Bedste dildoer i test – her er anmeldelserne

Her finder du de bedste dildoer ift. pris, orgasme-garanti, brugervenlighed og kvalitet.

Så er du på udkig efter den helt rigtige dildo så skal du se herunder.

Anmeldelserne er inddelt i de forskellige dildo typer, som du kan se herunder:

Over 10 forskellige uafhængige testere har givet deres mening til kende efter personligt at have testet alle produkterne.

Vi dernæst under hver forskellgie type dildo udvalgt den bedste. Skrevet lidt om den og samtidig listet nummer 2 og 3.

 

Bedste G-punkt dildo i test

Fun Wand G-punkts stål dildo er ligetil og meget brugervenlig.

Der skal hverken bruges batterier der skal oplades osv. Man kan stort set bare gå i gang så snart man modtager den. Hertil bør dets stilrente deisng af stål fremhæves.

Dette er selvfølgelig et af mange punkter, hvori denne skiller sig markant ud. Denne g-punkt dildo er selvfølgelig en eksklusiv en af slagsen.

 

FUN WAND G-PUNKT DILDO

 

 

G-punkt dildoLæs mere om produktet her

Fordele og ulemper
Fordele:
 • Unikt design fremstillet i rustfrit stål
 • Førsteklasses g-punkt stimulation
 • Diskret & Hurtig levering
 • Op til 70% rabat

Ulemper:
 • Formen kan se lidt sjov ud
 • Man vil altid have produktet lidt billigere

Denne G-punkt dildo hører til i den store ende af skalaen, at man måske vil have noget mere erfaring for at bruge den, dvs. hvis du er jomfru er det måske ikke lige den man skal købe som sin første G-Punkt dildo. Dildoen fungerer perfekt til G-punktsstimulering og endda analt.

Design
90 %

Desuden kan man vælge at sætte den fast på en glat overflade via sugekoppen, for på den måde at kunne bevæge sig mere frit med overkroppen, men den kan også bruges håndholdt. Derudover kan den også tages med i badet da den er vandtæt.

Pris
90 %

Fordi denne g punkt dildo er designet så realistisk som den er, stimulerer den næsten identisk med en rigtig penis. Den er meget fleksibel, men stadig hård. Hvilket også bidrager til den gode oplevelse.

Brugervenlighed
85 %

Den hører uden tvivl til blandt de allerbedste i klassen – så hvis du virkelig ønsker at blive stimuleret af en g-punkt dildo, så har du nu muligheden for at forsøge dig. Du vil med stor sandsynlighed synes ualmindelig meget om denne g-punkt dildo, at du med næsten statsgaranti ender med at købe en mere. Skaftet buer tilpas nok til at være perfekt til G-punkts stimulering.

Orgasme garanti
95 %

At vælge størrelsen på din første dildo bør altid komme an på dine erfaringer. Du kan evt. tænke på din bedste seksuelle erfaring, og tænke på hvilken størrelse din partner var. Var det følelsen af at blive penetreret af noget stort, eller var det måske da hovedet ramte dit g-punkt. Du kan evt. tage en lineal i brug, og evt. mål en agurk, gulerod eller lignende.

Læs mere om produktet her

 

Disse bør også nævnes:

Vi har ligeledes samlet en oversigt over hvad vi hos lovebuddy vurderede som de næst bedste g-punkts dildoer, og her ser du ligeledes et ualmindeligt kompetent udvalg. Der er nemlig ingen tvivl om, at hvis du synes ovenstående testvinder er for dyr, eller at du blot ønsker sammenlignings muligheder, så synes vi helt bestemt du bør tage et kig på nedenstående.

Nr. 2 GROOVE GLAS

Original G-punkt dildo fremstillet i stilrent glas, som øger stimuleringen hvorfor du vil få en ubeskrivelig orgasme

179 210

Nr. 3 TESTVINDER - Dildo

Her har vi at gøre med en G-punkts dildo, som ovenikøbet er testvinder og dermed altså har et kvalitetetstempel. Denne g-punkt dildo hører til bland de mest solgte på markedet

399 549

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste dildoer her

 

 

Bedste Silikone dildo i test

En silikone dildo er selvfølgelig relativt blød, sammenlignet med det resterende udvalg som det danske marked tilbyder.

Derfor synes vi selvfølgelig, at hvis du ønsker at prøve dig af på en anden måde en blot de normale lidt hårde produkttyper, så har vi her et fantastiske alternativ, som faktisk mange vælger at benytte som helt nye.

Det er naturligvis også derfor at vi har valgt at sætte fokus på denne, da vi med dette indlæg ønsker at uanfægtet alder og erfaring, så skal der være den perfekte mulighed for dig – og der synes vi, at vi har ramt plet.

Læs nedenstående for at se den fulde anmeldelse af den fremhævede Fun factory dildo i silikone:

 

FUN FACTORY DILDO I SILIKONE

Silikone dildo

Læs mere om produktet her

Fordele og ulemper
Fordele:
 • Minimalistisk design
 • Nem at rejse med
 • Diskret & Hurtig levering
 • Billig silikone dildo som er nem at administrere

Ulemper:
 • Kan for nogle være for blød

Blush Real Nude Helio er en moderat lille dual-density sugekop dildo.

Silikone er et af de bedste materialer til dildoer, men det har en tekstur i modsætning til hud; Det er ofte mat. En silikone dildo lavet af helt fast silikone kan derfor let være ubehageligt eller slå imod din livmoderhals eller skrabe ubehageligt mod dine vægge.

Design
100 %

Silikone dildoer føles også meget større, end de vises (det kan enten være en fordel eller ulempe, afhængigt af din præference). Nogle mennesker elsker den følelse.

Pris
85 %

Bløde silikone dildoer meget lettere at indsætte og bruge. Følsomme hoveder, som den på Helio, må ikke slå din livmoderhalsen med nogen kraft (hellere skubbe det mod forsigtigt).

Brugervenlighed
100 %

Det betyder, at i tilfælde som ved Helio er tingene klar til at spille med det samme. Det er nemt. Og jeg elsker det. Sammen med sin moderate størrelse er Helio en fornøjelse at bruge. Blush Real Nude Helio er et solidt køb, der derudover også er billig.

Orgasme garanti
90 %

Silikone dildoen måler ca. 20 centimeter i længden samt ca. 4 centimeter i diameter. Dildoen har et semi-realistisk design og skaftet har et lille svaj. Hvis du ikke kan lide dette design, kan dildoen også fås i andre varianter. De andre varianter finder du ved at trykke på nedenstående link, som henviser til den forhandler i Danmark, med det billigste udvalg af denne silikone dildo.

Læs mere om produktet her

 

 Gode alternativer til ovenstående er:

Nedenstående alternativer er fremstillet hos selvsamme producent. Producenten specialiserer sig i dildoer og producerre derfor mange varianter. De har været i branchen i mange år, og er derfor meget erfarne når det handler om eksempelvis silikone dildoer. Hver dildo er håndlavet, hvilket gør hver af deres produkter lidt mere unikke end resten.

Produkterne er lavet af Premium 100% silikone. Det er det bedst mulige materiale for legetøj, pga. det ikke er porøst samt fri af alle former for giftige kemikalier. Med andre ord vil silikonedildoen ikke samle på bakterier og andre lignende ting. Rengøring af dildoen er simpelt, du skal bare vaske den med varmt sæbevand før og efter brug. Hvis dildoen skal deles, anbefales der at sterilisere den ved at koge den for 5 minutter. Husk altid at bruge vand baseret glidecreme med denne silikonedildo.

Den fungerer ligeledes godt, som opvarmning til en større dildo. Denne silikone dildo er især det perfekte valg til personer der ikke har så meget erfaring med dildoer, og gerne vil have en rar førstegangsoplevelse.

Nr. 2 Love to Love

Skøn, simpel og billig silikone dildo, som opfylder alle krav til en god stimulering. Desuden medfølger lille vibrator som løfter hele oplevelsen

299 499
Nr. 3 Slender silikone dildo

Vores anmeldere pointerer produktets længde, som giver en helt anden følelse for kvinden, når hun ridder den - derfor er denne i vores top 3

169

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste dildoer her

 

 

Bedste store dildo i test

En stor dildo / kæmpe dildo er ofte lange tekstureret og realistiske dildoer. Det er klart at denne type kæmpe dildoer er unikke i branchen, da man faktisk ikke kan få dem alle steder. Det er af selvsamme årsag utroligt vigtigt, at man ikke bare vælger en tilfældig stor, da det lige nøjagtigt her kan gå meget galt. Vi har her fremhævet 3 typer af stor dildo, som vi sagtens kan anbefale – og som forhandlerne har haft i porteføljen i mange år. Dette er der natuligvis en årsag til.

DICK RAMBONE XXL KÆMPE DILDO

Stor dildo : Kæmpe dildo

Læs mere om produktet her

Fordele og ulemper
Fordele:
 • Dejlig stor dildo, hvor man næsten er garanteret en orgasme
 • Bliver dit nye yndlings produkt
 • Giver utrolige orgasmer usammenligneligt med andet
 • Mulighed for top til 70% rabat

Ulemper:
 • Lidt større end man forventer
 • Prisen er ‘overkommenlig’ når man har prøvet den, og dermed ved hvad der betales for

Denne kæmpe dildo vil være et perfekt bud på en dildo til en der har prøvet lidt af hvert, og måske leder efter en ny oplevelse. Samlet set er denne dildo meget realistisk, og vi synes du skal tage et kig på dens specifikationer via ovenstående link – du vil blive overrasket hvor lang den er.

Design
90 %

Hvad angår særpræget udseende dildoer, er dennes kæmpe dildo ved navn Dick Rambone XXL virkelig i toppen. Et massivt skinnende hoved sidder oven på denne store dildo, detaljeret med et let skaft en fremtrædende koronalkam. Så får du ca. 5 tommer af et tykt skaft, før du rammer de ekstremt vellavede testikler.

Designet er dertilhørende ualmindeligt realistisk i høj kvalitet af en kæmpe dildo at være. De fremhævede blodåre gør naturligvis din oplevelse med produktet endnu bedre. Den ligger nemlig bare godt i hånden.

Pris
70 %

Prisen er til at have med at gøre, og af samme årsag vil vi tilknytte kommentaren, om at det ofte kan betale sig, at give et par hundrede kroner ekstra for at få et produkt, som giver det dobbelte i værdi. En kæmpe dildo hører til i denne kategori.

Brugervenlighed
100 %

Skaftet er smukt detaljeret med tykke vener og en linje på undersiden, der løber ned midt på testiklerne. Endelig er i bunden en stor flared base, hvilket gør denne dildo anal-sikker. Desuden kan du med denne sugekop funktion fastsætte den i eksempelvis baddet eller på en dør – eller lignende overflader.

Orgasme garanti
100 %

Det er ikke det smukkeste legetøj på markedet, men det kræver noget at håndtere den og er garant for en god oplevelse og dermed en orgasme.

XXL Dick rambone er fremstillet af Tantus 100% silikone. Det betyder, at denne store dildo i modsætning til andre materialer som gelé eller gummi er helt ikke-porøs, så det vil ikke vokse bakterier i nogen mikroporer over tid. Det er også fri for phthalater. Du kan endda dele den mellem partnere, fordi du kan fuldstændig sterilisere det: Du kan koge det i 10 minutter eller skylle det med en 10% blegemiddelopløsning. Du kan endda bare smide din nye bedste ven i opvaskemaskinen.

Hvis du vil bruge smøremiddel med dette legetøj (som vi foreslår at du gør), skal du bruge vandbaseret smøremiddel. Ofte kan silikonebaseret smøremiddel nedbryde silikone legetøj over tid.

Det skal ikke være en hemmelighed, at en kæmpe dildo kommer du så tæt på orgasmegaranti som muligt. Det er bare som kvinde svært ikke at være begejstret for et ‘redskab’, som tilfører dig en nydelse du bare ikke kan få andre steder. Hertil giver sådan en XXL kæmpe dildo bare en følelse du ikke får med en mindre model. Så hvis du er lidt frisk på at udfordre dig selv, så skal du helt sikkert give dig selv lov til at købe denne model, du vil blive overrasket over hvor godt det faktisk er.

 

Læs mere om produktet her

 

De næstbedste i stor dildo / kæmpe dildo kategorien er:

Af andre muligheder fremgår en kopi af en porno skuespiller ved navn Bam. Denne kæmpe dildo er selvfølgelig blevet så populær, da den 1:1 er støbt efter hans lem. Det er selvfølgelig nået en hver pige drømmer – nemlig at være sammen med en, som er udstyre med en stor penis.

Som anden variant har vi en stor dildo, som er en tidligere testvinder i 2014. Denne har den helt klare fordel, at den er meget stor i tykkelsen, hvilket giver en anden stimulation en i længden. Det er klart at du vil blive stimuleret så dejligt, at det er svært at beskrive med ord.

Dette produkt er en kopi af porno skuespilleren Bams penis, hvorfor en stor andel køber denne kæmpe dildo - derfor har vi den selvfølgelig også med i denne anmeldelse

499

Her har vi et produkt, som med garanti vil tilfredsstille dig som aldrig før. En stor dildo som denne vil give dig en nydelse du sjælden oplever, så hvis du er frisk på at udfordrer dig selv, så er dette produkt det helt rigtige til dig

299

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste dildoer her

 

 

Bedste Dobbelt dildo i test

En dobbelt dildo giver selvfølgelig muligheder, som en helt original dildo ikke gør. Derfor har vi selvfølgelig også sådanne på listen. Faktisk kan du dermed med en dobbelt dildo stimulere dig selv både analt men også vaginalt på samme tid. Det er ikke mange produkter, hvori det er muligt.

Vores udvalg af dobbelt dildoer hører til blandt de flotteste og mest realistiske dildoer der er på markedet. For dem, der ikke har prøvet en dobbelt dildo før, så produceres de i en lang række varianter, og det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt at finde frem til den billigste og den der produceret i bedste kvalitet.

Det har vi forsøgt os at gøre på baggrund af vores anmeldere og forhandlernes mening til markedet. Du får derfor i dette indlæg en bred vifte af meninger kogt sammen til hvad vi mener er de bedste dildoer man kan finde.

 

 

ULTRA DONGS DOBBELT DILDO

Dobbelt dildo

Læs mere om produktet her

Fordele og ulemper
Fordele:
 • Flot design med pragmatisk løsning
 • Giver uanede muligheder
 • Nem at anvende
 • Høj kvalitet

Ulemper:
 • En smule dyr
 • Kan virker som en stor mundfuld for nogle – dette er dog først til man har den

Ultra Dong dobbelt dildo henviser til en struktur med dobbelt densitet. Hovedet selv er skinnende glat og hvad andet er har den blodårer, således du får en så realistisk løsning som muligt. Det er desuden vigtigt at nævnt at denne dobbelt dildo giver uanede muligheder. F.eks. kan du anvende den med din partner til forspil, eller bare til at hygge dig med alene.

Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænsen.

Design
100 %

Denne dobbelt dildo er lavet af 100% platinhærdende silikone. Det er det sikreste materiale til et realistisk legetøj. I modsætning til dårligere materialer som gelé eller UR3 kan den ikke bære bakterier og svampe inden for sin kemiske struktur. Med andre ord er det uigennemtrængeligt for bakterier og derfor det helt perfekt produkt, til dig som ønsker at lave en god investering.

Denne dobbelt dildo går ikke bare lige i stykker fra den ene dag til den anden. Faktisk har vores anmeldere vendt tilbage med, at produktet har en forventet levetid på helt op til 5 år, hvilket er relativt meget i denne branche – taget i betragtning af hvor ofte de anvendes.

Pris
65 %

Denne dobbelt dildo er for mange overraskende billig. Den kan købes for intet mindre end 229 kr. Denne favorable pris er selvfølgelig en af mange årsager til, at vi netop har valgt at den skal være den bedste rangeret dobbelt dildo. Vi er derfor meget glade for at kunne kvalitetsstemple denne model, og derfor skal de varmeste anbefalinger lyder fra vores udvalg af anmeldere, som ikke lavet andet end at teste forskellige typer af legetøj.

Brugervenlighed
100 %

Til regelmæssig rengøring ved vaginal brug vasker man denne dobbelt dildo med varmt sæbevand før og efter hver brug. Hertil bør det nævnes, at du omhyggeligt skal rengøre hovedet – samt husk at skylle den efter med vand, da det af erfaring skal siges, at være utroligt træls, at anvende en dobbelt dildo som ikke er blevet vasket ordentligt efter med sæbe.

Orgasme garanti
90 %

Her har vi at gøre med et produkt, som er så stort og af selvsamme årsag er der næsten orgasme garanti. Det er selvfølgelig svært at sige på en rangering fra 1 til 100, men vi har alligevel forsøgt os af.

En ting er hvertfald sikkert, og det er at den hører til helt i toppen. Når du både kan bruge den analt og vaginalt, så giver det selvfølgelig en helt anden stimulation – som du ikke får ved andre produkter.

Læs mere om produktet her

 

 Nr. 2 og nr. 3 i testen af dobbelt dildoer er:

Nr. 2 og nr. 3 i testen ser ved første øjekast en smule underlige ud, men det skal man ikke lade sig snyde af. De er nemlig ligesom dette produkt utroligt gode – og der er ingen tvivl om, at du vil føle dig i gode hænder når du bruger denne. De produceres i flere farver og ved begge er der mulighed for at fastspænde dem således du kan opleve en lidt mere statisk fornemmelse og ikke blot selv skal føre den med hænderne – det er vores anmelderes klare opfatning at lige så snart man kan benytte en sugekop eller lignede til at fastspænde sin dobbelt dildo, så vil dette øge din tilfredshed med produktet.

Nr. 2 Dobbelt sort dildo

Her får du maksimal stimulation både anal og vaginal, hvorfor din partner og dig får en ualmindelig sjov oplevelse og vigtigst af alt behagelig. Produktet er billigt og forhandleren sender produktet hurtigt og diskret

249 399
Nr. 3 Realistisk dobbeltdildo

Her har vi med et produkt at gøre, som ved første øjekast virker mærkeligt, men når man lige får sat tankerne i gang er det kun fantasien der sætter grænser. Produktet er en publikumsfavorit hos blandt andet sinful, hvorfor vores anmeldere selvfølgelig finder den tilstrækkelig til en 3. plads

229

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste dildoer her

 

 

Bedste bløde dildo i test

For guds skyld hvis du vil tage imod et råd, er det her: ingen gelé, ingen gummi, ingen PVC, ingen cyberskin eller UR3 eller Futorotic eller noget som helst, der bruges i mid-range ultrarealistiske blød dildo. De lugter sjovt, de er ikke rigtig godt lavede, nogle af dem vil have phthalater i dem, og de er porøse, så de aldrig kan deles eller helt sanitiseres.

Vi vil virkelig gerne understrege hvor vigtigt det er, at være opmærksom på at du har fat i en blød / jelly dildo. Du kan finde billigere alternativer, der er (normalt) ikke-giftige, hvis du vælger TPR / TPE / Elastomer, men disse er porøse. Hvorfor skal du være interesseret i ikke-porøs vs porøs? Hvorfor skal du bruge pengene på silikone? Hvorfor skal du bekymre dig om mærket?

I værste tilfælde kan du faktisk blive syg eller få allergiske reaktioner såfremt du ikke er opmærksom på hvad eksempelvis din jelly dildo er fremstillet i. Hvis du holder fast i mærker, som bliver nævnt i dette indlæg, vil du være sikker på, at have en blød dildo, der lever op til kravene der forventes af markedet.

 

 

KING COCK JELLY DILDO

Blød dildo : Jelly dildo
Læs mere om produktet her

Fordele og ulemper
Fordele:
 • Minimalistisk design
 • Let at gemme og rejse med
 • Realistisk jelly dildo som giver dejlig stimulation

Ulemper:
 • Kan være for lille til nogle

King Cock jelly dildo Super Soft er en simpel, “blød” dildo. Denne model er version 2.0 af en lang række af forskellige serier indenfor den bløde dildo kategori. King Cock jelly dildo sælges i stor stil, men består af fastere silikone, men dog stadigvæk så blødt af det vil føles helt anderledes end havde du for eksempel en anden type i hånden.

Faktisk er det sådan, at mange nærmest får en aha-oplevelse når de får en så blød dildo i hånden. Man kan nemt lokkes til at sige, at den minder om en virkelig penis, hvilket naturligvis har været producentens formål, at skabe en jelly dildo som tilnærmelses vist minder om virkeligheden. Dette er de med denne jelly dildo lykkedes utroligt godt med.

Vi har valgt denne bløde dildo som den bedste i test, da den ligeledes kan anvendes til anal-stimulering. Ved anal stimulering kan det være vanskeligt, at få din jelly dildo til, at levere god G-spot behagelighed. G-punkt har brug for et kurvet design – hvilket denne jelly dildo netop tilbyder.

Design
70 %

Visuelt er min favoritfunktion ved denne jelly dildo, at dens detaljer ved penishovedet. Det der nemlig ofte går igen ved dette unikke design, er dets intakte penishoved. Dildoer med omskårne forhud er yderst sjældne, og det er sjældent at finde en fremstillet som en blød dildo. Forhuden er flot lavet, og vores bedste bud, er at vi kommer til at se mange flere at disse dildoer i fremtiden.

Pris
50 %

King Cock jelly dildoen er en mundfuld at skulle kigge på. Der er SÅ meget at se på ved denne dildo, så mange ting at røre ved. Det er en tekstur-junkies drømme produkt.

På trods af denne kendsgerning er den faktisk prisfastsæt således, at en hver kan være med. Vi har med vilje ikke oplyst prisen her. Den finder du ved at klikke på ovenstående link således vi tvinger dig til, at læse mere om dette fantastiske produkt – det kræver nemlig at man lige giver sig 5 minutter til at læse produktets specifikationer igennem.

Brugervenlighed
100 %

Skaftet er det der virkelig gør dette til en fantasy-tema drage dildo. Overdækket i riller ser skaftet pansret og robust ud. De når helt ned til begyndelsen af skaftet og giver fantastisk tekstur. Basen er lige så interessant at se på. Basen har muskuløse folder af hud, der sænker nedad for at møde testiklerne som er store og symmetriske.

Produktet er lavet af 100% Premium silikone. Dette er et af de bedste materialer, du kan ønske dig, fordi det er så sikkert som det kan være for din krop og selvfølgelig så behageligt som overhovedet muligt.

Orgasme garanti
50 %

Dette produkt tilhørende kategorien blød dildo, er selvfølgelig produceret til dig som ønsker en mere virkelighedsnær oplevelse, og af selvsamme årsag er det klart at du nemt kan få en orgasme såfremt du stimulere dig selv korrekt. Dette er ofte svært for de fleste, da mange kvinder ikke ved hvorledes dette skal gøres for at få en orgasme. En jelly dildo som denne, er ikke den bedste af vores udvalg i dette indlæg – tilgengæld kan det en masse andet andre ikke kan.

Læs mere om produktet her

 

 Nr. 2 og nr. 3 i testen af Blød dildo / Jelly dildo

Naturtro 23 cm

En Jelly dildo er kendetegnet ved dens blødhed, og det må vi sige du får her. Desuden et produkt, som ligger i en prisklasse hvor alle kan være med. Vores anmeldere var meget tæt på at ligge denne i top 1, men endte altså i vores top 2. Dette er en fantastisk variant til dig, som vil starte i den billige klasse

112
Topco wildfire blød dildo

Unikt blød dildo som er fremstillet med sugekop, der dermed giver dig uanede muligheder. Du får høj kvalitet til ingen penge, og hertil leveres den lyn hurtigt samt diskret. Produktet er ligesom de andre i top 3 nem at rengøre. Der skal blot en fugtig klud til

229

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste dildoer her

 

 

Bedste dildo med sugekop fod i test

En dildo m. sugekop har mere og mere fundet sig til rette på markedet. Dette er nået vi har fuldt forståelse for, da disse giver muligheder som andre ikke gør. Det er simpelthen baren en konstatering, at med en dildo med sugekop, kan du prøve stillinger af, som du ønsker at træne før du prøver dem med en partner.

Hertil tilægges det stor værdi, at man kan tage sit nyt billigt indkøbte kvalitets dildo med sugekop med i baddet og eksperimentere lidt der. På den måde kan du sætte en god sang på, og hygge dig helt alene uden din roomie / kæreste / ven eller andet hører dig have lidt kvalitetstid.

Vi har som testvinder udvalgt en model ved navn Crystal Clear. Crystal Clear producenten er et fascinerende glas dildo med sugekopbund selskab. De startede i 2008 som et succesfuldt virtuelt dildo-firma i Second Life (som formentlig er den fedeste måde at starte op, som vi har hørt om). De flyttede til fysisk butik i 2010, og siden da har de givet kunderne højkvalitets, kropssikre og fantastiske glas sexlegetøjsprodukter. Og deres produkter er virkelig fantastiske. Mens mange sexlegetøjsvirksomheder har en række glaslegetøj, skiller de sig ud ved at indlejre en Swarovski krystal i hvert design.

Skaftet består af 3 lag med spiralglas, der ender med et trekantet punkt i hovedet. I bunden florerer dildoens krop ud for at danne en anal-sikker base, afsluttet med en Swarovski krystal.

 

CRYSTAL CLEAR DILDO MED SUGEKOPBUND

Blød dildo : Jelly dildo

 

Læs mere om produktet her

Fordele og ulemper
Fordele:
 • Nem at bruge med sugekop funktion, som giver flere muligheder
 • Stilrent design
 • Nem at vedligeholde
 • Hurtig & Diskret levering

Ulemper:
 • Prisen

Denne dildo med sugekop er klart en af de mest forunderlige dildoer man finder på markedet. Når man kigger på den, er man ikke sikker på hvad man skal gøre med den, og derudover ser den meget upraktisk ud. Skal man ligge på den? Vende den om? Eller måske bruge den til at stoppe trafikken.

Det er en rigtig god ide at læse manualen før brug. Da det som sagt godt kan virke lidt komplekst at komme i gang med. En af de nemmere positioner, og faktisk også den mest behagelige er hvor man ligger på maven og derfor også oven på. Berøringen bliver ikke for hård og ubehagelig.

Det bedste ved denne dildo er at den er totalt tråd og håndløs, du behøver ikke røre en finger men blot installerer den på en dør/i baddet eller hvor du lige tænker det er muligt.

Design
70 %

Crystal Clear Dildo med sugekop har et af de mest iøjnefaldende design, der virkelig fanger øjet. Så vidt urealistiske dildoer gælder, er dette en rigtig skønhed. Hele modellen er fremstillet gennemsigtig, hvilket giver et mere eksklusivt og stilrent design.

Pris
75 %

Prisen på produktet er sat således, at alle kan være med. Det er en af de væsentlige faktorer, som vi har lagt væk på gennem hele indlægget. Det er klart at nogle af produkterne vil være en tand dyrere, men her skal man huske på, at kvaliteten følger med. Så du skal med andre ord ikke være nervøs for, at du bliver snydt. Vi har hos lovebuddy nemlig kvaliteten sikret de udvalgte produkter og hvad andet er, så er vi dagligt i dialog med forhandlerne, således vi sikre I bliver behandlet som det må forventes.

Brugervenlighed
70 %

Dildoen med sugekop er fremstillet med supersilkeagtig silikone. Det er virkelig glat og dejligt. På trods af denne matte og silkeagtige finish kan den stadig tiltrække noget støv, så sørg for at skylle din dildo før og efter brug og meget gerne med lidt sæbe således alle bakterier skylles væk.

Denne dildo med sugekop har er produceret således, at den passer komfortabelt til alle størrelser af hænder og det dermed er let at opnå det ultimative behagelige greb. Du vil derfor hurtigt føle dig godt tilrette med produktet.

Orgasme garanti
95 %

Konklusionen må være at vi tror, at denne dildo med sugekop er en god tilføjelse til enhver realisme-elskers dildo-samling. Det er en interessant dildo, der ikke er traditionelt flot i den generisk perfekte penis slags måde. Dette er temmelig sjældent for silikone dildoer. Vaginalt føles det også godt, takket være den nedadgående kurve, der omdannes til en typisk G-spot kurve, når du vender den på hovedet.

Dildoen stimulerer som sagt ligeledes dit G-punkt ved at glide elegant over det på en diagonal måde, så det presser hvor det skal. Det er ting, der ikke er noget andet sexlegetøj, der vil give dig på samme måde som en glasdildo med sugekop. Denne dildo m. sugekop kan helt klart anbefales, især for dildo-veteraner, der vil tilføje noget andet og originalt til blandingen.

Denne dildo er lavet af to materialer: Borosilicatglas og Swarovski krystal. Legetøjets base, fremstillet af borosilicatglas, er meget let at rengøre, fordi det er et hårdt, ikke-porøst materiale. Dildoen skal bare vaskes med varmt vand og sæbe før og efter hver brug.

Læs mere om produktet her

 

Nr. 2 og nr. 3 dildo med sugekop

The Perfect rock dildo

Dejlig transportabel dildo med sugekop, som derfor gør det muligt, at hænge den op på dør/vindue/i badet eller andre steder. Du er dermed selv herre over hvordan du vil benytte dig af den. Det er klart at dette produkt anvendes ofte, som et fantastisk transportabel remedie for den travle kvinde

399 695
Realistisk dildo m. sugekop

Her er en realistiskdildo m. sugekop, hvilket i sig selv er meget populært. Årsagen til denne havner på en stærk 3. plads er at den er fremstillet i den lækre Ultra fanta flesh, som gør den så realistisk som overhovedet muligt

399

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste dildoer her

 

 

Bedste lille dildo i test

 

YOU2TOYS LILLE DILDOPLUG

Lille dildo

Læs mere om produktet her

Fordele og ulemper
Fordele:
 • Nem at indføre og billigt produkt i høj kvalitet
 • Ligger enormt behageligt oppe
 • Dejlig tykkelse
 • Lang holdbarhed

Ulemper:
 • Kan virke for småt for nogle

Mød Mark. Mark er en gennemsnitlig størrelse dildo med 14 centimeter længde og en 12 centimeter “omkreds. Mark er ikke for tyk / tynd eller lang / kort. Dens flared base gør denne lille dildo kompatibel og takket være silikone er den vandtæt og duftfri. Dette er en semi-realistisk lille dildo. Det er svagt buet med lette vener og et let bøjet hoved.

Denne lille dildo har en stærk tæt kerne omgivet af blød, skarp, sømløs silikone. Resultatet? Noget rigtig sjovt at klemme, med din hånd, mund, vagina.

Selve skaftet er ganske fleksibel, så den kan bøjes eller bukkes som du har lyst til.

Modellen har virkelig ramt hovedet på sømmet her med deres to lag struktur. Denne lille dildo er en af de bedste du kan finde på det danske markede for små dildoer.

Design
90 %

Denne lille dildo er ikke stereotypisk smuk. Den er stadig pæn, men bare ikke på en genetisk måde. Skaftet buer ud i nogle områder. Hovedet er lidt asymmetrisk. Det har den overordnede effekt af at se ikke særlig ungdommelig ud, men giver dig indtryk af, at denne penis er en sjov lille fætter at prøve. Faktisk køber mange denne lille dildo, fordi de mener det føles som at være sammen med penis der ikke er stiv (erigeret).

Pris
95 %

Prisen hænger sammen med størrelsen af denne meget lille dildo. Den er selvfølgelig kanon billig og er derfor et godt alternativ til dig, som ønsker en billig variant fordi du er ny på markedet eller måske bare fordi du ikke vil bruge helt vildt mange penge denne måned.

Brugervenlighed
90 %

Da denne lille dildo med sugekop kan påsættes i badeværelset eller lignende steder, er brugervenligheden høj. Den kan selvfølgelig også anvendes hvis du skal på ferie eller bare ligger i din seng.

Orgasme garanti
30 %

Grundet dens størrelse er det klart, at det er svært at få orgasme. Dog vil den fungere ualmindeligt godt til forspillet, da den pirrer dig på den utrolig dejlig måde. Med andre ord vil du blive kanon liderlig, fortid du stimuleres således at du næsten kommer.

Læs mere om produktet her

 

 

Nr. 2 og nr. 3 lille dildo

Lille slap dildo

Her er en lille sød slap dildo, som du derfor frit kan bevæge i den retning du ønsker. Den er utroligt virkelighedsnær og du får nærmest oplevelsen af, at den er ægte

109 299
Meget lille dildo

En meget lille dildo, kan man få massere af sjov med og får den sags skyld nydelse. Der er i dette tilfælde fokuseret 100% på produktets kvalitet. Du får derfor et billigt produkt, som du SAGTENS ville kunne få en orgasme til!

99

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste dildoer her

 

Heeey smukke! Jeg håber, at du er klar!!

Mit navn er Anne Katrine, og jeg er en pige med fart over feltet, der ikke er forlegen. Jeg har lavet denne købsguide til dig, der gerne vil have hjælp til at finde det rette sexlegetøj, og som ikke er bange for, at tingene ikke bliver pakket pænt ind.

Jeg håber, at jeg kan hjælpe dig med at finde en dildo, der passer perfekt ind i dit sexliv, og som kan være med til at gøre den svedende og prustende kamp i sengen langt mere givende.

Anne Katrine, Sexblogger.

 

Opsummering:

Elsker du også dildoer, men er du i tvivl om hvad dit næste køb skal være?

Der er ikke en følelse som at skynde sig hjem fra skole eller arbejde, og vide at der ligger en dejlig vibrerende dildo derhjemme og venter. Lige meget hvor god han er i sengen, så er der ingen der kan få dig til at føle som du gør når du selv gør det. Du kender de præcise spots og vinkler som du elsker, og ikke mindst så ved du hvad der skal til for at få dig i mål. Nogle gange kan en dildo også bruges imens du har sex med din partner, det gør det bare 10 gange så godt.

Så hvis du føler du er klar til at finde den perfekte løsning til dig, tager vi dig i hånden og guider dig igennem de mange muligheder. Her er nogle af de bedste løsning, som du kan købe på det danske marked for dildoer.

For at finde den perfekte dildo, skal du tænke først overveje, hvad du skal bruge den til. For eksempel, hvis du vil have en dildo til G-punkt stimulering, vil du måske have en lavet af et fast materiale som glas eller metal, med en lille vinkel eller kurve. Hvis du vil bruge en dildo analt, så skal du bruge en med en flared base lavet af et nemt rengjort materiale.

Når du har fundet ud af hvad du vil, viser vi dig, hvordan du vælger den rigtige dildo til dig.

 

Yderligere dildoer

Herunder vil jeg gerne give dig lidt yderligere dildo-inspiration. Du kan se det som en sjov, humoristisk og anderledes inspirationskilde, som du kan læse igennem, hvis du vil have dig et lille grin, eller bare ikke har andet at tage dig til lige nu. Det har du sikkert ikke. Hygge!

En anal dildo øger nydelsen

Hvis du endnu ikke har prøvet at bruge en anal dildo, kan det være en god idé at give den et forsøg. Den er med til at tilføre mere nydelse i hele akten, også selvom du aldrig har prøvet det før. Det kan være grænseoverskridende at putte noget “op bag i”, men tag ikke fejl – numsen kan godt li’ at blive leget med.

Hvis du godt kunne tænke dig at kigge nærmere på en anal dildo, kan du overveje at tage et nærmere kig på dette starter sæt, som kan give dig en god start på din nye numseleg.

 

Billige dildoer

 

Skal jeg vælge en kæmpe dildo?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en kæmpe dildo eller ej, er det vigtigt, at du vælger at lytte til dig selv og din krop. Det kan godt være, at det giver point i søsterklubben at kunne fortælle om dit nye kæmpe indkøb, men det er nytter jo ikke noget, hvis du ikke kan bruge den til noget.

 

Men hvis du har lyst og mod på at tage en udfordring på dig, skal du da bare kaste dig ud i at købe en dildo af de større. Du kan eksempelvis starte med at bestille denne model, der er en frækkert på hele 34 centimeter.

Jeg tror, jeg nøjes med en stor dildo

Hvis 34 centimeter lige er en armslængde for meget for dig, så kan du også nøjes med en stor dildo, der ikke bevæger sig helt op i kæmpe klassen. Hvis du mener, at du bare vil have en mere realistisk fætter, i hvert fald hvis man taler med optimistiske mænd, kan du vælge at gå efter denne her, der kun måler 23 cm. Den er måske lidt mere naturtro, alt afhængig hvem man selvfølgelig har været sammen med.

Kan du også byde på en brutal dildo, Ann-Katrine?

Nu hvor du spørger så pænt, så kan jeg da ikke lade være med at komme med et pænt svar. Der er selvfølgelig også brutale dildoer på markedet, som er til de virkelige myreslugere, naturens ægte talenter. Der er ingen tvivl om, at man bare må lette på hatten for vores søster, der ikke ser nogle fysiske udfordringer i at bestille denne her krabat hjem. Jeg springer personligt over, men du skal da ikke snydes for en dildo af de helt store.

Skal jeg vælge en billig dildo?

dildoer billedeHvis du skal købe en dildo for første gang, kan det være, at du er i tvivl om, hvorvidt du skal gå efter en billig dildo, eller om du skal op og betale mange penge for at få en dildo i god kvalitet.

Ligesom med så mange andre produkter, gør det sig også gældende inden for dildoer, at du skal af med lidt flere penge, hvis du vil have det bedste på markedet.

Men dermed ikke sagt, at du ikke også kan finde gode dildoer til utroligt skarpe priser. Du kan eksempelvis kaste lommepengene efter denne her sag, der er en god begynderdildo til en billig penge.

 

Strap on dildo er et must

Er du en fræk pige, og kunne du godt tænke dig at prøve at have sex med en strap-on dildo, hvilket i øvrigt ikke kun er sjovt, men faktisk også ret lærerigt!! – så kan du jo vælge at prøve med denne model herunder. Der findes mange gode strap-on dildoer på markedet, men går du efter mærket Tantus, er du på den sikre side. Denne model herunder er en Tantus dildo, og den er yderst populær.

Dobbelt dildo til sex med piger

Er du lesbisk eller biseksuel, og kunne du godt tænke dig at bruge en dobbelt dildo, kan sådan en også sagtens købes på nettet. Jeg har ikke selv haft erfaring med at bruge en dobbelt dildo, så derfor kan jeg ikke personligt stå inde for en sådan, men hvis jeg skulle vælge en her og nu, så tror jeg, at jeg ville gå efter denne her. Den ser elegant ud, og jeg tror, at man kan få mange hyggelige timer ud af den.

Prøv en glas dildo

Hvis du gerne vil have en anderledes oplevelse med en dildo, kan jeg anbefale dig at prøve en glas dildo. Den føles en del anderledes end en realitstisk silikone dildo, og det er op til den enkelte, om man er til det ene eller det. Jeg er en af de typer, der er til begge former, og derfor har jeg været meget glad for min dildo af glas. Så hvis du er frisk på at prøve noget nyt, kan du jo vælge at kaste dig over sådan en.

Den bedste dildo på markedet

Hvis vi skal gå ud fra, hvad Sinfuls brugere mener, så er det denne her dildo, der er den bedste dildo på markedet lige nu. Denne naturtro dildo på 23 centimeter står lige nu til under 200 kroner, så det er da ikke så galt igen for den mest populære dildo på markedet. Hvis du vil vælge sikkert, er dette et rigtig godt bud.

Her er den bedste dildo med sugekop

Vil du have en dildo med sugekop, som du kan sætte fast til væggen eller til gulvet, kan vi også lige tage et kig på sådan en. Det kunne eksempelvis være denne model her, der er en glasdildo med sugekop. Det er pt. den bedst sælgende dildo med sugekop, så jeg tror godt, du kan være sikker på, at missen bliver legesyg, hvis du vælger at bestille denne her hjem.

Komplet fylde og hårdhed med en oppustelig dildo

Hvis du endnu ikke har prøvet at bruge en oppustelig dildo, kan det helt klart anbefales. Med sådan en er du sikker på at få den perfekte fylde samt hårdhed, og du kan vælge at bruge den både vaginalt eller bagi. Den passer både til leg med partner samt med dig selv. Så hvis du vil prøve noget anderledes, men bestemt ikke dårligere, så kan du vælge at købe sådan en her.

Dildo med vibrator gør dildo-legen lidt sjovere

Når man leger med en dildo, er man jo på jagt efter den komplette nydelse, og hvis du vælger en dildo med vibrator, kan du være sikker på at opnå netop komplet og lækker nydelse. En dildo i sig selv kan gøre underværker, men hvis du får en dildo med indbygget vibrator kan du være sikker på lige at tage den en skridt op.

Prøv en vild oplevelse med en dildo maskine

dildoerHvis du vil have en orgasme ud over det sædvanlige, bør du gøre dig selv en tjeneste og købe en dildo maskine. Du kan vælge at gå efter en af de lidt dyrere modeller på markedet som eksempelvis denne her, men der findes også andre maskiner, der koster under halvdelen af denne pris.

Men det er selvfølgelig op til dig. En dildo maskine udvikler oplevelsen til et helt nyt niveau.

 

Dildoer i farver

Hvis du godt kunne tænke dig en anden farve dildo end de realistiske, så har jeg også her lavet en lille oversigt over dildoer i farver.

Sort dildo

Er du på udkig efter en sort dildo, er der her et bud på, hvad du kan vælge. Det er nok ikke nogen hemmelighed, at alle vi piger på et eller andet tidspunkt har drømt om at prøve en sort frækkert – og nu har du mulighed. Det er jo som bekendt rygtet, at de sorte dildoer er lidt større end alle de andre.. mere siger jeg ikke.

Pink dildo

Det kan også være, at du kunne tænke dig at lege lidt med en pink dildo. Jeg er personligt stor fan af dildoer i farver, da de sorte, hvide, glas og øvrige standard farver kan blive lidt kedelige, mens en pink dildo bare ser lidt bedre ud i samlingen. Du kan eventuelt kigge nærmere på denne her model.

Lyserød dildo

Lidt i samme boldgade finder vi også den lyserøde dildo. Et lignende alternativ til en utraditionel dildo, som helt klart vil tage sig godt ud i, og som uden tvivl er en lille smule frækkere og sjovere end mange af de andre modeller på markedet.

Blå dildo

Du kan også gå lidt over i en anden boldgade og vælge at købe en blå dildo. Den er ikke lige så feminin som den lyserøde eller pink dildo, men er derimod lidt mere maskulin. Det er måske lige før, at man ikke må sige det i de her pro-feministiske-hen-tider, men jeg tager sgu chancen.

Rød dildo

Er du mere til en rød dildo, hvilket jeg dog også sagtens kan forstå, da det er en af de mere frække farver, der også passer godt ind i soveværelset, hvis man er en af dem, der ikke har noget problem med at lade sit legetøj stå fremme, så kan du jo overveje at vælge en fyr som denne her. Der er også mange andre røde dildoer på markedet, men der er bare et eller andet ved denne her, som jeg ikke kan stå for.

Guld dildo

Skal der være glimmer på drengen, som man siger, og vil du gerne have en vaskeægte gulddreng hjemme i soveværelset, uden at du skal belemres med ham den halvkiksede fra fjernsynet, så kan du købe en rigtig guld dildo. Den er elegant, og den skriger bare high-class girl, hvis du vælger den.

Dildo med vibrator

Et af de helt klart mere nydelses-givende stykke legetøj er en dildo med vibrator. Du kan sagtens vælge at købe en dildo uden vibrator, og den kan man naturligvis også få mange hyggelige timer ud af. Men med en vibrator bliver du pirret og stimuleret, og du kan opnå utrolig stor nydelse af at bruge en vibrator.

Dildo test

Inden du køber en dildo, kan det være en god idé at læse eller se en eller flere tests af dildoer, så du er sikker på, hvad du skal vælge. Hvis du ikke endnu har sat dig for at læse decideret anmeldelser, kan du blandt vælge at se videoen herunder, som kan hjælpe dig godt på vej mod at vælge din første dildo.

Realistisk dildo

Noget, som mange piger godt kan lide at vælge, er en realistisk dildo. Og her er der ikke kun tænkt på størrelsen, men også på selve formen, udformingen og farven. Du kan selvfølgelig selv vælge, hvordan stor du selv vil vurdere en realistisk størrelse, men du kan evt. vælge at gå efter en dildo som denne herunder. Den kunne jeg kun forestille mig, at du vil blive glad for.

Dildo til mænd
Det er også blevet mere og mere udbredt med dildoer til mænd. Hvis du som mand er på jagt efter en dildo, som du kan bruge, eller som din partner kan anvende på dig, hvilket kan give utroligt meget nydelse, kan du eventuelt vælge at tage et nærmere kig på denne model her. Den er fræk og masserer godt der, hvor den end finder hen. Og så er den udstyret med en sugekop, så den også kan bruges, hvis du er alene.
Sugekop dildo

Hvis du leder efter en sugekop dildo, og du ikke lige er til den sag, der er herover, så er der også mange andre bud på markedet. En af dem kunne blandt andet være denne her, som du kan montere på væggen eller gulvet, hvorefter du selv kan anvende den. På den måde er den altså håndfri, hvilket kan give frihed til at fokusere på andre områder på kroppen med dine hænder.

Kan man bruge en dildo analt?
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt man kan bruge en dildo analt, eller om hvorvidt der er stor nydelse ved det, så kan jeg kun skrive under på, at det er noget, der virker. Og du kan enten vælge at købe en dildo, hvor der er til både anal og vaginalt brug, men du kan også sagtens købe en anal dildo for sig selv. Det kan også være fantastisk at bruge en anal dildo sammen med en vibrator.
XXL dildo
Kunne du godt tænke dig en af de større dildoer, så kan du også sagtens vælge at købe en XXL dildo. Her er der plads til at blive fyldt helt ud, og du kommer på ingen måde til at savne størrelse, hvis du vælger en XXL dildo. Vil du gerne have en stor dildo, så kan denne herunder være et rigtig godt bud.
Naturtro dildo

Vi har været inde på realistiske dildoer, men hvis du ikke mener, at den lige har været det, du har været på udkig efter, så kommer vi da bare med endnu en naturtro dildo her. Det kan være, at den er lidt mere hen af det, du har ledt efter. Denne her model er en af de større, så du er garanteret stor nydelse med denne store naturtro dildo.

Blød dildo

Du går ikke galt i byen, hvis du vælger en blød dildo. Der er nogle, der foretrækker en hård dildo, eksempelvis en glas dildo, men med en blød dildo kan det for nogle føles mere rart. Så du kan sagtens vælge en blød dildo, hvis det ikke siger dig noget at gå ud og købe en glas dildo eksempelvis.

Trusser med dildo

Det er rent faktisk også muligt at få et par trusser med en indvendig dildo. Den er perfekt til dig, der godt kan lide at være fræk, selv når du ikke er derhjemme. Hvordan det må være at køre på cykel med sådan et par trusser, kunne måske være værd at finde ud af? Du kan eksempelvis vælge dette par trusser, hvis det kunne være noget for dig at prøve.

Verdens største dildo

Hvis du undrer dig over, hvordan verdens største dildo kan se ud, så behøver du ikke at undre dig mere. For jeg har nemlig fundet frem til den klippert, der lige nu går for at være den største dildo i hele verden. Den kan fås over Amazon, hvis du skulle være interesseret. Hvis det bare er for nysgerrighedens skyld, så kan du se den herunder. Den går under navnet The Moby, og der er forhåbentlig ingen kvinder, eller mænd for den sags skyld, der er frisk på at tage denne udfordring op. Prøv selv at se.

Tyk dildo

Kan du godt lide en god tykkelse, og vil du også gerne have din dildo på den måde, så kan du også sagtens få det. En dildo behøver ikke kun at være tynd eller lille for den sags skyld. Du kan sagtens købe en tyk dildo, og du kan blandt andet vælge denne her frækkert.

Sprøjte dildo

Hvad med en dildo, der rent faktisk virker realistisk, og som simulerer, at den sprøjter? Det kan du også sagtens få. Du kan eksempelvis vælge denne her Doc Johnson Bust It dildo, som kan fyldes op og som kan sprøjte.

Lille dildo

Er du snæver, og har du bare brug for en lille dildo, kan du også sagtens finde det. En dildo behøver ikke at være 30 cm ren ondskab. Du kan sagtens finde rigtig gode dildoer, som eksempelvis kun er omkring de 10 cm eller endnu mindre, hvis den skal være det. Denne herunder er eksempelvis 12,5 cm, men du kan sagtens finde dildoer, der er mindre end det.

Stor sort dildo
Vil du gerne have en rigtig stor sort dildo, kan du også sagtens vælge at købe den over nettet. Vi har nok alle sammen drømt om at prøve sådan en i rigtig version, men det er ikke os alle sammen, der lige har mulighed for at finde sådan en i virkeligheden. Derfor må vi jo “nøjes” med en som den her.
Find de bedste dildo priser

Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, så køber du din dildo på nettet. For det er helt klart online, at du finder de bedste dildo priser. For slet ikke at snakke om de mange muligheder og det store udvalg, du har, hvis du vælger at købe din næste dildo via en webshop. Jeg håber, at jeg her har været med til at inspirere dig til, hvad du skal vælge næste gang, og at du finder de bedste dildo priser her.

Gigant dildo

Er du en frækkert, og må det gerne være stort og lækkert, det du køber, så gå da efter en gigant dildo. Du kan eksempelvis vælge at købe denne her, som er på 33 cm. Så er du da sikker på, at du får noget for pengene, hvis du vælger at købe den.

Silikone dildo

Med en silikone dildo er der plads til mere våd leg, hvilket jo aldrig er dårligt. Denne model er eksempelvis vandtæt, og med den årede udformning og den skønne vibrator kan du være sikker på, at der er nok underholdning til rigtig mange timer. Denne model er sort og ca. 17 ud af de 21 cm, som du måler, er mulig at føre op.

Lilla dildo

Hvis der ikke er nogle af de andre farver, som vi allerede har været inde på, der siger dig noget, er det måske en lilla dildo, der falder lige i din smag. Er det tilfældet, kan du jo tage et nærmere kig på lige netop denne model, som du også kan finde til en rigtig god pris.

Fræk leg med en påspændings dildo

Kunne du godt tænke dig at prøve at lege med en påspændings dildo, så kan jeg kun anbefale det. Den er perfekt til leg mellem to piger, men den kan også sagtens bruges af kvinden med en mandlig partner, som har lyst til at udforske og lege lidt. Hvis du overvejer at købe sådan en, kan du jo tage et nærmere kig på denne her.

Den bedste dildo

Leder du efter den absolut bedste dildo på markedet, så kan du jo overveje at tage et nærmere kig på vores liste, som du finder i toppen af dette indlæg, hvor du kan se de 50 bedste sælgende dildoer lige nu. De kan helt klart give en indikation af, hvad der er hot at købe lige nu, og hvad der er blevet mest anvendt af kvinder rundt om i landet. Bliver dildoen brugt af mange, går du nok ikke helt galt i byen.

Pokémon dildo

Må der gerne være en lille smule rollespil inde over, eller er du bare glad for anime/hentai genren, så kan det være, at du skal vælge en Pokémon dildo, som man rent faktisk kan få. Der er ikke nogle danske butikker, der fører dem, men du kan eksempelvis finde dem på Etsy, hvor du kan bestille dem hjem fra. Der er mange modeller, og der er sikkert også en, der er baseret på lige netop din yndlings Pokémon.

Kanin dildo

Leder du efter en kanin dildo, eller en såkaldt rabbit dildo, så kan du finde en model her, som der er mange, der er glade for. Det er en af de mest solgte rabbit dildoer lige nu, og med den er du sikker på at opnå fuld nydelse og en masse frække timer. Du kan se nærmere på den via linket herunder.

Det er vigtigt at finde en god dildo

Hvis det er første gang, at du bevæger dig ud i at skulle købe og lege med en dildo, er det utroligt vigtigt, at du går efter kvalitet. Der er ikke meget ved at skulle lege med en dildo for første gang, og man så har brugt sine penge på en eller anden billig model af dårlig kvalitet. Så hellere bruge lidt flere penge og gå efter et kendt brand, som man er sikker på, kan levere i de frække stunder.

Er der en dildo mænd kan bruge?

Ja, du kan sagtens finde dildoer, som mænd kan bruge. Dette er typisk de samme dildoer, som kvinder også bruger. Fælles for dem er, at de går under navnet anal dildoer, da mænd ikke rigtig har så mange andre steder at gøre af dem. Så de dildoer, der typisk bliver anbefalet til mænd, er gerne dem, som også bliver anbefalet som anal dildoer til kvinder.

Køb af dildo på nettet

Hvis du gerne vil gøre et godt køb første gang, og hvis du ikke er meget for at gå ned i en lokal sexbutik og købe dildoer, kan det være en rigtig god idé at gå på nettet for at købe dem. Her får du typisk dit sexlegetøj sendt i en diskret forsendelse, så du er sikker på, at der ikke er nogle andre, der kan finde ud af, hvad du har bestilt.

Bestil din dildo online og få den lige til døren

En af fordelene ved at købe sin dildo online er blandt andet også, at du kan forvente at få den leveret lige til døren. Og det er der ikke noget farligt ved, da de fleste butikker typisk sender sexlegetøj i diskrete forsendelser. Så hvis du gerne vil have en dildo, og du ikke er meget for at købe den selv i en butik, anbefaler jeg at shoppe den online – eksempelvis hos Sinful, der har et af de lækreste, største og frækkeste udvalg af dildoer herhjemme.

5 Kommentarer
 1. Reply
  Den interesserede 19. maj 2018 at 11:36 pm

  WOW!
  Det er lige den guide, som man har gået og ledt efter! Virkelig sejt gået – så nemt og overskueligt og fedt at i faktisk har testet det hele. Ikke et dårligt arbejde at have høhø.
  Det gad jeg da faktisk egentligt godt, i må sige til hvis i skal have testet en ny stak dildoer eller noget andet sexlegetøj måske?

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:17 am

   Hej den interessede.

   Det her er så dejligt en kommentar at få. Vi har virkelig forsøgt at gøre os umage med guiden og komme omkring alle typer af dildoer og give en så udførlig guide til kvinder og piger derude som går og leder efter den helt perfekt og rigtige dildo for dem.

   Vi skal nok sige til, når vi engang får brug for nye testere af dildoer, ellers kan du faktisk ansøge op i toppen af denne side er der et link til lige præcis hvor.

   Mvh

 2. Reply
  Sprøjtedildo elskeren 19. maj 2018 at 11:37 pm

  Synes der mangler lidt den bedste sprøjtedildo. Det er selvfølgelig en smule atypisk produkt. Men fandt dette indlæg og ledte efter afsnittet, hvor i havde testet den type/kategori. fandt det dog aldrig. Det er jeg lidt ked af. Kommer i til at producere et sådan indlæg på et tidspunkt, eller måske bare tilføje en kategori eller afsnit mere med sprøjtedildoer?

  MVh

 3. Jeg leder efter en oppustelig dildo eller en xl dildo, så konen kan blive fyldt godt ud. Hun er dog ikke til vulgære plastik pikke, som hun siger, så den må meget gerne være i et stilrent design. Har i nogen forslag?

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 21. juni 2018 at 11:16 am

   Hej

   Det lyder som en fornuftig tanke. Vi har en del realistiske dildoer, som opfylder disse kriterier. Umiddelbart er min første tanke denne: https://lovebuddy.dk/Bløddildo-2

   Her har vi at gøre med Topco Wildfire dildo, som med sit realistiske design og sin relativt store størrelse. Burde opfylde kravene til en oppustelig dildo eller en XL dildo som du efterspørger. Alternativ hvis I virkelig er frisk på at udfordre hinanden vil vi tro at denne model kunne være en fornuftig kandidat:

   https://lovebuddy.dk/Stor-dildo-kæmpe-dildo

   Det er ligeledes en realistisk oppustelig dildo som her hører ind under kategorien XL dildo. Den er hvad der må siges, at være en gigant og derfor burde den kunne klare det ønskede formål.

   Jeg håber det besvarer dit spørgsmål, ellers er du mere end velkommen til at skrive igen.

   Med ønske om en god dag.

   Med venlig hilsen
   Katrine

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik