Tunge vibrator: De bedste vibratorer “til tungen”

Tunge vibratorer adskiller sig ikke overraskende fra vibratorer med massagehoved ved, at de skal simulere følelsen af at blive slikket i klitten, på penis, i rumpen, om brystvorterne eller talrige andre steder. Den våde følelse af stimulation ved stadige slik har sine fortrin ved at pirre på sin helt egen facon og trække dig op i den 7. himmel, hvor du nyder orgastiske højder.

I øvrigt kan mange tunge vibratorer bruges af både mænd og kvinder, hvor gængse vibratorer og dildoer godt kan være svære for nogle mænd at forlige sig med, især hvis de ikke har den store interesse for anal leg. Og med mange variationer inden for vibratorerne, findes der noget til enhver smag, uanset om du ønsker naturtro, målrettet eller speciel nydelse. Her får du 9 vibrerende tunger at se, der repræsenterer et bredt udsnit af markedet for lystige slik.

 

Lille og lydsvag vibrerende tunge

Du har en fiks, lille tunge vibrator i Toy Joy Diva Mini, der er sikker på at kunne slikke dig til den dybe stønnen. Tungens beskedne størrelse gør den let at have med dig på farten eller ferie, og har du aldrig brugt en vibrerende tunge før, har du derfor her en god indgang til det.

Med 7 indstillinger fordelt på 4 pulserende funktioner og 3 vibrationsmuligheder lover Diva Mini et spektrum, der er varieret uden at blive for uoverskueligt bredt. Vibratoren oplades mellem dine sensuelle seancer, så der er ikke nogen ledning at bakse med. Og ligesom den med sin størrelse ikke påkalder sig nogen opmærksomhed, har den et meget lavt lydniveau.

Tjek prisen her


 

Kraftfuld tunge vibrator til klit- og rumpeslik

En mere alsidig vibrator til at slikke dine sweet spots er Sir Richards Control Ultimate Rimmer, der formår at leve op til sit meget ambitiøse navn. 3 hastigheder og 4 mønstre at vælge imellem sætter rammerne for din nydelse, og den bløde silikone tunge føles himmelsk mod lystknappen. Vibratorens tunge måler 10 cm, så den egner sig fint til også at slikke dit indre igennem, og med dens kraftfulde vibrationer kan du endda bruge den analt til skønne rimjobs.

Den tager blot 2 timer at oplade, og for det får du 60 minutters kavalkader af skønne slik alle de steder, der pirrer dig. Den er også vandtæt, så tag den med i badet for en ekstra våd stund.

Tjek prisen her


 

Naturtro vibrator med nubret overflade

Du har endnu en vandtæt vibrator i Fantasy For Her Fun Tongue tunge vibratoren, der lægger vægt på at give autentisk følelse af oralsex. Det skinner igennem ved den bløde hætte af silikone, tungens varmefunktion og dens nubrede overflade. Med varmefunktionen slipper slikkene for at uddeles i stuetemperatur, og det bliver langt lettere at lukke øjnene og forestille dig, at din drømmefyr eller -kvinde med sin nysgerrige tunge nænsomt slikker dig.

Vibratorens nubrede overflade er garant for en uensartet stimulering, der på sin led giver autenticitet ved, at nydelsen ikke fordeles fladt på fissen, med spredes over vibratorens bakkede landskab af knopper. Dermed får du små variationer den ene seance til den anden.

Tjek prisen her


 

Dobbelt nydelse med 2-tunget vibrator

Med Fun Factory Volta tunge vibrator til stimulering af klitoris kan du forestille dig, at du har hele to personers lystige tunger i gang med at forkæle dig. De fløjlsbløde silikone tunger er sikre på at få dig til at komme på rekordtid, og med 6 mønstre og 6 hastigheder at vælge fra, får du øjnene op for det sensuelle potentiale, der ligger i 2 tungers samarbejde om at tilfredsstille den samme klit. Tungerne er 12 cm og støjsvag, så igen har du en diskret maskine til at pirre dig i dine private stunder. Vibratoren er dejligt let at håndtere med sine 3 knapper.

Og skulle der sidde en mand derude, kan du betrygges med, at vibratoren også kan give dig mange våde stunder. Dit skaft formår vibratoren fint at stimulere, og du kan derfor bruge den enten til at gøre dig klar til samleje eller at stimulere dig på en måde, du ikke har prøvet før.

Tjek prisen her


 

Vibrerende penisring til sjovere samleje

Med en penisring holdes en erektion længere. Ringen, der typisk vil være af silikone, sættes om roden på mandens pik og giver ham større udholdenhed til glæde for både ham og hans partner. B Swish Bcharmed Classic penisringen tager dette koncept, men lægger lige en ekstra garant for orgastisk nydelse oven i hatten, da ringen kommer med en vibrator til at stimulere klitoris under vaginal penetration. Der er en kraftig bulletmotor i ringen, der pirrer kvindens lystknap heftigt og lægger følelsen af oralsex til den vaginale tilfredsstillelse ved penetration.

Med ringens tunge vibrator, der byder på 5 forskellige vibrationsniveauer, kan du og partneren give jeres sexliv en saltvandsindsprøjtning med længere præstation for manden, ekstra pirren til kvinden og højere nydelse til jer begge. Prøv jer frem med penisringens mange vibrationer.

Tjek prisen her


 

10-tunget klitstimulerende vibrator

Sqweel Oralsex Simulator 2 byder på hele 10 bløde tunger, der roterer på et hjul med én af 3 forskellige hastigheder. Denne tunge vibrator er grundet sin 10-tungethed ikke så kompakt som de andre på denne liste, men den er utroligt let at bruge, da du bare skal vælge program og så holde den statisk ud for din klitoris, læne dig tilbage og lade den udløsende magi ske.

Udover sine tre hastigheder byder tunge vibratoren på en flicker- og en baglænsfunktion, der gør hele processen mere realistisk, for ligesom din partner slikker oppefra, nedefra, omkring og fra siderne under oralsex, kan vibratoren tilbyde stor variation i de blowjobs, den giver dig.

Tjek prisen her


 

Tunge vibrator med udskifteligt hoved til mand og kvinde

I LoveBotz iGasm Spinning stimulatoren til par har du noget til både ham og hende. De roterende bevægelse fra de udskiftelige hoveder er skræddersyet til at pirre mand og kvinde på hhv. penishovedet og klitoris. Denne tunge vibrators fortrin er at kunne betjene begge køn lige godt, så er du og partneren på udkig efter jeres første stykke sexlegetøj, og I gerne vil have et at være fælles om, har I her et godt bud. Med 3 rotationshastigheder og 3 vibrationsmønstre bliver I heller ikke overrumplet med muligheder, men får en god indgang til at prøve sexlegetøj af for et godt førstehåndsindtryk med pirrende legetøj til frække stunder.

Med 7 knapper er det ikke den mest brugervenlige vibrator i verden, men det tager ikke længe at blive klog på den, og når først I er det, er den let at bruge – både på jer selv og på hinanden.

Tjek prisen her


 

Til mænd:

Alsidig tunge vibrator til penis

Nu kommer vi til et stykke rent mandelegetøj. Vi taler her om den kraftige Leten LT9036 Super masturbator. Som navnet antyder, stikker du din penis ind i den, hvor den så bliver kærtegnet enten via sleevets roterende bevægelser, stødende bevægelser eller dem begge samtidigt.

Hele 14 rotationsindstillinger og 11 stødende bevægelser har tunge vibratoren at vælge mellem, og de kan sammensættes på et væld af måder for at pirre dig til bristepunktet. Selve stimuleringen sker via de mange ”tunger” langs skaftets inderside, der slikker omkring penis, og de stødende bevægelser gør, at du ikke selv behøver lægge armkræfter i din nydelse – du skal bare lægge din starut i maskinen, tænde den og vælge blandt dens mange programmer.

Kommer med japanske stønnelyde

Leten LT9036 er ikke på nogen måde diskret. Tværtimod støjer den som bare helvede med sit lydniveau over 85 db, og af den grund er den bedst at bruge privat – og bor du i lejlighed, er det måske en god idé at have musik på samtidig. Vibratoren kommer med japanske stønnelyde, den kan afspille, mens den kører. Så har du eksotiske fantasier om japanske kvinder i fræk skolepigeuniform eller om liderlige geishaer, kan du høre hede glose fra det østasiatiske øland under din brug af masturbatoren enten via højttaler eller høretelefoner.

Tjek prisen her


 

Tunge vibrator med vaginal indgang

Her til sidst skal du se en helt særlig vibrator til stimulering af penis, der formår at kombinere de ivrige, lækre slik fra god oralsex med den skønne følelse af vaginal penetration. LoveBotz Flicking Tongue masturbator ligner på ydersiden lidt en Fleshlight, da det er en cylinder med en pink vagina for enden.

Men faktisk byder vibratoren på en helt anden form for nydelse, for så snart du har penetreret kønslæberne og ført din penis ned gennem det krebsrøde sleeve, begynder den orale stimulation, der i form af en tunge møder hovedet af din pik. Her begynder nydelsen, og du har 3 hastigheder og 4 funktioner for slikkenes bevægelser at gøre godt med.

Del vibratoren og nyd vaginal og oral for sig

Har du det lidt sært med at opleve to typer tilfredsstillelse på én gang, kan du sagtens nyde LoveBotz Flicking Tongues dele hver for sig, da cylinderen er meget let at skrue fra hinanden, så du enten kan forlyste dig med den vaginale åbning, uden at hovedet af pikken støder mod tungen i enden, eller du kan frigøre vibratorens tunge og lade den gå på opdagelse i de erogene zoner på enten dig eller partneren og slikke på livet løs.

Tjek prisen her

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk