Dildo: De bedste i test

Her finder du den bedste dildo!

Vi har sammenlignet alle dildoer på markedet på baggrund af: pris, orgasme-garanti, brugervenlighed og kvalitet.

Så hvis du er på udkig efter den helt rigtige dildo så læs videre.

Mere end 100 forskellige uafhængige testere har givet deres mening til kende efter personligt at have testet alle dildoerne.

Vi har hermed under hver forskellige type dildo udvalgt den bedste. Skrevet lidt om den og samtidig listet nummer 2 og 3.

Hvis du ikke ønsker, at læse hele nedenstående anmeldelse & test af de bedste dildoer. Så er her en oversigt over de bedste dildoer i hver sin kategori:

Bedst anmeldte – Kort oversigt

SE HELE UDVALGET AF DILDOER HER →

Gå til anmeldelserne af de forskellige typer dildoer ved at trykke her:


G-PUNKTS DILDOER

G-punkts dildoer anvendes til at stimulere analt. Så hvis du aldrig før har prøvet dette – vil vi hos Lovebuddy.dk, klart advokerer for, at du prøver.

Som du vil opleve er det nemlig, en af de absolutte bedste orgasmer man kan få. Det fantastiske nedenstående produkt fra Fun Wand er uden tvivl vores anmelderes klare testvinder.

FUN WAND G-PUNKT

G-punkt dildo

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele:
 • Unikt design fremstillet i rustfrit stål
 • Førsteklasses g-punkt stimulation
 • Diskret & Hurtig levering
 • Op til 70% rabat
Ulemper:
 • Formen kan se lidt sjov ud
 • Man vil altid have produktet lidt billigere

Anmeldelse:

Denne G-punkt dildo hører til i den store ende af skalaen, at man måske vil have noget mere erfaring for at bruge den, dvs. hvis du er jomfru er det måske ikke lige den man skal købe som sin første G-Punkt dildo. Dildoen fungerer perfekt til G-punktsstimulering og endda analt.

Design
90 %

Desuden kan man vælge at sætte den fast på en glat overflade via sugekoppen, for på den måde at kunne bevæge sig mere frit med overkroppen, men den kan også bruges håndholdt. Derudover kan den også tages med i badet da den er vandtæt.

Pris
90 %

Fordi denne g punkt dildo er designet så realistisk som den er, stimulerer den næsten identisk med en rigtig penis. Den er meget fleksibel, men stadig hård. Hvilket også bidrager til den gode oplevelse.

Brugervenlighed
85 %

Den hører uden tvivl til blandt de allerbedste i klassen – så hvis du virkelig ønsker at blive stimuleret af en g-punkt dildo, så har du nu muligheden for at forsøge dig. Du vil med stor sandsynlighed synes ualmindelig meget om denne g-punkt dildo, at du med næsten statsgaranti ender med at købe en mere. Skaftet buer tilpas nok til at være perfekt til G-punkts stimulering.

Orgasme garanti
95 %

At vælge størrelsen på din første dildo bør altid komme an på dine erfaringer. Du kan evt. tænke på din bedste seksuelle erfaring, og tænke på hvilken størrelse din partner var. Var det følelsen af at blive penetreret af noget stort, eller var det måske da hovedet ramte dit g-punkt. Du kan evt. tage en lineal i brug, og evt. mål en agurk, gulerod eller lignende.

NR. 2 & Nr. 3 i testen

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg her


SILIKONE DILDOER

En silikone dildo er selvfølgelig relativt blød, sammenlignet med det resterende udvalg som det danske marked tilbyder.

Derfor synes vi selvfølgelig, at hvis du ønsker at prøve dig af på en anden måde en blot de normale lidt hårde produkttyper, så har vi her et fantastiske alternativ, som faktisk mange vælger at benytte som helt nye.

FUN FACTORY DILDO I SILIKONE

Silikone dildo

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele:
 • Minimalistisk design
 • Nem at rejse med
 • Diskret & Hurtig levering
 • Billig silikone dildo som er nem at administrere
Ulemper:
 • Kan for nogle være for blød

Anmeldelse:

Blush Real Nude Helio er en moderat lille dual-density sugekop dildo.

Silikone er et af de bedste materialer til dildoer, men det har en tekstur i modsætning til hud; Det er ofte mat. En silikone dildo lavet af helt fast silikone kan derfor let være ubehageligt eller slå imod din livmoderhals eller skrabe ubehageligt mod dine vægge.

Design
100 %

Silikone dildoer føles også meget større, end de vises (det kan enten være en fordel eller ulempe, afhængigt af din præference). Nogle mennesker elsker den følelse.

Pris
85 %

Bløde silikone dildoer meget lettere at indsætte og bruge. Følsomme hoveder, som den på Helio, må ikke slå din livmoderhalsen med nogen kraft (hellere skubbe det mod forsigtigt).

Brugervenlighed
100 %

Det betyder, at i tilfælde som ved Helio er tingene klar til at spille med det samme. Det er nemt. Og jeg elsker det. Sammen med sin moderate størrelse er Helio en fornøjelse at bruge. Blush Real Nude Helio er et solidt køb, der derudover også er billig.

Orgasme garanti
90 %

Silikone dildoen måler ca. 20 centimeter i længden samt ca. 4 centimeter i diameter. Dildoen har et semi-realistisk design og skaftet har et lille svaj. Hvis du ikke kan lide dette design, kan dildoen også fås i andre varianter. De andre varianter finder du ved at trykke på nedenstående link, som henviser til den forhandler i Danmark, med det billigste udvalg af denne silikone dildo.

NR. 2 & Nr. 3 i testen

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg her


STORE DILDOER

En stor dildo / kæmpe dildo er ofte lange tekstureret og realistiske dildoer. Det er klart at denne type kæmpe dildoer er unikke i branchen. Da man faktisk ikke kan få dem alle steder.

Det er af selvsamme årsag utroligt vigtigt, at man ikke bare vælger en tilfældig stor, da det lige nøjagtigt her kan gå meget galt. Nedenstående store dildo er ligeledes testet og anmeldt hos Eroti.dk – du finder denne anmeldelse ved at klikke her.

DICK RAMBONE XXL

Stor dildo : Kæmpe dildo

Forhandler Prismaskine
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele:
 • Dejlig stor dildo, hvor man næsten er garanteret en orgasme
 • Bliver dit nye yndlings produkt
 • Giver utrolige orgasmer usammenligneligt med andet
 • Mulighed for top til 70% rabat
Ulemper:
 • Lidt større end man forventer
 • Prisen er ‘overkommenlig’ når man har prøvet den, og dermed ved hvad der betales for

Anmeldelse:

Denne kæmpe dildo vil være et perfekt bud på en dildo til en der har prøvet lidt af hvert, og måske leder efter en ny oplevelse. Samlet set er denne dildo meget realistisk, og vi synes du skal tage et kig på dens specifikationer via ovenstående link – du vil blive overrasket hvor lang den er.

Design
90 %

Hvad angår særpræget udseende dildoer, er dennes kæmpe dildo ved navn Dick Rambone XXL virkelig i toppen. Et massivt skinnende hoved sidder oven på denne store dildo, detaljeret med et let skaft en fremtrædende koronalkam. Så får du ca. 5 tommer af et tykt skaft, før du rammer de ekstremt vellavede testikler.

Designet er dertilhørende ualmindeligt realistisk i høj kvalitet af en kæmpe dildo at være. De fremhævede blodåre gør naturligvis din oplevelse med produktet endnu bedre. Den ligger nemlig bare godt i hånden.

Pris
70 %

Prisen er til at have med at gøre, og af samme årsag vil vi tilknytte kommentaren, om at det ofte kan betale sig, at give et par hundrede kroner ekstra for at få et produkt, som giver det dobbelte i værdi. En kæmpe dildo hører til i denne kategori.

Brugervenlighed
100 %

Skaftet er smukt detaljeret med tykke vener og en linje på undersiden, der løber ned midt på testiklerne. Endelig er i bunden en stor flared base, hvilket gør denne dildo anal-sikker. Desuden kan du med denne sugekop funktion fastsætte den i eksempelvis baddet eller på en dør – eller lignende overflader.

Orgasme garanti
100 %

Det er ikke det smukkeste legetøj på markedet, men det kræver noget at håndtere den og er garant for en god oplevelse og dermed en orgasme.

XXL Dick rambone er fremstillet af Tantus 100% silikone. Det betyder, at denne store dildo i modsætning til andre materialer som gelé eller gummi er helt ikke-porøs, så det vil ikke vokse bakterier i nogen mikroporer over tid. Det er også fri for phthalater. Du kan endda dele den mellem partnere, fordi du kan fuldstændig sterilisere det: Du kan koge det i 10 minutter eller skylle det med en 10% blegemiddelopløsning. Du kan endda bare smide din nye bedste ven i opvaskemaskinen.

Hvis du vil bruge smøremiddel med dette legetøj (som vi foreslår at du gør), skal du bruge vandbaseret smøremiddel. Ofte kan silikonebaseret smøremiddel nedbryde silikone legetøj over tid.

Det skal ikke være en hemmelighed, at en kæmpe dildo kommer du så tæt på orgasmegaranti som muligt. Det er bare som kvinde svært ikke at være begejstret for et ‘redskab’, som tilfører dig en nydelse du bare ikke kan få andre steder. Hertil giver sådan en XXL kæmpe dildo bare en følelse du ikke får med en mindre model. Så hvis du er lidt frisk på at udfordre dig selv, så skal du helt sikkert give dig selv lov til at købe denne model, du vil blive overrasket over hvor godt det faktisk er.

NR. 2 & Nr. 3 i testen

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg her


DOBBELT DILDOER

En dobbelt dildo giver selvfølgelig muligheder, som en helt original dildo ikke gør. Derfor har vi selvfølgelig også sådanne på listen. Faktisk kan du med en dobbelt dildo stimulere dig selv både analt men også vaginalt på samme tid.

For dem, der ikke har prøvet en dobbelt dildo før, så produceres de i en lang række varianter, og det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt at finde frem til den billigste og den der produceret i bedste kvalitet.

Det har vi forsøgt os at gøre på baggrund af vores anmeldere og forhandlernes mening til markedet. Du får derfor i dette indlæg en bred vifte af meninger kogt sammen til hvad vi mener er de bedste dildoer man kan finde.

Fun factory share dobbeltdildo

Fun Factory Share Strap-on Dildo Silikone

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele:
 • Flot design med pragmatisk løsning
 • Giver uanede muligheder
 • Nem at anvende
 • Høj kvalitet
Ulemper:
 • En smule dyr
 • Kan virker som en stor mundfuld for nogle – dette er dog først til man har den

Anmeldelse:

Ultra Dong dobbelt dildo henviser til en struktur med dobbelt densitet. Hovedet selv er skinnende glat og hvad andet er har den blodårer, således du får en så realistisk løsning som muligt. Det er desuden vigtigt at nævnt at denne dobbelt dildo giver uanede muligheder. F.eks. kan du anvende den med din partner til forspil, eller bare til at hygge dig med alene.

Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænsen.

Design
100 %

Denne dobbelt dildo er lavet af 100% platinhærdende silikone. Det er det sikreste materiale til et realistisk legetøj. I modsætning til dårligere materialer som gelé eller UR3 kan den ikke bære bakterier og svampe inden for sin kemiske struktur. Med andre ord er det uigennemtrængeligt for bakterier og derfor det helt perfekt produkt, til dig som ønsker at lave en god investering.

Denne dobbelt dildo går ikke bare lige i stykker fra den ene dag til den anden. Faktisk har vores anmeldere vendt tilbage med, at produktet har en forventet levetid på helt op til 5 år, hvilket er relativt meget i denne branche – taget i betragtning af hvor ofte de anvendes.

Pris
65 %

Denne dobbelt dildo er for mange overraskende billig. Den kan købes for intet mindre end 229 kr. Denne favorable pris er selvfølgelig en af mange årsager til, at vi netop har valgt at den skal være den bedste rangeret dobbelt dildo. Vi er derfor meget glade for at kunne kvalitetsstemple denne model, og derfor skal de varmeste anbefalinger lyder fra vores udvalg af anmeldere, som ikke lavet andet end at teste forskellige typer af legetøj.

Brugervenlighed
100 %

Til regelmæssig rengøring ved vaginal brug vasker man denne dobbelt dildo med varmt sæbevand før og efter hver brug. Hertil bør det nævnes, at du omhyggeligt skal rengøre hovedet – samt husk at skylle den efter med vand, da det af erfaring skal siges, at være utroligt træls, at anvende en dobbelt dildo som ikke er blevet vasket ordentligt efter med sæbe.

Orgasme garanti
90 %

Her har vi at gøre med et produkt, som er så stort og af selvsamme årsag er der næsten orgasme garanti. Det er selvfølgelig svært at sige på en rangering fra 1 til 100, men vi har alligevel forsøgt os af.

En ting er hvertfald sikkert, og det er at den hører til helt i toppen. Når du både kan bruge den analt og vaginalt, så giver det selvfølgelig en helt anden stimulation – som du ikke får ved andre produkter.

NR. 2 & Nr. 3 i testen

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg her


BLØDE REALISTISKE DILDOER

For guds skyld hvis du vil tage imod et råd, er det her: ingen gelé, ingen gummi, ingen PVC, ingen cyberskin eller UR3 eller Futorotic eller noget som helst, der bruges i mid-range ultrarealistiske blød dildo. De lugter sjovt, de er ikke rigtig godt lavede, nogle af dem vil have phthalater i dem, og de er porøse, så de aldrig kan deles eller helt sanitiseres.

Vi vil virkelig gerne understrege hvor vigtigt det er, at være opmærksom på at du har fat i en blød / jelly dildo. Du kan finde billigere alternativer, der er (normalt) ikke-giftige, hvis du vælger TPR / TPE / Elastomer, men disse er porøse. Hvorfor skal du være interesseret i ikke-porøs vs porøs? Hvorfor skal du bruge pengene på silikone? Hvorfor skal du bekymre dig om mærket?

I værste tilfælde kan du faktisk blive syg eller få allergiske reaktioner såfremt du ikke er opmærksom på hvad eksempelvis din jelly dildo er fremstillet i. Hvis du holder fast i mærker, som bliver nævnt i dette indlæg, vil du være sikker på, at have en blød dildo, der lever op til kravene der forventes af markedet.

WILLIE CITY LUXE LOVER REALISTISK DILDO

Blød dildo

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

Fordele:
 • Minimalistisk design
 • Let at gemme og rejse med
 • Realistisk jelly dildo som giver dejlig stimulation
Ulemper:
 • Kan være for lille til nogle

Anmeldelse:

King Cock jelly dildo Super Soft er en simpel, “blød” dildo. Denne model er version 2.0 af en lang række af forskellige serier indenfor den bløde dildo kategori. King Cock jelly dildo sælges i stor stil, men består af fastere silikone, men dog stadigvæk så blødt af det vil føles helt anderledes end havde du for eksempel en anden type i hånden.

Faktisk er det sådan, at mange nærmest får en aha-oplevelse når de får en så blød dildo i hånden. Man kan nemt lokkes til at sige, at den minder om en virkelig penis, hvilket naturligvis har været producentens formål, at skabe en jelly dildo som tilnærmelses vist minder om virkeligheden. Dette er de med denne jelly dildo lykkedes utroligt godt med.

Vi har valgt denne bløde dildo som den bedste i test, da den ligeledes kan anvendes til anal-stimulering. Ved anal stimulering kan det være vanskeligt, at få din jelly dildo til, at levere god G-spot behagelighed. G-punkt har brug for et kurvet design – hvilket denne jelly dildo netop tilbyder.

Design
70 %

Visuelt er min favoritfunktion ved denne jelly dildo, at dens detaljer ved penishovedet. Det der nemlig ofte går igen ved dette unikke design, er dets intakte penishoved. Dildoer med omskårne forhud er yderst sjældne, og det er sjældent at finde en fremstillet som en blød dildo. Forhuden er flot lavet, og vores bedste bud, er at vi kommer til at se mange flere at disse dildoer i fremtiden.

Pris
50 %

King Cock jelly dildoen er en mundfuld at skulle kigge på. Der er SÅ meget at se på ved denne dildo, så mange ting at røre ved. Det er en tekstur-junkies drømme produkt.

På trods af denne kendsgerning er den faktisk prisfastsæt således, at en hver kan være med. Vi har med vilje ikke oplyst prisen her. Den finder du ved at klikke på ovenstående link således vi tvinger dig til, at læse mere om dette fantastiske produkt – det kræver nemlig at man lige giver sig 5 minutter til at læse produktets specifikationer igennem.

Brugervenlighed
100 %

Skaftet er det der virkelig gør dette til en fantasy-tema drage dildo. Overdækket i riller ser skaftet pansret og robust ud. De når helt ned til begyndelsen af skaftet og giver fantastisk tekstur. Basen er lige så interessant at se på. Basen har muskuløse folder af hud, der sænker nedad for at møde testiklerne som er store og symmetriske.

Produktet er lavet af 100% Premium silikone. Dette er et af de bedste materialer, du kan ønske dig, fordi det er så sikkert som det kan være for din krop og selvfølgelig så behageligt som overhovedet muligt.

Orgasme garanti
50 %

Dette produkt tilhørende kategorien blød dildo, er selvfølgelig produceret til dig som ønsker en mere virkelighedsnær oplevelse, og af selvsamme årsag er det klart at du nemt kan få en orgasme såfremt du stimulere dig selv korrekt. Dette er ofte svært for de fleste, da mange kvinder ikke ved hvorledes dette skal gøres for at få en orgasme. En jelly dildo som denne, er ikke den bedste af vores udvalg i dette indlæg – tilgengæld kan det en masse andet andre ikke kan.

NR. 2 & Nr. 3 i testen

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg her


DILDOER MED SUGEKOP

En dildo m. sugekop har mere og mere fundet sig til rette på markedet. Det er simpelthen bare en konstatering, at med en dildo med sugekop, kan du prøve stillinger af, som du ønsker at træne før du prøver dem med en partner.

Hertil tilægges det stor værdi, at man kan tage sit nyt billigt indkøbte kvalitets dildo med sugekop med i baddet og eksperimentere lidt der.

Vi har som testvinder udvalgt en model ved navn Crystal Clear. Crystal Clear producenten er et fascinerende glas dildo med sugekopbund selskab. De startede i 2008 som et succesfuldt virtuelt dildo-firma i Second Life. De flyttede til fysisk butik i 2010, og siden da har de givet kunderne højkvalitets, kropssikre og fantastiske glas sexlegetøjsprodukter.

CRYSTAL CLEAR DILDO MED SUGEKOPBUND

Blød dildo : Jelly dildo

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele:
 • Nem at bruge med sugekop funktion, som giver flere muligheder
 • Stilrent design
 • Nem at vedligeholde
 • Hurtig & Diskret levering
Ulemper:
 • Prisen

Anmeldelse:

Denne dildo med sugekop er klart en af de mest forunderlige dildoer man finder på markedet. Når man kigger på den, er man ikke sikker på hvad man skal gøre med den, og derudover ser den meget upraktisk ud. Skal man ligge på den? Vende den om? Eller måske bruge den til at stoppe trafikken.

Det er en rigtig god ide at læse manualen før brug. Da det som sagt godt kan virke lidt komplekst at komme i gang med. En af de nemmere positioner, og faktisk også den mest behagelige er hvor man ligger på maven og derfor også oven på. Berøringen bliver ikke for hård og ubehagelig.

Det bedste ved denne dildo er at den er totalt tråd og håndløs, du behøver ikke røre en finger men blot installerer den på en dør/i baddet eller hvor du lige tænker det er muligt.

Design
70 %

Crystal Clear Dildo med sugekop har et af de mest iøjnefaldende design, der virkelig fanger øjet. Så vidt urealistiske dildoer gælder, er dette en rigtig skønhed. Hele modellen er fremstillet gennemsigtig, hvilket giver et mere eksklusivt og stilrent design.

Pris
75 %

Prisen på produktet er sat således, at alle kan være med. Det er en af de væsentlige faktorer, som vi har lagt væk på gennem hele indlægget. Det er klart at nogle af produkterne vil være en tand dyrere, men her skal man huske på, at kvaliteten følger med. Så du skal med andre ord ikke være nervøs for, at du bliver snydt. Vi har hos lovebuddy nemlig kvaliteten sikret de udvalgte produkter og hvad andet er, så er vi dagligt i dialog med forhandlerne, således vi sikre I bliver behandlet som det må forventes.

Brugervenlighed
70 %

Dildoen med sugekop er fremstillet med supersilkeagtig silikone. Det er virkelig glat og dejligt. På trods af denne matte og silkeagtige finish kan den stadig tiltrække noget støv, så sørg for at skylle din dildo før og efter brug og meget gerne med lidt sæbe således alle bakterier skylles væk.

Denne dildo med sugekop har er produceret således, at den passer komfortabelt til alle størrelser af hænder og det dermed er let at opnå det ultimative behagelige greb. Du vil derfor hurtigt føle dig godt tilrette med produktet.

Orgasme garanti
95 %

Konklusionen må være at vi tror, at denne dildo med sugekop er en god tilføjelse til enhver realisme-elskers dildo-samling. Det er en interessant dildo, der ikke er traditionelt flot i den generisk perfekte penis slags måde. Dette er temmelig sjældent for silikone dildoer. Vaginalt føles det også godt, takket være den nedadgående kurve, der omdannes til en typisk G-spot kurve, når du vender den på hovedet.

Dildoen stimulerer som sagt ligeledes dit G-punkt ved at glide elegant over det på en diagonal måde, så det presser hvor det skal. Det er ting, der ikke er noget andet sexlegetøj, der vil give dig på samme måde som en glasdildo med sugekop. Denne dildo m. sugekop kan helt klart anbefales, især for dildo-veteraner, der vil tilføje noget andet og originalt til blandingen.

Denne dildo er lavet af to materialer: Borosilicatglas og Swarovski krystal. Legetøjets base, fremstillet af borosilicatglas, er meget let at rengøre, fordi det er et hårdt, ikke-porøst materiale. Dildoen skal bare vaskes med varmt vand og sæbe før og efter hver brug.

NR. 2 & Nr. 3 i testen

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg her


SMÅ DILDOER

YOU2TOYS LILLE DILDO PLUG

Lille dildo

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

Fordele:
 • Nem at indføre og billigt produkt i høj kvalitet
 • Ligger enormt behageligt oppe
 • Dejlig tykkelse
 • Lang holdbarhed
Ulemper:
 • Kan virke for småt for nogle

Anmeldelse:

Mød Mark. Mark er en gennemsnitlig størrelse dildo med 14 centimeter længde og en 12 centimeter “omkreds. Mark er ikke for tyk / tynd eller lang / kort. Dens flared base gør denne lille dildo kompatibel og takket være silikone er den vandtæt og duftfri. Dette er en semi-realistisk lille dildo. Det er svagt buet med lette vener og et let bøjet hoved.

Denne lille dildo har en stærk tæt kerne omgivet af blød, skarp, sømløs silikone. Resultatet? Noget rigtig sjovt at klemme, med din hånd, mund, vagina.

Selve skaftet er ganske fleksibel, så den kan bøjes eller bukkes som du har lyst til.

Modellen har virkelig ramt hovedet på sømmet her med deres to lag struktur. Denne lille dildo er en af de bedste du kan finde på det danske markede for små dildoer.

Design
90 %

Denne lille dildo er ikke stereotypisk smuk. Den er stadig pæn, men bare ikke på en genetisk måde. Skaftet buer ud i nogle områder. Hovedet er lidt asymmetrisk. Det har den overordnede effekt af at se ikke særlig ungdommelig ud, men giver dig indtryk af, at denne penis er en sjov lille fætter at prøve. Faktisk køber mange denne lille dildo, fordi de mener det føles som at være sammen med penis der ikke er stiv (erigeret).

Pris
95 %

Prisen hænger sammen med størrelsen af denne meget lille dildo. Den er selvfølgelig kanon billig og er derfor et godt alternativ til dig, som ønsker en billig variant fordi du er ny på markedet eller måske bare fordi du ikke vil bruge helt vildt mange penge denne måned.

Brugervenlighed
90 %

Da denne lille dildo med sugekop kan påsættes i badeværelset eller lignende steder, er brugervenligheden høj. Den kan selvfølgelig også anvendes hvis du skal på ferie eller bare ligger i din seng.

Orgasme garanti
30 %

Grundet dens størrelse er det klart, at det er svært at få orgasme. Dog vil den fungere ualmindeligt godt til forspillet, da den pirrer dig på den utrolig dejlig måde. Med andre ord vil du blive kanon liderlig, fortid du stimuleres således at du næsten kommer.

NR. 2 & Nr. 3 i testen

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg her

5 Kommentarer
 1. Reply
  Den interesserede 19. maj 2018 at 11:36 pm

  WOW!
  Det er lige den guide, som man har gået og ledt efter! Virkelig sejt gået – så nemt og overskueligt og fedt at i faktisk har testet det hele. Ikke et dårligt arbejde at have høhø.
  Det gad jeg da faktisk egentligt godt, i må sige til hvis i skal have testet en ny stak dildoer eller noget andet sexlegetøj måske?

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:17 am

   Hej den interessede.

   Det her er så dejligt en kommentar at få. Vi har virkelig forsøgt at gøre os umage med guiden og komme omkring alle typer af dildoer og give en så udførlig guide til kvinder og piger derude som går og leder efter den helt perfekt og rigtige dildo for dem.

   Vi skal nok sige til, når vi engang får brug for nye testere af dildoer, ellers kan du faktisk ansøge op i toppen af denne side er der et link til lige præcis hvor.

   Mvh

 2. Reply
  Sprøjtedildo elskeren 19. maj 2018 at 11:37 pm

  Synes der mangler lidt den bedste sprøjtedildo. Det er selvfølgelig en smule atypisk produkt. Men fandt dette indlæg og ledte efter afsnittet, hvor i havde testet den type/kategori. fandt det dog aldrig. Det er jeg lidt ked af. Kommer i til at producere et sådan indlæg på et tidspunkt, eller måske bare tilføje en kategori eller afsnit mere med sprøjtedildoer?

  MVh

 3. Jeg leder efter en oppustelig dildo eller en xl dildo, så konen kan blive fyldt godt ud. Hun er dog ikke til vulgære plastik pikke, som hun siger, så den må meget gerne være i et stilrent design. Har i nogen forslag?

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 21. juni 2018 at 11:16 am

   Hej

   Det lyder som en fornuftig tanke. Vi har en del realistiske dildoer, som opfylder disse kriterier. Umiddelbart er min første tanke denne: https://lovebuddy.dk/Bløddildo-2

   Her har vi at gøre med Topco Wildfire dildo, som med sit realistiske design og sin relativt store størrelse. Burde opfylde kravene til en oppustelig dildo eller en XL dildo som du efterspørger. Alternativ hvis I virkelig er frisk på at udfordre hinanden vil vi tro at denne model kunne være en fornuftig kandidat:

   https://lovebuddy.dk/Stor-dildo-kæmpe-dildo

   Det er ligeledes en realistisk oppustelig dildo som her hører ind under kategorien XL dildo. Den er hvad der må siges, at være en gigant og derfor burde den kunne klare det ønskede formål.

   Jeg håber det besvarer dit spørgsmål, ellers er du mere end velkommen til at skrive igen.

   Med ønske om en god dag.

   Med venlig hilsen
   Katrine

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk