Læder undertøj: Det bedste i test

Læder undertøj og lingeri vinder indpas hos mænd og kvinder

Man behøver ikke at have en fetich for at købe læder lingeri og undertøj. Denne guide giver dig mulighed for at læse mere om emnet og se eksempler på dine muligheder.

Læder undertøj & læder lingeri: læder trusser, læder bh & læderkorsetter

Denne artikel er en guide til jer, der ønsker at spice sexlivet op med noget andet end blot bomuldsundertøj og klassiske korsetter. Det kan være svært at vælge, hvor man skal starte og hvad man skal købe for at prøve nye grænser af.

Læs videre for at få inspiration og se nogle af de muligheder, der findes på markedet af bl.a. læder trusser, læder bh og læderkorsetter.

 

Zado læder undertøj body

zado læder undertøj body

Læs mere om produktet her

Denne læder trusse er ideel til kvinden, der ønsker at få et mere råt look i soveværelset. Det smarte design i imiteret læder og den frække lynlås foran giver et hedt udseende, der med garanti kan få de fleste mænd til at falde i svime over den feminine og sexede udstråling man får ved at iføre sig disse.

Fordele:

 • Imiteret læder
 • Feminin og fræk trusse
 • Findes i str. Small
 • Giver et råt og sexet look
 • Har en frækt placeret lynlås
 • Perfekt pasform til kvindekroppen

Denne trusse findes kun i størrelse small, hvilket svarer til str. 36-38, og må grundet materialet af nylon og spandex kun håndvaskes i lunkent vand for ikke at skade læder trussen.

 

Zado Læder Bikini

zado_l_der_bikini_3

Læs mere om produktet her

Denne form for læder lingeri er utrolig sexet, og kan være god både som første køb og som et køb for dem, er i noget tid har prøvet læder i soveværelset. Bikinien består af både en læder bh og en læder trusse, der i samspil med en masse metalkæder giver et råt og utrolig sexet look, der med garanti vil få din mand til at slukke for fodboldkampen og følge dig overalt i huset.

Fordele:

 • Sæt bestående af både læder bh og læder trusse
 • Metalkæder, der giver et råt look
 • Understøtter brysternes vægt og placering
 • Giver et sexet twist til den frække og feminine stil

Det gode ved en læder bh er, at den er med til at holde brysterne på plads, dette er også tilfældet med denne bikini fra Zado, der dog ikke alene understøttes af læderremme, men også af kæder, der fastholder brystet i en sexet position.

Du kan med fordel sørge for at varme denne bh lidt op inden du tager den på, tricket er at ligge den i et pudebetræk ovenpå en varm radiator. På denne måde vil du ikke føle et køligt ubehag når du tager den på.

 

 

Zado Læderkorset med strømpeholder

13235-zado-leather-corsage_1_.jpg

Læs mere om produktet her

Dette læderkorset er ideelt til dig, der ønsker at købe dit første læder lingeri. Det støtter de rigtige steder, og med nakkestroppen skal du ikke være bange for at dine ’piger’ hopper ud og siger hej, før du selv ønsker det.

Medfølgende til korsettet er også et sæt læderstrømpeholdere, der er en fast del af det frække udstyr du bør have på, når du ifører dig et korset. En af de mange fordele ved korsetter i forhold til andre former for læder undertøj og lingeri er, at man kan justere bedre på disse.

I ryggen af dette korset finder du nogle snore, der gør at du kan stramme det ind eller løsne det lidt således, at det perfekt omslutter din krop, men på en måde, så du stadig bibeholder din bevægelsesfrihed og kan føle sig sexet og tryg.

 

Mister B Colt Læder Trusse

mister-b-colt-l_der-jock-sort-01

Læs mere om produktet her

Disse læder trusser er til manden, der gerne vil forkæle sin partner med en indpakket gave. Trusserne er former som en ’jock’, som kendes fra sportsverdenen og sidder behageligt grundet den brede elastik omkring livet.

Fordele:

 • Løfter ballerne op
 • Giver et råt og maskulint look
 • Stimulerer penis og kugler
 • Har en sexet lynlås
 • Perfekt pasform til mandekroppen

Designet giver en følelse af at have pakket sine ædlere dele ind som en gave, da der sidder en stor og dejlig lynlås foran på trussen, der kan åbne op for herlighederne. Mange mænd vil frygte at have en lynlås så tæt på deres maskulinitet, dog kan der ikke ske uheld med disse trusser.

En af fordelene ved disse læder trusser er, at man som mand vil føle sig ekstra stimuleret, når først penis er trukket ud gennem den åbne lynlås. Dette skyldes, at trusserne holder kuglerne på plads og skaber et let men erotisk tryk alle de rigtige steder.

Samtidig har disse trusser et design, der også løfter ballerne op – hvilket kun kan få din partner til at blive ekstra blød i knæene. Hvem kan ikke lide at se en fast røv og nyde at pakke en sexet pakke op?

 

Dreamgirl – Læder korset med blondeskørt

Læder undertøj: Det bedste i test 1

Læs mere om produktet her

Denne læder corsage er utrolig fræk, da man får meget mere end blot stof for pengene. Blandingen af imiteret læder og blonder er et sikkert hit i enhver henseende, da det får både den rå stil og den blide feministiske stil til at clashe i et sammensurium af alt det som mænd fantaserer om.

Fordele:

 • Perfekt pasform til kvindekroppen
 • Findes i str. XS
 • Medfølgende g-streng
 • Blondestropper på korsettet
 • Strækbart materiale

Man kan bruge denne form for læder lingeri til at udleve en masse forskellige fantasier i soveværelset. Køb en støvkost, en stuepigekrave og et hvidt blondebånd til håret – så er der gang i stuepigefantasierne. Det gode ved dette læder korset er naturligvis, at blonden giver dig den perfekte pasform, da denne gør at korsettet kan strækkes en smule, hvilket giver dig plads til mere bevægelse.

 

Dreamgirl – Rio de Janerio, Bodystocking med built-in læder bh

Læder undertøj: Det bedste i test 2

Læs mere om produktet her

Denne frække form for læder lingeri vil med garanti gøre, at en aften i det hyggelige, men lidt kedelige hjem, bliver spicet op og gearet til en god gang lagengymnastik. Bodystockingen, der er lavet af stormaskede strømper og overdel, har den frække detalje, at der også følger en læder bh samt læder trusser med, som er built-in i sættet og derved sidder fast.

Fordele:

 • Bodystocking, der giver et frækt helhedsindtryk
 • Built-in læder bh og læder trusse
 • Fås i 4 forskellige størrelser
 • Passer perfekt til kvindekroppens feminine buer

Med denne form for læder bh, kan man føle sig sikker på, at brystet ikke stikker ud af den nærmeste åbning. Sættet har en tætsiddende effekt, der gør at ale bliver strammet ind og holdt på plads de rigtige steder.

Sættet findes i onesize, men fås også både i XS, S og M. Derfor kan man finde en bodystocking der passer til størrelserne 32-42. Sættet er fremstillet af spandex og nylon, hvilket giver et råt look af imiteret læder. Derfor må dette kun håndvaskes.

 

Hvorfor forsøge sig med læder trusser i soveværelset?

De fleste, der har en fantasi om at klæde sig i lak og læder, starter med at købe læder trusser. Dette skyldes at man nemt kan gemme disse af vejen således, at det er det sidste ens partner ser når man skal til at gå i gang med de sjove aktiviteter i soveværelset.

Læder trusser findes i forskellige afskygninger, så man selv kan bedømme, hvilket design, der bedst passer til ens ønsker og behov. Denne form for læder undertøj er især frækt, da det giver et råt look og leder tankerne hen på donimans og underkastelse, der er meget in at afprøve lige for tiden.

Læder former sig efter kroppens buer og er derfor ideel i forbindelse med at fremhæve ens bagdel, venusbjerg eller penis. Denne form for læder lingeri findes til både mænd og kvinder.

 

 

Læder lingeri i form af en læder bh kan virkelig sætte fut under din mands sexlyst

Man kan ikke komme udenom de generelle temaer, der ofte er forbundet med mænds sexlyster. Langt de fleste mænd tænder på tanker som at være sammen med en prostitueret, blive domineret af en sexet kvinde i læder lingeri eller selv at være den dominante, der bestemmer, hvad der skal ske i soveværelset.

Disse er blot nogle af grundende til, at du som kvinde skal investere i en læder bh, der med garanti vil gøre underværker – også selvom din mand ikke vil indrømme sine lyster til at starte med. For kvinder er der mange fordele ved at vælge en læder bh som en del af det nye læder lingeri, der skal have en fast plads i tøjskuffen eller skabet.

Den primære fordel er naturligvis, at læder i mange henseender vil føles som et ekstra hudlag, der kærtegner kroppens buer og kurver uden at gnave eller sidde for stramt. Der findes mange forskellige former for læder bh’er på markedet, dog ses disse ofte som en del af et sæt som f.eks. en læder body eller en læder bikini.

 

Læderkorsetter har været et hit i mange årtier – anskaf dig et i dag

Når man snakker om læder undertøj og læder lingeri er det mest brugte dog læderkorsetter. Disse findes i mange flere afskygninger end f.eks. læder trusser og læder bh’er, men kan også bruges i kombination med en fin læder trusse.

Læder korsetter, eller corsager som de også kaldes, er populære for mange kvinder, da de er med til at holde alting på plads. Det er ingen hemmelighed, at huden bliver mindre elastisk med alderen, hvorfor mange kvinder hellere vil investere i et semi-dækkende korset end i f.eks. en læderbikini eller andet læder undertøj.

 

Se mulighederne for, hvilke andre ting du kan købe til dit læder lingeri og læder undertøj

Der findes et utal af muligheder, når først man for alvor begynder at kigge sig for i den store verden af læder undertøj og læder lingeri. En af de ting, som mange også vælger at købe i samspil med deres nye læder trusser, læder bh eller læderkorsetter er hofteholdere.

læder lingeri

Disse vil afrunde dit nye læderoutfit på en sådan måde, at din partner ikke kan ænse resten af verdenen, men kun have dig og din læderbeklædte krop i fokus. Læder hofteholdere passer til næsten alle former for læder undertøj og læder lingeri – du kan derfor ikke gå galt i byen, hvis du også putter disse i din online indkøbskurv når du handler.

Ønsker du at gennemføre dit læderlook til perfektion, kan du også købe læder bluser, nederdele, bodystockings eller læderbukser, der kan gemme dit læder lingeri for de liderlige blikke som din partner med garanti vil give dig. Læder er behageligt at have på, og er samtidig ikke for varmt i længden. Du kan derfor med fordel pakke dig selv ind som en julegave med mange lag, som din partner skal afklæde dig.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk