Buttplug tail: De bedste i test

I denne test har mig og min kæreste testet 5 forskellige butt plug haler, og her kan du læse hvilke vi foretrækker og hvilke der egner sig til begyndere og hvilke der egner sig til folk der er vant til det.

De er alle sammen i hver deres størrelse, og form, da de fleste metal butt plugs har næsten altid samme form, igen siger næsten da der er andre, men det bare er den mest sete form.

De andre plugs er lavet af silikone, og er derfor ikke stive ligesom dem i metal.

Noget der er også er kendt ved metal plugs er at de tit kommer i 3 forskellige størrelser: small, medium og large.

Silikone butt plugs er derimod anderledes, da de ikke har samme slags størrelses mål da de ofte har forskellige former.

Det vil være 100% skrevet af mig, og er ikke sat i rækkefølge efter noget specielt da de gode på hver deres måde!

I nogle af beskrivelserne vil der stå lidt af min kærestes meninger, da hun er nybegynder inden for dette, og derfor kun har prøvet nogle af dem, hvor jeg er øvet og har prøvet alle.

Under denne anmeldelse refererer jeg til selve halen når jeg skriver halen, og pluggen når jeg skriver pluggen.

 

 

Tailz fluffy bunny anal plug

Fordele:
 • Er god til nybegyndere
 • Pæn farve
 • Sidder ikke så pænt
Ulemper:
 • Føles lidt billig

Læs mere om produktet her

Beskrivelse i egne ord:

Den er meget god til nybegyndere da den er meget lille, så den ryger nemt ind. Den har også en pæn lyserød farve på selve halen, som ser ret blød ud men faktisk er ret hård indeni.

Den føles ikke helt rund, så derfor føles den lidt billig. selve hårene virker til at være okay god kvalitet, og kan fælde lidt, men det går ikke i stykker bare lige, føles det som.

Den sidder heller ikke så pænt som man tror, da den sidder meget langt inde mellem ballerne, hvor på billederne på æsken ser den ud til at være længere ude, og mere på ydersiden af ballerne i stedet for inde mellem.

Når man skal vaske pluggen efter brug, skal man passe lidt på, da selve hårene godt kan blive lidt stive efter vask, hvilket ikke er så pænt.

Hvis man er mere øvet til butt plugs, så er denne dog ikke et godt valg ville jeg sige, altså kun hvis man gerne vil have en lille plug, da den er: 2,5 cm i diameter og 6,3 cm i længde, og af den grund er en lille plug.

Så hvis man er øvet vil den ikke give så meget følelse, men som min kæreste siger (som ikke er øvet) er at hun syntes den er god i størrelse.

Med hensyn til størrelsen, som jeg skrev var den meget lille i diameteren, så derfor glider den nemt op, i forhold til en stor eller mellem plug.

Følelsen man får når man er lidt øvet er som jeg skriver ikke den største begejstring, men den er selvfølgelig heller ikke helt slem, da man kan mærke der er noget, bare ikke voldsomt meget.

Når man ikke er øvet, så føles det helt anderledes da den føles større, da hullet ikke er “løsere” og derfor kan godt gøre lidt ondt, men det er ikke så galt da den er så lille.

Det er som sagt en begynder plug, så vil klart anbefale den hvis man er nysgerrig på at starte med butt plugs, da den både er billig, og selve pluggen er i god kvalitet.

Den koster 249 kr og er lige pt ikke til rådighed, men sætter alligevel linket til pluggen her.

 

You2toys horny pony butt plug

Fordele:
 • God kvalitet
 • Meget pæn
 • Hårene filtre ikke sammen
Ulemper:
 • Dårlig til begyndere

Læs mere om produktet her

 

Beskrivelse i egne ord:

Denne plug en af mine yndlings haler, den har en flot sort skinnende farve, som skinner ret så meget, og så er selve halen meget lang og flot, (halen er 50 cm).

Selve halens hår er lavet af polyester står der på æsken, og hvert et hår føles tykt og fyldigt, men stadig ikke så meget at jeg er helt glad, ville gerne ha ønsket den havde en større hale, med mange flere hår.

Man kan selv style halen som man vil: fx at flette, eller lave en hvilken som helst anden opsætning af hårene.

Hårene er også ret glatte at røre ved, og føles lidt som ægte hår selvom man godt kan se de ikke er.

Det føles også som ret god kvalitet da den ikke bare taber hårene.

Selve pluggen er meget lang, hele 11 cm! den er ikke til nybegyndere af den grund, men mere til folk der ved hvad de laver, og gerne vil gå steppet videre. pluggen er også ret så tyk, eftersom den starte ude i enden med at være 2 cm, og arbejder sig op til de 4 cm, jo længere ned af den man kommer.

Også på grund af de 11 cm sidder den meget langt oppe, og af den grund føler jeg at den sidder lidt ubehageligt, da den rammer et punkt i mig som er meget følsomt, men stadig på en god måde, bare meget følelse, derfor er den heller ikke egnet til nybegyndere.

Den er også lavet af silikone, som er meget fleksibelt, så af den grund er den meget behagelig mellem ballerne, da den folder sig ned af med det der sidder yderst, for at den skal sidde behageligt, og af den grund er denne smukke hale god til længere tids forbrug.

Den har også et ret pænt design, på selve pluggen, med en slags stribe der kører rundt på pluggen.

Jeg vil anbefale denne plug, da den er god kvalitet og sidder ret behageligt, men igen ikke for nybegyndere.

Halen koster 199 kr.

 

Tailz pink pony tail anal plug

Fordele:
 • God kvalitet
 • Pæn
 • Behagelig
Ulemper:
 • Er krøllet

Læs mere om produktet her

Beskrivelse i egne ord:

Halen er af god kvalitet, men det er både plus og minus på grund af at den er krøllet, plusset er der på grund af det er pænt den er krøllet, men jeg giver den et minus for det også på grund af at den er lidt for krøllet i bunden, da det ikke ser så realistisk ud.

Jeg tror grunden til den anden pony hale er mere realistisk er fordi den er lavet af polyester, og denne er af syntetiske fibre, og det virker til at være lavere kvalitet.

Den føles lidt billig, da hårene er lidt tynde og føles ikke lige så ægte som den før halen er også lidt filtret sammen i bunden, også selvom man har prøvet at re den med en børste.

Farven er meget pæn, og den er 50 cm ligesom den før.

Personligt syntes jeg at farven kunne være lidt mere lyserød, men det er selvfølgelig en smagssag.

Selve pluggen er dog ret god, da den er 9,6 cm lang og 3,3 cm i diameter, og spidsen er lidt mere flad, så den presser ikke på samme måde som den før, så derfor er den mere behagelig.

Den er heller ikke meget bred, så vil kunne anbefale denne til både øvede og lidt til nybegyndere, da den selvfølgelig ikke er nem at bruge, da den heller ikke er lille, men stadig heller ikke ligeså stor som den før.

Halen er god til både startere og øvede, og koster 229 kr.

 

Furry fantasy red fox tail butt plug

Fordele:
 • Meget lang
 • Okay fluffy
 • God til begyndere
Ulemper:
 • Ikke så god kvalitet

Læs mere om produktet her

Beskrivelse i egne ord:

Denne hale er meget smuk, og er 70 cm!

Selve halen føles som om den er af okay kvalitet, men pelsen kan godt fælde lidt, og bliver klumpet når bliver vådt, og derefter tørret.

Halen er meget blød, og farverne er virkelig smukke. dog kunne den måske godt have lidt mere ræv over sig, med noget rødligt, da den er brun. jeg ville ikke kalde det en rævehale da farven ikke er i orden, men den er stadig pæn, og pengene værd.

Pluggen er 3,4 cm i diameter, og 7 cm i længden, som føles godt og svarer til en medium størrelse.

Min kærestes mening: hun syntes den er meget pæn også, og at den sidder godt og behageligt.

Denne hale er god til nybegyndere, og såvel øvet også, da den er en medium.

Halen koster 229 kr.

Furry fantasy black panther tail butt plug

Fordele:
 • Fin kvalitet
 • Lang
 • Blød
 • Pæn
Ulemper:
 • Fælder

Læs mere om produktet her

 

Beskrivelse i egne ord:

Denne hale er meget pæn, og er mat, men har en lille smule af hårene som skinner på en ret pæn måde.

Noget som denne hale har til fælles med den rævehalen, det er at de er meget tynde. de kunne godt have været 2-3 cm større i diameteren, da den er lidt for tynd efter min smag.

Det som der er “hovedattraktionen” på denne hale er selve pluggen, da det er en large plug.

Pluggen er 7 cm lang, og 4 cm i diameter, og da den er meget kort, ryger den hurtigt fra det smalle punkt til det brede, hvilket gør at denne plug er en plug man helst først skal lege med når man er lidt mere øvet.

Den er ret svær at få ind på grund af diameteren, men sidder godt når den først er kommet ind. Selve halen er 70 cm lang.

Når man presser på selve halen kan man mærke at den er flad indeni hvilket får den til at virke lidt billig, selvom den er ret godt lavet.

Jeg vil ihvertfald ikke anbefale denne plug til en nybegynder da den som sagt er meget stor, hvis man derimod er øvet, er denne plug perfekt, da den giver meget følelse, og ser pæn ud når den er på/i.

Denne plug koster 229 kr

 

Opsummering:

Plugs:

Mine favoritter:

Af alle disse plugs mig og min kæreste har testet ville jeg helt klart sige at tailz fluffy bunny, er en virkelig god starter hale.

Jeg vil også anbefale furry fantasy red fox tail, hvis man gerne vil have noget der er nemt at få op, men stadig giver følelse, ellers ville jeg anbefale tailz pink pony tail da den er meget lignende størrelsesmæssigt, men er lavet af silikone som er mere behageligt, men efter min mening er det metal der er pænest.

Min kærestes favoritter:

Den jeg bedst kan lide er den plug der hedder furry fantasy red fox, da den minder om en plug min kæreste allerede havde, som jeg har prøvet før.

Jeg kan også godt lide tailz fluffy bunny pluggen da den ikke er så stor så derfor kan man bruge den selvom man har lidt smerter, da den glider så nemt op.

 

Halerne:

Mine favoritter:

Jeg kan virkelig godt lide you2toys pony halen, da den har en flot skinnende overflade, og tykke hår som ikke bliver filtret mega hurtigt, den føles næsten bedre end ægte hår, selvom man tydeligt kan mærke de ikke er ægte.

Jeg er også ret vild med den lyserøde hale, men lidt skuffet over hvor tynde hårene er, og hvor krøllet de er i bunden, men den er stadig en favorit da den har en mega pæn farve, og er rigtig pæn ellers.

Min kærestes favoritter:

Jeg kan godt lide furry fantasy red fox halen på grund af den er meget blød og fluffy.

Kan også godt lide længden, da den ikke sidder alt for kort, selvom pony halerne heller ikke er korte, da jeg synes denne er pæn fordi den lige har de 20 cm mere, som giver en smule mere længde at lege med.

 

Hvis i mangler noget jeg skal svare på, som jeg måske ikke fik svaret på så kan man altid sende mig en mail til: anontesterdk@gmail.com

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk