Bløde Dildoer: De bedste i test

Hvis du er til en dildo, der er blød og fleksibel, så den tilpasser sig bedre under legen. Så er det måske en gummi eller jelly dildo, som du skal i gang med at bruge til at udleve dine fantasier.

Der findes mange forskellige former, størrelser og farver af bløde dildoer. Så du altid kan finde en der giver den bedste nydelse til din frække leg, hvor orgasmerne bliver ved at med strømme ind over dig.

 

 


 

TESTVINDER – Mandingo Blød Dildo 18,5 cm

bløde dildoer

Tjek prisen her

En fantastisk realistisk dildo, der takket været sit højkvalitets silikone er en blød dildo, der giver forkæler dig på den bedst mulige måde.

Dildoen er udstyret med et utal af små realistiske detaljer. Der alt sammen er skabt for at opfylde din fantasi og give dig den mest realistiske nydelsen med din blød dildo. Med sine 18,5 cm er det en blød dildo. Der kan bruges af begynderen, der er på udkig efter sin første blød dildo.

Den erfarende vil hurtigt lægge mærke til at dildoen bærer præg af kvalitet og er en dildo. Der kommer til at vække lysten mange nætter ud i fremtiden.


 

MEST POPULÆRE – Realistisk Sort Gummi Dildo 21 cm

gummi dildo

Tjek prisen her

Går du med en fantasi om at blive forført af en afrikansk prins. Så skal du udleve din fantasi med den realistiske sorte dildo fra PlayHard. Med sine 21 cm får du en god dyb stimulation. Dildoen er fremstillet til at være blød, dvs at den tilpasser sig mere til din indvendige form.

Denne blød (e) dildo kommer med en stærk sugekop. Så du kan sætte den på køkkenlågen eller ude i badet. Når lysten sætter ind og din orgasme kun er få øjeblikke væk.


 

DEN SMARTE – Jelly Dildo Pink 20 cm

gummi dildoer

Tjek prisen her

Begynderens fortrukne valg er denne jelly dildo. Da den ikke kun er skøn at se på med sin flotte lyserøde farve men har en god størrelse samt bredde. Så du kan lære din krop at kende undervejs. Dildoen er fremstillet i Jelly for at gøre den blød og skøn at lege med.

Sugekoppen er ligesom de førnævnte dildoer stærk. Hvilket betyder at du kan sætte jelly dildoen fast på alle flade overflader for en skøn oplevelse med den håndfrie leg. Så du kan lukke øjnene og lade fantasien løber afsted med din nydelse inden forløsningen sætter ind og orgasmen kommer og sætter sig i hele kroppen.


 

DEN BILLIGE – Jelly Dildo Transparent 20 cm

jelly dildo

Tjek prisen her

En anden favorit blandt begyndere er den transpartente jelly dildo fra SimplePelasure. Dildoen har en længde på 20 cm, hvilket giver en skøn stimulans, der ikke er alt for dyb, men hellere ikke for kort.

Dildoen giver med sit transparente design et elegant look. Der modsat de fleste andre dildoer med deres realistiske udseende. Sæt dildoen fast og nyd håndfri stimulans. Hvor din egen selvforkælelse er i fokus.

Brug hænderne til at stimulerer dine andre erogene-zoner, alt sammen til den intense orgasme. Der giver dig en afslappende følelse i hele kroppen bagefter.


 

DEN FRÆKKE – Realistisk Blød Dildo 18,5 cm

jelly dildoer

Tjek prisen her

Modsat de fleste andre bløde dildoer er SimplePleasure realistiske dildo på 18,5 cm uden testikler og det er der en god grund til.

Om du er ridepige eller bare godt kan lide en god ridetur, så er det bare lidt mere pirrende, hvis man har mulighed for at tage den helt i bund og ikke bliver stoppet undervejs. Sæt dildoen fast på alle faste overflader med dens stærke sugekop og nyd legen. Hvor du kan ride dig selv til de bedste orgasmer og bruge hænderne til at stimulerer dig selv. Ved at lege med dine bryster eller for den ekstra stærke og intense orgasme kan du stimulere din klitoris undervejs.

Så du får en skøn indvendigt og udvendigt nydelse på en gang.

Du får altså en dildo, der kommer til at forkæle dig gang på gang og på en afvekslende måde, kun de færreste kan drømme om at få lov til.


  

POPULÆR I UDLANDET – Lille realistisk Dildo 14 cm

fleksibel dildo

Tjek prisen her

Nogle kvinder og piger har en mindre dyb skede, hvilket betyder at de store gummidildoer kan virke ubehagelige at bruge. Er det tilfældet så er en lille blød jelly dildo måske et bedre valg for dit sexliv. PlayHard’ lille realistiske dildo er 14 cm, hvilket betyder at når den er indsat stikker den ikke ligeså dybt som fleste dildoer hurtigt kan komme til.

Det vil sige, at du får den samme type af skøn stimulans med en dildo, bare i en mere kompakt og lille udgave. Tag din nye legekammerat med ud i det fri eller nyd den i badet, mulighederne er mange med din helt egen gummi dildo, der sætter fokus på din selvforkælelse.


 

BEDSTE ANMELDELSER – Ekstra Stor Realistisk Dildo 30 cm

bløde dildo

Tjek prisen her

Er du til ekstra fylde og en dildo, der kan ramme helt i bund og give dig den fyldige stimulation du fortjener? Så er PlayHard’ Ekstra store Realistiske Dildo på hele 30 cm et godt valg. Dildoen er fremstillet af pvc, som har samme egenskaber som en dildo lavet af gummi.

Dildoen findes også i sort, hvis fantasien bedre passer sammen med den afrikanske prins, der forfører dig i løbet af natten. Selvom begge dildoer er store, har de en skøn fleksibel egenskab. Hvilket gør at dildoerne er bløde, så de former sig efter kroppens indvendige former.

Dette giver dig en bedre nydelse, når du tager en blød dildo i brug kontra en dildo lavet i andre materialer som hærdet glas.

Den kraftige sugekop lader dildoen sidde perfekt på næsten alle flader, du kan nyde den i doggystyle eller tage en ridetur på din nye legekammerat, mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvor din næste orgasme skal nydes.


  

Dobbelt dildo eller almindelig dildo?

Hvis du er bange for at en almindelig blød dildo vil komme til at kede dig. Så kunne du også overveje, at investere lidt penge i en dobbelt dildo. Mange lever i troen om, at dobbelt dildoer udelukkende kan anvendes i homoseksuelle forhold (to kvinder i mellem), men det er langt fra tilfældet.

Enhver kvinde vil kunne glæde af en dobbelt dildo, da de modsat klassiske jelly dildoer har en hel del ekstra at byde på. Du kan med en dobbelt dildo nyde en utrolig dyb penetration, som kun kan opnås ved meget lange almindelige bløde dildoer.

Derudover kan du med nogle dobbelt dildoer nyde fræk dobbelt penetration. Hvor anus og vagina forkæles samtidigt.

Og så sidst, men ikke mindst, så kan en dobbelt dildo selvfølgelig bruges til frække parlege sammen med din partner.

Jeg har nedenfor beskrevet to forskellige dobbelt dildoer, som helt sikkert ikke vil skuffe! De to dildoer har hver deres præferencer!


 

REDAKTIONENS UDVALGTE – U-Sharped Dobbelt Dildo 13 cm

bedste blød dildo

Tjek prisen her

Som navnet antyder er dildoen U formet. Dette giver dig mulighed for at prøve kræfter med dobbel penetration. Der byder på vaginal samt anal nydelse for flere typer af orgasmer. Du kan stimulere flere af dine erogene-zoner på en gang.

Dildoen er fremstillet i Jelly, hvilket hjælper med at give en fantastisk blødhed, så dildoen trods sin unikke udformning kan være fleksibel. Så den tilpasser sig, når den er i brug under dobbeltpenetrationen.

Tag et kig længere nede i artiklen, hvis du er på udkig efter en dobbelt dildo. Der kan tilfredsstille din partner og dig selv på en og samme tid.


 

DEN SJOVE – Double Dong 40 cm

blødeste dildo

Tjek prisen her

Bad Kitty er et verdenskendt mærke og ikke uden grund. Bad Kitty Double Dong er blandt de bedste kvalitetsprodukter på marked, og kan trods sine 40 cm være dejlig fleksibel til din nydelse.

Dildoen kan nydes sammen med din partner, hvor i kommer helt tæt på hinandens nydelse og kan forkæle hinanden med selv en mindste bevægelse. Der sender en strøm af stimuli ud gennem hele kroppen på jer begge.

Dildoen kan også bruges til solo leg. Hvor du kan få en skøn dyb stimulans til den intense orgasme. Der får dig til at vente med længsel på den næste.


 

Stadigvæk i tvivl?

Er du stadigvæk i tvivl om hvilken gummi blød dildo du skal vælge? Eller du er måske stadigvæk i tvivl om, hvorvidt en gummi dildo overhovedet er dig?

Jeg forstår dig udmærket. At købe sit første sexlegetøj kan hurtigt blive en akavet affære. Mine varmeste anbefalinger er, at du skal springe ud i det.

Hvis problemet er, at pengepungen ømmer sig, så fortvivl ej. De fleste gummi dildoer holder sig ikke særlig dyre. I hvert fald ikke sammenlignet med så meget andet sexlegetøj på markedet.

Betragt et køb af en gummi dildo, som en langtidsinvestering i din egen nydelse og velvære. Et køb jeg tvivler på, at nogen vil fortryde.

Hvis du sørger for at vedligeholde din gummi dildo, så har du en tro ven for livet. Og kun din egen fantasi og lyst vil sætte grænser for, hvor mange uforglemmelige stunder du har i vente.

Hvis du efter at have læst det her, er afklaret med at du gerne vil have en gummi dildo, men stadigvæk er i tvivl om hvilken du skal vælge. Så tag en i mellemleget, når det kommer til størrelse. Så får du en god all round førstegangs oplevelse, og har du måske nemmere ved, at indsnævre dine præferencer til senere hen.

Min egne erfaringer med bløde jelly dildoer – Og hvorfor jeg foretrækker en jelly dildo

I dag er dildoer lavet med et mere naturlig look end de gjorde før i tiden. Der er igennem årene blevet tilføjet en realistisk pung, der hjælper med at udleve fantasien.

Derudover har de tilføjet detaljerede blodårer, der løber langs skaftet for den helt naturlige følelse og den mest realistiske fantasi.

Jeg har gennem mine efterhånden mange år forsøgt mig frem med en del forskelligt sexlegetøj. Selvom jeg stadigvæk lader mig friste af de klassiske dildo vibratorer, er jeg ved at være nået frem til den erkendelse, at der ikke findes et sexlegetøj, som kan hamle op med en realistisk gummi dildo.

I hvert fald ikke i mit hoved!

Når jeg har leget med mig selv med sexlegetøj, har jeg altid stræbet efter en følelse af, at være sammen med en rigtig mand. Og den følelse får man bare ikke med en dildo, som vibrerer. Langt fra. For mig bliver vibrationer hurtigt et forstyrrende element, som jeg hellere vil være foruden. I hvert fald når jeg leger med mig selv.

Er jeg sammen med en partner, så vil jeg uden tvivl foretrække legetøj med vibrationer. Men det er jo en helt anden historie.

Jeg elsker simpelthen den nydelse en gummi dildo kan give mig. Og jeg elske, at montere en af mine gummi dildoer i badet eller på sengevæggen, lukke øjnene og lade fantasien køre.

Jeg vil hjertens gerne stå ved, at jeg har en tendens til at se porno. Og porno er for mig det perfekte supplement til frække sololege med mine gummi dildoer. Jeg har computeren foran mig i sengen, mens jeg tager mig selv i doggy style.

Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige gummi dildoer. Alt fra de helt store til de mindre. Oftest foretrækker jeg faktisk dem, der ligger i mellemleget, og hvor skaftet buet lidt opad. At skaftet buer lidt opad, kan godt gøre det lidt mere besværligt at bruge dildoen håndfri leg, men der er altid et orgasme i vente. Mit G-punkt sprydler simpelthen af glæde!

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk