GuidesSexlegetøj til Kvinder

Bækkensbundskugler: De 9 bedste til bækkensbundstræning og knibeøvelser

Bækkenbundskugler er til dig, som ønsker at holde dig i gang. Det vil sige at have et stramt underliv. Det kan som kvinde være svært eftersom faktorer som alder, fødsel og meget mere er med til at rive i den retning.

Det har vi dog en løsning på nemlig bækkenbundskugler. Med knibeøvelser og bækkenbundstræning med hjælp fra elskovskugler, knibekugler, lystkugler eller hvad man fristes til at kalde dem vil du opleve, at din følsomhed i underlivet forbedres og det vil ligeledes have en effekt under samlejet.

Bækkensbundskugler begynder

Bækkenbundskugler begynder 1

 

✓ Øger følsomhed under sex
✓ Diskret & Hurtig levering
✓ Gode til begyndere

Bækkenbundskugler til begynder er naturligvis til dig, som gerne vil starte ud stille og roligt, og som derfor vil spare lidt penge og komme god igang med denne disciplin. Det er nemlig ikke som med alle andre produkter, her mener vi, at man ved andre kategorier sagtens kan købe produkter til øvede selvom man er begynder.

Sådan hænger det dog ikke sammen med bækkenbundskugler til begynder, for det kræver at man træner sin bækkenbund op med diverse knibeøvelser, og derfor har vi valgt at lave en kombineret indlæg hvor, du kan blive klogere på hvordan man laver disse knibeøvelser, men også på hvilke bækkenbundskugler du skal købe. Hvis du er begynder, kan vi klart anbefale ovenstående, som er produceret af YOU2TOYS.

Disse bækkenbundskugler til begynder har helt specifikt den effekt at du træner din muskulatur i underlivet for på den måde at forøge din oplevelse med sex. Dit underliv bliver nemlig mere trænet, og dermed vil du stimulere blodtilførsel, som derfor øger din sensitivitet dernede.

En anden fordel ved at benytte sig af bækkenbundskugler som begynder er, at du ret hurtigt vil kunne mærke hurtige resultater, og det vil din partner ligeledes kunne. For din partner vil du føles strammere, og det er jo ikke nået man kan klage over.

Dine begynder bækkenbundskugler vejer kun 60g, og er produceret således at selv gynækologer og jordmoder anbefaler dem – vi vi længere nede i indlægget komme med anbefalinger til hvilke bækkenbundskugler efter graviditet, som vi mener er de bedste.

 

Bækkenbundskugler i sæt

Bækkenbundskugler i sæt

 

✓ Består af 4 udskiftelige kugler
✓ Anbefalet af læger, gynækologer og jordmødre
✓ 100% ftalatfri og fremstillet i medicinsk silikone

Bækkenbundskugler i sæt er for dig, som har brugt bækkenbundskugler til begynder i et par måneder, men nu føler du er klar til næste udfordring. Dette har vi klar til dig med denne model, som faktisk er en prisvindende sæt bækkenbundskugler i sæt, som amerikanske læger mv. har anerkendt og anbefaler til kvinder verden over.

Ovenstående bækkenbundskugler i sæt består af kugler, som du nemt kan skifte, og dermed forsøge dig med større og mindre kugle alt afhængigt af hvor langt du er i processen. Det er klart at jo større kugler, jo svære vil det være. Vi anbefaler, at du smører dine nye billige bækkenbundskugler i sæt med glidecreme inden brug, herefter sætter du dem op i dig, og begynder på forskellige knibeøvelser som fungere således, at du kniber om kuglerne. Vi vil længere nede komme med specifikke forslag på hvordan det kunne foregå.

Kuglerne er spændt godt fast til remmen, så der er ingen fare for de falder ud under brug, og dermed sætter sig fast i dig – dette har producenten 100% styr på.

På nuværende tidspunkt kan de købes til intet mindre end 399 kr., hvilket vi synes er absolut fair. Det er trods alt nogle kugler, som er anbefalet af læger, og dermed er kvalitetsstemplet. Vi har desuden valgt at bringe en video, om lige netop disse LELO bækkenbundskugler i sæt, således du på bare 5 minutter kan blive meget klogere på dem.

 

Bækkenbundskugler til den øvede

Bækkenbundskugler til den øvede

 

✓ Kåret som testvinder på ekstrabladet
✓ Ergonomisk stilrent design
✓ Perfekt bækkenbundskugler til øvede

Disse bækkenbundskugler til øvede kaldes for smartballs, og dette skyldes primært deres tidsløse design, men naturligvis også dets funktionalitet. For kvinder som har en nedsunken livmoder er denne form for knibeøvelser med bækkenbundskugler til øvede hamrende vigtigt. Dette gælder ikke kun kvinder med nedsunken livmoder, for dette kan forekomme for alle efter fødsel, med alderen og af uforklarlige årsager.

Hvis man som kvinde ikke holder sin bækkenbund trænet det vil sige stimuleret og udfordret sin muskulatur i underlivet, vil man kunne gå rundt og føle som om man ikke kan holde på vandet, og dette skulle vi hilse og sige ikke er en særlig rar følelse. Derfor bør du klart, som kvinde holde dig trænet.

Det kræver nemlig ikke mere end 5-10 minutter om aften til dette, og man kan sagtens klare den slagt imens man arbejde eller ser fjernsyn, det er simpelthen bare en kombination af erfaring og vilje. Hvis man er relativt rutineret, anbefaler vi hos eroti ovenstående bækkenbundskugler til øvede.

Hvorledes din bækkenbundstræning bør foregår med alle de nævnte elskovskugler vil vi give et konkret eksempel på senere i dette indlæg. Derfor bør du læse videre, da et par bækkenbundskugler til øvede uden at kunne lave øvelserne korrekt, ikke vil give markante forbedringer.

En lille fun fact er faktisk, at hvis man passer sin træning og virkelig giver den en skalle – altså at man får lavet sine knibeøvelser, så tager det ikke mere end 4-6 måneder før man går fra bækkenbundskugler til begynder til bækkenbundskugler til øvede. Lige netop af den grund gør mange det, at de allerede fra start skynder sig at købe disse knibekugler til både begynder og øvede. På den måde ‘presser’ de dem selv til at udføre deres træning således, de så hurtigt som muligt bruger de bækkenbundskuglerne til øvede.

 

Elskovskugler

Elskovskugler

 

✓ Inspireret elskovskugler fra filmene Fifty Shades
✓ Sikkerhedshåndtag som forhindrer at forsvinder i dig
✓ Hurtig og diskret levering

Disse elskovskugler er produceret i forbindelse med at filmene fra fifty shades blev udarbejdet, så hvis du er fan af disse, så får du i disse elskovskugler et produkt, som faktisk også har været med i disse film. Elskovskuglerne vejer 190 gram, hvilket egentligt er relativt tung sammenlignet med andre produkter i samme kategori, men det gør egentligt ikke nået, for de klarer det rigtig godt, og de formår at udføre den opgave de har – nemlig at kunne stramme kvindens underliv op.

Årsagen til vi har valgt at bringe dem i dette indlæg er, at disse elskovskugler ligeledes kan anvendes som anal tilfredsstilelse. Så du får egentligt to produkter i et. Den ene del er til seriøst bækkenbundstræning og den anden del er til nydelse. Det vigtigste ved at mikse disse ting er, at du efter brug lige husker at gøre dem rene. Det vil sige fugter dem med varmt vand og lader dem tørre efterfølgende – men efter dette kan de nemt bruges igen.

Rigtig mange mænd har faktisk luret, at disse elskovskugler har to funktioner, så derfor køber de dem til deres kærester og på den måde formår de at ligge op til lidt ekstra krydderi i soverværelset samtidig med de skjuler det bagved den kan bruges som knibeøvelser – så drenge her har I en undskyldning for at presse på i soveværelset.

Elskovskuglerne modtager du i en lille pose og de kan derfor nemt opbevares i selvsamme. Dermed kan de ligeledes fragtes nemt rundt. De er desuden 22 cm i længden, og opfylder derfor kravene der er til at sådan nogle elskovskugler kan bruger til knibeøvelser / bækkenbundstræning og nydelse.

 

Lystkugler

Lystkugler

 

✓ Unik glat overflade
✓ Henvender sig kvinder som har prøvet lystkugler før
✓ Kan opvarmes inden brug

Disse lystkugler adskiller fra resten af branchen ved, at de ikke er sammensat i snor eller på anden vis hænger sammen. Der er derfor ingen tvivl om, at vi ikke anbefaler man som ny bruger disse lystkugler. Vi har draget os den erfaring, at disse kugler henvender sig mest til personer som har mere erfaring indenfor lystkugler. Dog synes vi helt sikkert, at hvis du har mod på nogle, som er en smule svære, så skal du 100% vælge disse lystkugler.

Du vil med disse opleve, at din muskulatur blive meget hurtigt markant stærkere.

Dette skyldes, at disse lystkugler er en smule tungere faktisk vejer de 66 gram – hvilket er markant mere end resten af udvalget.

Vi ved dog, at efter man har brugt lystkugler i flere måneder, kan man hurtigt blive i tvivl om ens muskulatur stadigvæk påvirkes af ens træning, og det gør den uden tvivl. Men hvis du ønsker at udfordrer dig en tand mere, så er disse lystkugler nået som du skal undersøge. For de udfordrer dig til maks. De er ikke særligt stor faktisk kun 2 cm i diameteren. Mange gør det, at de vælger at tage deres nye billig lystkugler med i badet og derunder står og øver sig. Det vil sige, at du imens du går i bad udnytter tiden til fulde, og dermed kan stå der og stramme op.

Med alle lystkugler kan man på et tidspunkt opleve, at de er svære at få ud, men hvis dette er tilfældet, så skal du egentligt bare sætte dig på hug og klemme lidt, også tvinges de ud med det samme. Kuglerne er naturligvis påvirket af tyngdekraften, så på den måde vil de automatisk skubbes ud.

 

Knibekugler

Knibekugler

 

✓ Elegant tidsløst design
✓ Orgasme fremkaldende
✓ Nem udtagning med nylon snor

Disse flotte stål knibekugler har vundet manges hjerter med det stilrene aluminium som får dem til at se rigtig flotte ud. De er produceret i et begrænset antal, men på trods af dette koster de faktisk kun 79 kr. Hvilket må siges, at være en kanon pris taget det begrænset udbud i betragtning.

Nylon snoren har den effekt, at den forhindrer, at du ikke mister æggene i dig. Og det virker egenligt som en dejlig sikkerhed, således den lille snor lige stikker ud imens du træner din bækkenbund med diverse knibeøvelser. Disse knibekugler er med til, at du får bedre kontrol over dit underliv hvilket alle jordmødre, gynækologer og andet godtfolk anbefaler deres patienter, at de så hurtigt som muligt får fat i lige netop sådan nogle her.

Knibekugler er generelt et af de helt billige medicinske instrumenter og produkter. Hvis man skuer til andre produkter, som anvendes i medicinske sammenhænge, så vil du blive overrasket over hvilke priser de har. Her kan man faktisk få produkter helt ned til 60 kr. og op efter. Det er klart, at som vi i gennem flere indlæg nævner, så kan det anbefales at du bruger lidt ekstra penge på produkterne, fordi de giver dig bare et så meget bedre resultat. Vi er hvertfald slet ikke i tvivl om, at du vil opleve en markant forskel fra de billige modeller til de lidt dyre.

Der er ligeledes lavet undersøgelser på, hvor mange kvinder der har eller tidligere har haft knibekugler, og overraskende nok viser det sig faktisk at rigtig mange kvinder benytter sig af dette. Dette er selvfølgelig også en indikator på, at personerne kan mærke en forskel, for ellers ville man selvfølgelig ikke investere i flere knibekugler.

 

Jadeæg

Jadeæg

 

✓ Flot grønt design
✓ Jadeæg er det perfekte værktøj til bækkenbundstræning
✓ Medfølger øvelser

Et jadeæg minder sammenlignet med knibekugler, lystkugler og hvad vi ellers kan give dem af synonymer. Faktisk så er den primære forskel på jadeæg og knibekugler at det for det første er en smule mere innovativt design, men også at et jadeæg massere din skede indefra. Det vil sige, det hjælpe dig med at kunne opnår bedre og større orgasmer – hvilket øger din feminisme det vil sige dit østrogen niveau.

En fun fact er, at orgasmeekspert Katrine Berling anbefaler at kvinder køber dette æg. Der er faktisk også skrevet en bog, som anbefaler et jadeæg, og som du kan læse hvis du vil vide mere om det. Bogen hedder ”Emergence of the Sensual Woman”, og her snakkes der blandt andet om at et jadeæg forhindrer inkontinens, forøger dine kønshormoner og giver kraftigere orgasmer til dig.

I en længere periode, var det ikke muligt at købe et jade æg i danmark, og folk begyndte derfor at spekulere i, at købe dem hjem i store mængder fra USA og sælge dem relativt dyrt herhjemme. Dette ændrede det danske marked dog på, og derfor har et jadeæg ret hurtigt fundet sin plads på det danske marked.

Eksperterne er vilde med produktet, og det samme er vi.

Vi forstår fuldstændigt hvorfor man vælger at købe et jadeæg. Det er bare et fantastisk produkt, som kun gør nået godt for dig.

Du kan af nedenstående video se, hvad man under en workshop i København fandt frem til.

 

 

Bækkenbundskugler efter graviditet

Bækkenbundskugler efter graviditet

 

✓ Strammer din livmoder op efter graviditet
✓ Anbefalet af gynækologer og jordmødre
✓ Medfølger 3 forskellige størrelser og er prisvinder fra et stort award show i 2014

Her har vi nogle bækkenbundskugler som er fokuseret til dig der lige er kommet tilbage efter fødsel, og gerne vil strammes lidt op. Bækkenbundskugler efter graviditet har ofte været svære at  finde fordi man efter fødsel skaber relativt hurtige resultater, og derfor kan det ofte gå hen at blive en dyr fornøjelse hvis man skal købe mange forskellige varianter af bækkenbundskugler efter graviditet. Dette har man endelig fundet en løsning på i form af OhMiBod lovelife Flex, som har produceret ovenstående elskovskugler.

Vi er utroligt begejstret for dem, for det første koster de kun 349 kroner, og det er egentligt tre bækkenbundskugler efter graviditet i en pakke, så derfor et utroligt godt tilbud efter vores overbevisning. Hertil er de fremstillet i 3 forskellige varianter, det vil sige en let på 35 gram en mellemtung på 55 gram og den tungeste på 85 gram. Der medfølger desuden en vejledning, således du hele tiden ved hvornår det anbefales at skifte til en ny variant.

Til dine bækkenbundskugler efter graviditet er der indbygget en geisha-kugler, som gør at tyngdepunktet i dine knibekugler flyttes. Derfor skal du hele tiden stramme op således det ikke ryger ud.

Vi anbefaler at du bruger det største æg først da dette selvfølgelig er nemmere at holde på plads, hvorimod det lille tung er svære at holde i sig og dermed vil stimulerer din muskulatur enormt meget.

Disse bækkenbundskugler efter graviditet er med til at gøre dig stram igen, således din partner med høj sandsynlighed ikke vil kunne mærke forskel fra før fødslen til efter såfremt du er god til at holde din træning. Produktet vandt en pris i 2014 til et stort award show indenfor erotik, og er derfor manges foretrukne variant når man som ældre skal bruge bækkenbundskugler efter graviditet.

 

Trådløse Bækkenbundskugler

Trådløse bækkenbundskugler

 

✓ Vibrationsmuligheder som kan styres trådløst fra medfølgende fjernbetjening
✓ Genopladelig og vandtæt bækkenbundskugler
✓ 7 forskellige vibrationsmønstre

Dette produkt hører til den nye teknologi indenfor erotik, og det er nået som der hele tiden bliver udviklet på, og derfor bliver bedre og bedre. Det er rigtig godt for branchen, at man for inkorporeret den moderne teknologi, for der er ingen tvivl om det er kommet for at blive, så hvis du allerede nu ønsker at prøve dig af her, så er disse trådløse bækkenbundskugler et rigtig godt valg.

De er super billige men stadig i en utroligt høj kvalitet.

Høj kvalitet er deres kendetegn, og sammen med vibrations mulighederne må vi sige at disse trådløse bækkenbundskugler uden tvivl har ramt markedet med fart. Du kan bruge dem både med og uden vibrationer, så hvis du en dag ønsker at forsøge dig af uden teknologien kan det sagtens lade sig gøre.

Den medfølgende fjernbetjening kan bruges fra en afstand på 10 meter. Dette giver naturligvis nogle muligheder hvad angår skøre og lækre oplevelser når I er ude hos andre. På nuværende tidspunkt koster den 499 kr., men det er egenligt helt i orden. Får vi synes et godt udviklet teknologisk produkt skal belønnes.

Bækkenbundstræning

Bækkenbundstræning handler som vi allerede har været en smule inde på i gennem hele indlægget, nemlig at få strammet underlivet op. Det handler kort og godt om, at man som kvinder sætter en lystkugle op i skede og herefter forsøge at holde den i sig, der findes et væld af knibeøvelser, men den bedste er simpelthen bare at tage dit produkt med ud i badet og herefter holde det inde i det der svarer til 5 minutter herefter tager du det ud, og venter i 1 minut, og du gør så det samme igen.

Det er ikke fordi det er vanvittigt hårdt, men du vil i starten føle, at du er en smule i underlivet – men det er kun rigtig gode tegn. Det betyder nemlig bare at din bækkenbundstræning fungere 100% optimalt, og at du derfor skal fortsætte hvad du gør.

Teknisk sker der det, ligesom når man træner biceps eller lår, at man nedbryder musklerne og dermed opbygges der større muskelvæv efterfølgende, og det samme er selvfølgelig det der sker hos dig.

Knibeøvelser

Du kan finde mange forskellige bud på hvad de bedste knibeøvelser er, men som nævnt ovenstående synes vi den mest effektive er den langtidsholdbare træning, hvor du i 5 på hinanden efterfølgende minutter holdet dine elskovskugler oppe.

Du vil opleve, at når du køber et produkt hos eksempelvis sinful, så medfølger der forskellige bud på hvad de mener er de bedste knibeøvelser, og derfor synes vi egentligt også, at du bare skal forsøge så mange forskellige ting som muligt. På den måde finder du ud af, hvilken bækkenbundstræning og dermed knibeøvelser, som du finder mest interessante.

Ved at lave knibeøvelser undgår du problemer som:

  • Nedsunket underliv
  • Tisse i bukserne
  • Nedsat følelse under samleje

Derfor mener vi det super vigtigt som kvinde at have fokus på dette, og sørge for hver aften at lave 5-10 minutters øvelser. Her er nogle forskellige muligheder til knibeøvelser, som du kan prøve dig af med:

  1. Find et sted hvor du kan sidde afslappende og slap herefter af i kroppen
  2. Lav små hurtige knib således dit underliv er varmet op
  3. Sæt dine lystkugler op og knib 6 gange hurtigt og slap af i 6 sekunder
  4. Dette gør du i 3-4 minutter og til at slutte af med kniber du så længe som muligt
  5. Hvis du kan gøre det 2 gange om dagen er du rigtigt godt med, men hvis 1 gang er muligt – så er det også fint.

Vi vil meget gerne høre fra jer, hvis I har andre og bedre oplevelser med knibeøvelser og bare generelt bækkenbundstræning. Så skriv endelig i nedenstående diskussionsformular, så vil vi besvare jeres henvendelse og supplere med den viden vi har på området. Alternativt skal du/I være velkommen til at sende en mail til os.

Hvorom alting er håber vi hvertfald, at du har fået nået ud af dette indlæg.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.