Om os

Lovebuddy er en webportal som tilbyder pris sammenligninger, anmeldelser, guides og meget mere på diverse erotiske produkter. Vi er et kompetent hold med folk fra tidligere arbejdsstillinger i branchen, og ved af den grund hvad vi snakker om. Vi  har desforuden et eksternt anmelder hold tilsluttet siden, hvis primære opgave er at holde siden opdateret med diverse anmeldelser, og hvad der måtte høre til.

Vi stræber altid efter at have opdateret priser og indlæg på vores side således du hele tiden har det rette billede af markedets udvikling. Vi bruger vores primære tid på at researche og dermed udforme indlæg, som forhåbentligt giver dig værdi således du med sikkerhed kan sidde derhjemme og danne dig et overblik over et ellers kompliceret marked.

Vores vision er at være danskernes foretrukne blog indenfor erotik branchen, så hvis du sidder med ubesvaret spørgsmål er vi altid klar på mailen: lisepetersen82@gmail.com.

Hvordan startede vi?

Vi har gennem vores tidligere jobs altid undret os over hvorfor man skal bruge flere timer på, at finde en nogenlunde produkt. Hvorfor skal man bruge så lang tid på at snuse sig frem til et godt produkt, når vi i forvejen alle har en travl hverdag. Dette ville vi gøre noget ved, og nu producere vi i stor stil diverse anmeldelser, pris sammenligninger og meget mere som tager dig i hånden og fortæller dig hvad du måtte have brug for.

Vores hold af eksperter anbefaler de bedste produkter på markedet, og deler desuden deres oplevelser med dig.

Så hvis du søger information i forbindelse med det erotiske univers både hvad angår produkter men også generelle spørgsmål, så tag et kig på siden – der vil du alt andet lige finde nået som vil kunne besvare dine spørgsmål. Alternativt er du naturligvis altid velkommen til at smide en mail på ovenstående nævnte mail eller henvende dig via kontakt os, også vil vi til enhver tid være behjælpelige.

Held og lykke på siden 🙂

Anne Katrine

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik