Bundløse Trusser: De 4 bedste i test

Vil du gerne købe frække bundløse trusser, så har vi her nogle virkelig lækre og sexede forslag til dig.

Der er mange forskellige typer åbne trusser, som du kan se herunder. Du kan se udvalget af bundløse trusser her eller kigge på lige dem vi har udvalgt.

Bundløse Trusser: De 4 bedste i test 1
Bundløse Trusser - Nortie Malin

Testvinder

Bundløse Trusser: De 4 bedste i test 2
Frække Trusser - Nortie Siv

Den Behagelige

Bundløse Trusser: De 4 bedste i test 3
Åbne Trusser - Cotelli Perle

Den Frække Model

Bundløse Trusser: De 4 bedste i test 4
Bundløs Trusse - Nortie Ingeborg

Den Billige

 


Nortie Malin Bundløs Orgasme Perle G-Streng – TESTVINDER

Åbne trusser

Tjek Prisen Her →

 

Fordele:

 • Bløde
 • Frække
 • God pasform
 • Giver en fræk stimulans af klitoris
 • Elastisk

Ulemper:

 • Kan faktisk ikke rigtig finde nogen ulemper ved disse trusser. De er lige som de skal være både design og kvalitet.

Anmeldelse

Disse bundløse trusser er helt klart favoritten af de fire testede åbne trusser uden bund!

De er virkelig lækre og bløde at have på, de har en virkelig god pasform og er samtidig også rigtig elastiske, så de kommer ikke til at stramme eller sidde træls nogen steder og at hele trussen undtagen den perlekæde der er derpå er lavet i blonder, gør dem kun endnu mere frække, intet pifter noget lækkert lingeri op som blonder formår at gøre.

Der er et lille stykke med en perlekæde foran på trussen, den gør at den er utrolig pirrende at have på, jeg har flere gange anvendt den i daglig dagen hvis den lige skulle piftes lidt op, men også inden under en kjole offentligt og dette var også virkelig frækt og gjorde kun det hele mere pirrende. De små perler rammer både klitoris og i mit tilfælde de indre skamlæber, som bevæger sig når man går og generelt bevæger sig hvilket jeg kun syntes er rigtig dejligt.

 

Bundløse trusser

Specifikationer

Farve: Sort
Størrelser: S/M, L/XL
Materiale: 90% polyamid, 10% elastan
Vaskeanvisning: Vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler bruge af en vaskepose


Nortie Siv Bundløs Blonde G-Streng – DEN BEHAGELIGE

trusser uden bund

Tjek Prisen Her →

 

Fordele:

 • Frække trusser
 • Bløde
 • God pasform
 • Behagelige at have på
 • Minder mest af alt om et par alm g-streng at have på
 • Enkelte
 • Elastiske

Ulemper:

 • Her kan jeg heller ikke rigtig finde nogen ulemper, syntes de er godt gennemførte både i look og materiale

Anmeldelse

Disse frække trusser sniger sig ind på anden pladsen, for selvom de ikke giver nogen fysisk stimulans er de stadig virkelig dejlige at have på, de er super bløde og har et fræk blonde look.

De har også en god pasform og er rigtig elastiske, så de sidder ikke træls nogen steder, heller ikke i skridtet hvor de er delt i to, tvært i mod det syntes jeg ikke er til gene på nogen måde som jeg først var bekymret for.

De giver som sagt ingen fysisk stimulans, men det gør stadig aften lidt sjovere når man sidder i byen og er ved at spise, at både en selv men også ens partnere ved at det er frit og nem adgang til de gode sager hvis han eller hun lyster og jeg brugte dem med stor succes under en kjole, for det giver bestemt en psykisk stimulans for mig i hvert fald, måske også fordi at det er lidt fræk og forbudt.

 

Bundløs trusse

Specifikationer

Farve: Sort
Størrelser: S/M, L/XL
Materiale: 90% polyamid, 10% elastan
Vaskeanvisning: Vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler brug af vaskepose


Cottelli Perle Orgasme G-Streng – DEN FRÆKKE MODEL

frække trusser

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • Perlekæden forsætter hele vejen bagud. Hvilket jeg syntes giver mere stimulans.
 • Giver god stimulans
 • Ens partnere kan lege både vaginal og analt uden problem
 • Perlekæden kan godt ”nappe” lidt

Ulemper:

 • kunne have været blødere
 • bedre pasform

Anmeldelse

Disse bundløse trusser er også virkelig frække. Havde de lige haft lidt blødere stof, bedre pasform, været mere elastiske. Og der måske var lidt flere detaljer på den åben trusse havde den nok været på en anden plads. Hvis ikke den havde været blevet testvinder.

Den er super fræk i og med at de er åben hele vejen både foran og bagpå, de er også udstyret med den lækre frække perlekæde, som jeg jo er så stor fan af.

At de er åben både foran og bagtil gør at ens partnere både har mulighed for at bruge en med almindeligt vaginalt sex, men føler man det skal være mere frækt og forbudt har man også mulighed for analsex i disse lækre bundløse trusser, dette syntes jeg er et kæmpe plus.

Den perlekæde der også er på trussen er jeg også stor fan af, den er virkelig fræk og giver en lækker stimulans på alle de rigtige steder, så som klitoris og syntes også ideen med designet med at den forsætter hele vejen bagud og derfor fungere som en g-streng er virkelig god, dog oplevede jeg at de godt kan finde på at nappe lidt i blandt andet skamlæberne da perlesnoren er lavet med elastik, dette syntes jeg dog ikke er et minus, da det for mig bare giver ekstra stimulans og pirrede endnu mere.

 

frækkeste trusser

Specifikationer

Farve: Sort
Størrelse: S, M, L, XL
Materiale: 90% polyamid, 10% elestan
Vaskeanvisning: Håndvaskes i koldt vand


Nortie Ingeborg Bundløs Trusse Hipster – DEN BILLIGE

bedste bundløs g-streng

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • Bløde åbne trusser
 • Lavet i blonder
 • Elastiske
 • Fræk detalje med sløjfen og snørerne bagpå

Ulemper:

 • Virker lidt ”mormor” agtige
 • Er lidt store i det
 • Bedre pasform ønskes

Anmeldelse

Disse åbne trusser kommer desværre på en sidste plads, da jeg var dem jeg var mindst begejstret for.

De er virkelig bløde og lækre at røre ved og have på, hvis vi snakker udelukket stoffet og kvaliteten af trussen, design mæssig var jeg ikke super begejstret over udførslen. Personligt syntes jeg at noget lækkert og sexet lingeri skal give en følelsen af at man lige føler sig det lidt frækkere og mere tiltalende, dette syntes jeg desværre bare ikke at de formodede at gøre, tvært i mod, jeg følte lidt at jeg havde et par ”mormor” trusser på som ikke var syet færdige.

De var også lidt store i det, tror heller ikke det hjalp super meget af mit indtryk af dem. Dog syntes jeg at detaljerne med snorene og sløjfen bagpå er meget frække, samt at ens partnere også har mulighed for at lege med en analt mens man har dem på, det er desværre bare ikke nok pulser til at hamle op med nogen af de andre.

bundløs g-streng

Specifikationer

Farve: Sort
Størrelser: S/M, L/XL
Materiale: 90% polyamid,10% elastan
Vaskeanvisning: Vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler brug af vaskepose


Hvad fik jeg ud af at anvende de bundløse trusser?

Jeg er single så kunne derfor ikke rigtig have det frække sammen spil ved at bruge trusserne ude bund med en partnere bland andet offentligt som jeg gerne ville. Derfor vil jeg lige komme med en forklaring på hvad jeg som single fik ud af det. Da erotisk lingeri oftest forbindes med at vil forkæle sin partnere lidt ekstra, hvilket jo ikke var tilfældet her.

Jeg fik mulighed for at teste disse bundløse trusser og det var selvfølgelig en udfordring jeg var klar på. Dog var jeg også spændt på hvad jeg ville få ud af det og om jeg overhovedet ville få noget ud af det. Jeg har flere gange før kikket på disse åbne trusser og leget med tanken om at afprøve et par. Dette er bare aldrig sket da jeg personligt forbandt dem med, at man skulle bruge dem med en partner.

Opsummering

Jeg fik nogen der både gav en stimulation og nogen der ikke gjorde. Hvilken bundløs trusser jeg helt præcist fik tilsendt fremgår ovenstående. Dem jeg helt klart var mest fan af, var et par som mest af alt faktisk mindede om et ganske almindelige par g-strenge men som lige var delt i midten med en perlekæde i skridtet. Hvilket gav en utrolig pirrende følelse og får at sige det pænt gjorde mig godet liderlig. (For at se billeder og læse mere om de. Så læs anmeldelsen af Nortie Malin Bundløs Orgasme Perle G-Streng i denne artikel, de blev selvfølgelig også testvinderen)

Det de også gav mig var tanken om det frække og forbudte som også tændte mig meget hvis jeg havde dem på offentligt, især indenunder en kjole for ”hvad hvis nu man bliver opdaget” selvom chancen var ret lille, medmindre man har en meget udfordrende kjole på, men har ikke erfaring med at hverken bære legetøj, bundløse trusser eller slet ingen trusser uden bund offentligt. Så for mig var det helt nyt og spændene, og det bliver bestemt ikke sidste gang det sker. Da det var virkelig ophidsende for mig og kan kun anbefale at få det afprøvet, single som par. Hvis man har tænkt den mindste tanke om det, så kast jer ud i det. Det er nemlig bare hamrende frækt.

Bliv inspireret

Vi håber at dette indlæg har inspireret dig til, at købe en bundløs trusse. Der findes som du kan se et væld af frække trusser / åbne trusser, så derfor kan det være svært, at vælge den rigtige model bundløs trusser.

Derfor har dette indlæg til formål, at tage dig i hånden og guide dig således du foretager det absolut bedste køb. Det vil sige, det køb som matcher netop dine kriterier. En åben trusse har nemlig mange udtryk, de kan være ualmindeligt frække, såvel som behagelige.

Dette gør det selvfølgelig kun meget svære, at vælge en bundløs g-streng og i det hele taget kinky undertøj. Hvis du selv har nogle bundløse trusser, som du mener er super frække og sexet. Så må du meget gerne skrive en kommentar herunder, og dermed anbefale dem. På den måde kan andre læsere se, hvilken model du mener er den bedste.

Hvis du synes dette indlæg er spændende vil du sikkert også synes om dette eller dette.

 

Opsummering:

At anvende bundløse trusser kan være utrolig frækt, både for en selv og ens partnere. Der findes mange forskellige varianter af bundløse trusser. Både nogen som er helt åbne forneden og andre som pirre kvinden når hun har dem på og går rundt. Man kan også finde de bundløse trusser som g-streng og hotpants.

Formålet med at anvende bundløse frække trusser kan være meget varierende, fra person til person.

Man kan anvende dem for at få den pirrende nydelse når man går rundt. Hvis man vælger dem med f.eks en perlekæde på som kan stimulere og pirre kvinden rigtig dejligt. Som par kan det være utroligt frækt at anvende bundløse trusser til den fysiske leg, men også den mentale del i det at man f.eks er ude og spise og man ved at ens partnere har bundløse trusser på. Så man nemt lige kan komme til enten at pille lidt eller give hende den helt store tur.

Som single kan det også være super frækt at anvende dem. Hvis nu lysten til leg pludselig skulle opstå, og så syntes jeg bare at de gør legen lidt mere ophidsende. Vi har her lavet en oversigt over de forskellige frække åbne trusser.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk