Sexlegetøj til Par

Sex Puder: Her er de 3 bedste

Jeg har testet alle de forskellige sexpuder, der kan købes i Danmark.

Resultaterne af mine tests er, at jeg nu har udvalgt de 3 bedste!

Herunder kan du læse min anmeldelse af hver puge og tjekke prisen, hvis det skulle være interessant at købe én.

Liberator – Flip Ramp Elskovspude

Med en elskovspude som Flip Ramp fra Liberator får du og din partner ideelle muligheder for at udforske nye sexstillinger. Eller gøre jeres favoritstillinger bedre, mere stimulerende såvel som mere komfortable. Den kan bruges på et væld af forskellige måder, hvorfor det nærmest kun er fantasien. Der sætter grænser for, hvad en Flip Ramp elskovspude kan bruges til: oralsex, doggy-style, missionær, 69’er. I sætter selv grænserne!

Tjek prisen her

LIBERATOR FLIP RAMP COMBO

 


Liberator – Wedge Ramp Combo sex pude

Hvis du og din partner altid har ønsket at udforske nye stillinger, eller forbedre dem. I rigtig godt kan lide eller blot tilføre hinanden nydelse på en anderledes måde. Så er der ikke nogen tvivl om, at den rette måde at gøre det på. Er at investere i en sexpude som f.eks. kunne være denne Wedge Ramp Combo fra Liberator. Med den kan I afprøve et utal af stillinger – nye som gamle.

Tjek prisen her

LIBERATOR WEDGE RAMP COMBO


Liberator – Jaz Elskovspude

Jaz-elskovspuden fra Liberator vil gøre dig og din partner overrasket over. Hvor lidt, der skal til for at højne kvaliteten af jeres sexliv og trække den op på et helt nyt niveau. Puden kan blandt andet bruges til at sikre, at manden kan trænge endnu dybere ind i hende. Hvilket medfører kraftigere og mere pirrende orgasmer.

Tjek prisen her

LIBERATOR - JAZ ELSKOVSPUDE


Alternativer:

0
Liberator Jaz Sexpude
Deal

Liberator Jaz Sexpude

Sexpude med skumkerne. Betrækket på denne Liberator Jaz sexpude kan maskinvaskes.

11 måneder ago

DKK499.00

0
Liberator Flip Ramp Sexpude
Deal

Liberator Flip Ramp Sexpude

Udforsk nye stillinger eller gør de gamle favoritter endnu bedre med sexpuden Liberator Flip Ramp.

11 måneder ago

DKK1,295.00

0
Liberator Wedge Sexpude Rød
Deal

Liberator Wedge Sexpude Rød

Sexpude med skumkerne. Betrækket på Liberator sexpude kan maskinvaskes.

11 måneder ago

DKK799.00

0
Liberator Bonbon Toy Mount Sexpude
Deal

Liberator Bonbon Toy Mount Sexpude

Bonbon sexpuden fra Liberator lader dig forvandle din yndlingsdildo eller vibrator til en effektiv, lystfuld sexmaskine. Sæt en hvilken som helst ...

11 måneder ago

DKK899.00

0
Liberator Ramp Sexpude
Deal

Liberator Ramp Sexpude

Udforsk nye stillinger eller gør de gamle favoritter endnu bedre med sexpuden Liberator Ramp.

11 måneder ago

DKK1,495.00

0
Liberator Wedge Sexpude Sort
Deal

Liberator Wedge Sexpude Sort

Gør dit sexliv endnu bedre med Liberator Wedge sexpuden, der giver støtte og komfort under akten.

11 måneder ago

DKK799.00

0
Liberator Wedge Ramp Sexpude
Deal

Liberator Wedge Ramp Sexpude

Liberator Wedge Ramp sexpude med vaskbart betræk. Manchetter og blindfold medfølger for ekstra frække sex lege.

11 måneder ago

DKK2,199.00

0
Wand Essentials Trio Love Cushion Sexpude
Deal

Wand Essentials Trio Love Cushion Sexpude

Eksperimentér med spændende trippel stimulation med Trio Love Cushion Sexpude. Passer til optil 3 magic wands. Rabbit tilbehør medfølger

11 måneder ago

DKK1,495.00


Ekstra info:

For dig, der kontinuerligt ønsker at eksperimentere med nye stillinger sammen med din partner. Kan det være vanskeligt at opretholde fantasien til at blive ved.

I den forbindelse kan du dog få hjælp ved at investere i ét eller flere produkter. Der kan muliggøre for enten dig eller din partner at indtage en spændende og anderledes stilling.

Ét sådant produkt kunne meget vel være en såkaldt sexpude (eller elskovspude). Der giver dig og din partner muligheden for at eksperimentere med stillinger.

Der hidtil ikke har været muligt for jer at eksperimentere med. Dette indlæg har fundet de 3 bedste sexpuder som vi klart anbefaler jer at bruge.

Se hele udvalget her

 


Hvor meget koster en sexpude?

Der kan ikke gives noget entydigt og specifikt svar på, hvor meget en sexpude (eller elskovspude, som mange også kender dem som) bør koste dig. De findes i mange forskellige prisklasser. Da de selvfølgelig også varierer i forhold til størrelser, kompleksitet, materialer og meget andet. Derfor kan det heller ikke specifikt siges, hvor meget, du skal betale for din kommende sexpude. De kan koste dig alt fra cirka 500 kr. og op til mere end 2.000 kroner.

Det handler derfor mere om. Hvad du stiller af krav til din kommende elskovspude og hvad du selv er villig til at betale for, end hvad det egentlig koster dig at anskaffe en pude


Opnå en bedre orgasme med en sexpude

Det skal naturligvis ikke være nogen hemmelighed, at den primære årsag til, at du bør investere i en sexpude er, at det er en genstand og et værktøj, der kan hjælpe dig og din partner til at opnå en bedre orgasme, når I har sex.

De stillinger, I har muligheden for at indtage som følge af en sexpude vil lige netop give jer de bedste forudsætninger for at opnå en bedre orgasme, da det er nemmere at ramme g-punktet hos hende. Dét faktum, at I fælles kan opnå en bedre orgsame ved hjælp af en sexpude er årsag nok i sig selv til, at enten du (eller jer begge to i fællesskab) bør investere i en sexpude, som I kan bruge i soveværelset, på spisebordet eller hvor end I ønsker at udfolde jer.


Mine oplevelser

Mine oplevelser med sexpuder – og grunden til du også bør købe en sexpude

Det her er min personlige fortælling om mine oplevelser med sexpuder. Mit navn er Lise Petersen og jeg blogger til dagligt på eroti.dk. I dag har jeg tænkt mig at dele min oplevelser med min sexpude (og min mand) med jer.

Læs også: En guide til brug og køb af sex møbler, bondage møbler, bdsm og sm møbler

Min mand og jeg er selv de heldige ejere af en fantastisk sexpude: Liberator Wedge. Det er ikke den mest avancerede eller sofistikerede, men mulighederne er uendelige.

Hvis du ikke i forvejen kender til hverken Liberator Wedge, eller måske ikke engang til Liberator som brand. Liberator er et sexlegetøjsmærke som er utrolig kendt for deres sexpuder. Du kan praktisk talt næsten ikke komme uden om hvertfald at støde på dem, hvis du er på udkig efter en sexpude.

 

Til par

Det gjorde min mand og jeg selvfølgelig også, dengang vi besluttede os for at vi ville anskaffe os en sexpude. Vi havde hørt godt om den slags sexmøbler fra et tæt venne par. Vi kiggede i lang tid på nettet og læste MANGE anmeldelser af alle mulige forskellige produkter fra forskellige mærker. Som mange nok oplevede besluttede vi os hurtigt for at kigge udelukkende på Liberator sexpuder, fordi anmeldelserne bare generelt set lå et niveau over sexpuder fra alle de andre mærker.

Min mand og jeg har efterhånden købt en del sexlegetøj sammen og går derfor også meget kritisk til værks. Efter lang tids søgning fandt vi Liberator Wedge og besluttede os for at det skulle være lige præcis den. Det var en meget simpel pude, og passede derfor godt til os, fordi vi blot ville forsøge os med den type sex-produkter.

 

Liberator Wedge

For god ordens skyld har jeg lige kort listet lidt information om netop Liberator Wedge som jeg vil anbefale til dig, hvis du også vil købe din første sexpude.sex pude

Wedge kommer i en fin lille æske. Puden er vakuum-pakket i en lille sort pose for at spare plads under fragten, så det ser ikke ud af meget når den ankommer. Men bare rolig, den ”puster” sig selv op utrolig hurtigt når man åbner posen.

Liberator Wedge er ca. 60 cm lang og ca. 30 cm bred.
Derudover har den en vinkel på 27 grader, som virker lige tilpas til de fleste stillinger. Det kan måske lyde lidt stejlt, men skummet giver lidt efter og vinklerne bliver altså ikke helt så skarpe.

Den kommer med 2 forskellige lag som du kan tage af og vaske separat i en max. 40 graders vask (er vores erfaring). Det yderste lag er det blå du ser på billedet. Du kan bestille det lag i 7 forskellige farver, i Danmark har de fleste sexshops dog ikke alle farver hjemme, men Alor har hele 4 farver: Sort, Rød, Blå og Lilla. Så der burde være rigeligt at vælge mellem.

 

Før vi modtog vores Liberator Wedge brugte min mand og jeg bare, som sikkert mange andre, normale puder til at ramme de helt rigtige steder på mig. Vi opdagede nemlig meget hurtigt at vi i missionæren ved at få roteret min hofte længere bagover kunne ramme mit g-punkt utrolig godt.

Derudover fandt vi også ud af at min mand kunne få en meget mere behagelig position når han slikkede mig, hvis jeg havde en pude under lænden. Det lettede den ubehagelige stilling for hans nakke for ham og gjorde han kunne fokusere meget mere på mig.

Måske tænker du, at i aldrig har haft samme behov, men tro mig, når i først har forsøgt jer med og eksperimenteret med at bruge puder til at gøre det ”nemmere” at være sammen, så vil i elske det.

 

Problemet med normale puder er dog at de ikke er korrekt designet til sex. Derudover er det måske også meget rart ikke at grise sine hovedpuder til lige inden sengetiden. Men det er altså ikke den eneste grund.

Vi havde også problemer med at normale puder er meget bløde og stoffet såvel som den bløde udformning både kom i vejen og irriterede under samlejet. Alle disse problemer forsvinder når i anskaffer jer en Liberator Wedge, det gjorde de hvertfald for os, og ikke en lettelse.

Hvad er så det næste?

For min mand og jeg – så har vi slet ikke fået nok af sex puder. Vores Wedge fra Liberator har kun givet smag for mere og vi kunne rigtig godt tænke os at kigge efter en af de mere avancerede sexpuder med endnu flere muligheder.

En af dem vi kigger utrolig langt efter i øjeblikket er Liberator Flip Ramp, som Alor selvfølgelig også har på shoppen her. Vi syntes specielt det er smart at den passer sammen og er nem at opbevare samt giver en lang række muligheder ift. nye muligheder i sådan nogle ”halv-stående” stillinger som man ellers ikke rigtigt prøver sammen.

Samtidig er den meget diskret og måden den kan klappes sammen på så tror vi den bliver nem at opbevarer og er næsten overbeviste om, at vi ender med at vælge den i sidste ende.

 

3 Kommentarer
 1. Reply
  Glad for puder til sex 19. maj 2018 at 11:51 pm

  Jeg elsker selv sexpuder og du har bare så ret Lise. Det er bare noget helt andet end hovedpuden. Både fornemmelse, stillinger og generelt ens sexliv med ens partner tager bare helt nye højder.

  Jeg ved heller ikke helt, hvad manden syntes – men jeg har det nogle gange som om jeg har fået en hel ny elsker med i kanen! Lidt mærkeligt men også super frækt

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:25 am

   Hej dig der også er glad for puder til sex.

   Tak for den dejlige kommentar – det er ikke tit man på den måde finder sjælevenner som er så enige som det virker som om vi to er. Tak for dig og det. Jeg skal sørge for at der kommer mere lignende personligt indhold fra siden her og måske endnu mere fra Lise fra Eroti. Hun er skøn og en rigtig gudinde, specielt på tasterne.

 2. Hej Lise.

  Det her er måske en smule mærkeligt spørgmål, men nu tager jeg mig altså friheden og spørger anonymt alligevel.

  Jeg faldt nemlig over det billede af en person der ligger ovenpå den blå sexpude midt indlægget. Er det ved et tilfælde dig selv? For woaw, sikke en krop. Den kunne jeg altså godt tænke mig at bamse lidt rundt i.

  Undskyld hvis det er lidt pågående. Men flotte kvinder skal havde det at vide når de tænder liderlige mænd – det er hvertfald min tilgang til livet

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik