Kunstig fisse: De bedste falske vaginaer

Hvis du er på udkig efter en fake/falsk og kunstigt lavet fisse så er dette et indlæg for dig. Vi har samlet nogle af de bedste kunstige vaginaer i dette indlæg.

Du vil blive guidet til det bedste sted at købe en fake fisse til når du skal give dig selv et lidt bedre håndjob. Det gør et normal omgang onani tusind gange frækkere!

Uden at gøre det alt for besværligt, har vi faktisk kun mere eller mindre én primær anbefaling. Den går til Danmarks største sexshop og forhandler af forskellige kunstige og falske fisser, vaginaer og kusser. Det drejer sig om sexshoppen sinful, som vi har linket til herunder.

Sådan gør du:

Nedenstående er en række eksempler på kunstige fisser og falske vaginaer, som du kan købe billigt og diskret ved de forhandlere vi anbefaler herunder:

Produktet er det mest solgte Fleshlight produkt overhoved.

Det er produceret til at efterligne en rigtig vagina.

Det er lavet af silikone, hvorfor det altså er en falsk fisse.

Hvis du synes det kunne være frækt, så kan produktet erhverves relativt billigt.

Tjek prisen nu, lige her


Dette minimalistiske design er til dig der ikke vil opdages.

Vil du ikke opdages – så skal du købe denne.

Det er blot et lille silikone sleeve, som føles og fungerer som en fisse for dig.

På den måde kan du slippe af med, at onanere med en kedelig hånd.

Vær så artig. Samtidig er produktet relativt billigt.

Du kan tjekke den opdaterede pris i dag ved at klikke her.


Dette er en lidt større model.

Her skla du nok have plads i skabet eller under sengen.

Faktisk er den ikke så stor igen, at den ikke også kan passe i en skuffe eller foldes lidt sammen i et klædeskab.

Alt andet lige, vil oplevelsen af, at bolle denne falske fisse være langt bedre for dig. Stram og nem at bruge og efterfølgende rengøre.

Det er en sikker vinder at købe.

Du kan se prisen her


Dette er endnu en fleshlight.

Som du måske allerede kan se på billedet – modelleret efter den fantastiske Riley Reid.

Ja, du genkender hende nok. Nok også fra en god film du engang så på en beskidt side 😉

Nu kan du også være med, med hendes falske fisse afstøbning. Lavet særligt til dig og for din fornøjelses skyld.

Held og lykke – du kan tjekke prisen på den her.


 

Kunstig fisse (fake/falsk)

Du er med stor sandsynlighed landet her fordi du godt kunne tænke dig en kunstig fisse lavet af falsk materiale. Materialerne som ofte bliver brugt i de produkter vi henviser til er silikone. Nogle er dog også lavet af andre materialer. Såsom det specielle real-skin brugt i bl.a. andet fleshlights pocket pussy produkter. Det bliver dog også brugt i nogle af alle deres andre onani produkter til mænd

Der findes selvfølgelig en lange række forskellige slags produkter til mænd, som alle er replikationer af en fisse. Det er i sidste ende bare en kunstig fisse som er lille nok, til at kunne blive båret rundt i lommen. Mens definitionen bare fortæller dig at det en kunstig fisse. Så er det nok alligevel en lidt mere dybdegående forklaring der burde høre til.

Har man fat i en rigtig godt udformet falsk fisse udformet i et kunstigt materiale, så kan det føles næsten ligesom rigtig sex under brug. Der er utrolig mange fordele ved at bruge en fake fisse. Nogle af dem kommer i sektionen herunder.

Det er sikre at bruge. De fleste gør-det-selv kunstige fisser er lavet af et blødt silikone materiale som gør det til et utrolig sikkert materiale at anvende. Det er hverken bieffekter eller sidevirkninger, som er utilregnelige eller farlige for dig og din penis.

Kunstig vagina (fake/falsk)

Som en uddybning på tidligere sektion, så vil jeg gerne fortsætte med at forklare om fordelene ved en kunstig vagina. Skulle du ikke allerede have købt en falsk vagina i et kunstigt materiale, så kan vi klart anbefale at købe en. Ikke desto mindre skal vi snakke om en række flere fordele ved dette.

En af de virkelige gode fordele er også den, at din kunstige vagina er nem at rengøre og vedligeholde. Du behøver ikke den helt store rengøringsdag sat af, for at sørge for at dit onani produkt er fyldt af bakterier. Du kan simpelt blot skylle den igennem med varmt vand, og så er din kunstige vagina fuldstændig ren.

Den sidste fordel ved sådan en fake vagina, er samtidig at den oftest er transportabel. Derfor angives den oftest også som pocket pussy. Det er omvendt nok mere præciserende og derfor nok også mere korrekt at kalde det for en kunstig vagina, og ikke oversat fra engelsk en lomme fisse.

Hvis du kunne være interesseret i at købe en af disse skønne produkter, så har vi linket herunder til en super forhandler som opfylder en langt række vigtige krav for os:

Fordele:
 • Gratis fragt over 299 kr.
 • Diskret levering
 • God support
 • Hurtig levering
 • Anonym support
 • Fuld returret

Ulemper:
 • Vi har umiddelbart svært ved at finde nogle

Kunstig kusse (fake/falsk)

Som skrevet før er en kunstig kusse utrolig god til lige akkurat dig, der ønsker tilfredsstillelse af dig selv på farten. En sådan lille og portabel onani enhed til mænd er utroligt godt redskab til hurtig forløsning ind i mellem. Både på farten, men også blot som en lille ekstra remedier i natbordsskuffen.

Du vil endda have mulighed for at tage den med på kontoret og sørge for at du aldrig har en ensom aften igen. Samtidig siger en falsk kusse aldrig nej til dig.

kunstig kusse flask fisse
En af de fordele, som konen kæresten eller din søde veninde måske sætter rigtig stor pris på er blandt andet deres fantastiske egenskab til at beskytte mod utroskab. Når i ikke har været sammen i noget tid, så stiger lysten hos dig, måske til at opleve fornemmelsen af en rigtig kusse igen.

Det betyder ikke, at du nødvendigvis går ud og er utro eller er sammen med en rigtig dame bare fordi du ikke har produktet. Men det er faktisk bevidst at mænd med en kunstig kusse er mindre i risiko for at være til falds for tilnærmelser fra det andet køn.

Det gør det ved, at du gennem en falsk kusse, uden egentligt at være utro både får tilfredsstillelse. Samtidig giver det også en hvis følelse af frihed, og måske endda en følelse af at være sammen med en anden. Uden at det skaber drama, når du fortæller det til kæresten – at du har brugt og været sammen med en kunstig kusse.

Alt ovenstående er selvfølgelig kun nogle af alle fordelene. Der findes mange flere. Dem vil du uden tvivl alle sammen opleve, år du selv anskaffer dig en. Det kan du gøre ved at besøge en sexshop og selv købe en kunstig kusse.

Fake realistisk fisse/vagina af silikone

Det er du måske fordi du er single, og har brug for en realistisk fisse at onanere med? Måske har du andre årsager. 

Mine personlige grunde, til at du bør vælge en fake og realistisk udformet fisse eller vagina af silikone er flerformige. MEn nogle af de bedste, som jeg kan tænke på vil jeg nu præsentere. Vigtigst er dog at afgøre, hvad du bør have på plads, inden du bestemmer dig.

realistisk fisse af silikone

Bestem dig for hvad du ønsker: En af de første ting du skal gøre klart overfor dig selv er, hvad formålet er, og hvilke attributer du ønsker. Forskellige produkter er udformet til forskellige lejligheder og til forskellig stimulation. Selvom de er transportable så er der nogle realistiske fisser som er mere transportable og nemmere at have med at gøre på ferier.

Vær opmærksom på kvalitet: Kvalitet er nok en af de bedste og vigtigste punkter, du skal holde øje med når du vælger et produkt til dig selv. Ikke alle mærker er ens. Nogle er langt bedre end andre. Materialerne er forskellige og forskelligt udformet. Det kan både ses på udseendet og ift. hvor realistisk produktet ser ud. Men du vil også kunne mærke forskel på kvaliteten.

Vær opmærksom på prisen: Prisen kan fortælle dig meget om et produkt. Først og fremmest i forhold til kvaliteten, som beskrevet i punktet før. Et lavt prissat produkt er sjældent det bedste. Det kan dog være klart en fordel at købe billige produkter, når de er på udsalg

Læs anmeldelserne: Sidst, men absolut ikke mindst, så tjek for guds skyld alle anmeldelser online og tilhørende test. Det kan redde dig fra utrolig mange fejlkøb, og er næsten utænkeligt godt givet ud. Lige sådan at læse en kort anmeldelse eller to.

1 Kommentar
 1. Hey

  Det har i lang tid været af min klare overbevisning, at sådanne produkter ikke er specielt rare – men her må jeg bare trække i land og sige, at i har formået at skubbe mig ud over kanten således jeg fik købt den pocket pussy jeg havde kigget på igennem en længere periode.

  Her må jeg bare sige, at jeg simpelthen er så glad for netop det valg. Hold op jeg har ikke lavet andet siden, end at bruge min nye bedste ven.

  Jeg vil dele en lille erfaring, som andre forhåbentligt kan drage nytte af. Ens pocket pussy holder sig markant bedre hvis i vedligeholder den med det medfølgende pulver – så HUSK endelig det!

  God dag..

  Efterlad et svar

  Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating