Latex tøj og latex beklædning en oversigt over frækt

Latex tøj / Latex beklædning har altid været en publikumsfavorit når vi taler aktiviteter i soveværelset, og det er der ikke nået at sige til. Mange starter deres erotiske oplevelser med, at købe latex til mænd eller selvfølgelig latex til kvinder, det er en bestseller, som mange par praktiserer. Den folke popularitet er selvfølgelig nået vi ikke kan lade gå forbi vores næser, hvorfor vi selvfølgelig har udarbejdet dette indlæg omhandlende frækt latex beklædning til både mænd og kvinder.

Latex til mænd billede
Latex undertøj forbindes med en sjov og uskyldig leg, og er derfor et område som de fleste par kan være med på. Mange har frække fantasier om diverse udklædninger og specielt diverse latex beklædninger og latex heldragter kan ophidse den danske befolkning.

Vores klare opfattelse er, at der findes så meget forskelligt på markedet, at man mere eller mindre er mere forvirret end før man startede sin research. Af den grund har vi valgt at opstille dette indlæg, som giver svar på det mest væsentligt spørgsmål, som den brede befolkning har til latex til mænd og latex til kvinder.

Det er almindeligt anerkendt, at latex undertøj kan fås i alle størrelser, farver og modeller, og alene af den grund burde det være relativt nemt at finde nået der falder i din smag. Vi kan ikke give et entydigt svar på, hvad der er bedst for netop dig, men det vi kan gøre er, at pege dig i retningen af de forhandlere og det sortiment af latex heldragter, som vi har haft gode oplevelser med.

Latex til kvinder billedeDet føles måske relativt kinky, at købe et sæt latex tøj til sin partner, men vi må bare anerkende, at det er en sikker vinder – på trods af hvad andre siger. Det med at have en lille hemmelighed med sin partner, skal ikke undervurderes og man må jo bare sige, at en latex heldragt / latex undertøj ligger i den perfekte kategori for dette.

Af nævneværdige materielle fordele har vi selvfølgelig at gøre med et stykke stof, som har en lang holdbarhed og kan klare rigtig meget. Det vil sige, unaturlige stræk, væsker og meget mere. Man kan derfor ikke andet end at sige at latex tøj kandiderer til et remedie du simpelthen bliver nødt til at have fat i.

Det er ikke svært at få latex undertøj af og på, og du vil med sikkerhed heller ikke opleve, at du føler dig utilpas i din nye latex beklædning. Det er åndbart materiale, som er overfladebehandlet således din hud ikke får udsæt eller andre géner.

Latex til Kvinder

Der findes et hav af forskelliggt latex tøj til kvinder. Noget af det har vi valgt at fremhæve her, resten bliver du nød til at se hos de respektive forhandlere. Dem vi har henvist til har et kæmpe stort udvalg. Det er samtidig en god idé at du potentielt bevæger dig ud fra kategorierne.

Nogle gange henviser vi til en meget specifik kategori, og der findes derfor måske andre kategorier, hvor du også kan finde latex til hende.

Den første forhandler vi dog vil henvise til er Sinful. Det er danmarks største sexshop, og de har naturligvis derfor også et kæmpe udvalg af latex tøj til hende. Dette gælder både det lidt mere stilede og “næsten hverdagsagtige” til det helt beskidte fetish undertøj og tøj til kvinder. Du finder deres udvalg på linket herunder.

 

Er du en rigtig fræk pige, der bare elsker latex tøj – så er jeg glad for, at du er landet på min side. For det gør jeg også. Jeg kan praktisk talt ikke få nok. Derfor vil jeg også umådeligt gerne hjælpe dig med at finde de steder, hvor du finder det frækkeste, flotteste og lækreste latex tøj. Jeg har derudover handlet hos alle de forhandlere jeg henviser til og har derfor et indgående kendskab til at kvaliteten af deres produkter er i orden.

Latex tøj

 

Uanset om du aldrig har købt latex tøj før. Eller om du måske er verdens mest erfarne latex-gænger, som praktisk talt ikke går i andet. Ja, så tror jeg du vil finde noget latex tøj til lige præcis dig.

Se bare eksempeltvis det skønne corsage hun har på i latex her til venstre. Super fræk form, med størrelser til enhver kvinde.

Det finder du som tidligere skrevet hos de respektive webshops og forhandlere af det frække fetish tøj.

Som tidligere skrevet må jeg derfor henvise til linket herunder. Det tager dig direkte til kategorien, hvor du kan danne dig et overblik over deres udvalg.

Latex til Mænd

Sidder du som mand og har læst dette indlæg omkring latex tøj. Så er du nok ikke kommet så meget videre med, hvad du ønsker at købe til dig selv. Måske har du nydt de frække kvinder, som har båret en masse fetish tøj. Men nu er vi, bare rolig, nået til at henvise dig til, hvor du kan købe dit latex tøj henne.

Første sted vi agter at henvise dig til er Winkwinks store udvalg af latex til mænd.

Latex beklædning billede
Det er ikke alt tøj vi henviser her, som er lavet af latex og er til mænd. Kategorierne og oversigterne er nok mere angiveligt forståelige og identificérbare som fetish tøj. Et eksempel er denne net undertrøje til mænd som ses til venstre.

Det er en fræk undertrøje uden ærmer. Den er dog ikke lavet af latex, som ellers er det primære fokus for dette indlæg.

Slutteligt skal det dog også siges at trykker du på linket nederst her, så kommer du da også til en kategori som viser dig alt muligt frækt fetish latex tøj til mænd. Så er det bare at gå på udkig og finde lige præcis det du syntes er frækkest.

Når du har fundet det, så skynder du dig bare videre til indkøbskurven. Du kan også skrive til os her på linjen, så forsøger vi at finde det bedste og frækkeste sæt latex til ham ud fra en række kriterier du selv opsætter. På den måde får du nærmest din helt egen personlige assistent. Også lidt frækt sådan at få udvalgt og påpeget, hvad for noget latex du skal have på.

Latex undertøj

Latex undertøjLatex undertøj er en paraply definition, hvor alle produkter på billederne i dette indlæg er en del af. Derudover kan man selvfølgelig også så produkter, hvor man ligner en sygeplejerske eller flypilot, det er kun din fantasi der sætter grænserne – vores udvalgte forhandlere, som du finder ved at trykke på et at linksene.

De har nemlig Danmarks største og bredeste udvalg, så du vil med sikkerhed kunne finde nået som passer til din krop. På den måde er du sikker på at finde det absolut frækkest, mest afslørende eller bedst passende latex undertøj til dig. Uanset om du er på udkig efter et par frække latex trusser eller måske en latex bh eller boxershorts – så er vi sikre på at vores forhandlere nok skal finde det frækkeste og bedste frem til dig.

Størrelser er altid lidt af et issue når man skal købe latex undertøj. Det er først og fremmest vigtigt at det ikke sidder for løst. Køber man undertøj i latex som ikke sidder hvertfald lidt stramt, så mister det næsten hele den frække og pirrende effekt. Latex er strækbart og det er derfor oftest mere sikkert at vælge noget som er mindre end det du regner med du burde købe.

Med det sagt er det selvfølgelig vigtigt du ikke køber noget, som du er ved at kvæles i og ikke kan trække vejret mens du har på.

Latex undertøjs vigtigste egenskab må og skal være at føles behageligt. Det skal selvfølgelig samtidig give dig en fornemmelse af at du er fræk og ser godt ud. Men dernæst må det også meget gerne tænde dig, netop at have latex på.

Jeg håber inderligt du ud fra denne meget korte introduktion og mini-guide til latex undertøj finder det rigtige for dig. Jeg tør hverfald godt love for, at du hvertfald får rigeligt med muligheder, hvis du besøger en af de sexshops vi her henviser til.

Du vil sent blive skuffet over deres enorme udvalg og mange muligheder for at udfolde dig selv indenfor latex undertøjs verdenen.

Latex heldragt

Latex tøj til mænd

Hvis du er på udkig efter en meget specifik form for latex heldragter, så er dette kategorien.

Det produkt vi her henviser til minder om det på billedet. Det er altså latex heldragter, som oftest er one-pieces. Det betyder at det er næsten ligesom våddragter, du skal trækker over eller op over hele kroppen.

Latex heldragter kan med stor succes bruges nede i den lokale swingerklub. Jeg er dog samtidig sikker på, uanset om du er mand eller kvinde – at din partner vil sætte meget pris på at få din smækre krop klemt ned i en latex dragt.

Det er en af mine favoritter indenfor latex beklædning generelt, og jeg håber virkeligt du har samme entusiasme for netop latex dragter og egentligt bare latex tøj. For det er virkelig et fantastisk materiale. Som mange flere burde både nyde, gå i og have en fetish for.

For at være helt ærlig, forstår jeg faktisk ikke, at der ikke er flere som går rundt tl daglig i en latex dragt. Jeg er klar over at der måske bliver sendt et par blikke nede i den lokale fakta, hvis man tropper op i en fuld latex mondering. Men so what?

Andre skal vel ikke afgøre, hvad du syntes er lækkert at gå i, eller hvad du skal gå i for den sags skyld. Det må være op til dig selv at afgøre, hvad du syntes er passende i fakta eller super brugsen. Også selvom det passende i dit hoved er en latex heldragt og potentielt en latex maske. Man skal være og forblive den man er og ikke ændre på sig selv for noget som helt. Det er hvertfald min ærlige mening. Specielt når det kommer til latex dragter.

Latex tøj og latex beklædning har i mange år været lig med fetichisme, lak og læder.

Selvom det i dag stadig er en stor del af fetich miljøet, er latex tøj og lak i dag blevet en del af den konventionelle modeindustri.

Kendisser som Miley Cyrus og Kim Kardashian klæder sig i latex på den røde løber -hvem husker ikke Kim K’s hudfarvede latex kjole ved launchen af hendes personlige duft tilbage i 2014  eller den nylige, sorte latex sag  hun havde på til Tom Ford’s show ved New York Fashion Week i 2017.

Det startede med at laksko begyndte at komme tilbage i billedet igen, efter at have være totalt ”yt” i en del år. Med laksko kom lakstøvler og trenden for at være personlig og modig i sin tøjstil, er steget støt de seneste år.

Det er blevet helt legitimt at udfordre den dikterede mode og skabe nye trends.

Men latex tøj er ikke kun forbeholdt kendisser med en krop der har kostet tusindvis af dollars. Latex er for alle mænd og kvinder der ønsker at klæde sig mere sexet og udfordrende, eller har en fræk sex fantasi der involverer latex.

Og inden du kaster dig ud i at købe dit første stykke latex beklædning, skal du vide at når du ser Kim K. gå ned af catwalken, er hendes tøj altid skræddersyet -også latex kjolerne.

 

Latexbeklædning

 

Hvad er Latex egenligt?

Latex er et naturmateriale. Det er lavet af saften fra gummi træet Kausjuktræ (Havea brasiliensis) og hedder helt korrekt naturgummi-latex.

Det som latex som latex beklædning er lavet af, er ikke kun den rene saft fra træet. For at kunne forme gummiet gennemgår gummisaften en del forskellige processer, før det ender ud med at blive til latex tøj.

Latex tøj kaldes af samme grund også for gummitøj.

Føl dig sexet i latex undertøj

De fleste kvinder og mænd kan godt lide følelsen af at føle sig sexet. Både indeni og uden på. Latex giver dig denne følelse. Med sin superglatte overflade, får det huden til at blive ekstra sensitiv og det strammer det hele ind på kroppen, så kavalergang, mave og baller får et ekstra løft, og hele kropsfiguren bliver figuren strammet ind. Næsten som et bevægeligt korset og sensitiviteten stiger.  For mændenes vedkommende er det som en sensuel hånd der smyger sig tæt op af de ædlere dele.

Latexbeklædning sidder dejligt stramt til kroppen, og en anden grunde til at det er så populært, er fordi jo mere du sveder, des strammere sidder det. Derfor får du både en tætsiddende kjole, der bliver strammere som aftenen skrider frem, og får følsomheden til at stige yderligere.

Når du bærer latextøj er du som regel helt nøgen indenunder.

For det første fordi er nær ved umuligt for pigernes vedkommende, at tage tøjet på med en BH indenunder. For det andet vil alt hvad du har indenunder være synligt, og skæmme det look du er ude efter.

Vi anbefaler også helt klart at du barberer hele kroppen, eller bliver vokset et par dage inden du skal have tøjet på. Hvis du har en kropsdel med lange hår, kan det rive i dem når du har tøjet på.

Vi anbefaler varmt at du slipper din indre ekshibitionist løs og går hele vejen!

Latextøj kan bruges i leg med din partner, hvis du for eksempel tænder på en par baller i stramme underbukser eller bare gerne vil give forspil og samleje et pift.

Der er også sexklubber eller svingerklubber der tilbyder specielle aftener for nybegyndere, eller bare for dem der er nysgerrige på sig selv, og gerne vil vide mere om hvordan sådan en aften foregår.

Sexlivet kan forsødes på mange måder og latextøj til både mænd og kvinder, er noget der tænder op under fantasien hos begge køn.

Latextøj billede

Latex undertøj

Hvis det er første gang du prøver at købe latex tøj, kan du for eksempel starte med at købe latex undertøj for at opleve følelsen af latex beklædning, og den øgede følsomhed på kroppen.

Latex tøj kan fås som undertøj til både mænd og kvinder, hvor den samme følelse af øget sensivitet og den kropsnære, sensualitet af at mærke hver en centimeter på kroppen, der er omgivet af latex tøjet, opleves.

Du kan også tage et par latex trusser på inden du går i byen, eller hvis du skal på en date.

Det kan være en  ophidsende tanke at mærke den glatte beklædning på huden, og mærke sig selv. Og tanken om det er kun dig , eller den specielt udvalgte der ved du har dem, på kan få safterne til at stige. En ekstra takt

Hvis du tager latextøj på når du skal i byen og du gerne vil have det som en lille hemmelighed, skal du være opmærksom på at latexen enten skal behandles eller du skal bruge talkum. Læs mere om det længere nede i denne artikel i afsnittet ”Hvordan tager man latextøj på”.

Latexundertøj, til både kvinder og mænd er en klar bestseller på diverse sites landet over, fordi det gør en forskel at føle sig sexet. Både for sig selv og for ens sexpartner.

Latex mod kønssygdomme

Den seneste trend indenfor latex er trusser mod herpes.

I lande hvor kønssygdomme er mere udbredte end i Danmark hvor vi har rimelig kontrol med det, er folk begyndt at bære ultratynde latex trusser, for at beskytte sig mod sygdomme når de har tilfældig sex, eller har en ny partner. De fuldfører ikke et samleje, men har oralsex udenpå tøjet.

Det kan være en meget intens oplevelse for begge parter fordi følsomheden er så ekstrem høj, og det er også en måde at komme tæt på hinanden, uden risikoen for at overføre kønssygdomme.

Vi anbefaler selvfølgelig at du bliver testet og altid beskytter dig, hvis du er sammen med en ny partner.

Hvordan tager man latextøj på

Det kan være svært at tage sit latextøj på første gang alene. Specielt hvis man har købt et større beklædningsstykke. Her gennemgår vi de mest anvendte metoder. Du kan også finde videoer med det på nettet, så du får erfaren hjælp og en god oplevelse.

Talkum er det som oftest nævnes i forbindelse med påklædning af latextøj.

Pro: det er nemt at bruge og vaske af.

Con: det er overalt efter du har taget tøjet på, det tager noget af shinen fra tøjet, det bliver hvidt i løbet af aftenen når du sveder meget.

Glidecreme, fås både med silikone og som vandbaseret:

Pro: nemt at bruge, får tøjet til at skinne

Con: glidecreme bliver klistret efter en times tid -især den vandbaserede type, dit gulv bliver meget glat -så pas på at ikke falde efter du har brugt det.

Varedeklarationen skal læses grundigt for at undgå stoffer der nedbryder latex’ en.

Hvis du er usikker på om du kan bruge din glidecreme, så køb en der er specielt fremstillet til latex tøj.

Når du skal have tøjet af og du har brugt glidecreme, kan du gå i bad med det på. Så er det nemmere at tage det af.

Kloring (chlorination), en behandling af tøjet med klorin:

Fordi tøjet er lavet af naturgummi, er der en naturlig porøsitet i det, og ved at klorinere tøjet udfylder man kort fortalt de naturlige huller (porøsiteten) der er i latextøjet.

Det kan både gøres hjemme og proceduren kan udføres ved at sende tøjet ind til et firma der udfører opgaven professionelt for dig.

Pro: dit latextøj er let at tage på , det glider let på kroppen, du hænger ikke fast i lagnerne, du kan lettere tage flere lag latextøj på ovenpå hinanden, duften af latex forsvinder og den knirkende lyd reduceres betydeligt, latexallergikere synes at kunne tåle at være tøjet efter det er blevet klorineret, behandlingen skal kun udføres en gang.

Con: kan kun udføres på nyt tøj, mange kan godt lide duften og lyden af latex og ønsker derfor ikke at den forsvinder, tøjets holdbarhed reduceres, nogle mener at klorinering tager noget af shinen fra tøjet mens andre mener det modsatte.

Vi mener det kommer an på latextype og farve.

Klip og fil neglene inden du kaster dig ud i din latexpåklædning, og undgå i det hele taget spidse og skarpe kanter for at der ikke går hul på tøjet.

 

Latex beklædning billede

 

Hvordan rengøres latex tøj?

Latex beklædning er nemt at rengøre. Det skal blot vaskes i lunkent vand og hvis du synes det trænger til en ekstra rengøring, kan du tilsætte en lille smule babyshampoo eller uparfumeret sulfo. En mild hårshampoo kan også anvendes, bare den er uden balsam.

Det vigtigste er at være obs på der ikke er skadelige kemikalier i sæben, da det kan nedbryde latexen og gøre den skrøbelig. Det er sjældent det er nødvendigt med at bruge sæbe.

Ryst tøjet  efter vask og dup det med et blødt håndklæde.

Hæng det derefter til tørre og sørg for det tørrer på begge sider.

Giv latex beklædningen talkum eller latexshine inden du lægger det væk for at holde gummiet vedlige og undgå svamp.

Tip: Du kan lægge de små poser  med silica gel sammen med dit latextøj for at holde det tørt. Det er de små poser der er i dine sko, når du køber dem.

Latex og allergi

Alle kan få latex allergi, men det er sjældent at det folk i Danmark får det. Ifølge Astma -og Allergiforbundet er det under 1 procent af den danske befolkning, der lider af det.

De mest udsatte grupper er folk indenfor sygeplejen fordi de ofte er i kontakt med latex, eller de som har været opereret meget som børn, og har været i meget i kontakt med latex i en tidlig alder.

Allergien optræder som andre allergier ved symptomer som nysen, kløe, udslæt og så videre. Man skal naturligvis søge læge hvis man oplever disse symptomer. Også i andre sammenhæng end med latex tøj.

Det siges at majsstivelse -som nogen ynder at bruge i stedet for talkum- skulle fremskynde latex allergi, men det er ikke noget der er videnskabeligt bevist endnu.

Klorinering (læs afsnittet om ”Hvordan tager man latextøj på) af latextøj skulle fjerne de allergiske reaktioner, men som med majsstivelse er det ikke videnskabeligt bevist.

 

7 Kommentarer
 1. For dælen da det må have taget så lang tid at skrive om alt den latex beklædning der. Virkelig en gennemført guide, har næste ondt af ham og eller hende der har skulle redegøre for alle de forskellige typer tøj og tekstil der kan laves i latexmaterialet.
  Det er bare skaprt skrevet og godt gået. Forståeligt, hvis man har haft behov for et par pauser i processen, man må jo være blevet helt firkantet i hovedet.

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:28 am

   Hej Far.

   Haha, det kan du hvertfald tro det har. Mine øjne er ved at falde ud af hovedet på mig. Jeg tror desuden jeg er ved at få allergi overfor latex 🙁 OG det er altså ikke særlig heldigt når man er så vild med latextøj som jeg. Kan slet ikke få nok. Alle burde gå i latex, dagligt, hvis det stod til mig og mig alene.

 2. Kære Lovebuddy.
  Nu har i været så søde at guide mig til, lige præcis hvilken type tøj jegs kal købe i latex. Men mit næste problem er, at min kæreste ikke ved at jeg godt kan lide det.
  Jeg har før købt små latexprodukter såsom masker, strømper eller andre mindre dele lavet af latex.
  Jeg har nemlig en enorm fetish for latex og elsker at gå i det. Rør ved det og klæde mig ud i det.
  MEn hvordan får jeg det sagt til min kæreste, er så bange for hun ikke vil forstå det.

 3. Latexed1
  Kan kun være fuldstændig enig.
  At være i latex og være sammen med andre, der også er det, er bare det bedste.

 4. Hej
  Jeg føler jeg er meget alene omkring min fetish for latex i min alder (er 19 år) og er derfor sindsygt seksuelt frustreret over ikke at dele min glæde for det med en partner, søger en der kan vise mig vej til hvor jeg har muligheden for at finde en kvindelig partner, der synes latex

 5. Fantastisk god artikel, der giver en god beskrivelse af det mest fantastiske materiale i verden, bliv endelig ved med at lave artikler om latex og gummi beklædning
  Jeg håber flere får lyst til at prøve det, bare prøve følelsen på kroppen og den fantastiske duft
  Jeg er selv passioneret “rubberist” og går i latex hver dag, køber mig fattig i pænt gummitøj, som jeg kan have på i det offentlige rum, da jeg færdes de fleste steder i det, sover i løst og lækkert klorineret latex nattøj.
  Håber stadig på at møde andre her i DK som deler denne vidunderlige passion.

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik