Hård sex – Den store guide til vild og intens hård sex

Nogle mennesker elsker blid elskov, men det er ikke den eneste form for sex, du kan dyrke. At dyrke hård sex kan slippe din indre vilde side fri, du kan virkelig få afløb for din dyriske side og dagens stress og jag. Hård sex er ikke nødvendigvis alles kop te, men den unikke dynamik det kræver, før hård sex er sikkert, gensidigt og respektfyldt, kan bringe dig og din partner tættere på hinanden.

Før du hovedløst kaster dig ud i dominerende sex, så er der nogle vigtige aspekter, der sikrer, at hård sex er så nydelsesfyldt og behageligt som muligt. Så skip ikke denne sex guide før du afprøver, om rå sex er noget for dig.

Hvad er hård sex?

Hård sex kan for nogle blot indebære lidt ekstra hård penetration eller nye stillinger, mens det for andre involverer BDSM og ydmygelse. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du kommunikerer med din partner om, hvad hård sex er for jer hver især.

For nogle er hård sex ekstra frækt, fordi det er lidt farligt og tabu. Fysisk kan rå sex være mere intenst end helt almindelig vaniljesex, og den intensitet kan få folk til at være mere i nuet. Kombineret med rollespil eller dominansleg kan det blive ekstra dyrisk og intenst.

Der er også mennesker, der tænder på smerte, og hvor det giver dem ekstra nydelse, når sex kombineres med smertefulde eller ydmygende ting. Her kan du læse mere om de bedste sexpiske, hvis du er på udkig efter legetøj til smerte.

Hård sex er ikke for alle

Selvom mange nyder den mere dyriske side af det erotiske liv, så er det ikke noget for alle. Nogle mennesker tænder bare ikke på det. Derfor er det vigtigt, at I sammen besvarer spørgsmål: Hvad er hård sex for jer?

Er du åben for idéen, men lidt usikker? I denne sex guide kan du læse meget mere om, hvordan du kan komme i gang med hård sex alt efter, hvad du tænder på og har lyst til.

Hvis din partner ikke responderer positivt på nogle af denne sex guides teknikker, så er der ikke nødvendigvis noget galt. Der er bunkevis af andre former for sex, som I kan afprøve sammen i stedet.

1. Vær dominant

Den måske mest oplagte ide indenfor hård sex er, at enten du eller din partner tager kontrollen. Det kan for mænd være lettere at tage den dominante rolle på sig. Men hvad hvis du gerne vil dominere din partner som kvinde?

Snarere end at vente på at din mand tager første skridt, så kan du tage, hvad du vil have. Grib ham og træk ham ind i et kys. Eller tag hans hånd og før ham ind i soveværelset. Skub ham ned i sengen og begynd at klæde ham af. Få ham om på ryggen, sæt dig overskærvs og gnid dig mod ham. Din mand vil blive positivt overrasket, hvis du ikke før har taget initiativet på den måde.

Og hvis du ikke er den dominante type? Lad ham være hård under sex, mens du er submissiv.

obaie immiteret læder spanking paddle

2. Efterlad mærker

At kradse og bide er ikke den normale måde at vise kærlighed på, men når du har hård sex, kan det være en måde at vise din partner, at du er ekstra tændt. Du kan bore neglene ind i ryggen på din partner for at tilføre lidt vildskab. Det samme gælder for bid, hvor du blidt kan sætte tænderne i din partners hals, øreflip og skulder, når I dyrker sex.

Et godt tip er at bruge en isterning eller en iskold ske til at reducere mærker med, hvis legen er gået lige lovligt vildt for sig.

3. Introducer slag og smæk

Hvis det at bide og kradse ikke er nok, så kan du afprøve slag og smæk. Det er selvfølgelig noget, I skal have diskuteret og være enige om på forhånd, så I begge er indforstået med, hvad det indebærer. Aftal også et stopord, så legen stopper, når grænsen er nået.

Forsøg kun at ramme steder, hvor der er et tykt lag hud, muskler og fedt såsom lårene og ballerne. Det er altid bedst at starte med at varme huden op med slag med hænderne eller blide smæk med et redskab, før du lægger alle dine kræfter i slagene.

Du kan bruge forskellige ting til at smække din partner med såsom dine hænder, hverdagsting som en hårdbørste eller forskelligt sexlegetøj til formålet.

Selegetøj til smæk

En spanking paddle er god, hvis du gerne vil have mere kraft i dine slag. Den har et større overfladeareal, så det giver en god lyd, når den rammer huden.

Hvis det i stedet godt må svide en smule, så kan en flogger være et frækt bud. Du kan finde anmeldelser af det spændende sexlegetøj lige her.

Alt efter de kræfter du ligger bag, kan det være alt fra blide, kærlige smæk til intens og kinky smerte.

sexandmischief bdsm pisk

Tjek prisen her

4. Niv til

Selvom det at nive måske er et fejt trick i skolegårdens slåskampe, så kan det være ekstra kinky at nive under hård sex. Du kan nive alle steder, hvor du kan få fat i huden, og jo mere hud, du får ved, jo mindre ondt vil det gøre.

Både brystvorter og kønsorganerne er særligt sensitive overfor niv, hvis du vil udsætte din partner for lidt ekstra smerte.

5. Grib fat i håret

En blid indføring til hård sex kan være, at du griber fat i håret på din partner. Du kan dog ikke bare at rykke til, for det kan føles ubehageligt og smertefuldt, men kan også rive hår ud ved rødderne.

  • For det første skal du altid gribe fat helt nede ved hårrødderne.
  • For det andet bør du aldrig hive i nakkehårene.
  • Sidst men ikke mindst skal du ikke hive for hårdt.

Dit greb skal være så hårdt, at din partner kan mærke det, men så løst at håret stadig glider mellem fingrene på dig.

Brug gerne neglene i hovedbunden, da det kan føles ekstra stimulerende.

6. Hold styr på din partner med bondage

Den letteste måde at bevare kontrollen fuldstændigt under hård sex er ved at binde din partner. På den måde behøver du hverken være større eller stærkere, når du vil dyrke dominerende sex.

Du kan selvfølgelig bruge alle mulige former for ting til at fastbinde eller – spænde din partner, men det mest sikre er at bruge reb eller sexlegetøj specifikt til formålet.

Du kan også bruge din egen kropsvægt til at kontrollere din partner med. Ved at fastholde armene over hovedet eller bruge benene til at holde dem nede kan du forhindre din partner i at bevæge sig.

Du kan læse meget mere om bondage, forskelligt udstyr og en god guide ved at klikke her.

bound to please bambus paddle

7. Tal frækt

Under hård sex er det meget oplagt også at bruge din stemme til at kommandere eller tænde din partner med. Du kan eksempelvis fortælle om alle de kinky og slemme ting, du vil gøre ved din partner. I begyndelsen kan det være lidt akavet, hvis du ikke er vant til det, men jo mere du gør det, jo mere afslappet vil du også blive i at snakke frækt.

Du kan også sige ydmygende ting til din partner, hvis han eller hun er til det. Det er dog vigtigt, at du er helt sikker på, at din partner ikke tager ordene personligt, men forstår at de er en del af legen.

Det kan også et frækt forspil til hård sex, hvis du sender dine fantasier over beskeder, inden I skal mødes, så der allerede er lagt op til lidt ekstra vildskab.

8. Riv tøjet af

Noget af det mest intense og passionerede sex indebærer, at I ikke kan vente og bare flår tøjet af hinanden. Brug det som en del af hårdt sex ved at hive din partners tøj af, før de kan nå at gøre noget.
De fleste vil dog helst ikke have deres tøj ødelagt, så planlæg gerne påklædningen så det ikke gør noget, hvis knapperne flyver om ørene på jer begge.

9. Stød igennem

Hård sex involverer så meget mere end almindelig penetration. Penetration kan dog sagtens gøres hårdt i sig selv og være meget pirrende og kinky. Alt efter, hvem der har magten, så stød hårdt igennem eller rid ham hårdt og hurtigt.

Det er vigtigt, at der er godt med smørelse, hvis I skal dyrke hård penetrativ sex, så husk eventuelt en god glidecreme. Det sikrer, at der ikke opstår skader eller rifter på grund af intens friktion.

10. Tag fat

Et af de bedste aspekter ved voldsom sex er, at din partner eller du bestemmer, så man får det præcist, som man vil have det. Tag hårdt fat, skub, hiv din partner ind til dig og vær bestemt, hvis du har magten. I kan også kæmpe om magten helt fysisk og bryde med hinanden, så der er masser af intens kropskontakt.

Det kan være ekstra frækt, hvis du tvinger din partner til at have øjenkontakt med dig ved at gribe fat i ansigtet under hård sex.

bound polstret laeder paddle 05 hand

11. Sæt dig på hans eller hendes ansigt

En nem og enkel måde at få kontrollen over din partner på, er ved at sætte dig på hans eller hendes ansigt, såkaldt facesitting. Din vægt vil både fysisk holde din partner nede, og samtidigt kan du blive tilfredsstillet oralt.

12. Luk munden på din partner

Lige så frækt som det kan være at bruge stemmen, lige så intens kan det være at fratage din partner muligheden for at sige noget. Du kan bruge dine trusser eller en gagball, hvis du gerne vil lukke munden på din partner, når du dominerer ham eller hende.

13. Brug klemmer

Du kan få frække klemmer, der tager det at nive til nye dimensioner. Med klemmer kan du stimulere din partner og samtidigt have hænderne fri til at lave andre spændende ting.

Mange klemmer er beregnet til brystvorterne, men de fås i et utal af udgaver til andre kropsdele, med vægt i og med forskellig intensitet.

I denne anmeldelse kan du finde meget mere frækt BDSM-udstyr til jeres frække lege.

14. Spyt

Under hård sex kan det være frækt at tilføje en ekstra ydmygende leg med spyt. Spyt er ikke i sig selv nødvendigvis hårdt sex, men kombineret med dominans, fræk snak og bondage kan det være meget pirrende og beskidt.

Husk at afklare med din partner inden, om spyt er okay og kan være en del af jeres leg.

15. Fisting

For mange er fisting noget ultimativt indenfor hård sex, hvor man for alvor kan være dominerende og tage kontrollen. Det kan for mange kategoriseres som voldsom sex, og det er bestemt ikke for alle!

Fisting er at penetrere enten vagina eller anus med en hel hånd, og det kræver derfor et langt forspil, god opvarmning og glidecreme i rigelige mængder.

16. Kvælning under sex

Det er ofte portrætteret i porno, og det foregår også i virkeligheden, men kvælning under sex skal man være yderst varsom med. Det kan føles meget dominerende og frækt under hård sex, men det skal gøres korrekt, så man ikke risikerer at gøre skade på sin partner. Hvis hjernen ikke får blod nok, kan det nemlig føre til hjerneskader og i værste fald døden.

Det anbefales ikke, at man kaster sig ud i kvælning under sex, medmindre ens partner selv beder om det. Derudover er det vigtigt, at man har aftalt en måde at kommunikere på, der ikke involverer et stopord, men eksempelvis er tre slag med hånden eller andet. På den måde kan I stoppe, før det ender galt.

Husk omsorg efter hård sex

Efter en omgang hård sex er det yderst vigtigt, at man får givet den submissive masser af omsorg og får kommunikeret ordentligt. Særligt hvis det var en meget intens omgang, kan den submissive bagefter føle sig ekstra sårbar og have brug for opmærksomhed og pleje.

En god dominant er ikke kun hård og kontant, men er også yderst opmærksom og omsorgsfuld mod sin partner efterfølgende. God kommunikation er alfa omega, så hård sex kan være en god oplevelse for begge parter.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk