Penis øvelser: Sådan skal du gøre

De færreste ved, at det faktisk er muligt at forøge størrelsen med nemme penis øvelser!

Det er ikke en mirakelkur.

Og det giver dig ikke en svabert på størrelse med en elefantsnabel imorgen.

Men penis øvelser virker, hvis du gør det rigtigt.

Det er vigtigt, at du læser denne guide til disse øvelser grundigt, inden du går i gang:

Penisøvelse 1: kom godt i gang

Den primære penis øvelse som langt de fleste mænd bruger, kan sammenlignes med det greb og håndbevægelserne, der bruges i forbindelse med malkning af f.eks. en ko. Det er dog vigtigt, at du inden penisøvelserne husker at varme op – det lyder dumt, men træk igen paralleller til sportsverdenen, hvor man også her varmer op og strækker ud.

For at varme din penis op til penisøvelser kan du stryge den fra roden og ned til penishovedet ganske blidt eller holde den i en beholder med varmt (ikke kogende!) vand. Husk igen på, at du de første par gange vil opleve at en erektion er på vej, da skal du blot stoppe og vente inden du begynder forfra. Det anbefales at du varmer op i minimum 15 minutter.

Når øvelsen når i gang skal du tænke på at penis skal trækkes i alle retninger i et jævnt og stabilt tempo og i samme interval – ellers kan du risikere, at du trækker din penis skæv, hvilket bestemt ikke er meningen.

Intervaltræning af penis

 • Skråt ned mod højre
 • Skråt ned midtfor
 • Skråt ned mod venstre
 • Lige ud højre
 • Lige ud midtfor
 • Lige ud venstre
 • Opad højre
 • Opad midtfor
 • Opad venstre

Alle strækøvelser skal foregå i intervaller á 30 sekunders varighed. Brug gerne et stopur eller tæl i tankerne. Gentag gerne denne øvelse 3 gange i træk for at opnå et bedre resultat.

Jelq – penis øvelser som alle kan lave

I din søgen på at opnå en større penis, vil du oftest støde på begrebet jelq i forbindelse med penis øvelser. Dette er efter sigende den ultimative penisøvelse du kan lave og kræver blot, at du kan finde ud af at malke en ko – eller i det mindste har en idé om, hvordan man gør.

Jelq øvelser tælles ikke i intervaller af sekunder eller minutter, men derimod efter antallet af jelqs du laver. I princippet fungerer denne øvelse ligesom den ovennævnte, dog skal du i stedet lave 50 jelq af hver slags og udelade de opadgående stræk.

Dit jelq program kan derfor se således ud;

 • Ned mod højre: 50 jelq
 • Ned midtfor: 50 jelq
 • Ned mod venstre: 50 jelq
 • Lige ud højre: 50 jelq
 • Lige ud midtfor: 50 jelq
 • Lige ud venstre: 50 jelq

Det anbefales at du efter disse 300 jelq lige holder en pause, hvor du ryster din penis for at få gang i blodomløbet og få noget frisk blod med masser af ilt ned i din penis. Derefter kan du frir gentage penis øvelsen endnu en gang så du i alt laver 600 jelq.

Når du laver penis øvelser med jelq er det vigtigt at du bruger begge hænder for at holde et stabilt tryk og rytme. Du laver en jelq ved at placere hånden helt nede ved penisroden med et middel tryk og derefter kører hånden op af skaftet til du når op lige før penishovedet.

Når du kommer derop, skal du placere den anden hånd ved penisroden og gentage processen, først når du har placeret en hånd ved penisroden må du slippe dit tag og trykket lige under penishovedet. 1 jelq regnes for 2 håndstrygninger – du har altså kun lavet 1 jelq når begge hænder har strøget op af skaftet.

Godt begyndt er halvt fuldendt

Uanset om man er førstegangsforsøger eller øvet når man laver penis øvelser er det en god idé at lave en plan for ens forløb – ligesom man ville gøre det i et fitness center. Du skal naturligvis starte med at måle din penis i slap tilstand, tag gerne mange billeder af din penis fra forskellige længder mens du måler således, at du kan se både din penisstørrelse i fysisk og opmålt form.

Derefter skal du naturligvis sætte dig et mål for, hvor stor en penis du ønsker dig. Husk dog at dette mål skal være realistisk og overskueligt indenfor en given tidsramme. Du kan ikke forvente at rom bliver bygget på én dag, da det tager lang tid og tålmodighed før man opnår en penisforstørrelse udelukkende ved hjælp af penisøvelser.

Du skal hellere tage for mange end for lidt billeder – og gerne undervejs i dit forløb, når du begynder at kunne se en ændring i din penisstørrelse. Nogle vil allerede se resultater efter en uge eller 14 dage, dog skyldes dette oftest en bedre blodcirkulation til penis og ikke en faktisk penisforøgelse, der oftest er 2-3 måneder undervejs.

Sådan måler du din penis i forbindelse med penisøvelser

For at kunne se fremskridtet og resultaterne af din hårde og langvarige træning, skal du som tidligere nævnt sørge for at måle din penis grundigt igennem hele forløbet. Dette kan gøres på mange måder, dog anbefales det, at du vælger én metode og bruger den.

Det nytter f.eks. ikke noget, at du ved den første måling måler fra penisroden og ud til spidsen af penishovedet fra oven og at du ved næste måling, måler fra neden. Sørg for at trække forhuden helt tilbage inden du måler, så du ikke får et misvisende resultat af den løse hud på spidsen.

Brug altid et målebånd, der er fleksibelt så det kan følge din penis helt tæt ved huden. Pres forsigtigt enden af målebåndet ind mod huden ved penisroden og lad målebåndet flugte med din penis helt ud til hovedet. Notér dit mål og mål derefter to gange endnu, hvor du imellem hver måling fjerner målebåndet og placerer det på ny.

Lav en gennemsnitsberegning ud af dine tre målinger og brug denne som guide til næste gang du måler. Du kan med fordel købe en lille notesbog at notere i, så du ikke skal lede efter papirlapper med dine målinger på – disse kan hurtigt forsvinde.

Du bør måle inden du starter din første øvelsesgang og igen hver 14. dag efterfølgende. Dette skyldes naturligvis, at du kan opnå en penisforøgelse på nogle få millimeter fra gang til gang som du ikke kan se med det blotte øje.

Alternative opvarmningsmetoder penis øvelser

Som tidligere nævnt er det vigtigt, at du sørger for at varme op inden du påbegynder dine penis øvelser. Dette kan gøres på mange forskellige måder, du kan enten stryge din penis eller tage et varmt bad umiddelbart inden øvelsernes start.

Alternativt kan du bruge et varmetæppe som opvarmning. Dette kan placeres hele vejen rundt om penis og omslutte den fuldstændigt så du opnår den bedst mulige opvarmning. Alternativet til denne løsning er at bruge en risstrømpe som du selv kan lave i hjemmet og som derfor ikke koster dig mere end en strømpe og en pakke løse ris.

Risstrømpen laves ved at fylde en strømpe med ris og binde en knude for enden. Risstrømpen skal en tur i mikrobølgeovnen for at blive varm, den skal have mellem 30 sekunder til to minutter alt efter styrke og varmegrad – husk at strømpen skal blive varm uden at brænde din hud. Penisstrømpen placeres ovenpå penis i 5-7 minutter og derefter samme tidsinterval på undersiden.

Andre penisøvelser – kun for øvede

De to øvelser, der er nævnt i denne tekst, er for begyndere og øvede – altså er det øvelser som alle kan lave og som har dokumenterede virkninger, hvis man ønsker at opnå en penisforøgelse i både længden og diameteren.

Der findes naturligvis mange andre øvelser, man kan foretage for at komme i mål med en ønsket virkning, dog anbefales det, at man ikke tager munden for fuld og fokuserer på to forskellige øvelser ad gangen, så man bedre kan overskue sit projekt.

Du kan altid optimere dine øvelser, så du i stedet for 30 sekunder per stræk i den første øvelse i stedet bruger 40-45 sekunder per øvelse. Ligeledes kan du tage 60-70 jelq per øvelse i den anden øvelsestype. Du kan selv finde frem til, hvad der virker bedst for dig.

Begynder du at opleve ubehag undervejs i dine øvelser er det vigtigt at du stopper med det samme og giver penis en pause – dette er naturligvis for at der ikke skal ske skader indvendigt, i og med at du strækker alle ligamenter, blodårer, svulmelegemer og huden mens du foretager øvelserne.

Hvordan får man en større diller naturligt?

Før man begynder at stå og hive og flå i sin penis er det vigtigt, at man kender baggrunden for, hvordan penis øvelser egentlig virker. Man kan nemt sammenligne diverse penisøvelser med styrketræning i fitnesscenteret.

Når du træner i et fitness center ser du ikke resultaterne med det samme, da musklerne skal trænes for at kunne danne flere muskelceller, hvilket i sidste ende er dét, der giver en større muskelmasse. Penis øvelser fungerer på samme måde – du skal træne cellerne i din penis til at formere sig og blive flere således at både de indre ligamenter, svulmelegemerne og huden kan følge med din penisudvidelse.

Det er vigtigt at din penis forbliver slap mens du træner, dette skyldes at man ønsker at gøre plads til mere blod i penis uden at det nødvendigvis strømmer direkte derned. Får du en uønsket opstemt fornemmelse eller en decideret rejsning undervejs i dine penisøvelser, bør du tage en pause og vente til din kammerat har lagt sig igen.

Du kan eventuelt tænke på nogle ting, eller se nogle videoer, der har anti-erektions-funktion, disse kunne f.eks. være af noget der tænder dig af, eller som du synes er en smule ulækkert – f.eks. bumsetrykning, operationer eller andre ting, der ikke ligefrem er ophidsende.

Alternative metoder inkluderer men er ikke begrænset til:

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk