Frækkeste sex møbler på markedet: Bondage, BDSM, SM møbler

Nu kan vi endelig efter et stykke tid offentligtgøre dette indlæg omhandlende sex møbler. Der har været en stor efterspørgsel efter dette indlæg, og det er der selvfølgelig en årsag til. I ønsker information omkring bondage møbler / SM møbler / BDSM møbler / Sex møbler – kært barn har mange navne, og det kan derfor være svært at vide hvad man lige skal kalde dette produkt. Vi vil i løbet af indlægget benytte de forskelle udtryk, hvilket i selvfølgelig skal abstraherer fra, da der naturligvis er tale om samme produkt.

Det er generelt vore klare opfattelse, at har man det rigtige udstyr så får man en 100% forbedret oplevelse. Af selvsamme årsag er det naturligvis nok opfordring til i en hulens fart, at købe dine sex møbler. Et bondage møbel er selvfølgelig til både mænd og kvinder, men faktisk kan du ligeledes købe et hvis du ikke har en partner, så der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at få købt et.

 

Igennem indlægget vil vi løbende linke til diverse forhandlere af SM møbler, som vi derfor anser som værende certificeret forhandlere. Du kan derfor med tryghed klikke dig derind og yderligere danne dig et overblik såfremt vi ikke har kunnet formidle den fornødne information. Vi henviser desuden til, at du mere end gerne må kontakte os såfremt spørgsmål eller rettelser haves. Vores formål er at formidle så meget information på bedst muligvis korrekt, så der kan hænde vi laver en tastefejl – dette hører dog til sjældenhederne da vi læser teksterne igennem. Ligesom vi også vil gøre det med dette sex møbel indlæg.

SM møbler billede

Sex møbler / Bondage møbler er en bred betegnelse af forskellige produkter, som sagt kan tilfredse stille en hver person, og faktisk viser vores statistikker, at det ofte er her første gangskøbere henvender sig. Fordelen med disse SM møbler er selvfølgelig, at der findes produkter til alle. Dvs. dyre som billige, kompliceret som simple mv. og du vil derfor med stor sandsynlighed finde et bondage møbel der falder i din smag.

 

BDSM møbler har desuden den klare fordel at de er hurtige at ‘installere’ i det værelse du ønsker. Det er nemlig blot at følge din medfølgende instrukser, og indenfor 5 minutter er du allerede gang. Hertil bør det nævnes, at de fleste BDSM møbler er justerbare dvs. hvis du finder en indstilling, som ikke lige passer jer/dig, så kan den sagtens indstilles anderledes således du/I finder lige netop den position som passer jeg optimalt. Der findes, som du kan se via nedenstående link, mange forskellige produkter der er både liggende, siddende og stående produkter.

Et andet parameter, som mange har i tankerne inden køb er, hvor lang tid bondage møbler kan holde, og til dette er der ingen grund til at være bekymret. Vores erfaring er at hvis du passer godt på dit nye yndlings produkt, så er der mere eller mindre ingen grænser for hvor lang tid du kan have dem. En af vores anmeldere har haft sit i 3 år, og det er stadigvæk fuld funktionerende, så hvis du blot husker på at tørre dine sex møbler af efter brug, så har du lavet en kanon investering.

 

Bondage møbler
Møbler til sex er i de seneste år blevet en kæmpe dille. Flere og flere voksne par køber møbler til fetish leg eller samleje. Det drejer sig om alt fra puder, som på billeder her til højre til mere fetish orienterede møbler.

Du behøver dog ikke starte med at købe den helt stor Mr. Grey grotte med tilhørende BDSM inventar lige med det samme. Mange samler sammen over en længere periode – og det er lige så fint.

Sex møbler er ikke nødvendigvis noget for alle, vi oplever dog at de fleste får både gavn af dem og finder dem både interessant og som et god tilskud til et skønt parfohold. De tilfører bare et eller andet ekstra som den normale gamle sofa, seng eller spisebord ikke kan. De er oftest netop designet efter netop samkvem mellem individer.

Din kæreste, kone eller bolleven vil uden tvivl også blive glade for det, hvis i vælger at købe et.

 

Sex møbler

Hvad er sex møbler? Det er et skide godt spørgsmål, som flere og flere faktisk skriver ind til os og spørg os om. For pr. definition er en seng, et gulvtæppe vel lige så meget et møbel der kan bruges til sex, som en perfekt udformet pude – designet netop til formålet? Eller omvendt, er det virkelig det. Jeg ville nok personligt argumentere for at en seng eller en sofa på ingen måde er et sex møbel.

Oftest er min oplevelse også at folk, først rigtigt forstår betegnelsen: sexmøbel når de har prøvet og/eller købt et selv. Så kan man måske undre sig over, hvad det skyldes. Min hypotese er at folk først rigtigt får øjnene op for den anvendelighed og komfort sex møbler rent faktisk tilbyder.

Det kan måske på sin vis virke åndsvagt for dig. For kan det virkelig give mening at købe et special designet møbel, som kun skal bruges under samleje? Det lyder oftest af mange penge, sepcielt set i lyset af at de fleste sex møbler bestemt ikke er billige. Faktum er omvendt dog, at responsen fra folk, der så alligevel valgte at købe et sex møbel er overbevisende god. Så god, at den også burde overtale dig, til at springe ud i det.

Bondage møbel billedePå dette billede til venstre ses eksempeltvis et par, som har samleje i en speciel doggy style position. Den havde uden tvivl været noget besværlig både at finde på, men også at udføre med konventionelle møbler.

Det er dog nok ikke den eneste grund. For positionen her ser måske ikke just behagelig ud. Oftest handler det egentligt også mest om selve det at eksperimentere. Stillingerne i prøver, behøver derfor ikke nødvendigvis at være nogle i gang på gang vender tilbage til. Det at i sammen udfordre jer selv og dagligdagens senge-sex er frækt og vil sikkert tænde ekstra op i jer begge to.

Det skal dog siges, at jeg er sikker på i sammen vil finde uendeligt mange fantastiske stillinger med sex møbler, som i uden tvivl vil vende tilbage til.

Samtidig skal det her til slut også tilføjes at disse puder, som vi har afbilledet selvfølgelig ikke er den eneste type møbler designet specielt til sex.

En mere eller mindre underkategori, vil også blive præsentere senere i dette indlæg. Det skal handle om mere fetish orienterede møbler.

Held og lykke med den videre læsning. Hvis bondage interesserer dig, eller måske kunne fange din interesse, så er det bestemt et lille læs værdigt.

Bondage møbler

Bondage møbler er bestemt ikke noget nyt. Måske er det noget nyt for dig – det håber jeg næsten det er. For uha! Du vil komme til at få så sindssygt mange gode oplevelser. Jeg ville ønske det var mig selv, der lige skulle introduceret for både konceptet bag bondage møbler og samtidig eksperimentere med dem.

Med en partner kan møbler orienteret mod bondage være super frække. Det er alt andet lige bare bedre end, at binde konen fast til en kedelig kommode med bondage viskestykker.

Igen som i tidligere afsnit omkring “normale” møbler, så er det vigtigt vi lige forsøger os med at indsnævre, hvilken type møbler der her er tale om. For det er jo ikke ligegyldigt. Bondage møbler er ikke blot positionspuder. Men handler i højere grad om møbler, som i højere grad facilitere binding og fastgørelse af den ene eller begge parter. Det er kun fantasien der sætter grænser.

I blandt disse produkter finder du blandt andet kors, ophæng og fastgørelses remedier, som kan bruges i en lang række scenarier.

Jeg bliver tit spurgt: “Jamen skla jeg så vælge at være slave eller dominant?”. Generelt handler mange af spørgsmålene omkring en form for nervøsitet ved at man føler man går meget langt ind i en verden man ikke helt forstår eller har intentioner om at gå ind i når man vælger aktivt at købe et bondage orienteret møbel. Frygt ej, denne her lidt favre og frie verden bider ikke. Og det er altså ikke et alt eller intet valg at købe et bondage møbel. Du må gerne bare prøve det af, eksperimentere med det og sidst men slet ikke mindst. Du må hjertens gerne sige nej, stop eller bakke lidt op.

Med det sagt, så er min oplevelse samtidig at folk, hurtigt bliver betaget af denne verden og dens fantasier når de først prøver lidt, eller køber nogle enkelte bondage møbler.

Sex møblerSom endnu en lille ekstra ting. Så skal vi da også lige have klargjort overfor dig om en maskine som denne forneden kan betagnes som et bondage møbel?

Det korte svar er nok nej. Det er jo i sin essens en maskine til alle lyster og glæder.

De fleste bruger den blot for en kontinuerlig stimulering. Det er altså ikke et produkt, som binder nogle eller noget fast.

Det er i alt sin simpelthed blot en maskinel mand der kan bolle i forskelligt tempi.

Det gør selvfølgelig ikke produktet dårligere, det er dog nok ikke i kategorien; bondage møbler. Hvilket er hvad denne kategori i sin essens virkeligheden er.

 

SM møbler

I sin helt korte og hurtige opsummerende form så er SM møbler blot det avnet indikerer. Møbler til sadisten eller masochisten. Det er altså møbler som har en hvis “kant”. Med det ment at disse er meget fetish orienteret. Det er selvfølgelig fuldstændig subjektivt, hvornår et møbel egentligt er orienteret mod SM, eller blot eksempeltvis bondage eller lidt blid fetish leg.

Hvornår er et SM møbel virkelig netop dette, og ikke bar et helt ordinært (og i mine øjne lidt kedeligt) sex møbel? Det er svært at sige. Som sagt er et jo et subjektivt spørgsmål. Et spørgsmål som du kun selv kan besvare.

Et helt andet spørgsmål er tilgengæld om du overhoved synes at denne form for interiør er frækt? Hvis du har en fantasi om en rigtig fræk og dominant SM grotte, så hører disse møbler unægtelig sammen med det. Hvis du vil kigge nærmere på dem så kan du tage et kig på linket herunder.

BDSM møbler billede
Igen er billeder herunder en indikator på, hvad et SM møbel, nok ikke er. Dette herunder er endnu en maskine. Altså ikke direkte et møbel som enten en sadist eller en masochist måske ville foretrække.

Omvendt er disse ekstra remidier også blot, hvad man gør dem til. Et stykke reb eller en hårklemme er jo ikke i sin udformning eller blotte form orienteret mod enten bondage eller pirrende fetish lege som klemmer.

I de rette og yndige hænder bliver det dog hurtigt til netop det du har lyst til det skal være. Om det så er hård SM eller blid SM eller måske slet ikke noget i den kategori, ja så er det op til dig at definere og bruge remedierne.

Derfor giver det måske også enddog mening at definere netop det møbel til højre her, som ‘også’ et SM møbel. Noget interiør som sikkert også ville kunne gøre sig umådeligt godt i en SM grotte.

 

BDSM møbler

Sidst, men absolut ikke mindst har vi BDSM møbler. Her kan du måske regne ud at vi har fat i en slags kombination af både bondage og SM kategorierne. Måske er det også korrekt. Men omvendt kunne vi også her have at gøre med en blot brede kategori som giver anledning til en blødere definition og flere typer produkter herunder.

Møbler det kunne indkluderes kunne blandt andet være kombinationsmøbler eller helt bløde møbler. Samtidig giver det også rig mulighed for at du som individ, selv også kan definere og afgøre – om et bestemt møbel eller remedie i din stue, soveværelse eller grotte passer netop under kategorien.

BDSM møbler er i sidste end nok et paraply begreb, for noget, som nogle forstår som det samme. BD (bondage og domination) er dog ikke det samme som SM (sadisme og masochisme), hvorfor en kombination selvfølgelig også giver visse tvetydigheder.

Disse tvetydigheder skal dog ikke misforståes. Vi har at gøre med nogle formidable produkter, som du uden tvivl vil nyde at stifte bekendtskab med.

Når du køber BDSM møbler, er det godt råd, ikke at tænke alt for meget på præcist, hvad du vil bruge det til inden køb. Det er så fint at gøre sig nogle tanker. Ofte bliver disse tanker inden købet dog desværre udviklet til nogle låste forestillinger og det er ødelæggende for fantasien og villigheden til at prøve noget anderledes og radikalt med sine BDSM møbler.

Det ville jo selvsagt være en skam. Derfor er mit råd at vælge efter mavefornemmelser. Vælge et møbel som giver dig en god vibe, som ser spændende ud. Måske endda et møbel som du ikke rigtigt aner, hvad du skal bruge til. Når du køber et som nybegynder vil du helt sikkert have mentale blokader, fra at købe noget alt for vildt og voldsomt. Og det er også helt i orden og helt naturligt. Mit gode råd ville dog være:

Så snart du føler for det, eller har mod på det – så prøv noget du ikke er helt sikker på. Det værste der kan ske er, at det alligevel ikke er dig.

4 Kommentarer
 1. Reply
  fetish møbel fantasten 19. maj 2018 at 11:55 pm

  Kære Lovebuddy.

  I mangler altså et vigtigt afsnit. Fetish møbler. Det bliver slet ikke nævnt. Nogle enkelte gange får i lige skrvete fetish møbler. Men i bliver simpelthen nød til at inkludere fetish møbler noget mere i jeres indlæg. Resten af møblerne er rigtigt nok nogle steder bondage, bdsm eller sm orienterede. Men i mangler slet og rent de møbler som er målrettede specifikke feticher og altså derved specifikt fetish møbler.

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:27 am

   Åh nej!
   Du har fuldstændig ret!
   Fetish møbler er så vigtige!… Jeg Ved simpelthen ikke hvordan vi har kunne glemme at skrive om det. Det lover jeg at rode bod på sekundet vi ikke er presset helt i bund med andre ting. Jeg har noteret mig det og vil sørge for at vi får tilføjet eller omskrevet indlægget sådan at vi også får tilføjet noget omkring og til typen af sexmøbler som er mere fetish orienterede.
   Endnu en gang mange gange undskyld fordi vi glemte det, og derved også dig.

   Mvh

 2. Kære lovebuddy som gode gamle 72 somre gammel undrer jeg mig over, om dette monstro er noget for en gammel garvet tidligere murer. Kan det virkelig passe, at det er det nye indenfor parforhold. Dengang jeg var ung var det sku bare ind ud. Ikke så meget storhej. Ikke så mange møbler til det almene samleje. Det handlede om at få babyer, denne nye verden ryster mig en smule i min grundvold.

 3. Rart, I har denne butik og den måde I skriver på, sådan helt naturligt! Det gør det hele noget nemmere!
  Mange er sikkert nervøse el. lettere anspændt i en 6-butik, som denne! Tænk hvis de mødte naboen!
  Og hvad tænker de andre i butikker? Ja, tankerne er mange, selvom vi blev frigjorte i det forrige århundrede!

  Så pøj pøj med websitet, butik og ja at have det rigtige møbel m.m.. gør det lidt bedre!

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik