Trådløs vibrator: De bedste i test

Skal det indimellem være helt håndfrit? Fjernbetjent sexlegetøj giver mange muligheder. Med en trådløs vibrator er der rig mulighed for en håndfri sololeg eller at overlade kontrollen til en partner. Du kan derfor læne dig tilbage og nyde de stimulerende vibrationer fra dit trådløse sexlegetøj.

En trådløs vibrator kommer i forskellige udgaver til både ham, hende og dem. Der er derfor mange muligheder, hvis du er på udkig efter en fjernbetjent trådløs vibrator.

I denne anmeldelse præsenteres det allerbedste trådløse sexlegetøj i hver sin kategori. Læs meget mere lige her, så du kan blive klogere på, hvad du skal vælge.

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App – Bedste trådløse par vibrator

we vibe sync par vibrator med fjernbetjening og app

Tjek prisen her

We-Vibe Sync trådløs vibrator er god, hvis I gerne vil tættere på hinanden, enten når I har sex, eller fordi I lever i et langdistanceforhold. Den medfølgende fjernbetjening og særligt udviklede app kan nemlig kontrollere den lille ergonomisk udformede vibrator.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Prisvindende trådløs vibrator
 • Stimulerer både klitoris og g-punkt på samme tid
 • Fjernbetjent med fjernbetjening eller app

Ulemper:

 • 3 meters rækkevidde med fjernbetjening
 • App indsamler data.

Om We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

We-Vibe Sync er den bedste trådløse parvibrator i denne test, og den vandt også i 2017 en XBIZ Award i kategorien ”Couples Sex Toy of the Year – Powered”. Denne udgave med trådløs vibrator er en opgraderet version af det kendte We-Vibe-produkt, der kan bruges både alene og sammen med en partner. Til forskel fra de tidligere versioner byder denne udgave på endnu bedre fleksibilitet og pasform, så den let justerer sig efter den individuelle krop.

Den ergonomiske udformning gør, at den let glider på plads i skeden og lægger sig op omkring klitoris. Dermed er der både stimulering ind- og udvendigt, når hun leger med We-Vibe Sync. Er en partner med i legen, vil han kunne mærke vibrationerne forplante sig i skaftet under samleje.

Materialer

Denne vibrator er fremstillet i ftalatfri og latexfri medicinsk silikone. Selve vibratoren er meget kompakt med en størrelse på 8 x 4,5 x 3 centimeter. Derudover er den ganske lydsvag og kan tages med i badet, da den er vandtæt.

Tag kontrollen med fjernbetjening eller app

Vibratoren har hele 11 forskellige vibrationsmønstre. Du har både mulighed for at styre de stimulerende vibrationer enten med knapperne på produktet, den medfølgende fjernbetjening eller særligt udviklede app. Fjernbetjeningen har en max rækkevidde på 3 meter, og forbindelsen oprettes via bluetooth.

Med den gratis We-Connct app kan du overlade kontrollen til hvem som helst i verden. Vær opmærksom på, at app’en indsamler data, når produktet og app’en er i brug.

Er du på udkig efter en trådløs vibrator med app, så kan du læse mere om app-styrede vibratorer lige her.

Opladning

We-Vibe Sync har en kraftig indbygget vibrator, der oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. En fuld opladning tager 2 timer.

 

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg – Bedste trådløse vibrator æg

sinful opladeligt fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Med dette frække vibratoræg fra Sinful er der både rig mulighed for at lege i privaten eller tage den pirrende leg med ud i offentligheden. Ægget styres let ved hjælp af den diskrete fjernbetjening, du selv kan styre eller overlade kontrollen af.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Trådløs vibratoræg med fjernbetjening
 • Rækkevidde på 10 meter
 • Fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone

Ulemper:

 • Kræver du kan holde ægget på plads
 • Stimulerer udelukkende indvendigt.

Om Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Med et vibratoræg kan det let blive en fræk aften. Tag selv styringen over de 11 pirrende vibrationer eller giv kontrollen til din partner med den medfølgende fjernbetjening med dette Sinful æg. Det sorte design er gennemført og lækkert. Ægget er udformet, så det spidser til, og derfor er let at få til at glide på plads.

Ægget har en enkelt knap, hvorfra en indbygget trådløs vibrator kan styres, mens fjernbetjeningen giver 3 knapper at vælge mellem. Med fjernbetjeningen kan I komme hele 10 meter på afstand af hinanden, mens han eller hun stadig kan pirre dig.

Materialer

Ægget er fremstillet med en blød og lækker overflade i ftalatfri medicinsk silikone. Du behøver ikke bekymre dig, da det er 100% vandtæt.

Ægget har en længde på 8,3 centimeter og en diameter på 3,2 centimeter over det bredeste sted. Hvis du vil bruge ægget ude af soveværelset, er det derfor nødvendigt, at du er i stand til at knibe sammen og holde ægget på plads i skeden.

Opladning

Med dette vibratoræg er der god garanti for mange timers sjov. Den oplades let ved hjælp af den medfølgende Sinful USB H1-oplader, der følger med. Du bør kun oplade ægget, når det er løbet helt tør for strøm.

 

Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator – Bedste trådløse trusse vibrator

sinful rechargeable remote control knicker vibrator

Tjek prisen her

Er du mere til udvendig stimulering, når I leger med trådløs vibrator i virkeligheden, så er denne fjernbetjente trusse-vibrator oplagt. Dens ergonomiske facon gør, at den let lægger sig op mod kvindens mest sensitive område.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God målrettet trådløs klitoris vibrator
 • Fjernbetjening med rækkevidde på 20 meter
 • Fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone og ABS-plast

Ulemper:

 • Giver ikke indvendig stimulering.

Om Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

Denne trusse-vibrator med medfølgende fjernbetjening er den oplagte trådløse vibrator til dig, der elsker klitorisstimulering. Den kan bruges både hjemme i privaten eller ude i offentligheden, hvis I er modige.

Selve vibratoren er udformet, så den ergonomisk lægger sig op mod kvindens køn. Den medfølgende blondetrusse har en lille lomme, hvor du kan komme vibratoren i. Du kan dog også bruge den i et par af dine egne trusser eller blot som vibrator. Udformningen gør denne vibrator behagelig at bære under tøj, og den sidder også fint, hvis du sætter dig.

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsindstillinger. De styres enten via knappen på selve den trådløse vibrator eller med den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 20 meter.

Materialer

Vibratoren og den medfølgende fjernbetjening er lavet i sort ftalatfri silikone og ABS-plast. Ydersiden er lækker blød og behagelig mod huden.

Med en længde på 9,3 centimeter og en bredde på 4,3 giver den gode vibrationer til hele kvindens sensitive klitorisområde. Produktet er vandtæt, hvis du vil lege i badet.

Den medfølgende sorte blondetrusse kommer i en one size, der let tilpasses i størrelsen med bindebånd i siden.

Opladning

Med en trådløs vibrator er det smart at kunne lade den op. Denne vibrator oplades let ved hjælp af den medfølgende USB-kabel.

En fuld opladning tager 120 minutter, og så er der 60 minutters brugstid at forlyste sig med.

 

Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator – Bedste trådløse prostata vibrator

sinful force rechargeable remote control prostate massager

Tjek prisen her

Forkæl dig selv eller din partner med denne trådløse vibrator til prostata- og mellemkødsstimulering. Der er hele 11 forskellige vibrationsmønstre og 11 hastigheder at vælge mellem, når du eller I leger.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Målrettet prostata- og mellemkødsstimulans
 • 11 vibrationsmønstre og 11 vibrationshastigheder
 • 10 meter fjernbetjent rækkevidde

Ulemper:

 • Kræver lidt erfaring
 • Ikke til kvinder.

Om Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator

Få en vild oplevelse med Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator. Ergonomisk udformet passer denne let fleksible vibrator perfekt til mandens anatomi. Den særlige L-form giver både stimulering til dit sensitive mellemkød og kan samtidigt nå det mandlige g-punkt oppe i anus.

Med den medfølgende fjernbetjening kan du let styre dig igennem hele 11 forskellige vibrationsmønstre og 11 forskellige vibrationshastigheder, der sender stimulerende vibrationer til dine sensitive områder.

Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 10 meter, hvis du lader en partner tage kontrollen.

Materialer

Vibratoren er lavet i ftalatfri silikone og ABS-plast, og den er helt vandtæt. Indvendigt har vibratoren to motorer, der sørger for at gøre denne vibrator til en kraftig og pirrende oplevelse

Den trådløse vibrator har en totallængde på 12,7 centimeter, hvoraf de 9,5 kan indføres i anus. Her rammer den ergonomisk udformede vibrator det sensitive g-punkt.

Dette er en trådløs vibrator med en max diameter på 3 centimeter, så det er nemt at få den til at glide på plads i anus, hvis du anvender en vandbaseret glidecreme. Generelt anbefales det, at du husker en god vandbaseret glidecreme, når du stimulerer anus. Anus producerer nemlig ikke selv et glidemiddel, så uden glidecreme kan friktionen give ubehag og rifter.

Opladning

Denne prostatavibrator oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Du slipper derfor helt for batterier, når dit legetøj løber tør for strøm.

 

Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug – Bedste trådløse anal vibrator

baseks remote control vibrating butt plug

Tjek prisen her

Få helt nye stimuleringer med en trådløs vibrator til anus. Anus har et væld af nerveender, der kan stimuleres præcist som alle kroppens andre erogene zoner. Med denne fjernbetjente anal plug er der både rig mulighed for håndfri sololeg eller frække kontrollege med en partner.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God begynderplug med indbygget fjernbetjent vibrator
 • Batterier medfølger til plug og fjernbetjening
 • 30 meters rækkevidde

Ulemper:

 • Ikke til de meget erfarne

Om Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug

Denne slanke buttplug er oplagt til begynderne, der gerne vil eksperimentere med en trådløs vibrator til anus. Du kan både lege alene med den smarte fjernbetjening eller overlade al kontrol til en heldig partner. Afstand er med denne plug ikke det store problem, da fjernbetjeningen har en rækkevidde til den trådløse plug på 30 meter.

Med denne vibrator er der 7 forskellige vibrationsprogrammer og 3 hastigheder at vælge mellem. Denne vibrator-plug har en afrundet spids, der gør indføring let. En fod i bunden stopper pluggen fra at trænge længere op, mens du eller I udnytter fjernbetjeningen til at styre vibrationerne med. En snor giver yderligere sikkerhed for, at du kan få pluggen ud efter endt leg.

Materialer

Lavet i ftalatfri silikone og ABS-plast behøver du ikke bekymre dig, når du leger med denne plug. Denne trådløse vibrator plug har en totallængde på 11,5 centimeter, hvoraf de 9 kan indføres i anus. Max diameteren på denne buttplug er 3 centimeter, hvilket er fint til begyndere.

Opladning

Denne buttplug og den medfølgende fjernbetjening bruger batterier, henholdsvis 3 styk LR44-batterier og 1 styk 23A-batteri. Der følger batterier med til både selve den trådløse vibrator plug og fjernbetjeningen.

Det anbefales, at du anvender en god vandbaseret glidecreme med en trådløs vibrator plug.

 

Naturtro Dildo med Fjernbetjening – Bedste trådløse dildo vibrator

naturtro dildo med fjernbetjening

Tjek prisen her

Med en naturtro trådløs vibrator dildo kommer du så tæt på den ægte vare som muligt. Denne udgave er en af de helt store til dig, der elsker at blive fyldt helt ud. Nyd også den som trådløs vibrator med den medfølgende fjernbetjening.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Meget realistisk dildo med livagtige detaljer
 • Fremstillet i ftalatfrit blødt jelly-materiale
 • Sugekop i bunden for håndfri leg

Ulemper:

 • Meget stor
 • Bruger 3 styk AA-batterier, der ikke medfølger.

Om Naturtro Dildo med Fjernbetjening

Må det godt være størrelsen, der er afgørende, så er denne dildo med trådløs vibrator en ordentlig moppedreng. Med en totallængde på 24,5 centimeter, hvoraf de 17,5 kan indføres, er der tale om en af de større naturtro dildoer. Diameteren er over det bredeste sted 4,1 centimeter.

Udseendet gør denne dildo til den meget livagtig oplevelse, da den har et veldefineret penishoved, blodårer ned ad skaftet og et par faste kugler i bunden.

Denne naturtro dildo er en trådløs vibrator, der giver en meget livagtig oplevelse. Der er en trådløs vibrator indbygget i dildoen, der let styres med den medfølgende fjernbetjening.

Materialer

Denne realistiske dildo er lavet i et fleksibelt og blødt jelly-materiale. Den har dog en fast kerne, der gør denne dildo meget stimulerende. Du behøver ikke bekymre dig for dildoen er helt fri for ftalater.

I bunden sørger en sugekop for, at der er rig mulighed for at lege helt håndfrit. Du kan sætte den op på glatte overflader såsom fliserne på badeværelset eller et spejl. Sugekoppen har en diameter på 7,7 centimeter.

Opladning

Denne naturtro dildo med indbygget trådløs vibrator kan ikke genoplades. I stedet bruger denne dildo 3 styk AA-batterier, der ikke følger med produktet.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk