Lædermaske: De 5 bedste i test

Frække masker kan være med til at gøre sexlivet mere spændende og interessant.

Der findes mange forskellige, og vi har nedenfor fundet nogle af de bedste af slagsen, hvor der er lidt til en hver smag.

 

Rimba Justerbar Læder Maske

Tjek prisen her

Her finder du en maske, som dækker hele hovedet og halsen, hvilket er med til at gøre det hele mere mystisk og fantasirigt under sex og leg i sengen. Selve masken er super lækker i det sorte læder og føles blød på ansigtet. Den er onesize, men passer de fleste med sine 44 centimeter i omkreds om halsen, da den kan strammes til. Derudover er der god plads til både din hage og næse, hvilket vi synes er perfekt, da den så ikke strammer de steder.

I denne lædermaske fra Rimba finder du også huller foran til både øjnene og munden. Hvis man har lyst, kan man dække disse til med læderlapper, som følger med masken. Man kan altså selv bestemme, hvordan man vil bruge denne maske, hvilket vi synes er frækt og lækkert.

 

Master Series Muzzled BDSM Hood

Tjek prisen her

Denne maske er til dig, som er til mere kinky og anderledes leg. Her får du nemlig en maske, som har en masse aftagelige dele, hvilket vi er helt vilde med. De aftagelige dele består af ører, snude, gag og blindfold, hvilket giver leg til mange timer. Man kan altså både bruge gag, lege at ens partner er en uopdragen hund eller hvad end fantasien indeholder. Mulighederne er mange, og derfor er denne lædermaske helt utrolig fræk og underholdende for din partner og dig.

 

Spartacus Full Zipper Hood Maske

Tjek prisen her

Er du nybegynder indenfor leg med masker og dominans, så er dette en fræk maske, vi helt klart kan anbefale. Denne maske er meget behagelig og blød at have på, da den er lavet af ægte okselæder. Hele ansigtet er dækket af masken, men der er hul til både øjnene og munden. Dog kan man vælge at lyne øjne og mund til med lynlås, hvis man kun vil nyde og domineres med berøringer. Dette giver en fræk og spændende oplevelse af at blive domineret og styret, hvilket vi synes er så lækkert.

 

Spartacus Master Læder Halvmaske

Tjek prisen her

Hvad end du er til leg i sengen, på fetish klubber eller andre steder, så er denne maske et ideelt valg for dig. Den er lækker at have på, da den er lavet af ægte okselæder, og derudover føles den blød og behagelig på huden. Man kan stramme den selv, og derfor passer den til de fleste. Designet på lædermasken er enkelt og flot, og derfor passer den til både manden og kvinden. Det vi er mest vilde med, er, at den ser super flot og kinky ud under brug.

 

Fetish Fantasy Fetish Maske Spandex

Tjek prisen her

Dominante lege bliver kun vildere med denne maske lavet af spandex, som sidder helt tæt omkring ansigtet. Her er det kun øjnene og munden, der er synlige. Derudover er den dejlig at have på og passer til de fleste. Vi synes, at det er smart og lækkert, at den både kan bruges alene, men også sammen med gags eller andre sexprodukter.

 

Master Series Naughty Cat Maske

Tjek prisen her

Med denne super frække og kinky maske får du muligheden for at lege en fræk og lille kattekilling, fuld af leg og energi. Masken er nemlig udstyret med katte ører og huller til øjnene, som ligner dem på en kat. Derfor er denne lædermaske altså perfekt til dig, som har lyst til at lege en uopdragen mis til frække lege.

 

Master Series Pup Puppy Play Maske

Tjek prisen her

Denne hundemaske er perfekt til kinky og frække lege. Her er der mulighed for at lege en sød og uskyldig hundehvalp, som er klar til mange timers leg med sin partner. Lædermasken er udstyret med ører og en snude. Derudover er der en aftagelig gag på masken, så man kan lukke munden på hunden, hvis man vil, hvilket, vi synes, er super frækt. Ellers kan man også tage gagen af, så hunden kan bruge sin tunge og mund.

 

Læder øjen masker

Er man ikke til lædermasker, som fylder det meste af ansigtet og hovedet, så kan masker, der kun dækker øjnene være et ideelt valg. Derfor finder du nedenfor tre lækre øjen masker.

 

Bound Læder Blindfold

Tjek prisen her

Sanserne bliver forstærket med denne maske og er perfekt til at gøre sexlivet mere interessant. Selve masken er blød at have på, og så passer den til de fleste, da den har et elastisk bånd bagpå. Alle berøringer vil føles mere pirrende og spændende, hvilket vi synes er lækkert og frækt ved denne maske.

 

Obaie Imiteret Læder Blindfold

Tjek prisen her

Her finder du en øjen maske, som er ideel til dig, der gerne vil styrke den dejlige følelse af berøring. I sit lækre sorte design sidder masken helt tæt på øjnene, som giver en helt mørk og mystisk oplevelse. Læder øjen masken føles blød at bære og passer til de fleste. Vi er helt vilde med, at lædermasken er så stilren og klassisk, men giver mulighed for så mange timers fræk leg i soveværelset.

 

Spartacus Læder Blindfold med Kunst Pels

Tjek prisen her

Denne maske er lavet af læder, men har på indersiden imiteret pels, hvilket giver den blødeste og mest behagelige følelse under brug. Intet lys kommer igennem denne maske, og derfor giver øjen masken en følelse af mørk spænding. Berøringer føles mere kraftige, intense og pirrende med Spartacus Læder Blindfold.

 

ZADO Læder Hovedseletøj med Gag

Tjek prisen her

Dette hovedseletøj med gag er til dig, som er til kinky leg, der varer hele natten. Her kan du forhindre din partner i at tale, da gagen sidder i munden, hvilket vi synes er det frækkeste ved denne maske. Selve masken dækker noget af ansigtet og ned omkring hagen, som gør at den sidder godt fast. Derfor kan den bruges til vilde fetish lege i flere timer. Da denne lædermaske er justerbar, passer den til de fleste personer. Masken har et lækkert og råt look med metalringe og læder, som virker frækt og sexet.

 

 
En læder maske er altid en god måde hvorpå i kan have nogle sjove lege. Det er nået man lige skal vende sig, men det tager heller ikke lang tid. Vi er af den overbevisning, at en lædermaske blot er endnu en måde hvorpå du kan have en sensuel leg.

De kan kombineres med andet legetøj og på den måde vil i opleve en helt anden side af sig selv.

Sådan en læder maske har det nemlig med, at man blive grebet af stemningen og totalt lever sig ind i jeres kinky fantasier.

I og for sig er en lædermaske lavet til, at være en starter på at kunne lave nogle sjove lege – derfor er den allerbedste anbefaling man kan give nemlig, at se hvor det tager jer hen. Det forventes ikke, at man har alt muligt andet udstyr på, men det er selvfølgelig en mulighed I har som partnere – det er nået i ret hurtigt finder ud af, om en billig læder maske er okay for jer, eller om der skal tilkøbes yderligere legetøj  – her kan vi for eksempel henvise jer til dette indlæg vi har lavet.

Denne kombination af det produkt, og så en lædermaske ville efter vores opfattelse være intet mindre end perfekt.

Lædermaske kvinde

De læder masker du finder her i indlægget er de stilrene.

Det vil sige rent læder, hvor hele hovedet er dækket til. Et spørgsmål vi ofte får er, om det ikke er svært at trække vejret i gennem dem , og om de er svære at tage af og på. Dette kan vi hurtigt svarer på, det er nemlig super nemt at trække vejret igennem, for det er som du kan se af billederne hele ansigtet udover øjne og mund som er lukket. Det er hvertfald ikke nået jeg har bemærket, så det vil jeg ikke mene er en udfordring.

Lædermaske mand

En lædermaske er rigtig nemt at få af og på, de sidder selvfølgelig tæt om hovedet (alt afhængigt af hvilken model du vælger), men de er super fleksible, og kan derfor tilpasses et hvert hoved – derfor kan din partner og dig sagtens bytte den undervejs eller skiftes for hver gang til at have den på. Man river den bare af hovedet, også kan den næste tage den på – det tager hvertfald ikke mig meget mere end 30 sekunder at få min læder maske af og på.

Hvad angår at holde dem rene og det der hører med, så afhænger det af hvilken model du vælger – for nogle lædermasker skal rengøres på en måde og nogle andre modeller på en anden. Dette vil dog fremgå tydligt af den medfølgende manual, og hertil kan vi godt åbne op for, at størstedelen bare skal vaskes i sæbe og varmt vand – så det er super nemt.

 

Hvor finder jeg en billig lædermaske?

Du finde en billig lædermaske ved at klikke på nedenstående link og i det hele taget bare på de links vi har på hele vores side. Her finder vi inden vi laver indlægget de bedste og billigste produkter, og i dette tilfælde lædermasker.

Det eneste du derfor skal er at læse indlægget og tage stilling til hvilken model du ønsker, så har vi nemlig sørget for, at du modtager dit produkt hurtigt og få dage efter bestilling. Vi er nemlig i løbende dialog med forhandleren, og stiller naturligvis krav til dem således din læder maske er der indenfor få hverdage.

Når man er ejer af en læder maske, skal man heller ikke være helt vildt opmærksomme på, hvad man gør. De kan nemlig sagtens holde til, at du tager fat i nakken på den eller i det hele taget er lidt hård ved den, det er ingen problem for læderet er hærdet og holder i lang tid – hvilket selvfølgelig betyder, at du nemt kan have produktet i mange år.

Dette er også en af årsagerne til, at netop disse produkter hører til blandt de produkter, som holder sig længst.

Alle maskerne du ser her på siden ligger i prislejet 100 – 500 kroner.

billig læder maske

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk