. De er lidt mere kropsformede og er alle 3 nogle super catsuits som jeg enten selv er ejer af eller kender folk der har. Alle nogle de er super glade for at have købt og bruger ofte når de skal være lidt frække sammen med partneren eller gerne vil klæde sig lidt ekstra frækt ud til den lokale swingerklub.

 

back to menu ↑

Latex

I denne kategori, har vi faktisk kun Sinful som mere specifikt har kategoriseret deres fetish tøj indenfor latex tøj og det materiale. Det er super godt set af dem og lidt ærgeligt at Sexshop ikke har valgt at gøre det. Så jeg håber jer kære læsere måske vil skrive til dem og opfordre dem til at lave en mere specifik latex tøj kategori, så vi kan sørge for at få udvidet mulighederne vi har for at købe noget frækt latex til klædeskabet.

Vi skal dog ikke snakke alt for langt og længe om dette udvalg. Det lidt anderledes ved denne sektion er også, at produkterne jo bevæger sig ind på andre underkategorier og typer af fetish tøj. Netop fordi latex blot er et materiale og derfor indbefaller alle typer og former for frækt tøj, som man kan finde derude. Det gælder altså både latex undertøj, latex overdele og andre latex produkter. Hvis man godt kan lide latex og syntes det er frækt på en partner eller bare tænder på at gå i det selv, så er det klart anbefalelsesværdig lige at give disse produkter et kig.

Latex trøje

Latex trøje

Latex t-shirt

Latex t-shirt

Latex hofteholder

Latex hofteholder

Latex trusser med blonder

Latex trusser, blonder

Latex dragt

Latex dragt

Latex nederdel

Latex nederdel

Åben latex underbukser til mænd

Åbne underbukser

Latex g streng

Latex g streng

Latex trusser

Latex trusser

Sort latex kjole

Sort latex kjole

Latex underbukser med dildo

Latex undertøj dildo

Lange latex handsker

Lange latex handsker

Latex strømper

Latex strømper

Latex leggings

Latex leggings

Bundløse latex trusser

Bundløse latex trusser

Latex handske

Latex handske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikke dog et udvalg. Der er jo alt her. Alt hvad en rigtig latex fetishist kunne ønske sig af produkter. Og bare rolig, der er meget meget mere latex tøj, hvor det kommer fra i Sinfuls kategori. Du kan bare klikke på linket herover, jeg har sørget for det tager dig direkte til undersiden, hvor alt deres latex udstyr og beklædning er samlet et enkelt sted.

Hvis dette store og fænomenalt frække udvalg ikke kan få dig op ad sengen om morgenen, så er der nok ikke særligt meget der kan. Latex er og bliver, eller hvertfald burde være, alles frækkeste fetish. Det kan hvertfald virkelig tænde op i mig. Særligt også mine partnere nyder når jeg en gang i mellem trækker i noget frækt latex beklædning. Det er også som om jeg nyder mig selv mere end normalt. Mine orgasmer bliver bedre og jeg føler mig bare som en generelt mere sexet kvinde og flottere.

Det er selvfølgelig noget pladder, for jeg ser præcist ud som jeg altid plejer. Latex tøjet fremhæver selvfølgelig nogle bestemte ting og skjuler andet. Men i sidste ende kan intet give mig samme psykologiske effekt som noget frækt og intimt latex tøj.

 

back to menu ↑

Undertøj

Dette er igen som ved den tidligere kategori en type Fetish tøj, altså undertøj – som favner meget bredt. For i sidste ende så er fetish undertøj jo meget dækkende for alt det der kan findes.

Her kommer jeg dog til at fokusere på primært det man normaltvis ville forstå som fetish undertøj og ikke derfor direkte tøj. Det er derfor det inderste lag, de helt afslørende dele og ligende. Igen som tidligere gennemgår jeg både udvalget hos Sinful og efterfølgende også hos Sexshop. På den måde sikrer jeg mig, at du får de mest oplagte muligheder for at vælge det helt rigtige til dig eller din partnes fetish aften sammen.

Når man skal købe fetish undertøj er det vigtigt man køber med mavefornemmelser. Du må ikke få den jyske hat frem, eller undlade at købe noget fordi du mener det er for billigt og derfor ikke god kvalitet. Derfor har jeg også helt bevidst i denne inspirationsoversigt helt undladt at afsløre priserne på de enkelte stykker fetish undertøj. Det gør jeg fordi min oplevelse er, at når folk kigger efter fetish undertøj så shopper de priser og ikke udseende og efter lyster. Selvfølgelig skal du ikke købe noget, hvis du til syvende og sidst ikke syntes det er den rigtige pris. Hvis du enten syntes det er for dyrt eller for billigt. Men det må og skal altså ikke være det første du kigger på, når du skal vurdere, hvad du syntes om noget bestemt fetish undertøj.

 

Fetish undertøj bør findes på udseende og købes afgørende af blandt andet pris – men aldrig udvalgt på baggrund af det. Med det fasttømret med syvtommer søm så går vi videre til først at kigge på Sinfuls udvalg af fetish lingeri og undertøj.

Fetish hofteholder

Fetish hofteholder

Fetish g-streng

Fetish g-streng

Fetish trusse

Fetish trusse

Fetish bondage bh

Fetish bondage bh

Fetish strømpebukser

Fetish strømpebukser

Fetish bh

Fetish bh

Fetish undertøj

Fetish undertøj

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen imponerer Sinful med et frækt udvalg. Jeg har dog i denne kategori med fetish undertøj, ikke valgt at tage alt med. Jeg har været meget selektiv. Og hvis i besøger deres kategori herunder vil i også se at de har et langt større udvalg, end det jeg lige har formået at finde frem til jer har. Jeg vil klart anbefale jer at gøre det.

 

Fetish undertøj, er som du måske allerede kan se en lidt frække form for undertøj som bevæger sig langt væk fra det du måske kender fra daglidagen. Det er altså ikke undertøj som enhver måske har lyst til at tage på og gå rundt med. Noget af undertøjet i denne fetish kategori og af fetish-typen er heller ikke altid lige rart at bruge til hverdag. F.eks. sveder man en smule mere i et par latex fetish trusser end et par små nylon g-strenge.

I sidste ende, er det jo op til dig om du bedst kan lide at gå rundt i fetish undertøj til hverdag. Måske får det dig til at føle dig mere sexet og magtfuld i din hverdag. Så kan det være en helt oplagt måde at påvirke din egen psyke.

Nu skynder vi os dog videre til Sexshops udvalg af fetish undertøj. De har en del i deres kategori, men betegner den dog som “trusser og g-strenge”. Det er egentligt det samme vi har fundet frem fra Sinful, men det mangler selvfølgelig eksempelvis den fetish BH vi fandt hos Sinful. En BH jeg i øvrigt synes er smadderfræk og faktisk endte med at købe selv.

Fetish lingeri sæt

Fetish lingeri sæt

Fetish g-streng med kæde

G-streng med kæde

Vinyl trusser

Vinyl trusser

Lak g-streng

Lak g-streng

Små latex trusser

Små latex trusser

G-steng i metal

G-steng i metal

Fetish g-streng

Fetish g-streng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afslutningsvist vil jeg bare sige tak for at du kiggede denne inspirationsguide igennem. Det har været en fornøjelse at kigge på alt det fetish undertøj og lingeri. Hvis du er mand har du forhåbentligt også nydt det. Måske har du manglet lidt til dig selv. Det kan jeg så løfte sløret for, at du får muligheden for at kigge på nu her. Se bare det næste lækre afsnit.

 

back to menu ↑

Mænd

Nu til de, du måske såfremt du er mand eller på udkig efter fetish tøj til mænd har ventet på gennem hele indlægget. Måske har du egentligt bare scrollet ned til dette afsnit. Det kan også være du har brugt den smarte funktion i toppen og hoppet direkte til overskriften her. Ikke desto mindre er vi nu kommet til et afsnit jeg som kvinde også har glæder mig til at skrive.

For faktisk så syntes jeg virkelig godt om mænd, som har bollerne til at trække i noget virkelig frækt og udfordrene fetish tøj til mænd/herrer/ham. Det gør jeg fordi jeg syntes det udstråler både karisma og selvsikkerhed. For der er umuligt nogle mænd, som ikke i det mindste kunne have lyst til at hoppe ned i et par små latex g-strenge eller trusser til mænd. Det gør bare et eller andet ved den mandlige krop

Nu snakker vi så mangt og meget omkring kvindekroppens udstilling. Jeg vil så sige, at disse herremodeller er fuldstændigt unaturlige. Personligt er jeg mere til en far-mave. Den udstråler at man ikke er så selvcentreret. Det viser mig, at man godt kan nyde livet, at man ikke behøver kigge sig selv i spejlet hele tiden og at man ikke bruger alle sine vågne timer i fitness-centeret. Vi kan sku skabe vores eget personlige derhjemme sammen. Høhø.

 

Nå nu til Sinfuls mandlige fetish tøj.

Fetish tøj til ham

Fetish tøj til ham

Tøj fetish herre

Tøj fetish herre

Tøj fetish mand

Tøj fetish mand

Fetish trøje til mænd

Fetish trøje til mænd

Neopren jumpsuit til mænd

Neopren jumpsuit

Gladiator skørt til mænd

Gladiator skørt mænd

Wetlook body til mand

Wetlook body til mand

Net undertrøje til mænd

Net undertrøje mænd

Mini g-streng til mand

Mini g-streng til mand

Latex shorts til mænd

Latex shorts til mænd

Trusse til mand

Trusse til mand

g-streng til mænd

g-streng til mænd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen igen gør Sinful det bare smadder godt, et exceptionelt stort udvalg af alverdens muligheder for mænd. Der er så genialt mange forskellige fetish beklædningsdele til mænd i deres kategori at det halve kunne være nok. De har hele to sider at gøre med. Det er altså en sørens masse produkter. Så se du bare at komme i gang med at handle ind til nogle frække weekender.

Nu skal vi hoppe over til Sexshop en gang og kigge på deres udvalg til herrerne. Det er endnu en gang forbløffende nok en smule anderledes. Det gør det bestemt også til en fordel i denne kategori, og derfor også et oplagt sted at spejde hen for at købe tøj til dig selv som mand, eller som kvinde køber til din mandlige partner.

Fetish bukser til mænd

Fetish bukser til mænd

Fetish trøje

Fetish trøje

Fetish underbusker til mænd

Fetish underbukser

Fetish dragt til mand

Fetish dragt til mand

Trusse til mand

Trusse til mand

Trusse med dildo til ham

Trusse med dildo til ham

 

 

 

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik