Penis pumpe: De 12 bedste i test

Er du ked af størrelsen på din penis og har du overvejet brugen af en penis pumpe?

Eller har du en fantasi og en nysgerrighed om at se, hvor stor den egentlig kan blive?

Med en penis pumpe kan du gøre dine drømme til virkelighed. Og det er ikke engang fordi vi vil sælge dig én. For vi sælger ikke dem selv – vi er en uafhængig blog, som dog har testet og afprøvet 12 forskellige! Så du kan læse vores anmeldelser og se den bedste.

Længere nede præsenterer vi 12 af markedets bedste produkter i kategorien, der hver især kan hjælpe dig til at opnå en længere og mere fyldig penis.

Baseks Klassisk Penis Pumpe – den perfekte begynder pumpe

baseks classic penis pump

Tjek prisen her

Hvis du gerne vil forøge størrelsen af din penis midlertidigt, skal du helt sikkert forsøge dig med dette produkt. Penis pumpen er super nem at bruge og koster ikke spidsen af en jetjager – du er garanteret gode resultater.

Så snart du får pakket dette produkt ud af æsken er du klar til at komme i gang, du skal ikke have gennemført et lynkursus i raketvidenskab for at kunne betjene denne effektive penis pumpe. Pikpumpen består af et aflangt rør du kan placere din slappe penis i – ved at bruge håndpumpen dannes et vakuum i røret.

Ønsker du at få mere ud af din nye penis pumpe, kan du med fordel bruge den samtidig med en penisring. Disse koster ikke en bondegård og du skal blot bruge en helt klassisk penisring, der naturligvis passer til størrelsen på din penis – så frem med målebåndet og få målt den diameter.

Du kan altid fjerne penis pumpen når du opnår det ønskede resultat, eller oplever ubehag ved brug. Pikpumpen er udstyret med en Quick Release funktion, der ved hurtigt vil åbne op for luften og derved fjerne vakuumeffekten så pumpen nemt kan fjernes.

Fordele:

Produktet er fremstillet af en blanding af ABS-plast, PVC og silikone og har en fuld længde på 24 cm, med en indvendig længde på 22 cm. Diameteren er 6 cm, hvilket gør at den passer til de fleste penisstørrelser. Produktet har derudover en Quick Release funktion, der gør den særligt velegnet til nybegyndere.

Pump Worx Pro-Gauge Penispumpe – få hurtige resultater

pump worx pro gauge penispumpe

Tjek prisen her

Ønsker du at se hurtige resultater når du bevæger dig ud i det store univers af sexlegetøj? Denne penispumpe er til dig, der elsker at afprøve nye og spændende ting og som gerne vil se hurtige resultater. Når du sætter dig for at opnå en midlertidig større rejsning, kan du ikke komme udenom dette produkt.

Dette penis pumpe henvender sig særligt til mænd, der i det daglige er fascinerede af værktøj. På denne pikpumpe kan du nemlig følge vakuumtrykket indeni cylinderen takket været pistolgrebet med den smarte trykmåler. Du kan derfor måle dig frem til, hvilket vakuum der føles bedst om din penis og ved hvilket tryk du opnår det bedste resultat.

Med dette produkt er komforten i top, takket være det bløde og fleksible penissleeve, der kan monteres i penis pumpen vil der blive dannet et perfekt vakuum, der totalt omslutter din penis. Dette er med til at øge din penisstørrelse både i længden og i bredden – dog er der kun tale om en midlertidig effekt, der varer indtil du opnår orgasme enten ved solosex eller samleje.

Som med alle andre penis pumper, kan du også her gøre brug af en penisring mens du ’pumper dig selv op’ til leg og lir. Medfølgende til denne pikpumpe er en klassisk penisring, du kan bruge både med og uden penispumpen.

Fordele:

Produktet er fremstillet af silikone og ABS-plast og har en indvendig længde på 19 cm samt en indvendig diameter på 5,3 cm. Denne penispumpe passer til de fleste penisstørrelser og er ideel for både nybegyndere og øvede. Produktet har både Quick Release funktion samt et pistolgreb med trykmåler. Til dette produkt får du følgende ekstraudstyr;

 • Glidecreme
 • Penisring
 • Rengøringsmiddel samt penisforstørrende creme

Bathmate HydroXtreme11 Penis pumpe – Testvinder

bathmate hydroxtreme

Tjek prisen her

Har du allerede gang i et penisforstørrende projekt eller er du bare voldsomt udstyret fra naturens side, så er dette produkt noget for dig. Dette er et af de eneste produkter på markedet, der kan give en penisforøgelse på helt op til 30 cm i længden!

For overhovedet at kunne bruge dette produkt, skal du have en penislængde på minimum 23,1 cm i slap tilstand eller en makslængde på 27,9 cm. langt de færreste mænd når disse længder på naturlig vis, derfor er dette produkt ideelt til dig, der i forvejen har benyttet en penisforlænger, penisforstørrende cremer eller andre former for penisforøgende midler.

Har du før kigget på penispumper, kan du sagtens have stødt på dette produkt før. Produktet har for nyligt skiftet navn og gik før i tiden under navnet ’hydromax Xtreme X50’. Alle produkter fra Bathmate bruger ikke vakuumteknologi som de fleste af markedets ”billige” produkter, derimod skabes trykket omkring penis ved at vandet indeni pumpen skaber et tryk, der på samme måde som vakuum lokker mere blod ud i din penis’ svulmelegemer.

Denne penis pumpe, der fungerer ved brug af vandvakuum, er utrolig nem og behagelig at bruge så længde du følger instruktionerne til punkt og prikke. Husk at det med penispumper anbefales, at du kun bruger dem i ca. 15 minutter hver 24. time – altså maksimalt én gang om dagen. Hold gerne 1-2 dages pause mellem brug i starten, da du ellers kan risikere blå mærker, ømhed og endda beskadigelse af muskler, sener og blodbaner i penis.

Fordele:

Produktet er fremstillet af polycarbonate plast og gummi og er både ftalatfrit og vandtæt. Dets indvendige længde er hele 30,5 cm med en diameter på 6,9 cm. Dette produkt egner sig særligt til øvede brugere, der har en normal penisstørrelse på mellem 23 – 27,9 cm. Produktet har Quick Release funktion, der gør det nemt at fjerne. Til dette produkt medfølger;

 • Shower strap
 • Rengøringssvamp
 • Målebånd og hængelås
 • Ekstra ring
 • Opbevaringskasse
 • Glidecreme
 • Håndklæde
 • Testvinder hos Eroti.dk

Pump Worx Max-Width Penis Enlarger

pump worx max width penis enlarger penispumpe

Tjek prisen her

Har du altid drømt om at få en bred penis med en diameter, der virkelig kan fylde din partner ud, eller som du dårligt nok kan nå rundt om med hånden når du onanerer? Så er denne penis pumpe virkelig sagen frem for dig.

Penis pumpen hører til de klassiske modeller på markedet i forhold til dets design. Den fungerer som alle de almindelige penispumper ved at danne vakuum omkring din penis ved hjælp af lufttryk. I stedet for den klassiske håndpumpe, der normalt er formet som en bold, har du her en håndpumpe, der er formet som et håndtag.

Grundet den smarte sikkerhedsventil er dette produkt særligt egnet til nybegyndere, der først skal til at lære, hvor meget vakuum, der skal dannes før man opnår perfekte resultater uden svig og smerte. Hvis vakuummet pludselig bliver for stramt om din penis under brug, kan du nemt udligne trykket i pumpen – på denne måde kan du slippe for en for hårdt pumpet penis, der efterfølgende vil føles meget øm.

Denne erektionspumpe kan bruges af både dig selv i forbindelse med solosex eller som forspil under samleje, hvor din partner kan deltage i processen om at gøre din penis større og mere fyldig. Beholderen hvori din penis placeres er gennemsigtig og gør det sjovt for både du og din partner, da I i fællesskab kan følge processen.

Fordele:

Produktet er fremstillet af ftalatfri og vandtæt PVC og ABS-plast og har en indvendig diameter på 20,5 cm samt en diameter på 6,4 cm. Produktet passer de fleste penisstørrelser og er ideel til nybegyndere grundet dets Quick Release funktion.

Bathmate Hydromax7 Penis pumpe – 35 % større effekt

bathmate hydromax penispumpe

Tjek prisen her

Denne erektionspumpe gør det muligt for dig at forøge størrelsen på din penis med op til 35 % større effekt end andre penispumper på markedet. Bathmate er et af de mere kendte mærker af penis pumper og har en garanteret virkning.

Penis pumpen virker ved at fylde cylinderen med vand, der derved skaber et vakuum der forøger størrelsen af din penis. Du kan med fordel bruge dette produkt i badekarret, under bruseren eller foran håndvasken. Det er dog nemmest at bruge den i forbindelse med afslutningen af et bad, da det kan være svært at tømme og fjerne pumpen uden at vandet rammer din krop.

Det er vigtigt at du slapper godt af når du monterer pumpen, dette kan du nemt gøre ved at stille dig med let spredte ben, slappe af i overarme og ryggen og tage tre dybe vejrtrækninger gennem munden. Du skal montere pumpen i en opadgående vinkel og pumpe den mod kroppen for at danne vakuummet.

Ligesom alle andre produkter fra Bathmate anbefales det, at du bruger erektionspumpen i intervaller med pauser imellem á 3-5 minutter. Disse intervaller gentages 2-3 gange så du i alt bruger pumpen i 10-15 minutter inklusiv pausetider.

Det er en god idé at du i pauserne bruger tiden på at stryge eller massere din penis, dette skal gøres i bevægelser fra penisroden og ud til hovedet for at øge blodcirkulationen og blødgøre blodbanerne så der kan strømme mere blod til.

Fordele:

Produktet er fremstillet af gummi og polycarbonate plast og er derfor både ftalatfrit og vandtæt. Produktet måler 24,8 x 5,7 cm indvendigt og er ideel til alle mænd med penisstørrelser på maksimalt 19 cm i længden og 5 cm i omkredsen (erigeret tilstand).

Bathmate Hydromax X20 – Penis pumpe der passer til den normale penis

bathmate hydromax penispumpe rød

Tjek prisen her

Virker en penis pumpe overhovedet på størrelsen af ens penis? Dette spørgsmål har mange mænd stillet sig selv, når de er faldet over produkter som penispumper. Dette produkt kan lade tvivlen gå i skammekrogen, da det har en ideel virkning på penisser, der passer ind i den Europæiske størrelsesskala.

Produktet er designet en smule anderledes end det føromtalte Bathmate produkt, dog er virkningen den samme – du får en midlertidig forstørrelse af både længden og diameteren på din penis og får med dette produkt også op til 35 % større effekt end ved brug af en luftvakuummetret penispumpe.

Når man bruger penispumper som dem fra Bathmate, der virker ved hjælp af vandvakuum, skaber man en form for hydroterapi. Denne metode er langt blidere mod huden end luftvakuum, der kan give sugemærker på penis ved længerevarende brug. Igen er det dog vigtigt, at intervallerne overholdes, da man hurtigt kan komme til at gøre midlertidig skade på sin penis, hvis ikke man overholder reglen om maksimalt 15 minutters brug om dagen.

Et godt tip til brug af penis pumper uanset typen, er at trimme kønsbehåringen omkring penis. Dette har flere funktioner, for det første får en trimmet kønsbehåring en synsmæssig effekt, da penis ser større ud, når den ikke gemmer sig i den krøllede urskov. For det andet vil det også blive langt mere behageligt at bruge penispumper som bathmate, hvor pumpen danner vakuum ved at blive trykket mod kroppen – så sidder hårene nemlig ikke fast.

Fordele:

Produktet er fremstillet af ftalatfrit og vandtæt polycarbonat og gummi og er derudover dermatologisk testet. Den har en fuld størrelse på 40 x 12 cm i udvendige mål og passer derfor alle penisser mellem 8,5 – 15 cm – uanset om man er nybegynder eller øvet.

You2toys Mr. Big Penis Pumpe – Bedst til prisen

you2toys mr big penis pumpe

Tjek prisen her

Denne pinis pumpe er klassisk i både design og brug. Du vælger et af de tre medfølgende mundstykker til penispumpens bund og indfører penis i cylinderen. Ved hjælp af pistolgrebet med påsat trykmåler kan du følge med i, hvor meget vakuum der skal dannes før du opnår den effekt og virkning som du ønsker.

Får du undervejs pumpet for stort vakuum i pumpen, kan du hurtigt gøre brug af den lille sikkerhedsventil, der vil gøre sådan, at luft igen kan strømme ind i pumpen. Har du fået skabt et for kraftigt vakuum anbefales det, at du stopper legen mens den er god og prøver igen dagen efter. Dette er naturligvis for at du ikke skal overanstrenge din penis’ fleksibilitet og blodbanerne indenunder huden.

Du og din partner kan udenpå cylinderen følge med i den forøgelse, der sker når I bruger penis pumpen. Ved brug over en længere periode kan det være en sjov og spændende leg for jer at se, præcis hvor meget I kan forøge længden af din penis.

For at produktet kan passe til flere forskellige penisstørrelser, så alle mænd kan være med, er der som tidligere nævnt tre forskellige manchetter med. For en sikkerhedsskyld kan du med fordel måle diameteren af din penis før du køber produktet, på denne måde kan du vide dig sikker på, at du kan passe mindst én af de forskellige manchetter.

Fordele:

Produktet er fremstillet af ftalatfri PVC, TPE og AB-plast og har et indvendigt mål på 29 cm samt tre medfølgende manchetter i følgende størrelser;

 • 2,5 cm
 • 3,0 cm
 • 3,5 cm

Produktet er særligt velegnet til nybegyndere men kan også bruges af øvede. For hurtig udligning af lufttrykket har produktet en sikkerhedsventil til formålet.

Powerhouse Pump – Powerful Penis pumpe – god til prisen

renegade powerhouse pump black bulk

Tjek prisen her

Hvis du ønsker dig en semiautomatisk penis pumpe, der med lynets hastighed kan give dig en større og mere fyldig penis, eller hjælpe dig af med erektil dysfunktion er dette produktet du skal investere i.

Produktet er som et af de eneste på markedet styret af genopladelige batterier. Du kan med hjælp af indikatoren altid se, hvornår det er tid til at lade dit produkt op. Samtidig er produktet så lydsvagt at du kan bruge det alle steder – du kan endda bruge produktet uden din partner er vidende om det, på denne måde kan du opretholde et sexliv sådan som du ønsker det, uden at din partner fra starten får indblik i din faktiske penisstørrelse.

Hvis ikke du er psykisk tynget af din nuværende penisstørrelse, kan du dog også lade din partner tage del i processen om at forstørre din penis midlertidigt. Du kan lade din partner trykke på knapperne og sætte processen i gang eller lade hende/ham trykke på udløseren, der frigiver det ”nye” legetøj.

Du kan via den tydelige lineal på ydersiden af produktet se, hvor stor din penis bliver under brug. Det anbefales at du bruger en god vandbaseret glidecremet omkring mundstykket for at opnå en bedre komfort ved brug af produktet, derudover skaber dette også et mere stabilt vakuum, da luften har sværere ved at slippe forbi glidecremen.

Fordele:

Produktet er fremstillet af ftalatfri TPR og ABS-plast og har et indvendigt mål på 20 cm. Derudover medfølger et fleksibelt mundstykke med en diameter på 1,8 cm, der dog kan strækkes så det passer de fleste penisstørrelser. En af de store fordele ved dette produkt er, at det kan betjenes med én hånd og derudover er genopladeligt, hvor en indikator viser produktets batteristatus.

Pump Worx Blow – N’ – Grow Penis pumpe – markedets pt bedste produkt

pump worx blow n grow penispumpe

Tjek varen her

Naturligvis er det bedste produkt gemt til sidst på listen over markedets 12 bedste penis pumper. På trods af at designet læner sig op ad det klassiske har dette produkt også et futuristisk design, der er både æstetisk og lækkert at se på under brug.

Cylinderens ene side er fuldkommen transparent så udviklingen kan følges fra start til slut. På den anden side er der dog et mere futuristisk og æstetisk udseende, der giver en følelse af luksus og stil. Brug af penispumpe sker ved at man ved hjælp af håndpumpen og dennes håndtag skaber et vakuum inde i cylinderen. Indersiden af cylinderen har et tyndt lag TPR materiale, der under brug vil klemme sammen om din penis og stimulere blodet til at flyde ud i blodbanerne og blive der.

Fordele:

Produktet er fremstillet af ftalatfri TPR og ABS-plast og har en total længde på 7,2 cm med en udvendig diameter på 7,2 cm. Produktet er særligt egnet til både nybegyndere og øvede og passer til de fleste penisstørrelser under det nordiske gennemsnit på 14,5 cm i erigeret længde.

Pump Worx Begynder Penis Pumpe – kvalitetsprodukt til en lav pris

pump worx begynder penis pumpe sort

Tjek varen her

Er du fuldstændig nybegynder i den store verden af penispumper, men alligevel er nysgerrig på om de kan virke og give dig en større, længere og mere fyldig penis? Denne pikpumpe er perfekt til dig, der er nybegynder og som ikke vil bruge hele opsparingen på sexlegetøj og udstyr.

Denne penis pumpe har et klassisk design, der består af en cylinder, hvori du indfører din penis mens denne er i slap tilstand. Ligesom det førnævnte produkt, skaber denne penis pumpe også vakuum ved brug af en lille håndpumpe. Husk på, at det altid er vigtigt, at du får trykket penispumpen godt ind mod huden omkring roden af penis således, at vakuumeffekten bliver så god som muligt.

Ved brug af denne penis pumpe får du en større omkreds og længde på din penis, da produktet måler 19 cm i længden og hele 5 cm i diameter. Har du en penis, der ligger lige omkring den nordiske standard på 13,5 – 15 cm i erigeret tilstand, vil du derfor kunne opnå en stor effekt.

Fordele:

Produktet er fremstillet af ftalatfri og vandtæt plast. Dens størrelse er 19 cm i længden samt 5 cm i diameter. Dette produkt er særligt egnet til nybegyndere, da den passer de fleste penisstørrelser og derudover også har en Quick Release funktion. Til dette produkt medfølger følgende dele;

 • Penisring
 • Penis forstørrende creme, glidecreme samt sexlegetøjsrens

Pump Worx Travel Trio Pump Set – Penis pumpe Rejsesæt til ferien

pump worx travel trio pump set penispumpe rejses

Tjek varen her

Ønsker du et produkt, der har mere end blot én funktion? Ved køb af dette produkt får du en 2 i én løsning – det virker nemlig både som en penispumpe og som en masturbator på samme tid. Dette fikse rejsesæt består af 9 dele, der altid er lige ved hånden.

De 9 dele, der følger med ved køb af dette produkt, er som følger;

 • 1 stk. penis pumpe
 • 3 stk. fanta-flesh mundstykker
 • 1 stk. bulletvibrator
 • 1 stk. glidecreme
 • 1 stk. penisforstørrende creme
 • 1 stk. sexlegetøjsrens
 • 1 stk. penisring

Vil du bruge produktet som en fleshlight, kan du blot montere et af de tre mundstykker på produktet. Disse tre er naturligvis forskellige så du selv kan vælge om du ønsker at penetrere oralt, vaginalt eller analt. Mundstykkerne er naturligvis fremstillet af det nye hitmateriale indenfor sexlegetøj, der bedre er kendt som fanta-flesh. Dette materiale ligner og føles som rigtig hud og kan varmes lidt op for en ekstra hed affære.

På oversiden af penis pumpen kan du med fordel montere den lille vibrator. I samhørighed med mundstykkerne vil dette give dig en følelse af, at du har gang i en rigtig person og ikke blot støder i en penispumpe/fleshlight.

Fordele:

Produktet er fremstillet af ftalatfrit og vandtæt Fantaflesh og ABS-plast. Dets længde på 22 cm og indvendige diameter på hele 5,9 cm gør, at det passer til langt de fleste penisstørrelser. Produktets tydeligste fordel er naturligvis, at det kan bruges både som penispumpe og fleshlight.

Orion emphiehlt Automatic Penis pumpe – til letøvede brugere

Automatic penispumpe

Tjek varen her

Går du op i værktøj og skal du have en penis pumpe, der ikke ligner alle andres så kan du med fordel kigge på dette produkt, der særligt egner sig til letøvede brugere. Du kan dog også sagtens købe det, selvom du er nybegynder.

Som alle andre penis pumper har dette produkt et cylinderformet rør, hvori den slappe penis skal placeres. Dog adskiller denne penis pumpe sig fra nogle af de andre på markedet, da den i stedet for en håndpumpe styres af tastetryk. På spidsen af pumpen, der ved brug vil være placeret over penishovedet, sidder to små interface knapper, der bruges til at styre vakuumeffekten indeni pumpen.

Denne pumpe har dog også en anden fordel set i forhold til mange andre produkter på markedet – den kan nemlig genoplades og er derfor ideel til mænd, der godt kan lide gadgets, elektronik og naturligvis værktøj der bare virker som det skal.

Med dette produkt kan du opnå en fuld penislængde på 17 cm, hvilket er nok til at tilfredsstille de fleste – du kan naturligvis også bruge produktet inden onani for at få en bedre orgasme. Vakuumeffekten om din penis vil gøre denne mere følsom således, at du virkelig kan mærke alt, hvad du efterfølgende udsætter den for.

Fordele:

Produktet er fremstillet af PS, TPE og ABS-plast og har en indvendig længde på 18 cm samt en indvendig diameter på 5,7 cm, hvoraf manchetten ved mundstykket har Ø1,5 cm. Det anbefales at produktet bruges af letøvede brugere, da produktet er semiautomatisk og passer til de fleste penisstørrelser.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk