Sex stol: De bedste i test

Leder du efter den bedste & frækkeste sex stol / erotiske stol?

Så er du havnet det helt rigtige sted!

Du har helt sikker hørt om dildoen, og du har med al sandsynlighed også hørt om vibratoren. Måske har du endda hørt om penisringen, men har du hørt om sexmøbler?

Et af de mest populære sex møbler er en sex stol.

Herunder kan du se de bedste sex stole i test:


BEDSTE TIL PRISEN –  Fetish Fantasy Sex Stol

Sex stol

Tjek Prisen Her

Fordele:

 • Holdbare materialer
 • Mulighed for både vaginale, anale og orale variationer
 • Nem at rengøre
 • Diskret design
 • God til begyndere
 • God pris

Ulempe:

 • Kan være for lille i størrelsen til nogles præferencer

sexstolFå et helt nyt sexliv med denne Fetish Fantasy sex stol. Stolen er simpel i sit design, men vi lover, at du bliver overrasket, når du opdager, hvor mange nye muligheder den giver.

Denne simple stol muliggør nemlig en masse nye spændende stillinger, som du kan prøve sammen med din partner. Stolens stel er fremstillet af holdbart stål og ”sædet” er af holdbart TPU-plast. De holdbare materialer gør, at stolen kan bære helt op til 136 kg.

Med Fetish Fantasy sex stol får du således et sex møbel, der kan holde til lidt af hvert. Sædet består af to bånd af det holdbare plast med et mellemrum i midten, der giver nye muligheder for både penetration og oralsex. Plastmaterialet gør desuden stolen nem at rengøre.

Denne sexstol måler 38 cm i højden, 61 cm i længden og 39 cm i bredden. Den er således tilpas stor til at give mulighed for spændende og fantasifuld erotisk leg, men ikke for stor til, at den kan pakkes væk mellem brug, hvis I ønsker diskretion.

Alternativt er designet så simpelt og neutralt, at stolen sagtens kan stå fremme, når den ikke er i brug. Designet er simpelt, men effektivt i den forstand, at det giver mulighed for helt nye stillinger, der kan tilføre jeres sexliv en helt ny dimension.

Denne sex stol er alsidig og budgetvenlig, hvilket gør den særligt velegnet til nybegyndere, som har lyst til at prøve et sexmøbel for første gang.


TESTVINDER – Fetish Fantasy International Rockin’ Chair Sex Stol

Erotisk stol

Tjek Prisen Her

Fordele:

 • Høj kvalitet
 • Intens klitoris stimulation
 • Vibrationsfunktioner
 • Nem at rengøre
 • Kommer med fjernbetjening
 • Direkte strømkilde giver mere intense vibrationer
 • Flot design

Ulempe:

 • Skal tilsluttes strømkilde

Bedste sex stolDrømmer du om intense klitorisorgasmer? Så er Fetish Fantasy International Rockin’ Chair det ultimative valg for dig. Stolen er designet til at give dig orgasmer, du ellers kun har drømt om. Så ønsker du dig dit livs ridetur, er denne sex stol en god investering, du sent vil fortryde.

International Rockin’ Chair fra Fetish Fantasy er en sexstol særligt skabt til kvinder og med den kvindelige nydelse i øjemed. Sæt dig over skrævs på den silikone betrukne stol i en feminin lyserød farve. Stolens udformning minder om en saddel, hvilket giver ekstra komfort og skaber de bedste forudsætninger for nydelse.

Selve nydelsen får du her af den lyserøde vibrator forrest på stolen, der stimulerer din klitoris, indtil du opnår klimaks. Stolens form tillader, at du frit kan rokke frem og tilbage for den helt rigtige stimulation for dig. Den måler 36,8 cm i højden, 44 cm i længden og 31 cm i bredden.

Med stolen følger en fjernbetjening, der lader dig kontrollere vibrationerne i stolen. Dette giver også mulighed for at invitere din partner til at deltage i den frække leg ved at lade vedkommende tage kontrollen over fjernbetjeningen.

International Rockin’ Chair tilsluttes en strømkilde ved hjælp af en medfølgende ledning og skal derfor aldrig oplades eller lignende. Den direkte strømkilde er en fordel i den forstand, at det giver mulighed for mere intense vibrationer, end hvad tilfældet er for legetøj, der eksempelvis er batteridrevet.

Denne sexstol koster lidt set i relation til mange andre typer af sexlegetøj, men den er bestemt investeringen værd. Så snart du har oplevet dens intense vibrationer på egen krop, vil du forstår hvorfor. Tjek eventuelt også prisen hos Sexshop.dk.


DEN FRÆKKE – LoveBotz Love Glider Erotisk Stol (Sexmaskine)

LoveBotz Love Glider erotisk stol

Tjek Prisen Her

Fordele:

 • Høj kvalitet
 • Luksuriøse materialer
 • Mulighed for både anal og vaginal penetration
 • Manuel styring, der giver dig 100% kontrol
 • Ingen batterier eller kabler
 • Flot design
 • Mange variationsmuligheder
 • Meget brugervenlig

Ulempe:

 • Relativt høj pris

erotisk stol bedsteDer findes mange forskellige typer af sexstole på markedet. Nogle skaber bedre forudsætninger for lækker penetration, mens andre giver dig penetrationen. Det er tilfældet med denne kinky sag fra LoveBotz. Her får du en kombination mellem en sexstol og en reel sexmaskine, som kan give dig en helt intenst sexoplevelse.

Selve stolens stel er af kvalitetstræ, mens det bløde, polstrerede sæde er betrukket med et materiale, der er let at rengøre. Materialerne emmer af kvalitet, og det er også sjældent, at man oplever en sex stol af så luksuriøse materialer, som denne kan tilbyde.

I midten af de to polstrerede sidestykker er et hulrum, hvor en af de to medfølgende dildoer kan påsættes. Med sexstolen følger nemlig både en dildo til vaginal brug og en dildo til anal brug. Desuden kan maskinen bruges med næsten alle Vac-u-lock dildoer, hvilket giver mulighed for yderligere variationsmuligheder.

Denne sexstol er særlig i den forstand, at den efterlader dig som bruger i fuld kontrol. Det er din egen krops bevægelser, der styrer tempoet og dybden af penetrationen. Det giver mulighed for en type af orgasmer, som kun er mulige, når du selv er i fuldkommen kontrol.

Med LoveBotz Love Glider Sexmaskine slipper du således også for både batterier og ledninger. Den manuelle funktion gør også maskinen til en af de mest brugervenlige på markedet. Stolen kommer fuldt samlet, så den er klar til brug med det samme.


BEDSTE TIL BEGYNDEREN – LoveBotz Bangin Bench Extreme Sexstol

LoveBotz Bangin Bench Extreme Sex Stol

Tjek Prisen Her

Fordele:

 • Solidt materiale.
 • Elastisk sæde.
 • Mulighed for brug alene eller i par.
 • Kommer med konstruktion til fastspænding af dildo.
 • Ingen batterier eller ledninger.

Ulempe:

 • Dildo medfølger ikke

Vil du have en sex stol, der kan lidt af det hele, skal du vælge LoveBotz Bangin Bench Extreme Sex Stol. Denne sex stol er skabt til både fræk sololeg og nye spændende oplevelser med din partner.

Stolens stel er af holdbart stål, der holder til det meste, mens selve sædet er af et elastisk materiale, der giver helt nye stimulationsmuligheder. Det elastiske sæde giver dig mulighed for at have fuld kontrol over både hastighed og penetrationens dybde. Denne stol er således heller ikke eldrevet eller drevet af batterier, hvilket betyder, at du slipper for både ledninger og udskiftning af batterier. Stolen er derfor altid klar til leg.

Mellem de to elastiske remme er der et mellemrum, der giver mulighed for erotisk leg med din partner eller for, at du kan få glæde af den dildo, der ved hjælp af en stålkonstruktion kan sættes fast til stolen – enten med en sugekop eller med det medfølgende bånd. Det gør, at de fleste dildoer kan anvendes med stolen. Vær dog opmærksom på, at en dildo ikke medfølger denne sexstol.

Denne sex stol måler 37 cm i højden, 48 cm i længden og 46 cm i højden. Den har således en størrelse, der gør den stor nok til en bred variation af forskellige pirrende lege, men som samtidig er lille nok til, at stolen net kan gemmes væk, når du eller I er færdige med at lege.

Med sine forskellige funktioner og anvendelsesmuligheder er denne sex stol således et meget alsidigt valg. Det gør den god til nybegyndere eller til dig, der gerne vil have et enkelt sexmøbel i din samling, som kan lidt af det hele. Men stolen er også egnet til den mere erfarne bruger, der ønsker at tilføre et nyt krydderi til sit sexliv eller tage sin sololeg til næste niveau.


DEN REALISTISKE – Pipedream King Cock Hot Seat Sex stol

Pipedream King Cock Hot Seat Sexstol

Tjek Prisen Her

Fordele:

Ulempe:

 • Batteridrevet

Ønsker du dig en sex stol, der kan give dig en realistisk og virkelighedstro oplevelse, så skal du vælge Pipedream King Cock Hot Seat Sex Stol. Denne sex stol kommer med to dildoer i realistisk udseende og med en pirrende vibrationsfunktion.

Vælg enten en dildo i realistisk design med markeret penishoved og synlige blodårer på 15,2 cm i længden og 4,1 cm i diameter eller den større variant på 20,3 cm i længden og 4,6 cm i diameter. Montér den i midten af den bløde pude af vinyl og oplev det pirrende vibrationsmønster, der kan give dig fantastiske orgasmer.

Stolen kommer med en fjernbetjening, så du selv kan justere den trinløse vibration efter dine præferencer. Du kan også vælge at inddrage din partner ved at lade vedkommende tage styringen over fjernbetjeningen. Denne sex stol bruger 2 AA-batterier, og du slipper således for ledninger. Ulempen er dog, at stolen fra tid til anden naturligvis skal have skiftet batterier.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk