Anal dildo: De 6 bedste til analsex

En anal dildo anvendes af mange par, til at kunne stimulere hinanden under samlejet.

For eksempel kan man som mand penetrere kvinden imens man bruger sin nye billig anal dildo.

På den måde dobbelt penetrere man sin partner, og det er en følelse man skal have prøvet. Det er nemlig ualmindeligt dejligt, og ligger i tråd med at udfordre hinanden i sengen.

Det er epicenteret af hvad dette indlæg vil handle om – nemlig hvilken anal dildo du skal købe, samt hvilke modeller du skal holde dig fra.

De 6 bedste anal dildoer:

En analdildo er ofte kendetegnet ved smerte eller ubehag, men sådan skal det slet ikke være. Fordi hvis du blot ved hvordan og hvorledes du skal anvende den, så har du allerede formået at komme langt i denne proces. Rigtig mange vælger nemlig også, at anvende en anal dildo med smørelse, det vil sige, at du undgår at det føles ubehageligt og tørt, men derimod hamrende rart og en følelse man igen og igen vil opsøge.

Anal stimulation er nemlig så rart når man først lige ved hvordan man skal gøre. Det er nemlig ikke så svært, som man lige forestiller sig. Vores bedste råd er egentligt at forberede din anal dildo inden brug med smørelse og herefter begynde at prøve dig stille og roligt frem. Mange gør også det, at de finder inspiration på nettet og dermed forsøger sig frem.

Alternativer du bør overveje:

For på et eller andet tidspunkt vil du som mand eller kvinde finde dit g-punkt og dermed blive stimuleret, som aldrig før. En g-punkts orgasme er bare nået andet end en normal orgasme.

Mere info

Selvom du er mand skal man ikke være nervøs for at prøve sig selv af på den måde, for du vil simpelthen med garanti få øjnene op for en helt anden verden. Og hvorfor ikke forsøge at lære sin krop bedre at kende? Det er ofte et spørgsmål man ikke kan svare på fordi, alle reelt set ønsker at prøve alle de skønne ting af, og det er der jo ikke nået at sige til.

En anal dildo kan fåes i mange forskellige størrelse og designs, og netop af den grund har vi udvalgt dem, som vores redaktion synes er de klart bedste på markedet. Det er naturligvis dem, som fremgår af billederne. Du finder disse analdildoer sammen med mange andre ved at trykke på de links vi har.

Fordele ved en anal dildo

Fordelen ved en anal dildo udover de klare stimulationer, er selvfølgelig at de er nemme at fragte, så hvis du skal på ferie eller bare på forretningsrejse i Danmark, så kan man sagtens tage den lille fætter med sig rundt. De fleste er ikke mere end 20 cm. lange – hertil bør det nævnes, at man selvfølgelig kan få nogle der er både længere og kortere, alt afhængigt af hvad man er til.

Det er desuden også mulighed for at finde en analdildo, som ikke er særlig dyr hvis man lige vil prøve sig lidt frem. Og for de mere øvede er der også mulighed for at købe de lidt dyrer, som derfor har en anden og selvfølgelig bedre kvalitet. Derudover har disse ofte også andre features som sugekop, vibrator og meget mere, men alt dette fremgår ligeledes af for eksempel nedenstående link.

Vi anbefaler desuden at man inden brug af anal dildo lige vasker sig – det har vi skrevet et indlæg om, som du finder ved at klikke her.

 

Vi anbefaler denne anal dildo

Vi har i ugerne op til dette indlæg haft en til at skrive om anal dildoer. Således vi var sikre på vi anmeldte den absolut bedste. Og det må vi sige endelig er lykkedes. Denne anal dildo som fremgår på billedet, er uden tvivl den absolut bedste i sin klasse.

Vi har at gøre med en som har specifikationer der siger 23 cm. med en sugekopbund.
Sort anal dildo

Hvad andet er kan det købes til intet mindre end hvad der må siges at være ualmindeligt billigt. Du finder prisen denne anal dildo ved at klikke på nedenstående link, og her finder du også flere specifikationer om den.

Den er efter vores mening den fulde oplevelse, som uden tvivl er et godt køb. Dens holdbarhed slår alle de andre konkurrende produkter indenfor denne kategori. Og derudover er det meget sjældent at man får sådan en realistisk anal dildo til så få penge. Dens véner får den til at se ægte ud, og det samme er gældende for dens blødhed.

Der er bare ingen tvivl om du vil føle dig godt til passe med den her – også selvom du er en mand. Så hvis du ønsker dig en tantus uncut realistisk anal dildo, så har du nu muligheden for at gøre et godt køb.

 

De 3 værste anal dildoer

Blandt de 3 værste anal dildoer må vi hurtigt afsløre at der ikke findes nogle produkter, hos vores udvalgte forhandler, som sælger dårlige analdildoer tværtimod. Hvis det havde været tilfældet ville de selvfølgelig have fjernet dem fra produktporteføljen.

De 3 bedste anal dildoer finder du derimod i dette indlæg. Det er naturligvis de 3 valgte produkt billeder. Altså forside billedet, den nævnte ovenstående og nedenstående billede.

 

Vibrerende anal dildo

Vedligeholdelse og rengøring af din billig anal dildo

Majoriteten af de mange forskellige typer af anal dildo er fremstillet i silikone, og dermed er de simpelthen så nemme at vedligeholde. Der er nemlig ingen tvivl, om at disse produkter er super nemme at holde rene og dermed øge holdbarheden på. Det handler i bund og grund bare om, at skylle dem i varmt vand, og tørre dem af, og så er man allerede langt.

 

Til syvende og sidst er det dog altid vigtigt, at når man har med en anal dildo at gøre, at man vælger den man synes, og det finder I/du kun ud af ved at prøve dig frem. Det vil sige sidde og læse om de enkelte og dermed danne dig et overblik. Vores 5 test personer valgte du entydigt at ovenstående analdildo var den klart bedste, så af grund faldt vores vurdering på denne lækre anal dildo.

Afslutningsvist vil vi lige gøre opmærksomme på, at man sagtens kan have det sjovt med en anal dildo også hvis man blot er alene. Mange hygger sig nemlig med den imens de onanere, og det er hvertfald lige så godt, som var det sammen med din partner. Det er derfor et produkt, som henvender sig til rigtig mange, og dermed er det perfekt produkt til dig, som vil udfordre dig selv til billige penge.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating