Onani produkter: De bedste i test

Nogle gange ville man ønske, at der var en måde, hvorpå man kunne få hjælp til onani. Og det kan du!

Herunder finder du nemlig en masse gode onaniprodukter til mænd, som alle er designet til at give dig en behagelig og lækker oplevelse.

Legetøjet findes i et utal af variationer, og du får derfor en gennemgang af produkterne, så du kan blive inspireret.

Og hvem ved? Måske finder du dit næste onaniprodukt herunder.


SEXDUKKER – FRÆKT ONANI LEGETØJ

Pipedream Fuck Me Silly Realistisk Vagina og Numse Onaniprodukt

Onani produkter: De bedste i test 1

Tjek prisen her

Dette skønne onaniprodukt til mænd med det lange navn er fremstillet af realistisk TPR også kaldet Fanta-Flesh. Denne kombinerede numse- og vaginamasturbator vil give dig en oprigtig følelse af samleje, når du anvender den. Den består af to store og fyldige baller med både vaginal og anal indgang på henholdsvis 15 og 18 cm. Der er derfor plads til de fleste almindelige størrelser penis.

Naturtro underdel

Indersiden af dette onani legetøj vil stimulere dig som aldrig før, og med en god omgang glidecreme kan du gå i gang, lige når det passer dig. Dukken kan rengøres efter brug med vand. Du skyller blot gennem det ene hul, og vandet vil herefter komme ud af det andet.

PDX Ultimate Fantasy Dolls Bianca

Onani produkter: De bedste i test 2

Tjek prisen her

Hvis du vil have det bedste indenfor sexdukker, skal du have fat i en Ultimate Fantasy Doll. PDX har lavet en lang række sexdukker, som er en tro kopi af kvindekroppen. Bianca er navnet på denne model, og hun har store, fyldige bryster og en indbydende bagdel. Bianca er fremstillet i naturtro TPE, og det vil derfor føles realistisk at trænge op i hende.

Realistisk dukke giver uendelige muligheder

Bianca har både en vaginal og en anal åbning på 18 cm, og det anbefales at du bruger godt med glidecreme for den bedst mulige oplevelse. Bianca kan positioneres som det passer dig, og du kan derfor tage hende i alle stillinger. Dukken rengøres med vand, og herefter påføres det plejende pulver, så Bianca er blød og klar igen til næste gang.

Pipedream Fuck Me Silly 2 Real Doll

Onani produkter: De bedste i test 3

Tjek prisen her

Fuck Me Silly 2 er navnet på denne opgraderede dukke. Dukken er formet som en kvindetorso med tilhørende underdel, så du har adgang til bryster, vagina og numse. Du har derfor muligheden for at afprøve alverdens stillinger med dukken, og du vil uden tvivl få en dejlig og intens udløsning, hver gang du bruger dukken.

Silkeblødt og naturtro materiale

Fuck Me Silly 2 Real Doll er fremstillet i det naturtro materiale TPE, som giver dukken et realistisk udtryk, og du vil ikke kunne mærke forskel på denne og en rigtig kvindekrop. Dukkens åbninger vil derfor også føles som den ægte vare, og det elastiske materiale vil tilpasse sig netop din penis for maksimal nydelse. Dukken kan rengøres med vand og bør vedligeholdes med det medfølgende pulver.

Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Onani produkter: De bedste i test 4

Tjek prisen her

Mr. Membr har designet dette skønne onaniprodukt ved navn Roxanna Pussy and Ass. Her er tale om en kvinde-underdel med både vaginal og anal åbning. Dukken kan tages i både missionær og doggystyle, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Den vaginale og anale indgang måler 13 og 15 cm, og der er derfor fint med plads til en gennemsnitlig penis.

Latexfrit materiale

Roxanna Pussy and Ass er fremstillet i ftalat- og latexfrit TPR, og du kan derfor nyde dukken uden allergiske reaktioner. Materialet er elastisk og vil derfor tilpasse sig og omslutte din penis, så du får mest mulig nydelse. Giv de naturtro kønslæber en chance, og du vil sent fortryde det!

Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

Onani produkter: De bedste i test 5

Tjek prisen her

Er du glad for bubble butts? Så er Pipedreams Fuck Me Silly To Go Petite Fantasy Bubble Butt noget for dig. Dette onaniprodukt er fremstillet i et lækkert, blødt og naturtro materiale, så du får en realistisk onanioplevelse. Den har både en vaginal åbning og en endnu strammere anal åbning med en indvendig pirrende struktur. Disse måler henholdsvis 13 og 10 cm, og på denne måde kan du selv vælge, hvor intens en oplevelse du vil have.

Pakkes let i kufferten

To Go Fantasy Bubble Butt er særligt lavet til at tage med på farten, deraf navnet. Produktet måler nemlig kun 17 cm i fuld længde, og du kan derfor sagtens pakke denne i tasken, så du altid har mulighed for at tage en solostund alene på hotelværelset. Dukken er vandtæt, og du kan derfor rengøre den på letteste vis med almindeligt vand.

Kokos Cleo Vagina Masturbator

Onani produkter: De bedste i test 6

Tjek prisen her

Kokos Hera Real Hip Masturbator er en struttende og indbydende onanioplevelse, der bare venter på dig. Med sine kurvede former venter dette onaniprodukt på at blive brugt af dig. Denne bagdel med tilhørende anal- og vaginalindgang er fremstillet i lækkert og realistisk TPR-materiale. Du får derfor en umådeligt realistisk, intens og stimulerende solostund med dette produkt.

Vælg selv indgang

Dukkens indgange måler begge 18 cm, og den passer derfor fint til næsten alle størrelser. Indersiden af indgangene er spækket med riller og knopper, der stimulerer penis, når du bevæger dig frem og tilbage inden i dukken. Du vælger selv om du vil bruge den dejligt bløde vaginalindgang, eller om du foretrækker den lidt strammere analindgang.

PDX Toyz Fuck Me Silly Bubble Butt

Onani produkter: De bedste i test 7

Tjek prisen her

Er du en vaskeægte ass-man? Så kan du se frem til dejlige solostunder med PDX Toyz Fuck Me Silly Bubble Butt. Her er tale om et onani legetøj, der har store, fyldige baller samt vaginal- og analindgang. Dette legetøj vejer 15 kg, og der vil derfor være realistisk modstand, når du tager denne numse i doggystyle.

Mest realistiske numse nogensinde

Dukken er fremstillet i det bløde og realistiske Fanta-Flesh, som, kombineret med sine 38,1 x 30,5 cm, gør denne numse utroligt livagtig. Der er derfor lagt op til utrolige solostunder hjemme i soveværelset, når end du har lyst til det. Dukken kan rengøres med vand og bør plejes med det medfølgende pulver for optimal vedligeholdelse og levetid.


ONANI MASKINER TIL MÆND

Autoblow A.I. Blowjob Maskine

Onani produkter: De bedste i test 8

Tjek prisen her

Autoblow A.I. Blowjob Maskine kan blive din bedste ven på meget kort tid. Dette onaniprodukt til mænd er nemlig designet til at give dig mere end bare et blowjob. Maskinen har vha. machine learning fået indprogrammeret 10 forskellige oralsex-teknikker, som kan stimulere 250 forskellige punkter på penis.

Sjov i mange timer

Udviklerne bag Autoblow A.I. har analyseret hundredvis af timers porno for at kunne genskabe så livagtig en blowjob-følelse som muligt. Du skal blot tilslutte maskinen til en stikkontakt og placere penis i silikone-sleevet i maskinen. Herefter skal du bare læne dig tilbage og nyde din alenetid. Maskinen passer til en penis på max 5,2 cm i diameter.

PDX Elite Moto-bator Masturbator

Onani produkter: De bedste i test 9

Tjek prisen her

Pipedream Extreme, eller PDX, står bag dette skønne onaniprodukt til mænd. Her er tale om en motorstyret masturbator, der giver dig skøn og lækker nydelse, når du har allermest brug det. Du skal blot indføre penis i den indbydende mund, hvorefter det naturtro TPR-gummi-sleeve vil omslutte og forkæle dig. Herefter kan du helt selv vælge, hvordan du vil bruge maskinen.

Naturtro og realistiske bevægelser

Moto-bator Masturbator kan både give dig intensive sug eller realistiske stød. En kombination er også muligt. Moto-bator Masturbator kommer med prøver på sexlegetøjsrens, så du kan holde dit onani legetøj rent, samt 3 penisringe i forskellige størrelser. Sleevet i maskinen kan tages ud og anvendes manuelt. Moto-bator Masturbator anvender 4 x AA-batterier.

Fun Factory Manta Penis Vibrator

Onani produkter: De bedste i test 10

Tjek prisen her

Fun Factory Manta er navnet på denne penis vibrator, som kan give dig adskillige og hyggelige timer i soveværelset med eller uden partner. Dette onaniprodukt er fremstillet som en penis vibrator, der omslutter penis og aktiveres ved blot et enkelt tryk på en knap. Fun Factory Mantas silkebløde silikonehoved omslutter penis og afgiver dejlige vibrationer, som stimulerer hvor end du har lyst.

Anvend den i badet

Fun Factory Manta vibratoren er vandtæt, og du kan derfor sagtens udnytte den til solo-hygge i badet eller under bruseren. Dette genopladelige onani legetøj kan desuden bruges til både forspil, blowjobs samt under sex med din partner, hvor vibrationerne vil komme jer begge til gode.

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

Onani produkter: De bedste i test 11

Tjek prisen her

Autoblow 2+ XT er en blowjob maskine, der kan anvendes hvor som helst, når som helst. Dette håndfri onaniprodukt er designet til at give dig en naturtro følelse af et blowjob. Anvend en god glidecreme, og du vil ikke kunne mærke forskel. Autoblow 2+ XT er en nyere udgave, som er endnu strammere, og derfor giver den dig endnu mere stimulation end tidligere modeller.

Motorstyret onaniprodukt til mænd

Hemmeligheden bag Autoblow 2+ XT skal findes inden i maskinen. Der sidder et silkeblødt og lækkert sleeve i virkelighedstro materialer, som passer til enhver længde. Autoblow 2+ XT kan fås i 3 varianter af diameter, så du bedst kan tilpasse maskinen til dine behov. Dette onani legetøj er desuden udstyret med en antioverophedningsfunktion, så den ikke brænder sammen efter tilslutning eller ved brug i længere tid.

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Onani produkter: De bedste i test 12

Tjek prisen her

Vil du gerne give dine onanisessioner lidt mere krydderi? Så kan du med fordel anvende dette dirty talkende onaniprodukt til mænd. PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker er det rette hjælpemiddel til dig, der tænder på frække støn og erotiske ord. Dirty Talk Starter Stroker er en penis vibrator udstyret med hele 10 forskellige vibrationsmønstre. Derudover vil maskinen også tale frækt til dig og stønne sammen med dig undervejs.

Kan anvendes håndfrit

Dirty Talk Starter Stroker kan anvendes håndfrit. Du skal blot bruge den kraftige sugekopi bunden af maskinen. Lad herefter det bløde inder-sleeve omslutte din penis og nyd de dejlige vibrationer og fræk snak fra Dirty Talk Starter Stroker. Der medfølger penisringe, som du også kan benytte dig af.

Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

Onani produkter: De bedste i test 13

Tjek prisen her

Har du lyst til at prøve en anderledes onanioplevelse? Så er du på udkig efter Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator. Dette legetøj anvender nemlig en kombination af varme og vibration til at give dig nydelse. Oplevelsen kan beskrives som en blanding af et blowjob og samleje på samme tid.

Letanvendeligt og anderledes onaniprodukt til mænd

Satisfyer’en har henholdsvis 3 varmeniveauer og 7 vibrationsindstillinger. Du kan derfor snildt finde en sammensætning, der giver dig den bedste oplevelse. Det ergonomiske design gør maskinen lækker at anvende, og du skal derfor blot før den ned over penis. Onani legetøjet er opladeligt og vandtæt, og du kan derfor også tage det med en tur i badet eller under bruseren.

Satisfyer Men Wand Penis Vibrator

Onani produkter: De bedste i test 14

Tjek prisen her

Wand Penis Vibrator er en anden type onaniprodukt fra Satisfyer’s mandeserie. Denne tryllestav giver dig vibrationer og intens nydelser gennem en kombination af 5 hastigheder og 10 vibrationsmønstre. Du får derfor muligheden for at vælge blandt 50 forskellige kombinationer af stimulation til dine hyggelige solostunder.

Onani legetøj til badet

Wand Penis Vibrator kan føres op og ned ad penis som ønsket, og du styrer derfor helt selv, hvor du vil stimuleres. Dette stykke onani legetøj er fremstillet i ABS-plast og silikone, og det er både latexfrit og vandtæt. Du kan derfor bruge det på trods af allergier samt i badet efter en hård dag. Produktet har en indre diameter på 3,5 cm, med mulighed for at udvide sig til at passe netop din størrelse.

PDX Elite Blowjob Power Pumpe

Onani produkter: De bedste i test 15

Tjek prisen her

PDX Elite Blowjob Power Pumpe er en lækker kombination af en blowjobmaskine og en penispumpe. Blowjob Power Pumpe kan både give dig intens stimulation samt give dig en hårdere og længerevarende erektion. Du kan derfor bruge maskinen til både forspil eller solo-hygge.

Revolutionerende teknologi

Blowjob Power Pumpe er udstyret med IST teknologi, der gør det muligt at efterligne uregelmæssige og sugende bevægelser, som du også vil opleve ved et regulært blowjob. Maskinen kan indstilles til kontinuerlig malkning af penis eller mere realistiske bevægelser. Penispumpen anvendes let vha. knapperne på skaftet, og med en dybde på 16 cm passer dette produkt fint til alle størrelser. PDX Elite Blowjob Power Pumpe anvender 2 x AA-batterier, og der medfølger både penisringe og glidecreme til produktet.

Tenga Flip Zero Black med Vibrator

Onani produkter: De bedste i test 16

Tjek prisen her

Tenga Flip Zero Black med Vibrator er den ultimative løsning indenfor onani for mænd. Det japanske mærke har designet denne masturbator med indbygget vibrator, så du kan nyde godt af en kombination af et blødt og naturtro inder-sleeve med dutter, riller og knopper samt vibrationer for intens nydelse. Flip Zero Black kan anvendes på egen hånd eller med en partner, og du vil få udløsninger som aldrig før.

Klar til en tur under bruseren

Dette lækre produkt har en dybde på 14 cm. Derudover er det genopladeligt og vandtæt, så du har mulighed for at nyde lidt solo-hygge under bruseren eller i badet. Du kan benytte dig af de 5 forskellige vibrationsmønstre i op til 1,5 time ad gangen, før Tenga Flip Zero Black skal oplades igen. Etui til opbevaring medfølger.

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator

Onani produkter: De bedste i test 17

Tjek prisen her

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator er navnet på dette skønne onaniprodukt, som kan anvendes både på en- og tomandshånd. Denne penis vibrator har en masse skønne funktioner, men vigtigst af alt, så giver den både dig og din partner ekstrem nydelse. I kan styre vibrationerne til både manden og damen. Dette gøres vha. knapperne på selve vibratoren samt den medfølgende fjernbetjening.

Brugervenligt og stimulerende

Dette produkt var oprindeligt fremstillet til at give rygskadede muligheden for udløsning. Du kan derfor bruge produktet i både slap og stiv tilstand. Derudover er denne vibrator 25% kraftigere end den forrige model, udstyret med magnetisk opladning og har en indbygget turbo-knap, til når tingene skal gå rigtigt stærkt.


MANUELLE ONANIPRODUKTER TIL MÆND

Fleshlight Girls Dillion Harper Crush Masturbator

Onani produkter: De bedste i test 18

Tjek prisen her

Har du altid gerne villet være sammen med en pornostjerne? Så får du muligheden med Fleshlight Girls. Disse fleshlights er alle formet efter virkelige pornostjerne, og denne model er modelleret efter Dillion Harper. Indersiden kaldes for et Crush-sleeve og er fyldt med knopper, riller og andre gode, stimulerende dutter. Sleevet kan strammes ved hjælp af skruelåget, så der dannes vakuum omkring penis for endnu mere nydelse.

Til at tage med på farten

Fleshlight Girls Dillion Harper Crush Masturbator er formet som en lommelygte, og med låget skruet på vil ingen mistænke dette produkt for at være sexlegetøj. Du kan derfor snildt have den med på farten og bruge den, når det passer dig. Sleevet kan tages ud til rengøring, og du bør efter gennemskylning påføre det plejende pulver for at bevare den silkebløde overflade.

Fleshlight Pink Lady STU Masturbator

Onani produkter: De bedste i test 19

Tjek prisen her

Fleshlight Pink Lady STU Masturbator er ikke bare en hjælpende hånd til onani for mænd. Dette produkt kan nemlig mere end at give dig nydelse. STU i navnet står for Stamina Training Unit, og det er altså et produkt, der kan hjælpe dig med at holde længere. Ved at benytte dette produkt får du dermed både stimulation og nydelse samt større udholdenhed i sengen. What’s not to like?

Styr vakuum som det passer dig

Fleshlight Pink Lady STU Masturbator kan, ligesom andre lignende produkter, regulere vakuum i bunden af produktet. Du skruer blot på låget for at skabe mere vakuum, og dermed får du en mere intens og stram omslutning af penis. Det naturtro og bløde materiale er fleksibelt og passer til næsten alle størrelser.
Brug denne STU Masturbator ofte og bliv en bedre elsker!

Sinful Climax Male Stroker

Onani produkter: De bedste i test 20

Tjek prisen her

Sinfuls Climax Male Stroker er et godt og simpelt produkt, der vil give dig endeløse timers nydelse og intens stimulation. Dette onaniprodukt er fremstillet i TPR og silikone, hvilket giver produktet sin bløde og naturtro følelse. Indersiden er designet til at omslutte og pirre penis, så du får en onanioplevelse som aldrig før.

Kan bruges af alle størrelser

Dette lækre produkt har en længde på 14 cm, og det vil derfor passe fint til alle størrelser. Er du større, så frygt ikke. Der er nemlig hul i begge ender, så du ikke bliver stoppet brat undervejs. Materialet kan desuden give sig op til 2 cm, så du får en stram og behagelig oplevelse.

Tenga Flip Orb

Onani produkter: De bedste i test 21

Tjek prisen her

Flip Orb kommer fra japanske Tenga, der tilbyder en lang række lækre produkter til onani. Her er tale om et manuelt produkt, der giver dig en blowjob-lignende oplevelse. Du styrer helt selv produktet uden hverken ledninger, batterier eller motorer. Der er blot et lækkert og pirrende indvendigt mønster i dette produkt, der vil give dig nydelse og stimulere penis, hver gang du bruger det.

Vakuum skaber tryk

I toppen af dette produkt sidder en envejsventil, der lukker luften ud og skaber et dejligt vakuum inden i, når du klemmer på siderne. Inden produktet tages i brug, kan du med fordel åbne produktet og påføre glidecreme, så du er godt klar til en hyggelig solo-stund.

Tenga Eggs 6-pack

Onani produkter: De bedste i test 22

Tjek prisen her

Når man tænke onaniprodukter, tænker man ikke altid på æg. Men disse japansk producerede æg kan bruges som til onani. Æggene købes i en 6-pack, hvor hvert enkelt æg har hvert sit indvendige mønster. Du vælger blot et æg og fører ned over penis, og herefter kan du bevæge ægget som det passer dig.

Utrolig elasticitet

Æggene er fremstillet i et dejligt blødt materiale, der er utroligt elastisk. Æggene måler blot 6 cm i længden, men kan strække sig helt op til 30 cm i længden og 15 cm i diameter. De passer derfor til enhver form for penis. Æggene kan snildt tages med i rejsetasken, og ingen vil tro, at det er onani legetøj.

Tenga Flip Hole Masturbator

Onani produkter: De bedste i test 23

Tjek prisen her

Tenga Flip Hole Masturbator er et klassisk masturbationsprodukt. Flip Hole Masturbator er designet til at give dig nydelse, når end du har lyst til det. Produktet kan bruges manuelt og kræver hverken ledning eller batterier. Tenga kan åbnes på midten, så du kan påføre glidecreme, inden produktet tages i brug. Dette gør det også let at rengøre Tenga Flip Hole Masturbator.

Fås i flere varianter

På indersiden af dette produkt findes et design i blødt silikone, der er fyldt med riller og knopper. Produktet fås i flere varianter;

  • Hvid: Original
  • Sort: Stram
  • Rød: Riflet
  • Sølv: Glat og blød

Vælg selv din yndlingsvariant og nyd mange timers privat hygge.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk