Klon din penis: Sådan gør du

Klon din penis eller lav din egen dildo er det helt nye indenfor den erotiske branche – her går det ud på at lave en afstøbning af penis.

Det er nået flere og flere begiver sig ud i, og det er der en helt naturlig årsag til. Det er hamrende sjovt, og nået du enten selv eller sammen med din partner vil grine meget af.

Forestil dig at du har købt en penis afstøbnings “pakke”, hvor I efterfølgende en sen aften begynder at klone din penis. Det er nået i virkelig bør overveje, for hvor frækt er det ikke at tænke på, at din kæreste hygger sig med din penis i dildo format.

Nedenstående finder du også video guides til hvordan du laver din egen dildo/laver en penis afstøbning.


HJEMMELAVET DILDO – Clone a Willy

Clone a willy

Tjek dagens pris

Her har vi det populære produkt fra clone a willy. Der er ingen tvivl om, at skal du have lavet den absolut bedste afstøbning af din penis. Så er dette produkt uden tvivl det du skal have fat i.

Her kan du virkelig lave en fræk afstøbning af din penis til din partner. Desuden er det super nemt at lave afstøbningen. Du ser videoen længere nede i indlægget eller ved at læse mere om produktet her.


AFSTØBNING PENIS – Lav Selv Dildo med Vibrator

Hjemmelavet dildo

Tjek dagens pris

Dette produkt minder utroligt meget om clone a willy. Producenten hedder bare cloneboy, og til forskel for ‘bare’ at lave en afstøbning. Så er der i dette produkt en medfølgende vibrator.

På den måde får du en vibrerende dildo. Vi kan uden tvivl anbefale produktet, det vil du slet ikke blive skuffet over. Det tager cirka 5-10 minutter at lave afstøbningen, så det vil heller ikke kræve voldsomt meget af dig.


KLON DIN PENIS – Lav Selv Dildo med sugekop

Afstøbning af pik

Tjek dagens pris

Hvis du ønsker at tage kloningen af din penis med i badet, så er denne model, med sugekop. Den helt rigtige for dig.

Den koster hverken mere eller mindre end de andre, men den har bare en sugekop. På den måde kan du forestille dig, at du er sammen med din kæreste i badet.

Det er nemlig ret frækt, at få en orgasme med sin partners penis som dildo version.


Lav din egen dildo

Hvis du ønsker at se hele udvalget af disse produkter, så klik her →

For at lave din egen dildo behøves det helt korrekte udstyr. Og det er heldigvis nået vi kan hjælpe dig på vej mod. Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer af: Klon din pik, genskab din penis produkter men specielt et har virkelig formået at adskille sig på markedet, nemlig clone a willy. Denne er uden tvivl, et af de førende mærker. Som vi anbefaler til alle der overvejer at lave denne investering.

Klon din penisMed en clone a willy produkt vil du opleve at det at finde dette produkt frem under samlejet vil virke som nået af det mest naturlige. I for virkelig det sjovt med det – og hvem har egentligt prøvet at dobbelt penetrere en kvinde kun med sin egen penis?

Rent teknisk vil vi længer nede i indlægge forklarer om hvordan du fremstiller den. Det vil nemlig vise sig, at det ikke er utroligt svært. Faktisk er det hamrende nemt. Det er faktisk også i delen med at fremstille sin egen penis, som er mega sjovt.

Når du laver din egen dildo med din penis. Så kræver det, egentligt bare at du er et sted hvor det gerne må løbe ned på gulvet, for det vil det højst sandsynligt komme til. Jeg gjorde selv det, at jeg stå ude på mit trægulv, og tørrede det herefter af. Det er nemlig ingen problem at fjerne fra gulvet. Det er nok bare her det er vigtigt at man ikke står på et gulvtæppe og laver sin penis kopi.

Muligheden for at lave en afstøbning af penis har været tilgængelig i mange år. Men faktisk er det først her de senere år man for alvor har oplevet et markant stigning i salget. Hvad årsagen til dette er, er meget svær at sige. Vores bedste bud må klart være, at folk simpelthen synes det er sjovere at lave en kunstig penis. Lav en afstøbning af penis

Vi har faktisk også hørt historier, om nogle drenge som køber clone a willy også laver de hver i sær en afstøbning af deres penis, og efter sammenligner de den. Og den penis som er mindst i eregeret tilstand har tabt – på den måde må man så gamble lidt. Men uanfægtet resultatet, så har man det utroligt sjovt med det.

For hvor mange er det at købe en penis afstøbningspakke også mere hyggen med sin partner. Det er nemlig hele processen fra produktion til anvendelse, som er sjovt. En ting er hvertfald sikkert og det er. At du vil blive overrasket over hvor meget den vil komme til at ligne virkeligheden.

Der kommer nemlig blodårer og så videre med.

Sådan gør du

Teknisk laver du en kunstig penis eller kopi af din penis ved først og fremmest købe den originale clone a willy pakke, som du finder via vores links i denne artikel. Her henviser vi til de forskellige muligheder der bliver fremvist på billederne. Man kan også, hvis man vil få taget en afstøbning af sine testikler og penis og derfor ikke kun penis, men det skal være helt op til dig/jer hvad I helst vil prøve.

Overraskende nok, så er det at genskabe sin tissemand ikke dyrt, det er blevet utroligt billigt. Så det er faktisk lige før, at det bedre kan betale sig at lave sin egen dildo, og dermed bruge den, end at købe en demo model.

Nedenstående vil vi gå igennem hvilke steps du skal igennem inden din afstøbning af penis er færdig. Vi har desuden valgt at bringe en video guide, som forklarer det super nemt. Hvis du nu skulle være i tvivl om. Hvad det er vi har skrevet af nedenstående.

Trin 1: 

Første åbnes dit nyindkøbte billig clone a willy sæt. Og herefter blander afstøbningspulveret, som i øvrigt ikke er farligt. Det er i de fleste tilfælde fremstillet på baggrund af naturlige elementer som for eksempel tang. Derfor kan du sagtens få det på fingrene osv., og man kan selvfølgelig også sige, at hvis det var farligt. Så havde de helt sikkert ikke bedt dig om, at placere din mest hellige del i dette mix.

Tilbage til vejledningen af din penis kopi – når afstøbningspulveret er blandet. Så hældes denne blanding op i det medfølgende plastikrør, og du stikker så din penis ned i det og venter 100 sekunder.

Trin 2: 

Nu hælder du silikone massen ned i din afstøbning af dilleren, og herefter skal denne næsten færdig lavet kopi af penis stå og trække i 24 timer, og du kan når denne tid er gået trække din klonet diller op og benytte den.

I clone a willy pakken medfølger en vibrator funktion, som du derfor kan anvende ved at sætte denne ned i silikonen efter du har haft din penis dernede. Dette fremgår ligeledes af nedenstående video, hvor de viser processen fra A-Z.

En ting man bør være opmærksom på er, at følge instruktionerne. Det vil sige læse den medfølgende manual. I den fremgår det nemlig, at du selv skal huske at holde din penis kopi, kunstig penis eller genskabelse af tissemand under 25 grader i fremstillingen. Det vil sige, at hvis du bruger is koldt vand, og der i manualen er taget udgangspunkt i 25 graders varmt vand. Så tager det ikke 2-3 minutter før vandet størkner, så vær lige opmærksom på dette.

Når det er sagt, så er manualen super intuitiv og derfor nem at følge og forstå, det er hvertfald ikke sådan, at man står tilbage med spørgsmål eller undren over hvorfor tingene er som de er. Den vejledning du finder i videoen i forbindelse med de forskellige steps til at klone din pik, vil selvfølgelig også fremgå af manualen.

Clone a willy

Er den ultimative originale metode hvorpå du laver din egen dildo. Clone a willy har i mange år været den foretrukne på markedet og det kan vi nemt sætte os ind i. De har nemlig ligeledes fået produceret alternativer til den hvide model. Nu findes der faktisk også chokolade edition og en grøn version.

Du kan derfor indfri selv de mest frække fantasier du måtte have.

En afstøbning af penis er efter vores mening den perfekte gave idé til polterabend, kollegaer, fødselsdage, julegaver da det i alle henseender fremtvinger en munter stemning, som alle synes er sjov. Også fordi mange ikke rigtig vidste det var muligt. Så ved at købe sådan en, så bliver du pludselig anset som den sjove i lokalet.

Hvis der er nået information du søger efter, som ikke er besvaret af dette indlæg. Kan du i øvrigt finde det ved at klikke på vores links, her står der meget mere om de forskellige type modeller.

Vi har indsamlet nogle kommentarer fra folk som har lavet deres egen dildo. De har sagt, at vi gerne må bringe følgende kommentarer:

‘Når alt kommer til alt, så var det utroligt sjovt at fremstille vores egen dildo sammen. Vi synes det var utroligt sexet, og måtte faktisk have et lille stop på vejen. Fordi vi fik utroligt meget lyst til hinanden. Hertil er der de helt åbenlyse årsager. Det at have sin mands penis i dildo format, er utroligt sejt at det kan lade sig gøre. 

Jeg bruger den uden tvivl til at onanere med, og det forøger altså bare oplevelsen. Når man ved, at det er min mands afstøbning af penis, som jeg anvender. Jeg føler det er min mand som er oppe i mig, og han fortæller også, at han synes det er en smule sexet. At jeg bruger den til at tilfredsstille mig selv med. Der skal derfor lyde den største anbefaling herfra.” – Betina, Viborg

Som vi nævnte tidligere oppe så er det også muligt at kopier din egen penis med testiklerne, det er hvad I kan se af sidestående billede.

Det giver lige den ekstra ting, at man får nosserne med.

Det er ikke nået vi har forsøgt os med hos lovebuddy, men vores ansatte fortæller at det er utroligt fedt, og uden tvivl nået man skal overveje at prøve.

Klon din penis

Genskab din penisKlon din penis lyder ikke bare fedt, men det er super fedt. Forestil dig, at I lige har klonet din pik og efter dette, så lokker du din kæreste / kone med i sengen. Så hun lige kan se og mærke den rigtige vare. Derfor er det en god måde hvor du kan lokke hende med til et samleje. Og det er jo aldrig dårligt, når man først har det sjovt sammen og efterfølgende slutter det af med et godt knald.

En anden person, som tidligere købte en clone a willy siger følgende om produktet:

”Hold op hvor er det fedt, jeg fik det anbefalet af min veninde, som sagde at jeg absolut skulle købe en. Så jeg var lidt tvunget ud i det, uden rigtig at være det, men det skal siges, at mine fordomme lidt er blevet gjort til skamme. For hold da op hvor det bare nået at det absolut fedeste. Jeg må bare sige, at det at lave en penis kopi simpelthen er nået af det sjoveste jeg længe har gjort. Jeg valgte i første omgang at købe 5 stykker til vores festival camp. Og herefter lavede vi afstøbningerne i teltene. Hold op det var sjovt! Vi var allesammen flade af grin” – Emil, Holstebro.

Lav en kopi af min penis er derfor en søgning du ikke skal være nervøs for at lave, for det sker hele tiden at folk søger på dette. Du modtager din pakke diskret, således ingen vil kunne se hvad det er du har bestilt. Det er selvfølgelig nået virksomheden bag ved, har 100% styr på. Genskab min penis er også en populær søgning, som vi også dækker.  I det hele taget kunne vi godt tænke os, at høre fra dig. Hvis du har en sjov historie om denne process eller selv har erfaringer med at have sådan en kunstig penis kopi.

Penis afstøbningspakke

Ved at lave din egen penis kopi eller kopi af egen penis er det fint at man inden start lige har lidt øje for rengøringen. For det kan som sagt godt svine lidt. Derfor plejer vi at gøre det, at vi lige ligger lidt avispapir ud på gulvet og på den måde sikrer at man ikke sviner mere end nødvendigt.

Rent vedligeholdelsesmæssigt kræver det ikke umiddelbart meget at holde den ren. Hvis du bruger den hyppigt skal den bare tørres af med en våd klud. Eller lige skyldes under lunkent vand og efterfølgende tørres af, og den er herefter klar til brug igen.

Desuden fik vi slet ikke nævnt. Hvertfald meget kort – at der til clone a willy medfølger en vibrator funktion. Som gør det muligt at få din hjemmelavet dildo til at vibrerer under brug, som selvfølgelig kun gøre selv stimulationen bedre. Kopi pik er blevet populære og vi kan slet ikke se nogen grund til, at det ikke skulle fortsætte. En penis afstøbning er nemlig nem at lave. Findes i høj kvalitet og er billig – alle nogle parameter, som man må forvente af sin pik kopi.

Produkter vi henviser til er desuden alle fremstillet i silikone. Og er derfor ikke fremstillet i nået farligt materiale. Som du skal være ekstra opmærksomme på. Der er ingen fare for udslæt eller at du ikke kan bruge den, fordi den smelter i varmen. Det er der taget højde for ved udarbejdelse af produktet.

Fælles for alle billederne er, at de alle er genskabninger af din penis, og at metoden til at fremstille dem på, er den samme. Så du skal ikke være nervøs for at vi nu har skrevet et indlæg om en type fremstillingsprocess, og når du så køber en anden. Så er det en helt anden metode – det sker ikke.

Afslutningsvist vil vi lige sige, at det er en selvfølgelighed at du gennemlæse guiden/manualen inden brug, så du er sikker på, at du har forstået alle processer. Derudover skal din penis være så stiv som mulig, når du stikker den ind i massen. På den måde får du den absolut bedste afstøbning og kunstig penis kopi.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk